Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - 3D Hyalu Fill Multi Power H.A. Booster

 3Dhyaluron

3D Hyalu Fill Multi Power H.A. Booster

Szeretnéd pótolni a bőrödből hiányzó hyaluronsavat, de nem szeretnél plasztikai sebészhez, bőrgyógyászhoz fordulni feltöltő injekciózásra? Valami kíméletesebb, de hatásos megoldásra vágysz, mindenféle kellemetlenség nélkül?

 

 

Van megoldás!!! Megérkezett a Gigi Cosmetics legújabb büszkesége!

 

Feltöltő, feszesí3dhyalufilltő krém az optimális, látványos, tű nélküli hyaluronsav bevitelhez, mely elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. Visszaadja a bőr volumenét, rugalmasságát, simítja a ráncokat mindezt azonnal látványosan és hosszú távon is egyaránt.

Különböző molekulasúlyú hyaluronsavat egy szabadalmaztatott mikro-kapszulázási technológiával, aktív hordozómelukába csomagolva, természetes peptidekkel, vegyületekkel, lassú kibocsátású transzfer technológia segítségével juttatja a bőr legmélyebb rétegeibe.

Formulája a mai legmodernebb dermo-kozmetikai technológia.

 

Lefordítva:spherulite2

Képzeljünk el egy hatóanyag gömböt, amiben egy másik hatóanyag gömb van, amiben egy újabb hatóanyag gömb helyezkedik el, benne egy újabb és újabb gömbbel, akár egy Matrjoska baba.

 

spheruliteEzek a rétegek fokozatosan oldódnak fel, miközben a bőr legmélyebb rétegei felé haladnak. Ez a folyamat órákig tart, ez biztosítja a hyaluronsav lassú, folyamatos, tartós felszabadulását. Lehetővé teszi, hogy a nagy molekulasúlyú hyaluronsav is a mélybe hatolhasson.

 

x50hya

A Booster tartalmaz egy olyan hatóanyag drónt is, amit a Nutri-Peptide termékcsaládból már ismerünk, annyi különbséggel, hogy itt a hyaluronsav szintézis növelése érdekében szabadít fel egy specifikus peptidet, ami segíti a bőrben a hyaluronsav regenerálódását.

 

easylianceAz azonnali, látványos feszesítés, ránctalanítás érdekében egy „Photoshop” hatóanyag is megtalálható a termékben, mely elterül a bőr felszínén, rugalmas filmréteget képezve rajta, ami kifeszíti a bőrt.

 

 

Milyen jótékony hatással van a 3D Hyalu Fill Muti Power H.A. Booster a bőrre?

Elérhető már a Beauty Kozmetikában is!!!


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu