Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - IPL tartós szőrtelenítés

ipl szortelenitesIPL TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS, ARCKEZELÉS

 

 A fény és a hő szépítő ereje régóta ismert. A bőr felszínének esztétikai kezelésére a széles hullámsávú fényt, az Intense Pulse Light, azaz PL-t alkalmazzuk. Az IPL egy olyan egyedülálló fénykezelés, amely biztonságos és hatékony megoldás tartós szőrtelenítésre, hegek, esztétikai elváltozások, felületi bőrhibák kezelésére, seprűvénák, pókangióma, tűzfolt pigmentfoltok halványítására, rozacea, értágulat kezelésére és fiatalításra is.

Az IPL technológia több fizikai szempontból is eltér a lézertől. A legfőbb különbség az, hogy míg a lézer egy meghatározott hullámhosszon bocsájtja ki a fényt, addig az IPL különböző hullámhosszok széles skáláját sorakoztatja fel, (570-1200 nm) és így lehetővé válik az eljárás sokrétűbb, rugalmasabb felhasználása bőrtípustól és test eltérő adottságú területeitől függően, illetve ennek függvényében teljesen személyre szabhatóvá válik a kezelés.

Nagy energiájú fényt bocsájtunk ki a kezelt területre, mely a bőrfelület megsértése nélkül, behatol a bőr különböző rétegeibe, ahol 70°C-ra felmelegíti, ami károsítja a szőrtüszőt, a melanint és a vénákat, amik ennek hatására elpusztulnak.

Alkalmazható tartós bőrfiatalításra, amikor a nagy energiájú fény behatol az irharétegbe, ahol a sérült kollagén és elasztin rostokat építi újjá, illetve új kollagén rostok és elasztin szálak előállítására késztetik a bőrt, miközben javul vízfelvevő képessége. A bőr kisimul, feszessé, és ránctalanná válik, miközben pórusösszehúzó, tonizáló, feszesítő hatását is élvezhetjük.


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu