Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
RólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerFérfiÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Nutri-Peptide

Nutri-Peptide

GIGI LEGÚJABB TERMÉKCSALÁDJA A NUTRI-PEPTIDE!!!

 

Mit szólnál egy kezeléshez, melyben hatóanyag drónok kapcsolódnak a bőr sejtjeihez, és a hatóanyag bejuttatás mellett egy intenzív kollagén termelést indítanának be?

És egy energia injekcióhoz, napelemhez a bőrsejtjeid részére, amelyek lassan, fokozatosan adagolják a hatóanyagokat és a napfényt hasznosítja a bőr regenerálódása érdekében?

Vagy egy kommunikációs „csatornához”, amely segítségével a fibroblasztokat tudjuk serkenteni, hogy több kollagént termeljen?

És amiben olyan hatóanyagok is vannak, amik a kollagén rostok felépítéséhez elengedhetetlenek?

 

Amennyiben a válaszaid nagy része igen, akkor a Gigi legújabb termékcsaládja, a Nutri Peptide a Neked való kezelés!!!

 

Forradalmian új, aktív, innovatív anti-aging sorozat, kombinálva a legújabb biotechnológiai hatóanyagokkal, serkentve a bőr természetes megújulását. Nemcsak fiatalítja a bőrt, de még az öregedésért felelős genetikai, környezeti és hormonális hatásokkal szemben is hatékonynak bizonyul. A kezelés hatására kisimulnak a ráncok, halványodnak a pigmentfoltok, kezeli a száraz és a zsíros bőr problémáit is, az arcszín egyenletessé válik, a bőr rugalmasabb, feszesebb, fiatalosabb lesz, bársonyos tapintásúvá válik. Minden bőrtípus számára található hatékony megoldás a termékkínálatban.

A termékcsalád egy kozmetikai hatóanyag drónt tartalmaz, az X50 PhotoGlow-t. Méretének köszönhetően könnyen behatol a bőrbe, hozzákapcsolódik a bőr növekedési receptor sejtjeihez és beindul egy intenzív kollagén termelés. A drón belsejében egy mikroalga található, ami energiát biztosít minden sejtnek. A kapszulák tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, hidratáló, tápláló hatóanyagokkal. Különböző molekulasúlyú Hyaluronsavat tartalmaz, amely ezáltal nem bomlik le olyan könnyen, elősegíti természetes képződését a bőrben, illetve meggátolja a termelt hyaluronsav gyors lebomlását. A bőr regenerálódása érdekében a napfényt hívja segítségül. A kapszulába zárt hatóanyag komplexek lassan szívódnak fel a bőrben, fokozatosan adagolva a hatóanyagokat.

A kezelés alatt, a termékek használata során kommunikálni tudunk a fibroblasztokkal, melyek a kollagén termelésért felelősek a bőrben. A kommunikáció során serkenteni tudjuk a kollagén termelést.

A prémium arckezelések kombinálhatóak gépi kezeléssel, kezelésekkel, így tovább fokozva jótékony hatását, mélyítve a kommunikációs „csatornát” a bőr lentebbi rétegei felé.

Engem az illata rögtön elvarázsolt, aztán a hatása is meggyőzött! Végül alig bírtam kivárni, hogy megérkezzenek a termékek a kozmetikába, és rögtön kipróbáltam. Gyertek, próbáljátok ki Ti is és engedjétek, hogy meggyőzzön!!! Nem fogtok csalódni!


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu