Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Plasma G

PLASMA G, LEGÚJABB FIATALÍTÓ KEZELÉS

 

Plasma kezelogepA Plasma G kezelőgép a legmodernebb elektrokozmetikai eljárások tökéletes kombinációja, mely teljes mértékben magyar fejlesztés eredménye. Látványos eredmények már az első kezelés után! Kúraszerű alkalmazása a bőr állapotának és szerkezetének jelentős mértékű és tartós javulását eredményezi. Tökéletes kezelési megoldások az arcbőr fiatalítására, feszesítésére, a pigmentációk kezelésére, a rosacea, az akne és a hegek orvoslására.

Plasmát, rádiófrekvenciát és elektroporációt használunk. Ezek az eljárások minden korosztálynál használható, tinédzsertől az érett korosztályig a bőrproblémák és fiatalítás kezelése céljából.

Kezelés hatása:

A három különböző, de egyenként is nagyon hatékony, látványos funkciókkal bőrproblémákat kezelhetünk, illetve fiatalíthatjuk, megújíthatjuk az arcbőrt.

 

A kezelőgép funkciói:

Rádiófrekvencia funkció: bőrfeszesítést, arckontúr emelést végzünk. Hatása azonnal látható, mivel az irharéteget ért hőhatás a kollagén rostok megrövidülését eredményezi, hosszú távon a hősokk a fibroblasztokat fokozott kollagén termelésre ösztönzi. 

Plasma funkció: a hideg plazma, vagyis ionizált gáz a vírusokat, baktériumokat, gombákat inaktiválja, az immunrendszert aktiválja, a fibroblasztokat stimulálja. Erősíti az érfalat, csökkenti a gyulladást, alkalmas hatóanyag bevitelre is. Mindez egy természetes folyamat, amely a kívánt hatást a bőr élettani funkcióit kihasználva éri el.

Mindenki látott már plazmakisülést, pl. villám, vagy sarki fény formájában.

Minden sejt rendelkezik töltéskülönbséggel. A bőr öregedése során az elektromos töltés egyenetlenné válik, nem tud egészségesen működni, olyan lesz, mint egy merülő elem. A plazmakisülés segíti az egyensúlyi állapot kialakulását, a sejtek anyagcseréjét, megfelelő energiát biztosít a regenerációhoz. Az ionizált gáz megtisztítja a testet, programozott sejthalált vált ki a sérült sejtekben, amit a szervezet egészségesekkel pótol.

Elektroporáció: a hatóanyag beviteli eljárások közül a leghatékonyabb. A sejtmembrán elektromos áram hatására bekövetkező fokozott áteresztőképességét használjuk ki. Lehetővé teszi az analitikailag tiszta hatóanyagoknak a bőrbe való bejuttatását mind inter-, mind transzcelluláris úton egyaránt. Segítségével tökéletesen táplálhatjuk a hám- és az irharéteget is. A szérumokat, ampullákat mindig a bőr igényeinek megfelelően válogatjuk ki és helyspecifikusan helyezzük fel.

 

Kezelés menete:

Mivel ebben a kezelési sorban az elektroporáció miatt nem masszírozhatunk, így letisztítás után az Enzim peeling zselével egy enyhe peeling masszázst, vagy legyezőecset masszázst végezhetünk azoknak a vendégeknek, akik nem szeretnének lemondani a masszázs élvezetéről.

Elvégezzük a rádiófrekvencia kezelést. Kellemes, nyugtató, meleg simogató kezelés.

A Plasma kezelés előtt helyspecifikusan felhelyezzük az analitikailag tiszta szérumokat, majd elvégezzük a kezelést.

Elektroporáció kezelés előtt helyspecifikusan felhelyezzük az orvosi tisztaságú ampullákat, majd elvégzzük a kezelést. Enyhe bizsergető érzés.

Befejezésképpen bőrtípusnak megfelelő hidratáló krémet, vagy CC krémet simítunk a bőrbe.

 

Javasolt felhasználás:

Nem alkalmazható:

Az általános elektrokozmetikai ellenjavallatok érvényesek erre a kezelésre: terhesség, bőrgyulladás, bőrrák, pacemaker, beteg, lázas állapot, vírusos-, bakteriális-, gombás fertőzés, herpesz, epilepszia, sérülés, trombózis hajlam.

Plasma5

 

Az eredmények magukért beszélnek! Gyere és tedd próbára Te is, nem fogsz csalódni!

 


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu