Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Ultrahang

Ultrahang

 

Az ultrahang emberi füllel nem hallható, nagy szerepe van az orvoslásban, diagnosztizálásban. Az ultrahang készüléket a kozmetikában terápiás célra használjuk.

 Mivel az ultrahang levegőben nem terjed, de folyadékban, különböző kozmetikumokban, a szervezetben, annak szöveteiben igen, nyilvánvaóan adódik, hogy a kezelés során közvetítő anyagként magát a bőrbe juttatni kívánt kozmetikumot használjuk. Segítségével a vízben és a zsírban oldódó hatóanyagokat is könnyen a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni.

 

Az ultrahangkezelés fő hatóanyagai a szérumok, melyekben koncentráltan találhatóak vitaminok, antioxidánsok, regeneráló anyagok, fitoösztrogének. Az ultrahang segítségével ezeket a hatóanyagokat tudjuk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni.

Az ultrahangkezelés javítja a keringést, az anyagcserét, a nyirokkeringést, ezzel gyorsítja a méregtelenítési folyamatot. Serkenti a sejtek életfunkcióit, fellazítja a szöveteket, lúgosít, hatására javul a bőr áteresztő képessége, nő a bőr víz- és hatóanyag felvevő képessége, az izmok vérellátása fokozódik, javul a bőr szerkezete, rugalmassága, revitalizál, fiatalít, a hatóanyagokat intenzívebben tudjuk a bőrbe juttatni. Minden bőrtípusnál alkalmazható.

Akár a hosszú, hideg tél, vagy a vitaminokban szegély táplálkozás, a napfény hiánya, kevés mozgás a szabad levegőn, a szmog, vagy akár a fogyókúra is rettentően megviseli szervezetünket. Bőrünk sápadt, fakó, csökkent ellenálló képességűvé válik, kiürülnek tartalékai. Ezért fel kell töltenünk arcbőrünket, pótolnunk kell az elveszett vitaminokat, ásványi anyagokat, hogy bőrünk megfelelő állapotba kerüljön, sokáig megtartsa frissességét, feszességét, rugalmasságát.


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu