Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Vagheggi fitokozmetikumok Olaszországból

Vagheggi, fitokozmetikum Olaszországból

Vagheggi 2

Szeretném Neked bemutatni a Vagheggi professzionális kozmetikai márkát, ami mostantól megtalálható a szolgáltatásaim között, mert “A szépség figyelem!”.

Mottójuk, hogy a jó pszichofizikai közérzethez a természetből kell keresni a megoldást. Harmónia önmagunkkal és a természettel. Természetes érintés és az egyszerű luxus jellemzi!

Magas minőségű professzionális kozmetikai és otthoni bőrápoló termékek, melyeket kiváló minőségű növényi kivonatokból és illóolajokból hoztak létre, amik megoldást jelentenek az összes arc- és testproblémára. A cég minden erőfeszítésével arra törekszik, hogy a legjobb minőségű termékeket állítsa elő, melyek rövid és hosszú távon is hatékony eredményt nyújtson használójának, így fokozva a természetes szépséget és az általános jó közérzetet.

Az 1975-ben alapított kozmetikai márka, folyamatos kutatómunkával állítja elő teljesen egyedi fitokozmetikumait, melyek természetes módon járulnak hozzá a bőr szépségéhez, az egészséges és jó testi-lelki közérzethez, tiszteletben tartva környezetünket. Személyre szabott kezeléseket nyújt, harmóniában a természettel!

1975 óta több, mint 300 féle kozmetikai termék, 9 arckezelő, 3 prémium, 4 testkezelő termékcsalád, smink és napozó termékek, évente 2-3 limitált, speciális termékkiadás érhető el a cég kínálatában.

A lelke minden egyes kozmetikai kreációnak a zöld elhivatottság, a hatóanyagok szigorú ellenőrzése, kiválasztásuk földrajzi elhelyezkedésük alapján, évszaknak megfelelően, begyűjtés módjától függően, szem előtt tartva a fair trade politikát, a fenntartható fejlődést, tiszteletben tartva a természeti egyensúlyt.

Kreativitás és innováció, egyedi termékek!

Természetes kozmetikumok hagyományát a legmodernebb labor technológiával és analízissel egyesítették. A természet világából nyerik a kiváló és szigorúan ellenőrzött alapanyagokat, a több mint 300 hatóanyag kivonatot, esszencia olajat, virágból, növényből, gyökerekből kivont molekulákat, algákat és ásványi nyomelemeket, illetve a bőr toleranciája alapján kiválasztott egyéb összetevőket. Minden hatóanyag gondos tanulmányozás után kerül kiválasztásra.

Minőség, innováció, természetes hatékonyság, biztonság, teljes termékvonalak a letisztítástól a radíron, szérumon, szemránckrémen, hidratálón át, a maszkokig.

Természetesen kipróbáltam magamon is. A termékek illata magával ragadt, az eredmény látványos volt. Próbáljátok ki! Minden pillanatát élvezni fogjátok!


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu