Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Vagheggi Intense termékcsalád

Vagheggi Intense

A mai kor és az ezzel járó életmód, új kihívások elé állítják a bőrápolást és így a kutatókat, kozmetikai cégeket.

cover_intense-01-1170x404

Tanulmányok bizonyítják, hogy a bőrben jelen levő idegsejtek, amik a kommunikációt segítik az idegek és a fibroblasztok között, fizikai öregedése megváltoztatja a kommunikációt, csökkentve vitalitásukat, mely kollagén és elasztin csökkenéshez vezet, ami felgyorsítja a bőr öregedési folyamatát, a ráncok kialakulását. Ez a folyamat a Neuroaging.

környezetszennyezés is felelős a bőr korai öregedéséért, mivel a növekvő légszennyezettség befolyásolja (sajnos negatív irányba) a levegőben lévő ózon és nitrogén-oxid koncentrációt, amik irritálják bőrünket. A szálló por szennyezettség a keratint és a hámsejteket teszik tönkre. Mindezektől a bőr dehidratálttá, foltossá válik, károsodik a kollagén.

A mai életmód megkívánja tőlünk az elektronikai eszközök használatát. Ez alól kevés ember kivétel. A legfrissebb híreket nem az újságokból, hanem az internetről szerezzük, könyv helyett e-book-ot olvasunk, levél helyett e-mailt-t, sms-t küldünk, a honlapomat én is a számítógép előtt ülve szerkesztem, a hozzá szükséges képeket a telefonommal készítem és szerkesztem. Szinte mindenki az okostelefonját használja útközben navigációhoz, ezzel készít képeket utazáskor. A tableten szörfözünk, és sokat az irodákban is egész nap a számítógép előtt ülnek. Ezek az eszközök által kibocsátott “kék fény” a természetes és látható fény része, de nagy dózisban szennyező fény- és hőhatásnak tesszük ki bőrünket, ami szabad gyökök képződéséhez vezethet, károsíthatja sejtjeinket, ami elősegíti bőrünk kiszáradását, gyorsabb öregedését. Ezt hívjuk Digital Agingnek, mert már neve is van.

Ezek megoldására született meg a Vagheggi Intense termékcsaládja

image1 (1)

Egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak, akik nagyon energikusan és intenzíven élnek, folyamatosan technikai eszközöket alkalmaznak. A mai modern kori nők és férfiak bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen a nagy dózisú “kék fény” hatása és a környezeti szennyezés okozta káros hatások ellen.

Miben segít az Intense termékcsalád?

24 órás védettséget biztosít a bőr számára, mert:

Hatóanyagai csökkentik az idegsejtek öregedését, felveszik a harcot a Neuroaginggel, simító és védő hatást gyakorolnak, láthatatlan védőpajzsot biztosítanak a bőr számára, növelik rugalmasságát, ragyogó arcbőrt biztosítanak.

image1 (2)


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu