Beauty Kozmetika
facebook flickr youtube
Beauty Kozmetika az Evital Parkban
1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4.
elérhetőség és bejelentkezés
AdatvédelemRólamKezelésekSminktetoválásQuadroLézerÁrlistaÚjdonságAkcióKépekBlog
Szolgáltatások - Vibrotherm arcvasaló

VibrothermVibrotherm kezelés során vibrációs masszázst, hőkezelést, más néven arcvasalást, ráncvasalást, vagy a kettő kombinációját végezzük

A kezelés során 38-45 Celsius fokos hőmérsékletet állíthatunk be. A vibrációval gyors "ütögetéssel" kellemes masszázst végezhetünk, a hatás fokozására a sebesség a kezelés alatt periódikusan váltakozik, enyhe izomlazító, relaxáló, keringésfokozó hatása van.

A vibrotherm kezelés során szintén szérumokba zárt hatóanyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat, regeneráló anyagokat, fitoösztrogéneket juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, mint az ultrahang kezelésnél. A kezelés javítja a keringést, az anyagcserét a nyirokkeringést, ezzel gyorsítja a méregtelenítési folyamatot, serkenti a sejtek életfunkcióit, fellazítja a szöveteket, lúgosít, hatására javul a bőr áteresztő képessége, nő a bőr víz- és hatóanyag felvevő képessége, az izmok vérellátása fokozódik, javul a bőr szerkezete, rugalmassága, revitalizál, fiatalít, a hatóanyagokat intenzívebben tudjuk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni.

Akár a hosszú, hideg tél, vagy a vitaminokban szegély táplálkozás, a napfény hiánya, kevés mozgás a szabad levegőn, a szmog, vagy akár a fogyókúra is rettentően megviseli szervezetünket. Bőrünk sápadt, fakó, csökkent ellenálló képességűvé válik, kiürülnek tartalékai. Ezért fel kell töltenünk arcbőrünket, pótolnunk kell az elveszett vitaminokat, ásványi anyagokat, hogy bőrünk megfelelő állapotba kerüljön, sokáig megtartsa frissességét, feszességét, rugalmasságát.

A vibrotherm kezelés felmelegíti a bőr szöveteit, elősegíti a verejték és a faggyú kiürülését, a pórusok kitágulását, ezáltal a hatóanyagok felszívódását, fokozza a sejtek anyagcseréjét, nő a sejtek oxigénfelvétele, javul a vérellátás, kitágítja vérereket, fokozza a vérkeringést és a nyirokkeringést, puhítja a bőrt, elősegíti a hámsejtek leválását, fokozza az izomtónust, feszesíti és puhítja a bőrt. Minden bőrtípusnál alkalmazható.


kozmetika
Arcápolás
Arc-, és dekoltázsmasszázs Természetes, BIO kezelés 3D szempilla hosszabbítás
Quadro Time Machine
4 funkciós fiatalító kezelés Tűnélküli mezoterápia Face lifting
Luxus kezelések
Oxigén bőrfiatalító kezelés Bioplasma bőrmegújítás Arany kezelés
Hámlasztó kezelések
AHA gyümölcssavas Mélyhámlasztás Mikrodermabrázió
Beauty Kozmetika az Evital Parkban | 1016 Budapest, Aladár utca 15 - Zsolt utca 4. fszt. 3-4. | info@beautykozmetika.hu