loader image

ARCREFLEXOLÓGIA MASSZÁZS

SPECIÁLIS MASSZÁZS TERÁPIA

Kopcsák Emese

Minden betegség forrása az idegrendszerből ered. Az erős stressz felborítja az idegrendszer egyensúlyát. A túl sok inger hatására megnövekszik a stresszhormon a szervezetben, melynek következményeként számos betegség katalizálódik.

 

A Vietnámból eredő, Dien Chan zónának is nevezett, többszörös reflexológia az arcra fókuszál, de hatása az egész testre kiterjed. Elősegíti a különböző szervek, a nyirokkeringés megfelelő működését, oldja a feszültséget, a stresszt, és a yin-yang energiaáramlás is egyensúlyba kerül.

 

Egy masszázs terápia, mely az idegrendszer nyugtatása révén javítja a szervezet állapotát.

A szervezetben kialakulhatnak energia blokkok, amit az arcon a megfelelő pontok stimulálásával feloldhatunk, ezáltal visszaállíthatjuk az energia egyensúlyt.

Energetikailag stimuláljuk az érintett területet, mely helyreállítja a szervezet állapotát, csökkenti a stresszhatást és ápolja a szépségét is.

 

Az arcreflexológia masszázs technikánál kombináljuk az arcmasszázs terápiát és a megfelelő akupunktúrás pontok masszírozását, ujjal történő nyomását.

Ennek a holisztikus technikának a segítségével az arcon található akupunktúrás pontok stimulálásával a test egyéb szerveinek a működését is egyensúlyba hozhatjuk. Az eljárás során nincs szükség akupunktúrás tűkre, kizárólag kézzel, és az ujjainkkal dolgozunk. Meghatározott pontokon alkalmazzuk a technikát.

Nagy hangsúlyt kap ennél a technikánál a fejmasszázs, mert itt találkozik az össze meridián, így a teljes test egészségi állapotát tudja javítani nagyon hatékonyan.

 

A nyomás, masszírozás közben kisebb fájdalom érezhető, de ennek mindig tűréshatáron belül kell maradnia.

 

A kezelés időtartama 1 óra.

Kúra csomagban is igénybe vehető, heti rendszerességgel 4 héten át.

 

Az arcreflexológia kezelés több fázisból áll:

Letisztítás, radír, tonizálás után az előkészítő szakasszal kezdünk, amivel ellazítjuk az idegrendszert.

Ezek után fogjuk stimulálni a reflex pontokat.

A lezáró szakaszban arc-, és fejmasszázzsal fejezzük be a kezelést.

error: Content is protected !!