loader image

Beauty Coaching

Online konzultáció a helyes otthoni beauty rutin összeállításához. 

Kopcsák Emese

A megváltozott járványügyi helyzethez alkalmazkodva, bevezettem egy díjmentes Beauty Coaching szolgáltatást.

Sajnos nem tudjuk, hogy a kialakult körülmény meddig fog tartani, ezért arra gondoltam, hogy létrehozok egy online konzultációs lehetőséget, ahol szívesen segítek Neked az otthoni bőrápolásodhoz tippeket adni, alternatívákat javasolni, protokollt összeállítani.

Mivel mindenki más-más kommunikációs eszközt részesít előnyben, így Te választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet az online konzultációhoz. Videóhívás keretében, telefonon, vagy e-mail-ben veheted igénybe a szolgáltatást, melyre, az első két lehetőség tekintetében, előzetes időpont egyeztetés szükséges.

„Online bőrápolási tippek, ötletek, javaslatok szakértőtől, szakszerűen, személyre szabottan, csak Neked.

A konzultáció előtt minden esetben szeretnék kérni egy, vagy több közeli képet a bőrödről, valamint néhány kérdésre válaszolnod kellene. Ezekre az előinformációkra azért van szükség, mert a Vahgeggi termékek, amiket ajánlani fogok Neked, professzionális termékek, nagyon intenzív hatással, szakértelemre van szükség a használat megkezdése előtt. Valamint ezen információk ismeretében tudlak felkészülten várni a tanácsadáskor, illetve ezek alapján tudok a bőröd számára a legmegfelelőbb, szakszerű javaslatot összeállítani.

A konzultációt követően e-mailben egy összefoglalást fogok Neked küldeni az eredményekről, a javasolt bőrápolási protokollról, termékekről és használatukról.

Kérlek, jelezd nekem, ha érdekelne a Beauty Coaching szolgáltatás, melyre az alábbi elérhetőségek egyikén tudsz jelentkezni, vagy időpontot egyeztetni.

Beauty Kozmetika
Telefonszám: 06 20 477 19 01
E-mail cím: info@beautykozmetika.hu
Facebook: https://www.facebook.com/beautykozmetika/

Szeretettel várlak

error: Content is protected !!