loader image

ATYPICAL

Férfiaknak készült termékcsalád, mely nők számára is kitűnő választás lehet.

Kopcsák Emese

A Vagheggi mindig próbál kilépni a sémákból, hogy az előítéletek nélküli szépség, mindenki egyénisége előtérbe kerülhessen. Így született meg az Atypical, ami nem feltétlenül sorolható be egy konkrét fogyasztói kategóriába, bár férfiaknak készült, de nők számára is kitűnő választás lehet.

 

A férfiak egyre jobban odafigyelnek a szépségápolásra. Egyre többen használnak kozmetikumokat és járnak kozmetikába is.

Az Atypical új innovatív technológiai megközelítést képvisel minden bőrtípus számára, a mai életstílusnak megfelelően, újradefiniálja a férfi bőr szükségleteit, hatékony és egyszerű szépségápolási rutint biztosít, mindezt speciális kenderrostból készült újrahasznosított csomagolásban. Nemcsak a mai modern életvitelhez igazodik, de értékes hatóanyagai a megváltozott környezet káros hatásai ellen is védelmet nyújtanak, mint pl.: a szmog, környezetszennyezés, az elektronikai eszközök által kibocsájtott kék fény.

A Kender pozitív hatással van a bőr mikrobiomjára, nyugtat, hidratál, a Mohawk Like megfelel az új szépségtrendeknek, hozzájárul a biodinamikus bőrszerkezet felépítéséhez, a Theobroma kakaó kivonat stimulálja a kollagén és elasztin termelődését, növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást, az Energetizált tengervíz pedig felfogja és semlegesíti a szennyeződéseket, amik 20%-kal gyorsabban öregítik a bőrt, károsítják a kollagén és elasztin rostokat, tönkreteszik a keratint, irritációt, bőrszárazságot és foltokat okoznak.

TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

TATOO CARE – Testápoló emulzió SPF30

Revitalizáló, hidratáló, védő testápoló. Visszaadja a tartós smink- és testtetoválás színének élénkségét és védi az UV sugarakkal szemben.

LEMOSÓ RADÍR ZSELÉ

Reggel és este alkalmazható alapos és kíméletes tisztító zselé a különböző szennyeződések, városi szmog ellen.

2:1 HIDRATÁLÓ ÉS BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI SZÉRUM

Nyugtatja, kisimítja, hidratálja borotválkozás után a bőrt és védelmet biztosít egész nap a városi légszennyezettség, illetve a kék fény okozta elektroszmog ellen.

FÁRADTSÁG ELLENI SZEM MASZK

Megszűnteti a fáradtság jeleit, a szem alatti táskákat és szemkörnyéki ráncokat.

REGENERÁLÓ ARCKRÉM

24 órás védő hidratáló krém, eltűnteti a fáradtság jeleit, minimalizálja a pórusokat, kisimítja a ráncokat. Reggel és este használható termék.

error: Content is protected !!