loader image

ÚJDONSÁG

75.15 PRÉMIUM, LUXUS BŐRFIATALÍTÓ TERMÉKCSALÁD

mely sejt szintű fiatalítást tesz lehetővé a 40 év feletti korosztály számára

Kopcsák Emese

A Vagheggi 75.15 Prémium termékcsaládja egy igazi luxus bőrfiatalító termék a 40 év feletti korosztály számára, mely a cég 40 évfordulójára született meg. A kezelés minden érett bőrre javasolt, látható és hosszan tartó eredményt garantál.

Anti-aging kezelésnél nagyon fontos, hogy „rafinált hatóanyagokat, speciális formulákat használjunk, melyek képesek a bőr mélyebb, irha rétegébe is lejutni, a hatékonyan bőrfiatalítás érdekében.

A célzott kezelés és egyedülálló hatóanyagok serkentik a fibroblasztok működését, hatékonyak a szabad gyökök ellen, stimulálják a mikrokeringést, élettel telítik a bőrt, visszaadják fiatalos ragyogását, egészséges színét.

A 75.15 termékcsalád 40 éves kortól egész évben biztosítja a megoldást a megelőzésre, fiatalításra, ránctalanításra, anti-aging, sejt szinten fiatalító, bőrtömörítő, lifting hatással.

A bőröregedés legfrissebb kutatásának eredményeként ugyanis felfedeztek egy olyan gént, ami a fiatalsághoz kötődik. Ez az új fiatalság protein segíti az optimális sejtműködést, a DNS önjavító folyamatait. Ráadásul a kutatások azt is bebizonyították, hogy ezt a gént stimulálni lehet, hogy úgy működjön, mint 10 évvel ezelőtt, ezáltal képes a fibroblasztokat, hatására pedig a bőrműködést fiatalon tartani. Években mérhető a bőr sejtjeinek fiatalodása.

A 75.15 termékcsalád egyik különleges összetevője, a Psitacia Lentiscus, biztosítja mindezt számunkra. A pisztácia kivonat stimulálja a fibroblasztokat, segíti a DNS önjavító mechanizmusát, növeli a sejtek élettartamát, hatására elkezdenek forrni a sejtek. Elképesztően tömöríti, feszesíti a bőrt, megemeli az arckontúrt, tulajdonképpen megsűrűsödik a bőr a hatására.

A 75.15 termékcsalád a pisztácia kivonaton kívül oxidációs folyamatokat blokkoló Golgota virág kivonatot, szuper hidratáló hatású Ametisztet, és Búzavirágot, értékes tápláló növényi összetevőket, látványos ráncfeltöltő, lifting hatást biztosító MICA, kozmetikai photoshop, illetve édes mandula kivonatot, klasszikus fiatalító hyaluronsavat és béta-glukánt, valamint hatékony UV-szűrőt tartalmaz.

Ennek a szinergiának köszönhetően minden irányból felveszi a harcot a bőröregedés ellen, azonnali látványos eredményt biztosít egy másfél órás kezelés után, illetve 10-15 évet tud fiatalítani sejt szinten már 28 napos használatot követően.

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK:

Melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést, meghosszabbítva az elért eredményt.

 

LEMOSÓ KRÉM:

Habkönnyű textúrájú, párna hatással rendelkező lemosó krém.

 

NÁDCUKOR ŐRLEMÉNYES ARCRADÍR:

Hatékonyan, ám kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről.

 

BŐRFIATALÍTÓ TONIK:

Frissességet, ragyogó arcbőrt biztosító, sűrűbb állagú koncentrátum.

 

NAPPALI KRÉM:

Lifting hatású, anti-aging krém, mely fiatalítja az arckontúrt, megújítja a bőrképet, frissebb, feszesebb arcbőrt kölcsönöz.

 

ÉJSZAKAI KRÉM:

Mélyen tápláló krém, növeli a bőr tömörségét, teltségét, selymes érzést, homogén, fiatalos külsőt kölcsönöz.

 

BŐRFIATALÍTÓ OLAJ:

Mágikus olaj cseppek, tömöríti, telíti és lifting hatásával ragyogóvá, simává, fiatalosabbá változtatja az arcbőrt. A krém használata előtt 2-3 cseppet fel kell vinni az arcbőrre.

 

INTENZÍV SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ:

3:1-ben termék, mely egyszerre ránctalanít, hatékonyan kezeli a karikákat és táskákat is. Azonnali lifting hatást biztosítanak a szemkörnyéki bőr számára.

 

SORBET ARCKRÉM:

Gyorsan felszívódó regeneráló krém, ideális a könnyű textúrák kedvelőinek, illetve meleg évszakban, nappal és éjszaka.

error: Content is protected !!