loader image

BALANCE

PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁS PROBLÉMÁS BŐRRE

Kopcsák Emese

Megújult a BALANCE termékcsalád

A faggyú mennyiségének hiánya dehidratációhoz vezethet, míg a fokozott faggyútermelés kellemetlen bőrtüneteket okozhat. Az életkor, a genetika, a helytelen bőrápolási szokások, és számos egyéb tényező befolyásolhatja a tünetek kialakulását.

Az új megközelítés segít szabályozni a bőröd állapotát, a fokozott faggyútermelődést, a kiegyensúlyozatlan faggyúösszetételt, a mikrobiom egészségét, javítja a megvastagodott, foltos, fénylő bőrtüneteket, csökkenti az akné, irritáció problémáját, a pórusok méretét.

„Innováció, technológia és fenntarthatóság. Egy alapjaiban új megközelítés a zsíros, fénylő és tisztátalan bőr problémáinak hatékony, eredményes kezelésére a szalonban és otthon egyaránt.”

Tiszta molekulák, növényi kivonatok szinregiája, friss és matt hatást biztosító textúrák szabályozzák bőröd ökoszisztémáját, és kezelik a sokrétű bőrproblémákat. A termékcsalád segít visszaállítani a bőröd egyensúlyát, szabályozza a faggyútermelést, csökkenti a pórusok méretét és megelőzi a baktériumok elszaporodását. Emellett nyugtatja a bőrt, csökkenti az irritációt, és egyenletessé teszi. a bőrfelszínt Az akné utáni foltokat is kezeli, és azonnali megoldást nyújt minden bőrtípus számára, függetlenül attól, hogy a stressz, genetikai hajlam, hormonális problémák, vagy egyéb tényezők okozzák.

HATÓANYAGAI:

  • Normalizáló komplex: csökkenti a faggyútermelődést, és a bakteriális biofilmet, megakadályozza a pattanások és mitesszerek kialakulását.
  • Kapszulázott szalicilsav: stabil, biztonságosan alkalmazható, hatékony formula, mely ellensúlyozza a pattanások és akné okozta bőrtüneteket, megújítja a bőrt, antibakteriális, bőrsimító hatással.
  • Kolloid kén: stabil formulájának köszönhetően hatékonyan veszi fel a harcot az aknés bőr problémáival, csökkenti a pattanások és a bőrvörösség által okozott esztétikai hibákat.
  • EPS Exopoliszacharid: mattít, nem tömíti el a pórusokat, felszívja a felesleges faggyút, 1 órán belül mattá, hidratálttá teszi a bőrt.
  • Ezen kívül Niacinamid, Hialuronsav, könnyen felszívódó, nem komedogén növényi összetevőket is tartalmaz.

TEGYÉL BŐRÖD EGÉSZSÉGÉÉRT! FEDEZD FEL A PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁST A BALANCE TERMÉKCSALÁDDAL!

  • Cosmeceutica koncepcióra épül, és hatékonyan reagál bőröd igényeire. Tiszta, nagy hatékonyságú hatóanyagai kulcsfontosságúak bőröd szépségének és egészségének megőrzése érdekében.
  • Ideális megoldást biztosít arcon és testen egyaránt, bármely nem és korosztály számára.
  • Minden hatóanyag és termék alapos tesztelésen esik át ellenőrzött labor körülmények között és önkénteseken is, hogy hatékonyságuk tudományos alapon is bizonyított legyen.
  • A termékcsalád hatóanyagai az UPCYCLED BEAUTY koncepció alapján kerülnek kiválasztásra, tiszteletben tartva a környezetet, a tisztességes kereskedelmi gyakorlatot a fenntarthatóság jegyében.

OTTHONI ÁPOLÓK:

MÉLYTISZTÍTÓ LEMOSÓ

Hámlasztó hatású lemosó szalicilsavval a problémás bőrökre. Tisztít, simít és eltávolítja a felesleges faggyút, így a bőr kevésbé fénylik. A test problémás területein is alkalmazható.

ARCKRÉM

Segít csökkenteni az arc és a test egyes területeinek bőrhibáit, normalizálja a faggyúterelődést és csökkenti a pórusokat, matt megjelenést biztosít.

SZÉRUM

Intenzív szérum kolloid kénnel és niacinamiddal a tisztátalan, foltos és pattanásos bőrre. Normalizálja a faggyútermelődést és csökkenti a foltok megjelenését az arcon és a test egyes területein.

SZIVACSMASZK

Szabályozza a faggyúmirigyek túlzott működését, mélytisztító, pórusösszehúzó hatású, homogenizálja a bőrszínt.

KIT SOS

Teljes körű kezelés a pattanások, mitesszerek, eltömődött pórusok és a fokozott faggyútermelődés ellen az arcon és a test egyes területein.

Az enzimes szérum serkenti a sejtek megújulását, segít megelőzni és ellensúlyozni a bőrhibákat a tiszta és egyenletes bőrkép érdekében. A tapaszok a szalicilsavnak és a tapaszból felszabaduló növényi kivonatoknak köszönhetően eltűntetik a bőrhibákat és a pattanásokat.

MINI KIT

Speciális KIT zsíros, problémás, tág pórusú, olajosodásra hajlamos bőrtípusra

A teljes BALANCE beauty rutin kis kiszerelésben, melynek segítségével kipróbálhatod, milyen egy több lépcsős professzionális otthoni bőrápolás, de akár utazáshoz is kiváló!

Mit találsz a mini KIT-ben?

BALANCE mélytisztító lemosó, arckrém, 3 db kicsi szivacsmaszk mindez egy vízhatlan neszeszerben.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudod rendelni a Balance termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz regisztrálj a 35061721 vendégkóddal!

error: Content is protected !!