loader image

Purple Ice lifting krém

Speciális termékek a közelgő ünnepre!

Jégbe zárt “elixír”

Kopcsák Emese

2019-ben egyedülálló különlegességgel készült a Vagheggi az ünnepekre!

Az idei évben sajnos a vírushelyzet miatt erre nem volt lehetősége a cégnek, így idén a nagy sikerre való tekintettel, újra elérhető ez a különleges krém.

Az ajándékozás öröm, de még nagyobb érték, ha az ajándékozás a törődésről szól.

A Purple Ice, egy „jégbe zárt elixír”, mely egyedi összetevőket tartalmaz. Az Age-care termék jégborból, Vidal Blanc és Pinot Noir szőlőből készült, hogy lenyűgözzétek szeretteiteket és különleges kényeztetésben legyen részük.

JÉGBOR

Sokan ittatok már jégbort, amit a szőlőtőkén maradt, megfagyott szőlőszemekből állítanak elő, egyedi, édes és kiegyensúlyozott ízvilágot kölcsönözve ezzel a terméknek. Ilyen körülmény nagyon ritkán fordul elő, csak néhány alkalommal minden 10 évben.

PURPLE ICE CHRISTMAS

„Elixír”, ami a jégborból születik

A hideg télben a fagyos levegőtől, az arcunk bőre érzékenyebbé válik. A PURPLE ICE termék kreációjának egyedi összetevőivel megoldást jelent a bőrnek, speciális formulája képes a hatóanyagot stabilan tartani mindaddig a pillanatig, amíg a bőrre felvisszük, hozzájárul a hidro lipid réteg egyensúlyához, miközben hatékonyan ránctalanítja, feszesíti, fiatalítja a bőrt.

A Purple Ice termékek is 100% MADE IN ITALY Bőrgyógyászatilag és nikkel teszteltek.

PURPLE ICE Lifting arckrém

Koncentrált dupla formula, hisz ugyan abban a tégelyben két különböző textúra található, amit az első felhasználás pillanatában kell összekeverni. Egy utolsó generációs kozmetikai formula, ami egy lifting krémet és a szőlőből nyert elixírt tartalmaz a szőlő megfagyott szívéből előállítva. Ez a formula képes a bőrt olyanná változtatni, mint a selyem, kisimítja a ráncokat, lifting hatást, azonnal fiatalosabb és frissebb bőrképet kölcsönöz.

Kiváló ajándék szeretteitek számára.

Lifting arckrém 23.510 Ft

A termék a www.vagheggi.hu webshopban is elérhető. A regisztráció során a 35061721 vendégkód megadásával  nyílik lehetőségetek ezen a kedvezményes áron megvásárolni a terméket, és az összes többit is 🙂 

error: Content is protected !!