loader image

FACE BOOSTER

TURBÓ KEZELÉS A BŐR ÖREGEDÉSE ELLEN

Kopcsák Emese

Új kozmetikai megoldás, ami képes nagyon intenzív hatást gyakorolni rövid időn belül a különböző bőrproblémákra, mint a tág pórus, pigmentfoltok, ráncok, érzékenység, bőröregedés, dehidratáltság és rugalmatlanság.

 

A BOOSTEREK külön kategóriát jelentenek a bőrápolásban. Hasonló a szérumokhoz, de mégsem azonosak vele.

 

A Vagheggi face booster kevés összetevőt, egyszerű komponenseket tartalmaznak, nagyon tiszta, koncentrált molekulák, amelyek kifejezetten egy-egy adott problémára fókuszálnak. Célzott, látványos javulás érhető el rövid időn belül.

 

A boosterek bármely Vagheggi termékekkel végzett bőrápolási rutinba beilleszthető a bőr igényeinek megfelelően, kúra szerint.

 

„Gyógyszertechnológia a bőrápolás szolgálatában!”

A vitaminok a Vagheggi arc boosterek legfontosabb alkotóelemei

 

Minden bőrnek szüksége van antioxidánsokra, amelyek ellensúlyozzák a szabadgyökök káros hatását, hiszen belső működése során, a fiziológiai reakció eredményeként és számos külső hatás – például UV sugárzás – miatt a bőr szabadgyököket termel, ami oxidációs folyamatokat indít el. Ezek következménye a bőr, illetve a bőrsejtek gyors öregedése és különféle bőrproblémák kialakulása.

 

A legfontosabb antioxidánsok a vitaminok, ám a bőrbe és a szervezetbe is csak kívülről tudjuk bejuttatni őket.

 

A Vagheggi arc boosterekbe magas koncentrációjú, tiszta és stabil molekulák kerültek, amelyek a bőrnek energiát nyújtanak.

 

A stabilitás megőrzéséhez különleges formulákat alkottak:

  • Kiegyensúlyozott és pufferolt formula képes megőrizni a stabilitását és fokozni az ilyen tiszta molekulák hatékonyságát.
  • A különleges szállítórendszernek (Deep Delivery System), az úgynevezett biomimetikus nanokapszuláknak köszönhetően a molekulák stabilan, a bőr célzott területeire képesek bejutni, intenzíven és pontosabb hatást tudnak kifejteni a bőrszövet sejtjeire, gyorsan és biztonságosan hatolnak a bőrbe anélkül, hogy a molekulaszerkezetük megváltozna, így a célállomásig megőrzik funkcionalitásukat.

A 3 Vagheggi arc booster mindegyike 2-2 összetevőt tartalmaz, és mindegyikben rendkívül fontos szerepet kaptak az antioxidánsok.

 

C-VITAMIN + ALPHA ARBUTIN

Age care kozmetikum pigmentfoltos, szürke, fáradt és inhomogén bőrökre. Növényi eredetű, stabilizált C-vitamin védelmet biztosít az UV sugárzás káros hatásai (fotoaging) ellen, valamint gátolja a túlzott melanin képződését. Hatóanyagai a halványítás mellett eredményesen stimulálja a bőr saját kollagén termelését és segíti a hialuronsav termelődését, ránctalanít és rugalmassá teszi a bőrt.

 

NIACINAMID + GLYCOGEN

Age care kozmetikum a ráncok ellen; fokozza a bőr tömörségét és csökkenti a pórusok méretét. A niacinamid, vagyis B3-vitamin antioxidáns hatású, nyugtató és védő hatású, növeli a bőr ragyogását, egységessé teszi a bőr tónusát. Serkenti a bőr hidratálását és támogatja barrier funkcióját. Hozzájárul a kollagén, keratin, hialuronsav és ceramidok szintéziséhez, így kiváló öregedésgátló molekula. A zsírosodásra hajlamos bőrökre is jótékony hatást gyakorol.

 

B12-VITAMIN + RESVERATROL

Age care plus ideális hatóanyag az érzékeny, fakó és vízhiányos bőrökre. Nyugtatja a bőrt és elősegíti regenerálódását, valamint az egészséges mikrobiom kialakulását. Megelőzi a napfény káros hatásai (fotoaging) okozta bőröregedési tüneteket, csökkenti a foltok mértékét. Felgyorsítja a bőr megújulását, növeli a bőr vitalitását, hidratáltságát és rugalmasságát, feltölti energiával. Ellensúlyozza a bőrirritáció egyes okait. Fokozza a kollagén termelődését, csökkenti a ráncok mélységét. Serkenti a bőr öngyógyító képességeit.

 

Használatuk:

A bőr igényei szerint 4-5 cseppet kell felvinni az arc, nyak, dekoltázs területére a letisztítás után és a szérum, vagy arckrém használata előtt. A booster nemcsak önmagában fejti ki jótékony hatását az adott bőrproblémára, de a többi termék hatóanyagainak eredményességét is növeli.

 

A háromféle boostert akár együtt is lehet alkalmazni, elosztva a különböző napszakokban, azonban egy időben csak 2 booster használatát javasolnám, az egyiket reggel, a másikat este például és kúra szerűen, az egyiket, másikat, akár mindkettőt lecserélve térnék át a harmadikra.

Használat előtt felrázandó!

error: Content is protected !!