loader image

Tavaszi, nyári illatkreációk

Hidratáló permet és könnyű testápoló

Kopcsák Emese

A nyár frissességével és édeni illatokkal kápráztat el a Vagheggi új limitált kiadású Paradise Fragrance termékcsaládja

 

Vagheggi idén a tavasz és nyár illatait zárta parfümként is használható alkoholmentes, hidratáló illatpermetekbe és hozzájuk tartozó könnyű textúrájú testápolókba, hogy nyaraláskor, vagy egy meleg nyári napon is azonnali kellemes felfrissülést és tökéletes hidratációt biztosítsanak.

 

A Paradise Fragnance termékcsalád három különböző illatkombinációban született meg azzal a céllal, hogy aromaterápiájukkal energetizáljanak, nyugtassanak, vagy éppen felfrissítsenek, amikor arra van szükség.

A GIN BLEND PARADISE virágos, citrusos és vanília jegyek jellemzik.

A LOVE BLEND PARADISE virágos, gyümölcsös és keleties jegyekkel bír.

A SEA BLEND PARADISE a tenger, virágok és a fák jegyeivel bűvöli el az érzékeket.

 

A megszokott napi bőrápolási rutint gazdagíthatjuk és az illatvariációknak köszönhetően az önkifejezést is új szintre emelhetjük.

Az alkoholmentes illatpermetek egyik aktív összetevője az alacsony molekulatömegű hialuronsav, mely képes nagy mennyiségű vizet megtartani, így elősegíti a mély hidratációt, csökkenti a bőr vízveszteségét, növeli a bőr rugalmasságát és védelmi funkcióját. Permetezzük nyakra, csuklóra vagy a test bármely részére.Tökéletes hidratáció és illatterápia egész nap.

 

Az új testápoló kreációi hidratáló hialuronsavval, tápláló shea vajjal és kókuszolajjal, valamint antioxidáns és védő hatású E-vitaminnal gazdagított. Friss textúrájuknak köszönhetően puhaságot és selymességet kölcsönöznek a bőrnek, különleges illattal. Mindennap használatható, elég vékony rétegben felvinni az egész testre, és besimítani felszívódásig. Könnyen beszívódó textúra, mely nem hagy ragacsos érzést maga után.

 

Mindegyik termék igen gazdag illatpiramissal rendelkezik. A fejillatot érezzük meg elsőre, de ez gyorsan el is illan. Néhány órán keresztül velünk marad a szívillat és akár napokig az alapillat.

PARADISE FRAGRANCE GIN BLEND ILLATPERMET

A GIN BLEND PARADISE Illatvariációban a fehér virágok bimbójának illata keveredik citrusfélék energiájával, a bőrre permetezve pedig a vanília édessége és a pézsma frissessége hagy hosszantartó kellemes illatot.

Illatpiramis: fejillatai a grapefruit, gránátalma és a zöld levelek, szívillatai a gyöngyvirág, tavirózsa és rózsatea, alapillatai pedig a pézsma, vanília és szantálfa.

 

PARADISE FRAGRANCE SEA BLEND ILLATPERMET

A SEA BLEND Illatpermet variáció a tengeri szellő citrusos jegyeit hordozza, melyek különleges összhangot alkot az ibolyával és tulipánfával.

Illatpiramis: fejillatai a citrom, bergamott, grapefruit és a tengeri permet, szívjegyei a törpemandarin, sóvirág, jázmin, ibolya és rózsa, alapillatai pedig a pézsma és tulipánfa.

 

PARADISE FRAGRANCE LOVE BLEND ILLATPERMET

A LOVE Blend illatvariáció a feketeribizli és a körte mohó jegyeit hordozza egy tonkababban gazdag keleti virágos szimfóniában.

Illatpiramis:  fejillata a fekete ribizli és körte, szívillatai az írisz, jázmin és narancsvirág, alapillatai pedig a vanília, pacsuli és tonkabab.

 

PARADISE FRAGRANCE GIN BLEND TESTÁPOLÓ

A GIN BLEND Hidratáló Testápolót virágos, citrusos és vanília jegyek jellemzik.

Illatpiramis: fejillatai a grapefruit, gránátalma és a zöld levelek, szívillatai a gyöngyvirág, tavirózsa és rózsatea, alapillatai pedig a pézsma, vanília és szantálfa.

 

PARADISE FRAGRANCE SEA BLEND TESTÁPOLÓ

A SEA BLEND Hidratáló Testápoló tenger, virágos és fák jegyekkel bűvöli el az érzékeket.

Illatpiramis: fejillatai a citrom, bergamott, grapefruit és a tengeri permet. Szívjegyei a törpemandarin, sóvirág, jázmin, ibolya és rózsa. Alapillatai pedig a pézsma és tulipánfa.

 

PARADISE FRAGRANCE LOVE BLEND TESTÁPOLÓ

A LOVE BLEND hidratáló testápoló virágos, gyümölcsös és keleties jegyekkel bír.

Illatpiramis: fejillata a fekete ribizli és körte, szívillatai az írisz, jázmin és narancsvirág, alapillatai pedig a vanília, pacsuli és tonkabab.

 


Vendégkódos ár:

Illatpermet: 10.150.-Ft

Testápoló: 5.420.-Ft


 

Vagheggi webshopjában is meg tudjátok rendelni a Paradise Fragvance termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

error: Content is protected !!