loader image

GUA SHA ÉS ARCROLLER LIFTING ARCMASSZÁZS

Manuális face lifting eljárás rózsakvarcból készült Gua Sha masszázskő és arcroller segítségével

Kopcsák Emese

GUA SHA ÉS ARCROLLER LIFTING ARCMASSZÁZS

 

Különleges manuális face lifting eljárás, mely végezhető önálló kezelésként, kiegészíthető vele bármelyik anti aging kezelés és alkalmazható otthon is.

Különleges masszázs eszköz, amivel egy manuális face lifting technika alkalmazható otthon és a szépségszalonokban egyaránt.

A Rózsakvarcból készült GUA SHA masszázskő és arcroller már az ősi kínai orvoslásban is megtalálható volt. Ma is előszeretettel használjuk terápiás eszközként, valamint a szépség megőrzésére.

A különleges manuál technika segít ellazítani az izmok feszülését, kisimítja a bőrt, feszesíti és tonizálja. Javítja a bőr mikro keringését, stimulálja a nyirok keringést, csökkenti a szem alatti táskákat, püffedtséget, hatékony az arc kontúrok javítására és a bőr feszesítésére. Eredményességét az eszköz hőmérséklete is segíti. A technika rendszeres alkalmazásával látványosan szépül és fiatalodik a bőr, természetes botox hatásnak is nevezik.

Külön masszázstechnikát alkalmazunk a szalon kezelések során, és egy másikkal a vendég folytathatja nap mint nap a professzionális kezelést, megtartva és fokozva ezzel annak hatékonyságát.

 

A rózsakvarcból készült Gua Sha kő és arcroller kifejezetten népszerű eszköz az otthoni bőrápolásban is. Egy egyszerű technikát alkalmazva nap mint nap használhatjuk az otthoni bőrápolási rutinba beillesztve.

A Gua Sha technikával mélyebb masszázs mozdulatok végezhetők, melyek csökkentik az izmok feszülését, formálják és feszesítik az arckontúrokat, csökkentik a szem alatti táskákat, püffedtséget, simítják és tonizálják, intenzíven javítják a bőr mikro keringését és stimulálja a nyirok keringést.

A rózsa kvarc arcroller jótékony hatása, hogy a hatóanyagok hatékonyabban felszívódnak fel, akár a krémek, szérumok, ampullák vagy maszkok. Stimulálja a bőr keringését, segít a méreganyagok eltávolításában csökkenti a szem alatt kialakuló táskákat. A rendszeres masszázs stimulálja a kollagén termelést, csökkenti a ráncok kialakulását, javítja a bőr rugalmasságát.

Szeretnéd kipróbálni ezt a különleges masszázs élményt? Szeretnéd esetleg megtanulni az otthoni technikát, hogy helyesen és eredményesen végezhesd az arcápolásod? Szívesen adnál masszázs élményt ajándékba?

Keress bizalommal!

error: Content is protected !!