loader image

Ajak- és kézápolás fontossága

Ajkunk és kezünk ápolása éppúgy elengedhetetlen, ahogy arcbőrünké.

Kopcsák Emese

A hideg, szélsőséges időjárás jelentősen igénybe veszi ajkunk és kezünk bőrét.

A kezünkön és ajkunkon található bőr egyedi és különbözik a test más területein levő bőrtől. Ez a terület nagyon gazdag idegvégződésekben, érzékel minden hatást és az összes külső környezeti tényezőnek is ki van téve. Itt is található hidrolipid réteg, ami védelmet biztosít, megőrzi hidratáltságát, tápláltságát.

Bármelyik évszakban, de a hideg időben még inkább szárazzá, repedezetté, érdessé válhat, ezeknél a sérüléseknél sokkal könnyebben alakul ki fertőzés és jutnak be kórokozók, valamint sokkal korábban kezd el öregedni a bőr.

Ezért fontos, hogy ajakunkat és kezünket is megfelelően ápoljuk!

 

„Sok ajak- és kézápoló terméket találunk a piacon, azonban itt sem mindegy, hogy milyen terméket használunk, mint ahogy az arcápolásnál sem.”

Fontos, hogy a bőr védő rétegét ápolja, egészségesen tartsa, segítse megtartani a hidratáltságát, védekező képességét, puhító, nyugtató hatása legyen, regeneráljon, tápláljon, megelőzve az idő előtti öregedést.

Ezeknek a kritériumoknak megfelelően születtek meg a Vagheggi speciális területekre megalkotott termékei.

Ajakbalzsam

Hosszantartó komfortérzetet nyújtó ajakápoló, mely hialuronsav és puhító növényi összetevőinek köszönhetően hatékony regeneráló és védő hatást biztosít az ajkaknak elnehezítő érzés nélkül. Puha és selymes textúra.

Delay Infinity krém szem- és ajakkörnyékre

Az extrém tápláló és bőrfiatalító hatású emulzió speciálisan a szem és a száj környéki bőrre és a ráncokra lett kifejlesztve ajakbalzsammal kiegészítve. 

75-15 ajakmaszk

Ajakfeszesítő és ajak környéki ránctalanító maszk a bőr hatékony védelmére, puhítására, megelőzhetjük dehidratációját és még a téli időszakban is komfort érzetet biztosítunk. 

Napközben ajakápolóként alkalmazható, de pakolásként is szuper tápláló hatást fejt ki az ajak környéki bőrön az éjszakai pihenés alatt. Az ajkak feltöltődnek, az ajak környéki bőr kisimul és feszes lesz. 

Kézkrém a mindennapokra

Hatékonyan regenerálja a kezek bőrét, megóvja a külső környezeti ártalmaktól. 

Gyorsan felszívódó, de kiváló hidratáló hatást biztosító termék, nagyon összetett hatóanyag tartalommal.

Kézbalzsam az intenzívebb ápolásért

Táplálja, regenerálja a száraz, berepedezett és törékeny bőrt. Éjszakai pakolásként használható. Használható a könyök és a sarok bőrére is.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudod rendelni az ajak- és kézápoló termékeket. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsd el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 

error: Content is protected !!