loader image

ÚJ LIMITÁLT TESTRADÍROK

Superfood – Beautyfood a testápolásban is: maracuja, ribizli, kaktuszfüge

Kopcsák Emese

A bőr hámrétegének sejtjei folyamatosan és szabályszerűen kb. 28 naponta megújulnak. Egy radír funkciója, nemcsak az hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket, hanem az is, hogy hatékonyabbá tegye a kozmetikai hatóanyagok felszívódását és, hogy javítsa a bőrszínt.

 

A bőr szépsége szorosan összefügg szervezetünk működésének egyensúlyával és a jó közérzettel. Bőrünk véd minket, ezért folyamatosan ki van téve a külső agresszív hatásoknak, káros anyagoknak. Ezeknek a stressz hatásoknak a látható jelei lehetnek a bőr kiszáradása, öregedésének felgyorsulása, és a rugalmatlansága.

 

Ha igaz az, hogy amit eszünk, annak közvetlen hatása van a bőrünkre, akkor miért ne tegyünk közvetlenül a bőrünkre is ezekből az egészséges táplálékokból?

Superfood, superjuice, superfruit, supernatural.

Ezek olyan koncepciók, amik a kozmetikára is hatással vannak, támogatva a holisztikus szemléletmódot. A kozmetikai  területen ezekből a növényekből kivont hatóanyagok szuper értékesek a bőr számára. A bőr megfiatalodik és képes megtartani az egészséges egyensúlyát.

A Vagheggi Limitált kiadású radírjai a Földközi tenger sóját tartalmazzák különböző hatóanyagokkal és természetes olajakkal vegyítve, ami segít megőrizni a bőr természetes hidro lipid rétegét.

 

„A Vagheggi testradírjai gyönyörű, életteli, szép bőrképet, vitalitást, ajándékoznak a bőrödnek, melyet bátran viselhetsz tavasszal és nyáron is!”

A bőrtípusoknak és a bőr szükségleteinek megfelelően Vagheggi 3 féle radírt alkotott meg, 3 különböző kreáció, gyümölcs és növényi kivonatokkal gazdagítva . A textúrák lágyak és tápláló hatásúak, a lemosás után a bőr puha, bársonyos marad.

 

Ribizli, indiai kaktuszfüge, maracuja, és tengeri só, melyek egy igazi tavaszi újjászületést hoznak a bőrnek.

 

Nem csak kényeztetés a bőrnek, de egy elengedhetetlen szépségápolási rutin is:

  • hámlasztó hatásával elősegíti a bőr megújulását
  • használata után sima, homogén és ragyogó lesz a bőr
  • ödémacsökkentő, segíti a visszatartott vizet eltávolítani a bőrszövetből
  • ellensúlyozza a külső környezeti ártalmak negatív hatásait
  • táplálja és újra éleszti a bőrt

ANTIOXIDÁNS TESTRADÍR MARACUJÁVAL

Antioxidáns testradír a ragyogó bőrért. Ásványi anyagokkal, A-, C-, és E-vitaminokkal, golgota virág olajjal, és tengeri sóval. Segíti az egészséges sejtmegújulás folyamatát.

 TÁPLÁLÓ TESTRADÍR RIBIZLIVEL

Tápláló és nyugtató hatású Omega 3 és 6 zsírsavakban gazdag ribizli kivonattal tengeri sóval és E vitaminnal a selymes és homogén bőrért. Kiváló a bőr öregedésének megelőzésére.

 BŐRMEGÚJÍTÓ TESTRADÍR KAKTUSZFÜGÉVEL

Bőrmegújító testradír esszenciális zsírsavakban és E-vitaminban gazdag indiai ficus olajjal, tengeri sóval, hogy a bőr újjá éledjen. Regeneráló, bőrszerkezet javító, feszesítő tulajdonságú, segít lassítani a bőr öregedési folyamatát.

error: Content is protected !!