loader image

Photo MakeUp

Bőrbarát sminktermékek újragondolva

Kopcsák Emese

Megújultak a Vagheggi Phyto Make-Up termékei.

A koncepció változatlan maradt: a mindennapokban biztonsággal használható, bőrbarát, jó smink termékek, amiknek bőrápoló tulajdonságaik vannak, praktikus, sokféleképpen, azonban egyszerűen használhatóak.

Komplex rendszer, ahol a minőségen van a hangsúly. Esszenciális termékek, amit bárki jól tud használni. Sokoldalú, személyre szabható, bőrápoló hatással. Egyszerűség, praktikusság, amit nap, mint nap használhat.

„Hogy pontosan azok legyünk, akik akarunk”

Beauty küldetés – ápolás, szépség és harmónia.

Megtalálni mindenki számára a bőrtípusnak megfelelő alapozót, karakterhez passzoló rúzst, szemhéjfestéket, hogy elégedett legyen a bőrével.

3 női ikonra szűkítették, amivel a jelenlegi trendekhez igazodik.

  • Grace – Nude: elegancia, természetes, visszafogott, halvány színek jellemzik.
  • Lucrezia – Sensual: szenvedélyesség, érzékiség, vörös, korall színek dominálnak.
  • Eva – Nature: természetesség, föld színek jellemzőek rá.

Nemcsak dekor kozmetikumok, hanem hatóanyagos termékek, amiket a napi otthoni bőrápolási rutin folytatásaként lehet használni.

Mi változott és mi nem?

Alapozók, korrektorok:

  • Hidratáló alapozó fluid: formulája megújult, Rehydra termékcsalád hatóanyagait tartalmazza az új is, gazdag hialuronsavban, E-vitaminban, de színeit kedvezően változtatták.
  • Bőrragyogást fokozó alapozó: változatlan, folyékony, antioxidáns, fakó, fáradt, pigmentfoltokra hajlamos bőrökre kiváló, hiszen a White Moon termékcsalád hatóanyagai köszönnek vissza, de mindegyik bőrre jótékony, derítő hatású.
  • Kompakt alapozó SPF50: krémes állagú alapozó, púderes hatással, antioxidánsokat és 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaz, valamint fényvédő és védő hatóanyagokat, amik az UV fény káros hatásai mellett a külső környezeti szennyeződések és a kék fény ellen is védelmet biztosít.
  • Korrektor: a régivel megegyező, könnyen felvihető, szép fedést biztosít nagyon kis mennyiségben is.

Bronzosító & pirosító: 2 in 1, külön-külön és együtt is alkalmazható.

Rúzsok és matt folyékony rúzsok: színei megváltoztak, a nagy divatmárkák színeit követik. Nagyon szépek lettek.

Újdonság az ajakfeltöltő olaj, ami egy tökéletes ajakápoló, önmagában és rúzsokra is használható. Hialuronsav, alkanna tinctoria gyökér kivonat tartalma tápláló, hidratáló, dúsító hatást eredményez.

Szempillaspirálok, szemhéjtus: a tus színe intenzívebb, sötétebb lett, könnyen és gyorsan száradó, természetes hidratáló összetevőkkel, minden mentes termék, ezáltal érzékeny szeműek is használhatják, bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelt.

Ceruzák: csavaros, automata ceruzákká változtatták, hosszan tartó hatású, precíz, egyszerű használat, puha textúra, intenzív színekkel.

Szemöldök spirál: újdonság a szemöldök ceruzák helyett. 3 színárnyalatban érhető el, színez és hatóanyagainak köszönhetően ápol is.

Szemhéjfesték paletták: 3 színskála, Grace, Lucrezia és Eva színei érhetőek el.

Smink ecsetek: nem változtak, púder, pirosít, alapozó, kontúr, szemhéj és ajak ecsetek közül választhattok.

A termékek hidratálják, ápolják a bőrt, hatóanyagokat tartalmaznak, így alkalmasak arra, hogy egész nap biztonsággal viselhessük anélkül, hogy károsítanák a bőrt. Nem tartalmaznak BHT, BHA, EDTA, propilén glikolt, alkoholt, vazelint, paraffint.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

error: Content is protected !!