loader image

Selymes testolajok

Könnyed testápolás értékes növényi kivonatokkal, csodás illatokkal.

Kopcsák Emese

Illatos, könnyed textúrájú és gyorsan felszívódó selymes testolaj, mely nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Három új, különleges formula a bőr kényeztetéséhez, természetes növényi olajok értékes kivonataival.

Tökéletes testápolást biztosít minden évszakban, nyáron amikor a fokozott napsugárzás igénybe veszi és télen is, amikor a hideg idő kiszárítja a bőrt. Ideális tusolás után az egész testen.

Selymes puhaságot biztosítanak, táplálják, védik és ragyogással ajándékozzák meg a bőrt.

Kiválóan kezeli a szárazabb testrészeket is, mint például a könyök, térd, talp.

Alkalmazható a hajon is hajmosás előtt tápláló pakolásként, hiszen megelőzi a hajszálak töredezettségét.

Minden nap reggel és este is használható.

Monoi

Kókusz olajban áztatott Tiare (Tahiti) virág kivonatot tartalmaz. Ezzel az eljárással az olaj magába szívja a virág összes bőrlágyító és hidratáló tulajdonságát és az érzéki illatát is, mely petigrain, frangipani egészít ki. Tápláló és bőrfeszesítő hatása van.

Cherry

A cseresznye magjából hideg sajtolással kinyert olajat tartalmazza. Tápláló és nyugtató hatású. Elegáns, finom illatát a nárcisz, szantálfa, jázmin biztosítja.

Cotton

A gyapot virág magjának olaját tartalmazza, amit hideg sajtolással nyernek ki. Intenzív antioxidáns hatást biztosít, táplálja és védi a bőrt. Friss illatát a bergamott és ibolya biztosítja.

 


Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a selymes testolajokat. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

error: Content is protected !!