sminktetoválás

Személyiséggel harmonizáló, természetes smink, ami nem mosódik el.

Long-Time-Liner Sminktetoválás

A professzionális sminktetoválás célja, hogy kiemelje a szépet, korrigálja az esetleges hibákat, személyiséggel és bőrtónussal harmonizáló, természetes, esztétikus alap sminket adjon az arcnak, de még közelről se legyen feltűnő.

Magabiztosságot, ápoltságot biztosít viselőjének, a mindennapi sminkelésre fordított időt rövidíti le.

A sminktetoválás közel 20 éve létező eljárás Magyarországon. Valódi érték a nők számára, tartósan megszépíti az arcot.

A sminktetoválás pontos megtervezése a leglényegesebb lépés, mivel évekig fogjuk viselni, így fontos, hogy olyan legyen, amit elképzeltünk, amire mindig is vágytunk. Egy tökéletes sminktetoválását annak színe és formája határozza meg. Ennek kombinációja mindig az személyiségünktől függ.

Sminktetováláskor NEM SZEDJÜK KI, NEM BOROTVÁLJUK LE a meglévő szőrszálakat (pl.: szemöldök tetováláskor).

Helyezés

 

A Long-Time-Liner többszörös sminktetováló Európa Bajnok Beauty Award díj 1. helyezettje.

 

A Long-Time-Liner nem permanent make up, hanem sminktetoválás, mely azt nyújtja, amit ígér. A permanent make up gépekkel ellentétben a Long-Time-Liner kizárólag egyetlen, orvosi acél tűvel dolgozik, mely egy szintén orvosi acél szerkezetben mozog, ezáltal biztosítva a hajszál pontos munkát, hisz a tű oldal irányú mozgása kizárt egy acél szerkezetben.

Megismételhetetlen pontosságot és kíméletességet biztosít. Nem használunk több végű tűt, mivel az nagyobb fájdalommal jár, illetve nagyobb sérülést okoz a bőrön, ami vastagabb varasodással jár, aminek idő előtti leesése, kiszedheti a festéket. Több végű tű használatakor megsérül a bőr, ez vérzéssel jár, és ilyen esetben a festék sokkal nehezebben marad bent a bőrben. Csak egyes tűvel tudunk nagyon vékony vonalat húzni, precízen dolgozni, ami lehet, hogy kicsivel több időt vesz igénybe, de a végeredmény tökéletes lesz, és ez a legfontosabb, mivel évekig fogjuk hordani.

Egy jó sminktetoválás 4-5 év alatt kikopik. Ez csak akkor lehetséges, ha csak a hámrétegbe kerül a festék. A Long-Time-Liner gép a hám által a tűre kifejtett ellenállásnak megfelelően korrigálja a tű behatolási mélységét. Ezáltal biztosítja a minimális fájdalom érzetet, a vérzés elkerülését, az egyenletes pigment eloszlást, illetve így biztosított a kikopás lehetősége is. Az arc különböző részein más a hámréteg vastagsága, így a gép ehhez mérten optimalizálja a teljesítményt és az adott területhez alkalmazkodva adagolja a megfelelő festékmennyiséget.

Tervezés nélkül TILOS sminktetoválást készíteni!!! 
A sminktetoválást egy speciális előrajzoló ceruzával tervezzük meg, mely megfelelő képet ad arról, milyen is lesz az elkészült sminktetoválásunk.A speciális ceruzával megrajzolt sminktetoválást nem mossuk le, hanem azon tetováljuk meg a kívánt formát, ezáltal biztosan olyan lesz a végeredmény, amilyenre mindig is vágytunk, amivel tökéletesen elégedettek vagyunk.

A Long-Time-Liner pigmentek 20 év sminktetoválói gyakorlatra alapozott kísérletek eredményeként született meg. Nem keverünk, nem hígítunk, nem pepecselünk a festékekkel, ezáltal megőrizzük sterilitásukat, és biztosított, hogy mindig ugyan azt a színt kapjuk. A Long-Time-Liner festékei TÜV-, EG-, Sterilizációs-, Sugárzási-, Dosimetrie- és Epikutan (allergia) tanúsítványokkal rendelkeznek. Rendkívül magas pigment tartalommal és egyedülálló tapadási képességgel bírnak. Ásványi eredetű, szervetlen összetevőket tartalmaznak, allergiailag tesztelt minőségben, mentes mindennemű az emberi szervezetre ártalmas, veszélyt jelentő, rákkeltő AZO összetevőktől, nem tartalmaz tartósítószert és nehézfémeket sem. A pigmentek széles színskálája lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja bőrtónusához, egyéniségéhez illeszkedő, személyiségével harmonizáló színt, legyen szó ajak, szem, szemöldöktetoválásról.

A kezelés időtartama: 45 – 180 perc
A kezelés ára: 20.000 – 110.000.- Ft