loader image

ÚJ HELYSZÍN

MEGSZOKOTT FIGYELEM

Kopcsák Emese

Kozmetikám életében egy nagy változás következett be.

Mindig is álmodtam egy saját szalon megvalósításáról.

Kezdetben jobbnak láttam egy nagyobb központban dolgozni. Szuper 11 évet töltöttem az Evital Parkban és visszagondolva sem változtatnám meg az akkori döntésem. Azonban az évek alatt egyre jobban vágytam a saját kozmetikára, amit én alakítok ki, engem képvisel.

Régen egy komplexumra gondoltam, sok-sok szolgáltatással. Azonban rá kellett jönnöm, hogy nem szeretnék alkalmazottakat, és bérlőket sem, valamint az is világossá vált számomra, ahogy a vendégeimnek, úgy nekem is a nyugodt, a pihentető légkör a legalapvetőbb szempont.

Tavaly tavasszal elérkezett az idő, hogy elinduljak az álmom megvalósításának az útján.

„A hely kiválasztása során nagy gondot fordítottam arra, hogy a jelenlegi szalonhoz közel, könnyen megközelíthető helyen legyen akár autóval, akár tömegközlekedéssel.”

Volt már részünk a férjemmel kisebb-nagyobb felújításban. Egy pillanatra sem tántorított el minket ennek nagysága. Tisztában voltunk vele, hogy mire vállalkozunk. A problémák azonban sorra következtek. Idegeskedés, újratervezés, az újratervezés újratervezése, új kivitelező keresése, számos megoldandó feladattal találtuk szembe magunkat. Többször úgy éreztük, hogy mindent 2-szer kell megcsinálni, mire egyszer elkészül. A végén már meg sem lepődtünk és próbáltunk kellő humorral átvészelni. A néhány hónapból majdnem egy év lett.

Persze szerencsésnek mondhatom magam, mert a feladatok, a problémák nagy részét a férjem kezelte és oldotta meg. Volt amit saját magának kellett megcsinálni ahhoz, hogy egyáltalán elkészüljön. Ő fogta össze az embereket, ellenőrizte a készültséget, keresett újat, amikor eltűnt 1-1 szakember és még sorolhatnám. Ez a szalon legalább annyira az Ő érdeme, mint az enyém.

És végre, valahára elérkezett a költözés ideje. Persze ezt sem tudtunk teljesen szokványos módon intézni, hiszen 2 napba sűrítettem bele a ki- és beköltözést, takarítást, bepakolást és kipakolást, de hála a 2 szuper segítőmnek, végül sikerült. Mondjuk nem is volt más választásunk.

Márciustól 1-jétől már az új helyen végzem a szolgáltatásokat ugyanolyan lelkesedéssel és szeretettel, mint eddig.

Remélem, a vendégeim számára is azt a nyugodt, pihentető, feszültség oldó, feltöltődést biztosító légkört jelenti majd, ami lehetőséget biztosít számukra megszabadulni a mindennapi terhektől.

 

És néhány kép, hogy honnan indultunk és mi lett a végeredmény.

Hol várlak?

1123 Budapest, Táltos utca 7-9.
Kapucsengő: 16

Megközelíthető:
Ha autóval érkezel, kényelmesen tudsz parkolni a Táltos és a környező utcákban (parkolódíj köteles zóna – 3121).

Tömegközlekedéssel:
Villamos: 17, 61 – Csörsz utca (2 perc séta)
Busz:   8E, 108E, 110, 112 – Mészáros utca / BAH csomópont (7 perc séta)
             139, 140, 140A, 212, 212A, 212B – Csörsz utca (5 perc séta)

 

Szeretettel
     Emese

error: Content is protected !!