loader image

ÚJ ZSELÉMASZKOK

GYÜMÖLCSBŐL NYERT FELTÖLTŐDÉS MINDEN BŐRTÍPUSRA!

Kopcsák Emese

Az új zselémaszkok formuláját a természet inspirálta. Zselés textúrák, amelyek megújítanak, frissítenek, energiát adnak, hidratálnak és ragyogóvá teszik a bőrt.

 

A maszkok textúrája a gyümölcsökből kinyert zselés anyagra emlékeztetnek. Olyan értékes hatóanyag molekulákban gazdagok, melyekre a szervezetünknek és a bőrünknek is nagy szüksége van, főleg évszakváltáskor, amikor a télből a tavaszi-nyári időszakba lépünk át. Praktikus újrahasznosítható és visszazárható műanyag tasakba zárva érkeznek 50 ml-es kiszerelésben, ami 5-6 alkalomra elegendő.

 

Ideális a használatuk a heti bőrápolási rutin részeként, hogy „emlékeztesse” a bőrt a bioritmus változására, és megkönnyítse a napi rendszerességgel használt kozmetikai termékek működését, de kúraszerű használatuk is javasolt. Minden bőrtípusra alkalmazható.

„Értékes hatóanyag molekulák, melyek „emlékeztetik” a bőrt a bioritmus változására!”

 

MÁLNÁS HIDRATÁLÓ ZSELÉMASZK

Intenzív hidratáló hatású málnavízzel, panthenollal és hialuronsavval, valamint bőrvédő bioszacharidokkal. Hidratálja és kisimítja az arcbőrt. Málnás, mentás frissesség, jázmin illattal, ami egy illatterápiává varázsolja a bőrápolási rutinodat.

GYÖMBÉRES ENERGETIZÁLÓ ZSELÉMASZK

A gyömbér kivonata aktiválja, méregtelenít, új energiát ad a bőrnek és megszünteti a bőr fáradtságát, szürkeségét. A panthenol, allantoin és hialuronsav azonnal rugalmasabbá és hidratáltabbá teszi a bőrt. Fűszeres, virágos és friss illata egy gyógyteára emlékeztet, méregteleníti és életre kelti a bőrt.

KIWIS BŐRMEGÚJÍTÓ ZSELÉMASZK

A bambuszőrlemény és a kiwi magok gyengéden radírozzák a bőrt, a kiwi gyümölcs kivonata, a panthenol és allantoin szinergiája hidratál, simává és homogénné teszi a bőrt, tökéletesen előkészíti a bőrápolási rutinra. Gyümölcsös, friss hatásának köszönhetően a bőr azonnal felfrissül.

Használati utasítás:

Kb. 10 ml maszkot vigyünk fel a megtisztított bőrre, majd hagyjuk hatni 15 percig. A hatóidő lejárta után mossuk le és vigyük fel a bőrápolási rutinunkban használt termékeket (tonik, szérum, hidratáló krém). Heti 1-2 alkalom javasolt.

 

Tipp:

Kiváló választás a bőr tökéletes felkészítéséhez a tavaszi-nyári időszakra a tél után, amikor a bőr fáradt, fakó.

Ehhez végezz el egy négyhetes intenzív kúrát!

  • Az első héten két alkalommal használd a Kiwi bőrmegújító maszkot.
  • A következő 2 hétben hetente egy alkalommal használd a Kiwi bőrmegújító maszkot és
  • Hetente 1-2 alkalommal használd még a Málna vagy Gyömbér zselémaszkot, hogy a bőröd megújuljon, hidratáltabb legyen és új energiákkal töltődjön fel!
error: Content is protected !!