loader image

FÉNYVÉDŐS ÚJDONSÁGOK

3 TERMÉKKEL BŐVÜLT A FÉNYVÉDŐ TERMÉKCSALÁD

Kopcsák Emese

ÖNBARNÍTÓ SZÉRUM

Az önbarnítás koncepciójának új generációja. Rövid időn belül természetes színt kölcsönöz a bőrnek napfény nélkül.

A cukorszármazékok szinergiában működnek (DHA és eritrulóz), melyek a szaruréteg keratinjának aminosavaival lépnek reakcióba, ami során barnás színű, úgynevezett melanoidok képződnek, így aranyszínű hatást kölcsönöznek a bőrnek.

A karamell és a kóladió borostyánsárga árnyalatának köszönhetően a szín természetes tónust ad.

A szérum antioxidánsokkal, nedvesítő és hidratáló anyagokkal van gazdagítva, így biztosítva a bőr hosszantartó ragyogó színét.

Természetes színt biztosít minden bőrtípusnak. Azonnal egy finom színárnyalatot hoz létre a bőrön, amely 24 óra alatt felerősödik és barnított megjelenést kölcsönöz. A szérum nem véd a napsugaraktól, de barnulás-stimulátort tartalmaz, amely elősegíti a barnulást napozás esetén.

„Fényvédelem minden formában.”

SZÍNEZETT FÉNYVÉDŐ FLUID SPF 50+

A „Tinted suncreen” elnevezésű fényvédő termékek új generációjának jellemzője, hogy az UV-sugárzás elleni fényvédőkön túl, a legújabb generációs pigmenteket is tartalmazzák a foltok és bőrhibák elfedésére.

Ideális egy finom színárnyalathoz a bőrön, vagy a barnaság kihangsúlyozásához.

A színezett fényvédő kiváló szövetségese a világos vagy pigmentfoltokra hajlamos bőrökre, de minden bőrtípusra és minden fototípusra is alkalmazható.

A színezett fényvédő véd az UVA és UVB sugarak ellen, így teljesen biztonságossá téve a barnulást, megelőzi a pigmentfoltok kialakulását, finom színárnyalatot, homogenitást és ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

A formula UVB és UVA SPF 50+ szűrőt tartalmaz, erős antioxidánsokat a pigmentfoltok ellen, E-vitamin, niacinamid, aloe verát, béta-glükánt és béta-szitoszterolokat. A hialuronsav aktívan hidratálja a napsugárzásnak kitett bőrt.

NAPOZÓ SPRAY SPF50+ UVA

Professzionális fényvédő kozmetikum, ami védi a bőrt és segíti a barnulást, miközben tiszteletben tartja a tengeri környezetet.

A praktikus adagoló nagyon finom és folyamatos porlasztást tesz lehetővé, hogy a terméket praktikusan, gyorsan és homogén módon vihesse fel a test bőrére.

Alkalmas nagyon világos, vagy érzékeny bőrre. A gyermekek számára is kiváló vízálló és homokálló hatásának köszönhetően. Könnyű hatású textúra, ideális sportolóknak, még az arcon is komfortos érzetet biztosít.

error: Content is protected !!