loader image

NAPOZÓ ÚJDONSÁGOK

Néhány új  termék napozáshoz és előtte

Kopcsák Emese

Néhány újdonság idén is vár a Summer Paradise – napozó termékcsalád kínálatában.

Emellett az egész termékcsalád megújult a Vagheggi fenntarthatósági projektjének keretein belül. Ez a holisztikus és fenntartható fényvédő termékcsalád, olyan növényi alapú összetevőkre és formulákra épül, melyek tisztelik a természetet és optimalizálják a bőr védelmét, miközben garantálják a biztonságos, ragyogó barnulást.

A termékekben található biológiailag könnyen lebomló kémiai fényvédők és ásványi fényvédő optimális szinergiája biztosítja a megfelelő UVA és UVB védelmet.

A fényvédő krémek nem épülnek be és nem halmozódnak fel a bőrben, fotostabilak és hosszantartó védelmet garantálnak, miközben nem károsítja a vízi élővilágot.

Fenntartható, környezetbarát csomagolásba kerül az otthonodba.

„Napozni lehet, csak okosan kell a megfelelő termékekkel!”

ÚJ SUMMER PARADISE TERMÉKEK:

 • GLOW BŐRRARGYOGÁST FOKOZÓ SZÍNEZETT FÉNYVÉDŐ FLUID SPF 30 UVA

  Bőrragyogást fokozó, antioxidánsokban gazdag, könnyű textúrájú, selymes hatású fluid, mely teljes mértékű védelmet biztosít az arc bőrének az UVA és UVB sugarak ellen. Univerzális színének kköszönhetőenminden bőrtípusra javasolt, természetes és ragyogó hatást kölcsönöz a bőrnek

  Könnyű textúrájú fluid, a napi bőrápolási rutin után vigyünk fel néhány cseppet a bőrre. Ideális a városi és napi fényvédelemhez. Megelőzi a pigmentfoltok kialakulását, egységesíti a bőrszínt, visszaveri a fényt, kompakt bőrképet eredményez.

  Felhasználási javaslatok:

  • napi bőrápoló krém után
  • napi bőrápoló krémmel összekeverve
  • alapozóval összekeverve
  • sminkhez a bőrragyogás fokozására az arc különböző pontjain használva

 

 • ÖNBARNÍTÓ TESTHAB

  Könnyű textúrájú, gyorsan felszívódó formula egyenletes, természetes hatású barnulást biztosít, amely bármilyen bőrtónushoz alkalmazkodik. A hab összetétele praktikus használatot tesz lehetővé, így biztosítva a homogén bőrszín elérését.

  Az ideális hatásért érdemes a használat előtt a bőrt átradírozni és hidratálni. Az önbarnító testhab mélyen hidratálja a bőrt.

  Használati utasítás: Vigyük fel a megtisztított bőrre egyenletesen, majd alaposan mossunk kezet. Hidratáló krém használata opcionális. Ismételjük meg naponta, majd 2-3 naponta, míg elérjük a kívánt hatásfokot.

error: Content is protected !!