loader image

Purple Ice limitált ajánlat

Speciális termékek csak a közelgő ünnepre kifejlesztve!

Jégbe zárt “elixír”

Kopcsák Emese

2019-ben is egyedülálló különlegességgel készült Nektek a Vagheggi az ünnepekre!

Az ajándékozás öröm, de még nagyobb érték, ha az ajándékozás a törődésről szól.

Idén a limitált kiadású termék a Purple Ice, egy „jégbe zárt elixír”, mely egyedi összetevőket tartalmaz. Az új Age-care termék jégborból, Vidal Blanc és Pinot Noir szőlőből készült, hogy lenyűgözzétek szeretteiteket és különleges kényeztetésben legyen részük.

JÉGBOR

Sokan ittatok már jégbort, amit a szőlőtőkén maradt, megfagyott szőlőszemekből állítanak elő, egyedi, édes és kiegyensúlyozott ízvilágot kölcsönözve ezzel a terméknek. Ilyen körülmény nagyon ritkán fordul elő, csak néhány alkalommal minden 10 évben.

PURPLE ICE CHRISTMAS LIMITED EDITION 2019

„Elixír”, ami a jégborból születik

A hideg télben a fagyos levegőtől, az arcunk bőre érzékenyebbé válik. A PURPLE ICE új termék kreációjának egyedi összetevőivel megoldást jelent a bőrnek, speciális formulája képes a hatóanyagot stabilan tartani mindaddig a pillanatig, amíg a bőrre felvisszük, hozzájárul a hidro lipid réteg egyensúlyához, miközben hatékonyan ránctalanítja, feszesíti, fiatalítja a bőrt, még az ajkak környékén is.

A Purple Ice termékek is 100% MADE IN ITALY Bőrgyógyászatilag és nikkel teszteltek.

A Limitált kiadásban 2 termék kínálunk Nektek:

PURPLE ICE Lifting arckrém

Koncentrált dupla formula, hisz ugyan abban a tégelyben két különböző textúra található, amit az első felhasználás pillanatában kell összekeverni. Egy utolsó generációs kozmetikai formula, ami egy lifting krémet és a szőlőből nyert elixírt tartalmaz a szőlő megfagyott szívéből előállítva. Ez a formula képes a bőrt olyanná változtatni, mint a selyem, kisimítja a ráncokat, lifting hatást, azonnal fiatalosabb és frissebb bőrképet kölcsönöz.

 

PURPLE ICE Lip Pumpling maszk Ajak és ajak környéki maszk

Az ajkak és az ajkak környéki bőr hatékony védelemre, puhításra szorul, főleg a téli időszakban. Ezen a területen a bőr nagyon vékony, törékeny hajszálerekkel, miközben nagy terhelésnek van kitéve az állandó mimika miatt. Amennyiben nem elég hidratált és feszes, hamar kialakulnak a száj körüli függőleges ráncok, a “vonalkódok”.

Az értékes jégborból származó elixírt tartalmazó gazdag textúrájú maszk, lifting hatásával kisimítja az ajak környéki ráncokat, csökkentve „vonalkódokat”, feltölti és regenerálja, a különleges tengeri páfrány hatóanyag növelni az ajkak volumenét. Használható napközben ajakápolóként, vagy éjszaka pakolásként is.

 

Mindkét termék kiváló ajándék szeretteitek számára.

Lifting arckrém 22.825 Ft

Ajak környéki maszk 7.695 Ft

Különleges ajánlat keretében most mindkét termék megvásárlása esetén egy különleges ajándék tasakot is kapsz hozzá, illetve egy Beauty Mini kezeléssel is megajándékozlak, 8.500 Ft értékben, Ajándékutalvány formájában, melyet akár a csomagba is tehetsz, akár másik családtagnak is odaajándékozhatod, de Te is felhasználhatod.