loader image

2021 Limitált Ünnepi kiadás

ROSSO DI VENEZIA – A VELENCEI VÖRÖS

Kopcsák Emese

A velencei vörös színnek egy nagyon régi története van, a legnemesebb színt jelképezte. A Vagheggi ezt a színt választotta 2021 ünnepi limitált kiadású termékeihez.

A bőrfiatalítás egy legnagyobb kihívása az arckontúrok feszesítése és a bőr tömörségének visszaépítése. A chrono, foto és neuro aging, a bőr különböző öregedése és a környezeti és digitális ártalmak együttesen felelősek az arc bőrén található öregedési jelekért. Főleg az arckontúron látszik meg a leghamarabb az idő, a bőr és az izmok is elvesztik a rugalmasságot, a volument adó zsírréteg is csökken, amitől elvékonyodik a bőr.

A Vagheggi új termékeiben található két innovatív hatóanyagának köszönhetően olyan termék született, ami képes hatékonyan és hosszú távon tömöríteni, feszesíteni a bőrt a szépészeti beavatkozásokhoz hasonlóan.

  • Mikorszférák: innovatív technológia a természetből hyaluronsavból és Konjak virág kivonatból, ami új dimenzióba helyezi a lifting hatást. A bőr felső rétegeibe dehidratált és háló szerkezetű szférákat juttatunk a termékcsaláddal, amik felszívják a vizet, ennek hatására volumenük gyorsan növekszik és ezáltal képesek hidratálni, feszesíteni, simítani a bőrt, tölteni a ráncokat, rugalmassá tenni a bőrfelszínt, hosszan tartó hidratálást biztosítani, valamint kiváló feltételeket a többi hatóanyagnak.
  • Adenozin: anti-aging hatású hatóanyag, mely rugalmassá teszi a bőrt hasonlóan a lézer, vagy a plasztikai sebészek által használt töltőanyagok hatásához. Jelentős szerepe van a DNS és RNS felépítésében, az energiaszállításban, támogatja a fibroblasztok működését, ezáltal a kollagén és elasztin rostok szintetizálását, feltöltő és lifting hatású.

Természetesen számos antioxidáns, anti-aging, tápláló, védő hidratáló, regeneráló hatóanyag is megtalálható mellettük.

3 EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKE

 

ROSSO DI VENEZIA SZÉRUM FILLER ARCRA

Arckontúr feszesítő koncentrátum, feltölti a mély ráncokat. A bőr egy intenzív támogatást kap, kisimul hosszan tartó hatással.

 

ROSSO DI VENEZIA LIFTING ARCKRÉM

Növényi mikroszférákkal gazdagított krém feltöltő hatással. Látványosan feszesíti a bőrt, kisimítja a ráncokat és védelmet ad a bőr számára a külső agresszív hatásokkal szemben.

 

ROSSO DI VENEZIA SZEMPILLA SPIRÁL

Krémes formula, ami ápolja, hidratálja a szempillákat. A szempillaspirál feje extra volumen növelő hatást, vastagabb, hosszabb és erősebb szempillákat biztosít.

error: Content is protected !!