loader image

2022 Limitált Ünnepi kiadás

ORO FIORENTINO – FIRENZE ARANYA

Kopcsák Emese

Nevess szabadon!

A Vagheggi idei ünnepi limitált kiadású terméke lehetővé teszi, hogy szabadon nevethess és használhasd a mimikai arcizmaidat.

Mimikai izmainkat napjában többször, sokszor öntudatlanul is aktivizáljuk. Arcizmaink ismétlődő összehúzódása ráncok kialakulásához vezet.

Az esztétikai bőrgyógyászatban műtéti beavatkozás nélkül, botulinum toxin injekcióval lazítják (bénítják) a mimikai izmokat.

A Vagheggi Firenzei Arany termékei botox hatást biztosítanak a benne levő különleges pepetidnek köszönhetően.

Innovatív hatóanyag rendszere, egy második generációs „botox like” peptid speciális hatást gyakorol az arc és a szemkörnyék ráncaira.

Ellazítja az izomrostokat, kisimítja a ráncokat, stimulálja a kollagén termelődést, erősíti a bőrt.

 

A Vagheggi új termékeiben található egyedülálló hatóanyagoknak köszönhetően olyan termék született, ami képes hatékonyan és hosszú távon csökkenteni a mimikai ráncokat, és segít meggátolni kialakulásukat a szépészeti beavatkozásokhoz hasonlóan.

Hatóanyagai szinergiában, egymást erősítve fejtik ki jótékony hatásukat:

  • Adenozin: anti-aging hatású hatóanyag, mely rugalmassá teszi a bőrt hasonlóan a lézer és a töltőanyagok hatásához. Feltöltő és lifting hatású, stimulálja a fibroblasztokat, növeli a kollagén és elasztin termelődést.
  • Anti aging hatású Hialuronsavat és Béta-glükánt
  • Tápláló, védő, puhító Karité vajat és Kókusz olaj
  • Antioxidáns hatású E-vitamin
  • Hidratáló és vízmegtartó hatású Eritritolt.

3 EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉK

ORO FIORENTINO SZEMKÖRNYÉKIRÁNCTALANÍTÓ KRÉM

Hatékonyan csökkenti a szemkörnyékén kialakult mimikai ráncokat „botox like” peptiddel, hialuronsavval és béta glükánnal gazdagítva, könnyed textúrával, virágos, fás, gyümölcsös, púderes illattal.

ORO FIORENTINO RÁNCTALANÍTÓ ARCKRÉM

Nagy hatékonyságú ránctalanító hatású krém a mimikai ráncok ellen, virágos, fás, gyümölcsös, púderes illattal egy simogató textúrában, „botox like” peptiddel és adenozinnal.

ORO FIORENTINO  INTENZÍV SZEMPILLA SPIRÁL

Szabályozható volumennövelő hatású, krémes textúrájú szempillaspirál növényi viasszal és növényi kollagénnel. Építi a szempillákat, kiemeli a szemeket, feje ideális a göndörítéshez és a pillák megemeléséhez, hosszan tartó hatással.

 

error: Content is protected !!