loader image

GÉPI BŐRDIAGNOSZTIKA

VAGHEGGI FACE SKIN ANALYSER EGY ÚJ, PROFESSZIONÁLIS, HI-TECH RENDSZER AZ ARCBŐR AZONNALI ÉS PONTOS DIGANOSZTIZÁLÁSÁHOZ!

Kopcsák Emese

A Vagheggi Face Skin Analyser egy új professzionális, hi-tech rendszer az arcbőr azonnali és pontos diagnosztizálásához.

Az arcbőr problémáinak, állapotának teljes felmérése csupán 10 percet vesz igénybe, ami lehetővé teszi a gyors, azonnali és intelligens diagnosztizálás elvégzését.

 

3 különböző program és 6 adatfelvételi lehetőség áll rendelkezésre a teljesen és személyre szabott megoldás érdekében.

A különböző nagy felbontású és nagy pontosságú optikákat használó videokamera rendszer 3 különböző diagnosztikai megközelítést tesz lehetővé:

  • CLEANSING PROGRAM: célja a bőr elsődleges diagnosztizálása, valamint a bőr optimális egészségi állapotának fenntartásához szükséges, megfelelő kezelési eljárások és termékek összeállítása.
  • AGE CARE PROGRAM: célja a bőr öregedésével összefüggő főbb bőrproblémák diagnosztizálása, majd a megfelelő kezelési eljárások és age care termékek meghatározása.
  • KAMERA: szabad elemzéses módszer, melynél a kamera használata a test más területein is alkalmazható.

 

Minden program számos olyan diagnosztizálási lehetőséget kínál, amely megkönnyíti a bőr főbb paramétereivel, úgy, mint HIDRATÁLTSÁG, FAGGYÚTERMELÉS, PÓRUSOK, SZENNYEZŐDÉSEK, FOLTOK/ELSZÍNEZŐDÉSEK, EREK, RÁNCOK kapcsolatos komplex megoldás azonosítását a digitális képfeldolgozáson alapuló, korszerű tudományos megközelítés segítségével.

„Meglévő és leendő vendégeim számára ez lehet a legjobb befektetés a bőrük érdekében, akár kozmetikai kezelés, akár otthoni ápoló termékek kiválasztása előtt.”

Közvetlenül egy tablet képernyőjén keresztül tudod követni az elemzést, miközben folyamatosan kommunikálunk a kapott eredményekről, a látott fotókról, a felderített problémákról, mely során minden, a bőröddel kapcsolatos, a bőrödet érintő kérdésedre választ kapsz.

 

Nagyon hatékony elemzést készítünk a bőrödről. A 3D-s felvételek, valamint a diagnosztizálás során készített fotók a bőr állapotának különböző szintjeit mutatják. Az adatbázisban szereplő számtalan mintával összehasonlíthatjuk a bőrállapotot.

Az elemzés eredményei könnyen érthetőek és elmenthetőek az adatbázisban, ami lehetővé teszi a szépségszalonban folytatott kezelések és az ajánlott otthoni szépségápolók hatékonyságának nyomon követését. Az eredményeket és a felvételeket e-mailben is a rendelkezésedre tudom bocsájtani.

Ennek a kozmetikai készüléknek a segítségével rengeteg mindent megtudhatunk a bőr állapotáról. Olyan esetleges problémákról is, amik szabad szemmel nem, viszont az arcdiagnosztikai gép segítségével láthatóvá válnak a képernyőn.

A bőrről 3 dimenziós nagy felbontású fotók is készülnek, ahol a pórusok állapotát elemezhetjük, valamint láthatóvá válik a ráncok valódi mélysége is. A rendszer azt is méri, hogy kornak megfelelő-e a bőr állapota, mennyiben tér el az elvárt mértéktől, ehhez képes milyen intenzitású beavatkozásra van szükség.

Visszajáró vendégeimnek rendszeresen végezhetünk bőrdiagnosztikát, amivel folyamatosan analizálhatóvá válik a bőr állapota, végigkísérhető a javulás folyamata.

 

Hogyan képzelj el egy bőrdiagnosztikát? Mire számíthatsz?

A konzultáció során az életmódról, egészségügyi állapotról, arcápolási szokásokról, napi otthoni bőrápolási protokollról tájékozódom. 

A Vagheggi Skin Analyser bőrdiagnosztika géppel átfogó bőrelemzést végzek.

Mindezek együttes ismeretében átbeszéljük, valamint Szépségrecepten összefoglalom számodra az általam javasolt arckezelési protokollt, bőrápolási programot építünk fel, megtanítom a helyes otthoni bőrápolási rutint, illetve javaslatokat teszek otthoni ápoló termékeket illetően.

Amennyiben szeretnéd, hogy bőröd szakszerű ápolásban részesüljön, bőrszépítő program keretében megtervezzük az következő kezelésedet, de lehetőség van több hónapos, fél éves, vagy  akár az egész évi bőrápolási protokoll összeállítására is.

error: Content is protected !!