Bőrdiagnosztika

Speciális gépi bőrdiagnosztika és konzultáció

A Vagheggi Face Skin Analyser egy új professzionális, hi-tech rendszer az arcbőr azonnali és pontos diagnosztizálásához. Az arcbőr problémáinak, állapotának teljes felmérése csupán 10 percet vesz igénybe, ami lehetővé teszi a gyors, azonnali és intelligens diagnosztizálás elvégzését.

3 különböző program és 6 adatfelvételi lehetőség áll rendelkezésre a teljesen és személyre szabott megoldás érdekében.

A különböző nagy felbontású és nagy pontosságú optikákat használó videokamera rendszer 3 különböző diagnosztikai megközelítést tesz lehetővé:

 • CLEANSING PROGRAM: célja a bőr elsődleges diagnosztizálása, valamint a bőr optimális egészségi állapotának fenntartásához szükséges, megfelelő kezelési eljárások és termékek összeállítása.
 • AGE CARE PROGRAM: célja a bőr öregedésével összefüggő főbb bőrproblémák diagnosztizálása, majd a megfelelő kezelési eljárások és age care termékek meghatározása.
 • KAMERA: szabad elemzéses módszer, melynél a kamera használata a test más területein is alkalmazható.

Minden program számos olyan diagnosztizálási lehetőséget kínál, amely megkönnyíti a bőr főbb paramétereivel, úgy, mint HIDRATÁLTSÁG, FAGGYÚTERMELÉS, PÓRUSOK, SZENNYEZŐDÉSEK, FOLTOK/ELSZÍNEZŐDÉSEK, EREK, RÁNCOK kapcsolatos komplex megoldás azonosítását a digitális képfeldolgozáson alapuló, korszerű tudományos megközelítés segítségével.

Közvetlenül egy tablet képernyőjén keresztül tudod követni az elemzést, miközben folyamatosan kommunikálunk a kapott eredményekről, a látott fotókról, a felderített problémákról, mely során minden, a bőröddel kapcsolatos, a bőrödet érintő kérdésedre választ kapsz.

Nagyon hatékony elemzést készítünk a bőrödről. A 3D-s felvételek, valamint a diagnosztizálás során készített fotók a bőr állapotának különböző szintjeit mutatják. Az adatbázisban szereplő számtalan mintával összehasonlíthatjuk a bőrállapotot.

Az elemzés eredményei könnyen érthetőek és elmenthetőek az adatbázisban, ami lehetővé teszi a szépségszalonban folytatott kezelések és az ajánlott otthoni szépségápolók hatékonyságának nyomon követését. Az eredményeket és a felvételeket e-mailben is a rendelkezésedre tudom bocsájtani.

Ennek a kozmetikai készüléknek a segítségével rengeteg mindent megtudhatunk a bőr állapotáról. Olyan esetleges problémákról is, amik szabad szemmel nem, viszont az arcdiagnosztikai gép segítségével láthatóvá válnak a képernyőn. A bőrről 3 dimenziós nagy felbontású fotók is készülnek, ahol a pórusok állapotát elemezhetjük, valamint láthatóvá válik a ráncok valódi mélysége is. A rendszer azt is méri, hogy kornak megfelelő-e a bőr állapota, mennyiben tér el az elvárt mértéktől, ehhez képes milyen intenzitású beavatkozásra van szükség.

Visszajáró vendégeimnek rendszeresen végezhetünk bőrdiagnosztikát, amivel folyamatosan analizálhatóvá válik a bőr állapota, végigkísérhető a javulás folyamata.

Meglévő és leendő vendégeim számára ez lehet a legjobb befektetés a bőrük érdekében, akár kozmetikai kezelés, akár otthoni ápoló termékek kiválasztása előtt.

Hogyan képzelj el egy bőrdiagnosztikát? Mire számíthatsz?

A konzultáció során az életmódról, egészségügyi állapotról, arcápolási szokásokról, napi otthoni bőrápolási protokollról tájékozódom. 

A Vagheggi Skin Analyser bőrdiagnosztika géppel átfogó bőrelemzést végzek.

Mindezek együttes ismeretében átbeszéljük, valamint Szépségrecepten összefoglalom számodra az általam javasolt arckezelési protokollt, bőrápolási programot építünk fel, megtanítom a helyes otthoni bőrápolási rutint, illetve javaslatokat teszek otthoni ápoló termékeket illetően.

Amennyiben szeretnéd, hogy bőröd szakszerű ápolásban részesüljön, bőrszépítő program keretében megtervezzük az következő kezelésedet, de lehetőség van több hónapos, fél éves, vagy  akár az egész évi bőrápolási protokoll összeállítására is.

Keress bizalommal!

Várlak szeretettel!

 

3 alkalmas kezelési program vásárlása esetén a bőrdiagnosztika árának 50%-a jóváírásra kerül a csomag árából.

6 alkalmas kezelési program vásárlása esetén a szolgáltatás ingyenes.

 


  
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 12.000.- Ft
Bőrállapot felmérés és konzultáció

Bőrállapot felmérés és konzultáció keretében átfogó képet kapsz bőröd jelenlegi állapotáról.

 

Az állapotfelmérés során az életmódról, egészségügyi állapotról, arcápolási szokásokról, napi otthoni bőrápolási protokollról tájékozódom. 

 

Ennek ismeretében átbeszéljük bőröd aktuális állapotát, mire kell odafigyelni az arcápolás során, milyen problémák merülhetnek fel, hogyan lehet megelőzni ezek kialakulását.

 

Megbeszéljük, valamint Szépségrecepten összefoglalom számodra az általam javasolt arckezelési programot, otthoni bőrápolási protokollt, illetve javaslatokat teszek otthoni ápoló termékeket illetően.

 

Amennyiben szeretnéd, hogy bőröd szakszerű ápolásban részesüljön, bőrszépítő program keretében megtervezzük az következő kezelésedet, de lehetőség van több hónapos, fél éves, vagy  akár az egész évi bőrápolási protokoll összeállítására is.

 

Keress bizalommal!

Várlak szeretettel!

10.000.-Ft értékű kezelés vásárlása esetén a szolgáltatás ingyenes.


  
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára: 5.000.- Ft
Bőrápoló mentor program

Bőrápoló mentor programot azzal a céllal hoztam létre, hogy 1 évre kiterjedő szakszerű tanácsadási konzultációt biztosítsak a hozzám fordulók számára.

 

A program évi 4 bőrápolási konzultációs alkalmat tartalmaz, melynek keretében Skin Analyser gépi bőrdiagnosztikával elemezzük az arcbőrt. A kapott eredmények, az életvitelben, bőrállapotban bekövetkezett változások, a kiváltó okok, az aktuális évszak, valamint a személyes igények figyelembevételével bőrápolási tervet állítunk össze az arc- és testápolást illetően a szalon kezelésektől az otthoni ápolókig.

 

Miért éreztem ennek szükségességét?

Egyre többen vannak nagyjából tisztában azzal, milyen a bőrtípusuk, mire van szüksége a bőrüknek, mire kell figyelniük az ápolása során. Aki még nem, azok számára rengeteg bőrápolási tanács, poszt, blog, videó létezik. Elképesztő mennyiségben, helyen és formában zúdulnak az információk, hogyan ápolják a bőrüket, mikor, mit használjanak, milyen mennyiségben. Valakinél tökéletesen működik, de sajnos nem mindenki számára nyújt megoldást.

 

Mi ennek az oka?

Minden ember, és minden bőr más és más. Különböző egészségügyi, környezeti tényezők, bőrápolási, étkezési, életviteli szokások, és számos egyéb szempont befolyásolja egy bőr állapotát. Sok esetben a „tanácsadónak” nincs szakmai végzettsége, nem tanult a bőrről, a látható jelekről és a problémákat kiváltó okokról, azok hátteréről és hatékony megoldásukról. Még ha a hatóanyagok tekintetében meg is van a kellő tudása, abban az esetben sem látja a bőrt, nem tudja pontosan hány féle bőrprobléma áll fenn, mi áll a hátterében, és legfőképpen nincs tisztában azzal, hogy különböző helyekről összegyűjtött információk alapján hány terméket, miket és hogyan használ a vendég.

 

A mentor programmal egy átfogó, minden szempontot figyelembe vevő, szakértelemmel és professzionális bőrdiagnózissal megalapozott teljeskörű tanácsadást biztosítok személyre szólóan.

 

 

NYISS ÚJ KORSZAKOT! MEGMUTATOM A SZEBB BŐRHÖZ VEZETŐ UTAT!

 

Az ehhez szükséges otthoni bőrápolási rutint, valamint kozmetikai arckezelési lehetőségeket közösen, személyre szabottan állítjuk össze, igazodva szokásaidhoz, idődhöz, bőrállapotodhoz, a számodra megoldandó problémára fókuszálva. Betartásával garantáltan eredményes bőrszépítő megoldást kínálok.

 

 

Mi az amit nyújt a mentor program?

 • Átfogó elemzéssel felmérjük a kiinduló helyzetet, meghatározzuk az elérni kívánt célt, valamint a megvalósításhoz szükséges stratégia lépéseit.
 • Személyes bőrápolási szakértőre tehetsz szert.
 • Levesszük a válladról a terhet.
 • 100%-os megoldás kizárólag, személyre szólóan Neked, a Te problémádra.
 • Szakszerűen felépített negyedéves program, kozmetikai kezelési tervvel és otthoni rutinnal.
 • A program komplex, hiszen nemcsak az arcápolásra, és a sminkre, hanem a testápolásra is kiterjed.
 • Szóban és írásban is részletes tájékoztatást kapsz a szükséges kezelési lépésekről, betartandó szabályokról, otthoni ápolók alkalmazásáról, mennyiségéről, sorrendjéről.
 • Megtanítom a helyes használatot is.
 • Együtt dolgozunk, közösen a céljaidért.
 • A konzultációk között bármikor fordulhatsz hozzám, ha elakadnál, vagy kérdésed lenne.
 • Néhány napon belül már érezhető a változás. Javul a bőr komfortérzete, tapintása, hidratáltsága, feszülő érzése, érzékenysége, az adott bőrprobléma.
 • Hozzásegít, hogy elérd a céljaidat.

 

 

A JÓ KÖZÉRZET ELENGEDHETETLEN FELTÉTELE A SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES BŐR!

 

A BŐRÁPOLÓ MENTOR PROGRAM A LEGJOBB BEFEKTETÉS A BŐRÖD ÉS SZÉPSÉGED SZÁMÁRA, NEMCSAK RÖVID, HANEM HOSSZÚTÁVON, MELY ÉLETED MINDEN TERÜLETÉN MEGTÉRÜLHET.

 

 


 
A program időtartama: 4 x 60 perc
A program ára: 40.000.- Ft

Anti-aging gépi bőrfiatalítás

Mezoterápia

Továbbfejlesztett tűnélküli mezoterápia

Mezoterápiás kezelés során modulált rádiófrekvenciával, magas feszültségű elektromágneses hullámmal és galván árammal legyőzi a bőr és sejtfalak elektromos ellenállását, ideiglenes pórusokat nyitva azokon, melyek a kezelés végén sérülésmentessen visszazáródnak a hatóanyagokat magukba zárva.

Eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahang és több, mint egy tűs mezoterápia, amelynél a hatóanyag bejutása biztosított ugyan, de a sejtszintű anyagfelvétel nem. Ráadásul nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

 

A készülékhez két kezelőfej tartozik:

 • mezo toll segítségével leküzdjük a bőr és a sejtmembrán csatornák elektromos ellenállását. Átsrtukturáljuk a sejteket, megnyitjuk az ideiglenes pórusokat.
 • golyós elektródával a mezo tollal azonos technológiát alkalmazunk, miközben a roll-on fejen keresztül adagoljuk a kifejezetten a géphez kifejlesztett, orvosi tisztaságú koncentrátumokat, szérumokat, amelyek az előkészített bőrön keresztül sokkal hatékonyabban és nagyobb mennyiségben tudnak a bőrbe és a sejtekbe hatolni.

Az alkalmazott elektroporézissel gyorsul a hámon, a faggyú- és verejtékmirigyeken keresztüli anyagvándorlás, sokkal több hatóanyagot tudunk bevinni és jóval mélyebbre, mint az eddigi használt eljárásokkal, ráadásul nemcsak a sejt közötti térbe, hanem a sejtekbe is.


 
A kezelés időtartama: 45 perc
A kezelés ára: 12.000.- Ft
Rádiófrekvencia

A Rádiófrekvencia kezelés:

A kezelés során bipoláris rádiófrekvenciát alkalmazunk a bőr feszesítésére, az arckontúr megemelésére. A nagyfrekvenciájú hullámok biztonságos, non-invazív módját kínálja a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésére az arcon, nyakon, dekoltázson és a test bizonyos területein.

Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának és szerkezetének javítására.

A Rádiófrekvenciás hullámok nagy előnye, hogy a bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is képesek felmelegíteni és ott kedvező élettani hatásukat kifejteni, anélkül, hogy a bőr felszínén a hám túlmelegedne. Az irha és a bőralja hőmérséklete a kezelés során 50-70C-ra melegszik fel, mindeközben a bőr felszíni hőmérséklete azonban csak 40-43C-os marad.

Előnyei:

 • a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik
 • a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak
 • kezelhető a szemkörnyék, az arc, nyak, a toka és a dekoltázs érzékenyebb területei is
 • zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttes érvényesülése a toka területén
 • relaxáló, nyugtató hatású
 • fájdalom- és sérülésmentes
 • a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik
 • már az első kezelés is azonnal látványosan emeli a kontúrokat.

Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának a következménye. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. A bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, növekszik a sejtek biokémiai aktivitása, gyorsul a vér- és nyirokkeringés. Így felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul a oxigenizáció.

Azonban hosszú távú feszesítő hatása is van, hiszen az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztin rostokat. Az extra sejtmátrix hő sérülése egy sor gyulladásos folyamatot indít be, ide értve a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén újratermelést. Ez a hatás hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. A kollagén rostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából 3 hónapig tart.

 

Milyen estekben nem alkalmazható a kezelés?

Minden kozmetikai gépi eljárásnak vannak ellenjavallatai:

 • általános elektrokozmetikai ellenjavallat: terhesség, bőrgyulladás, bőrrák, pacemaker, beteg, lázas állapot, vírusos-, bakteriális-, gombás fertőzés, herpesz, epilepszia, sérülés, trombózis hajlam.
 • Implantátum a kezelendő terület alatt: a hő hatására a fém sokkal jobban felmelegszik, égethet.
 • Pajzsmirigy betegség esetén a nyaki részt ki kell hagyni.
 • Autoimmun betegség: gyulladást keltünk a bőrben a kezelés során, viszont ennél a betegségnél másképp reagálhat az immunrendszer.
 • Vérzékenység kizáró ok ennél a kezelésnél, még úgy is, hogy nem okozunk sérülést.
 • Cukorbetegség esetén nehezen regenerálódik a bőr.
 • Rozacea estén nem szabad melegíteni a bőrt.
 • Botox-, Hyaluron-, Kollagén feltöltés után 2 héttel már el lehet végezni a kezelést.
 • Sminktetoválásnál az adott területet nem kezeljük, mivel felmelegedhet a bőr felszíne.
 • Retinol származékú gyógyszerek szedése után 1 évvel lehet elvégezni a kezelést.
 • Keloidos heg esetén nem végezzük a kezelést, mivel ez a fajta sebgyógyulási rendellenesség eleve a kollagén túlburjánzása miatt alakul ki, a kezeléssel még több kollagént termeltetünk a bőrrel, az Athrophiás (besüppedő) heg kezelhető.
 • Aranyszál esetén nem alkalmazható, hisz ebben az esetben is felmelegszik a szál. Szintetikus szál esetén elvégezhető a kezelés.

Az eredmények magukért beszélnek! Gyere és tedd próbára Te is, nem fogsz csalódni!A kezelés időtartama: 45 perc
A kezelés ára: 12.000.- Ft
Face lifting

Az arcizmok szoros összeköttetésben annak az arcbőrrel, ezáltal azonnal követi az izmok mozgását. Az arcizmok állapota és formája hat az arc esztétikai szépségére. Ezért fontos nagy hangsúlyt fektetni az arc izmainak feszességére. A természetes öregedés folyamán izmaink folyamatosan vesztenek volumenükből és az arckontúrok a gravitációnak megfelelően lefelé mozdulnak.

Face-lifting kezelés során a cél az arc és nyak izmainak finom stimulálása, erősítése, „emelése”, a bőr feszesítése, rugalmasítása, a ráncok kezelése kellemetlen áramérzet nélkül.

A Face lifting kezelés során a mikroáram energiát ad a sejteknek, edzi arcizmainkat, ezáltal a fehérjék több vizet képesek megkötni, nő a bőr hidratáltsága, feszesít, táplál, rugalmasítást végez, fiatalít. Hatására arcunk lassabban öregszik, az öregedés folyamatát lassítjuk, az edzett izmok regenerálódnak, visszafiatalodnak, visszanyerik terjedelmüket, feszességüket.

Ionto lifting kezelés során, az Y elektróda segítségével egyszerre végezhetünk iontoforézist és izomstimulációt. Az eljárás megemeli az arckontúrt, stimulálja az arcizmokat és a bőrszöveteket, fokozza a bőr rugalmasságát, az arc kisimul, megszépül, kiválóan alkalmas a hajas fejbőr és a hajhagyma stimulálására.


 
A kezelés időtartama: 45 perc
A kezelés ára: 12.000.-
Plasma

Plasma kezelés

A szilárd-, folyékony- és gázállapotok mellett az anyagok 4. halmazállapota a plazma, az ionizált gáz, mely a világegyetem 90%-a. Plazma kisülést mindenki látott már, pl. a villám vagy a sarki fény is ez.

A kezelés során a bőr vezetőképességének növelése érdekében egy speciális gél felvitele szükséges. A készülék működése során a gél és az eszköz vége között jön létre a kb. 2 mm-es plazmasugár. Amint a kisülés megtörténik, a vezető gélen keresztülhatolva, közvetlenül a bőrön fejti ki a hatását.

Minden sejt rendelkezik elektromos töltéskülönbséggel. A bőr öregedése során az elektromos töltés egyenetlenné válik, nem tud egészségesen működni, olyan lesz, mint egy merülő elem. A plazmakisülés segíti az egyensúlyi állapot kialakulását, a sejtek anyagcseréét, megfelelő energiát biztosít a regenerációhoz, mivel a keletkező mikrovillámok a levegő molekuláris oxigénjét, nitrogénjét elbontják, több mint 200 kémiai reakciót indítva el ezzel.

A plazmakisülésnek baktériumölő és vírusölő hatása van, megakadályozza a gombák sejtnövekedését, megállítja a vírusok szaporodását. A plazma kezelés megtisztítja a testet a vírusos sejtektől, amiket a szervezet egészségesekkel pótol. Keringési betegségek esetén a plazma megszűnteti a vörösvérsejtek összetapadását, amik gátolják a vérkeringést a kis hajszálerekben és helyreállítja az oxigén-szállító képességét. A szövetek tápanyagellátása nő, a véredényeket kitisztítja, aktiválja az immunrendszert.

A plazmakisülés által végzett kezelés egy természetes folyamat, amely a kívánt hatást a bőr élettani funkcióit kihasználva éri el. A kezelés során a bőrben semmilyen idegen, vegyi anyag nem kerül. A plazma felkínálja a precízen célzott alkalmazás lehetőségét. Nagy előnye ennek a metódusnak, hogy allergiás vagy toxikus reakciója nem ismert. Ez az érintés-, és fájdalommentes, önmagát sterilizáló, önmagát nem támadó alkalmazás megengedi a kezelést a melegre érzékeny és egyenetlen felszínű bőrfelületen is.

 

A plazmakisülés hatásai:

 • Inaktiválja a vírusokat, baktériumokat, gombákat.
 • Aktiválja az immunrendszert.
 • Stimulálja a fibroblasztokat.
 • Élénkíti a vérkeringést, tisztítja az artériákat, vénákat és a hajszálereket.
 • Erősíti az érfalat, javítja a hajszálértágulatok rugalmasságát.
 • Az alkalmazott területen csökkenti a gyulladást.
 • Csökkenti az allergiás reakciót a bőrön.
 • Normalizálja a bőrben a hormonok és enzimek termelődését.
 • Regenerálja a műtéti hegek és égési sérülések utáni bőrfelületet.
 • Hatékonyan kezeli az aknét és a kamaszkori bőrelváltozásokat.

 

A plazma a következő problémák kezelésére használható:

 • Ráncok, sebhelyek, striák: hatékonyan kezelhetjük ezeket a bőrhibákat, amennyiben a kollagén rostokat rádiófrekvenciával előmelegítjük, célzottan az adott problémát kezeljük. Szövetregenerációra törekszünk, károsodott sejteknél programozott sejthalált idéz elő, így új, egészséges sejtek képződését segíti elő, de tudni kell, hogy látványos eredmény elérése mindig hosszabb folyamat.
 • Stria esetén a 6 hónapnál nem régebbieket tudjuk látványosan kezelni.
 • Hegnél (keloidosnál)
 • Akne: gyorsabban és hegmentesen gyógyul, gyulladáscsökkentő, baktériumölő, szövetregeneráló hatása miatt, már rögtön látszik az eredmény.
 • Értágulatok, rozacea: a hajszálerek védelmi mechanizmusát indítja be, színe a bőr színéhez hasonlóvá válik és megszűnik a további képződésük.
 • Herpesz: vírusölő hatása révén elpusztítja herpeszt okozó Herpes simplex vírust.
 • Ekcéma: bizonyos ekcémát a szervezetben, vagy a bőrön elszaporodó baktériumok, gombák antigénjei okozzák, így baktericid, fungicid hatása miatt tudjuk hatékonyan kezelni.

A kezelést kúraszerűen, 6-8 alkalommal, heti rendszerességgel érdemes elvégezni a hatékony eredmény elérése érdekében.

 

A kezelésnek ellenjavallatai is vannak:

Epilepszia, terhesség, fém impalntátum, szívritmus szabályozó vagy más elektromos eszköz, gyulladásos folyamat, bőr léziók, daganat, visszér, csontritkulás, trombózis hajlam, sérült, heges bőr esetén az eljárás nem alkalmazható. Fog implantátum esetén elvégezhető a kezelés.

 

Plazmát már több területen is használnak:

 • Élelmiszeriparban a húsok, zöldségek sterilizálására használják.
 • Orvostudományban a sebészek lézer kés helyett plazmát használnak, az onkológia területén kemo, sugár helyett alkalmazzák, mert csak a sérült, beteg szöveteket roncsolja.
 • Fogászatban a fúrásmentes fogtömést is plazmával végzik, de ínysorvadás ellen is nagyon jó.
 • Bőrgyógyászatban fekélyes sebeket és melanómát is kezelnek vele.

Aki már kipróbálta, nem csalódott benne!A kezelés időtartama: 45 perc
A kezelés ára: 12.000.- Ft
Helyileg: 5.000.- Ft / 5 perc
Ultrahang

Az ultrahang emberi füllel nem hallható, nagy szerepe van az orvoslásban, diagnosztizálásban. Az ultrahang készüléket a kozmetikában terápiás célra használjuk.

Mivel az ultrahang levegőben nem terjed, de folyadékban, különböző kozmetikumokban, a szervezetben, annak szöveteiben igen, nyilvánvaóan adódik, hogy a kezelés során közvetítő anyagként magát a bőrbe juttatni kívánt kozmetikumot használjuk. Segítségével a vízben és a zsírban oldódó hatóanyagokat is könnyen a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni.

Az ultrahangkezelés fő hatóanyagai a szérumok, melyekben koncentráltan találhatóak vitaminok, antioxidánsok, regeneráló anyagok, fitoösztrogének. Az ultrahang segítségével ezeket a hatóanyagokat tudjuk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni.

Az ultrahangkezelés javítja a keringést, az anyagcserét, a nyirokkeringést, ezzel gyorsítja a méregtelenítési folyamatot, valamint csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Serkenti a sejtek életfunkcióit, fellazítja a szöveteket, lúgosít, hatására javul a bőr áteresztő képessége, nő a bőr víz- és hatóanyag felvevő képessége, az izmok vérellátása fokozódik, javul a bőr szerkezete, rugalmassága, revitalizál, fiatalít, a hatóanyagokat intenzívebben tudjuk a bőrbe juttatni. Minden bőrtípusnál alkalmazható.

Akár a hosszú, hideg tél, vagy a vitaminokban szegély táplálkozás, a napfény hiánya, kevés mozgás a szabad levegőn, a szmog, vagy akár a fogyókúra is rettentően megviseli szervezetünket. Bőrünk sápadt, fakó, csökkent ellenálló képességűvé válik, kiürülnek tartalékai. Ezért fel kell töltenünk arcbőrünket, pótolnunk kell az elveszett vitaminokat, ásványi anyagokat, hogy bőrünk megfelelő állapotba kerüljön, sokáig megtartsa frissességét, feszességét, rugalmasságát.


  
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára: 10.500.- Ft

Prémium ránctalanító programok

75.15 Luxus Bőrfiatalító, lifting kezelés 40 év felett

A Vagheggi 75.15 Prémium termékcsaládja egy igazi luxus bőrfiatalító termék a 40 év feletti korosztály számára, mely a cég 40 évfordulójára született meg. A kezelés minden érett bőrre javasolt, látható és hosszan tartó eredményt garantál.

Az öregedéssel kapcsolatos teóriák 2 csoportba bontható, egyrészt a hibák általi öregedésre, mint a környezeti hatások, melyeket egyre kevésbé képesek a sejtek kijavítani, másrészt a genetikailag programozott öregedés mely valakinél gyorsabb, másoknál kevésbé gyorsabb ütemben megy végbe, azonban a káros környezeti hatások erre is negatív befolyással vannak.

A 30-as években, akár vannak külső jelei, akár nincsenek, elindul a bőr öregedési folyamata. A fáradtságot, stresszt, környezet káros hatásait már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, lassul a sejtanyagcsere, csökken a kollagén, elasztin, hialuronsav termelés. Dehidratáltabbá válik a bőr, megjelenhetnek az első ráncok is.

40 felett, bármilyen legyen is a bőrtípus, a kollagén és elasztin rostok minősége és mennyisége már minden esetben megváltozott. Ebben a korban a mimikai ráncok szinte minden esetben elmélyülnek, illetve apróbbak is megjelenhetnek az arc, nyak és dekoltázs területén.

Az okokat minden esetben a bőr irha rétegében kell keresni. A kozmetikai termékeket viszont a bőr felszínére kenjük. A mélyebb rétegekbe csak a „rafináltabb” hatóanyagok, a speciális formulák képesek lejutni. Átlag termékek erre nem képesek, mivel olyan értékes hatóanyagokat, mint amik a professzionális termékcsaládokba vannak, nem kerülnek bele a drogériás készítményekbe.

Nagyon fontos a célzott kezelés, amelyek serkentik a fibroblasztok működését, hatékony a szabad gyökök ellen, stimulálják a mikrokeringést, élettel telítik a bőrt, visszaadják fiatalos ragyogását, egészséges színét.

A 75.15 termékcsalád 40 éves kortól egész évben biztosítja számunkra a megoldást a megelőzésre, fiatalításra, ránctalanításra, anti-aging, sejt szinten fiatalító, bőrtömörítő, lifting hatással.

A bőröregedés legfrissebb kutatásának eredményeként felfedeztek egy olyan gént, ami a fiatalsághoz, a hosszú élet titkához kötődik. Ez az új fiatalság protein segíti az optimális sejtműködést, a DNS önjavító folyamatait. Ráadásul a kutatások azt is bebizonyították, hogy ezt a gént stimulálni lehet, hogy úgy működjön, mint 10 évvel ezelőtt, ezáltal képes a fibroblasztokat, hatására pedig a bőrműködést fiatalon tartani. Években mérhető a bőr sejtjeinek fiatalodása.

ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐI:

 • Egyik különleges összetevője a termékcsaládnak a Pistacia lentiscus, mely képes stimulálni a fibroblasztokat, segíti a DNS önjavító mechanizmusát, növeli a sejtek élettartamát, hatására elkezdenek forrni a sejtek. Elképesztően tömöríti, feszesíti a bőrt, megemeli az arckontúrt, tulajdonképpen megsűrűsödik a bőr a hatására.

Önkénteseken végzett, 28 napos tesztek bizonyítják, hogy 10-15 évet tud látványosan fiatalítani sejt szinten.

 • Másik nagyon különleges hatóanyaga a Golgota virág kivonata, mely nagyon fegyelmezett Fair Trade politikát szem előtt tartva szerzi be a cég. A Maracuja kivonat az oxidációs folyamatokat blokkolja, hatékonyan táplálja, puhítja a bőrt.
 • Az Ametiszt és a Búzavirág szuper hidratáló hatása miatt kerültek bele a termékekbe. A tonik tartalmazza őket a legmagasabb mennyiségben.
 • Mivel érett bőrök kezelésére kínál megoldást ez a prémium termékcsalád, így elengedhetetlenek az értékes, tápláló növényi összetevők, mint a kókusz, mandula olaj, Cupuacu és karité vaj, melyek kiváló bázist biztosítanak a bőr számára.
 • A MICA nevű különleges kozmetikai Photoshop hatóanyag kiegészülve az édes mandula kivonattal egy azonnali látványos ráncfeltöltő, lifting hatást biztosít számunkra.
 • Nem hiányozhatnak természetesen a klasszikus, fiatalító hatóanyagok sem, mint a hyaluronsav és a béta-glukán, illetve hatékony UV-szűrővel is rendelkezik a termékcsalád.

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést.

 • LEMOSÓ KRÉM: habkönnyű textúrájú, párna hatással rendelkező lemosó krém.
 • BŐRFIATALÍTÓ TONIK: frissességet, ragyogó arcbőrt biztosító, sűrűbb állagú  koncentrátum, búzavirág kivonattal, hyaluronsavval, ametiszttel.
 • NÁDCUKORŐRLEMÉNYES ARCRADÍR: Nádcukor őrleményt tartalmazó arcradír értékes növényi olajakkal és vajakkal. Tápláló hatású, bőröregedést lassító arcradír.
 • NAPPALI LIFTING KRÉM: lifting hatású, anti-aging krém, mely fiatalítja az arckontúrt, megújítja a bőrképet, fiatalabb, frissebb, feszesebb arcbőrt kölcsönöz.
 • SORBET FEEL KRÉM: könnyű textúrájú, gyorsan felszívódó arckrém aktív cseresznye vízzel, mely ideális melegebb évszakokban, éjszakára és nappalra egyaránt használható. Regenerálja, fiatalítja a bőrt és átformálja az arckontúrokat. Hidegebb időben kombinálható a 75-15 termékcsalád nappali és éjszakai arckrémével.
 • ÉJSZAKAI RÁNCTALANÍTÓ KRÉM: mélyen tápláló krém, növényi olajakkal, vajakkal, ametiszt és golgota virág kivonattal, hialuronsavval és béta-glukánnal növeli a bőr tömörségét, teltségét, selymes érzést, homogén, fiatalos külsőt kölcsönöz.
 • BŐRFIATALÍTÓ OLAJ: mágikus olaj cseppek, pisztácia és golgota virág kivonattal tömöríti, telíti és lifting hatásával ragyogóvá, simává, fiatalosabbá változtatja az arcbőrt. A krém használata előtt 2-3 cseppet fel kell vinni az arcbőrre.
 • INTENZÍV SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ: 3:1-ben ránctalanít, karikák és táskák ellen. Az érfal gyengeség miatt áteresztik a vért a szövetekbe, amik plakkokat, hoznak létre, melyek kifelé sötét karikának látunk. Ér összehúzó hatása miatt csipked, meleg érzést kelt felvitel után. Pisztácia, MICA, hialuronsav és béta glukán hatóanyagai ránctalanítanak és azonnali lifting hatást biztosítanak a szemkörnyéki bőr számára.
 • AJAK ÉS SZÁJKÖRNYÉKI MASZK: ajak feszesítő és ajak környéki ránctalanító maszk, mely hatékony védelmet, puha érzést biztosít, megelőzi a szárazság kialakulását, a bőr feszességét, volumenét, teltségét. A száj környéke, a mimikából adódóan folyamatosan mozgásban van, ha nem elég hidratált és feszes, hamar kialakulnak a függőleges ráncok, az ún. „vonalkódok”. Gazdag textúrája ellenére nem szükséges lemosni, napközben ajakápolóként alkalmazható, de pakolásként is szuper tápláló hatást fejt ki az ajak környéki bőrön az éjszakai pihenés alatt. Az ajkak feltöltődnek, regenerálódnak, az ajak környéki bőr kisimul és feszes lesz.
 • AJÁNDÉKCSOMAG: mágneses, újrahasznosítható díszdobozban 3 szuper termék található. Bőrfiatalító tonik, Nappali lifting krém és Ajak és szájkörnyéki maszk. Tökéletes ajándék 40 éves kor felett.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a 75.15 termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 90 – 120 perc
A kezelés ára: 23.900 – 28.900.- Ft
Intense a modern neurokozmetikai kezelés

A mai kor és az ezzel járó életmód, új kihívások elé állítják a bőrápolást és így a kutatókat, kozmetikai cégeket.

Tanulmányok bizonyítják, hogy a bőrben jelen levő idegsejtek, amik a kommunikációt segítik az idegek és a fibroblasztok között, fizikai öregedése megváltoztatja a kommunikációt, csökkentve vitalitásukat, mely kollagén és elasztin csökkenéshez vezet, ami felgyorsítja a bőr öregedési folyamatát, a ráncok kialakulását. Ez a folyamat a Neuroaging.

környezetszennyezés is felelős a bőr korai öregedéséért, mivel a növekvő légszennyezettség befolyásolja (sajnos negatív irányba) a levegőben lévő ózon és nitrogén-oxid koncentrációt, amik irritálják bőrünket. A szálló por szennyezettség a keratint és a hámsejteket teszik tönkre. Mindezektől a bőr dehidratálttá, foltossá válik, károsodik a kollagén.

A mai életmód megkívánja tőlünk az elektronikai eszközök használatát. Ez alól kevés ember kivétel. A legfrissebb híreket nem az újságokból, hanem az internetről szerezzük, könyv helyett e-book-ot olvasunk, levél helyett e-mailt-t, sms-t küldünk, a honlapomat én is a számítógép előtt ülve aktualizálom, a hozzá szükséges képeket a telefonommal készítem és szerkesztem. Szinte mindenki az okostelefonját használja útközben navigációhoz, ezzel készít képeket utazáskor. A tableten szörfözünk, és sokan az irodákban is egész nap a számítógép előtt ülnek. Ezek az eszközök által kibocsátott “kék fény” a természetes és látható fény része, de nagy dózisban szennyező fény- és hőhatásnak tesszük ki bőrünket, ami szabad gyökök képződéséhez vezethet, károsíthatja sejtjeinket, ami elősegíti bőrünk kiszáradását, gyorsabb öregedését. Ezt hívjuk Digital Agingnek.

Ezek megoldására született meg a Vagheggi Intense termékcsaládja

Egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak, akik nagyon energikusan és intenzíven élnek, folyamatosan technikai eszközöket alkalmaznak. A mai modern kori nők és férfiak bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen a nagy dózisú “kék fény” hatása és a környezeti szennyezés okozta káros hatások ellen.

 

Miben segít az Intense termékcsalád?

24 órás védettséget biztosít a bőr számára, mert:

 • elősegíti a  bőr természetes és normál működését, lassítva a bőr öregedését
 • azonnali és hosszan tartó szépséget kölcsönöz a bőrnek
 • az éjszaka folyamán megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól
 • speciális ránctalanító hatása van
 • védelmet nyújt a modern élet és a környezeti szennyezés okozta károk és a felgyorsult bőröregedés ellen
 • ragyogó, életteli arcbőrt biztosít

Hatóanyagai csökkentik az idegsejtek öregedését, felveszik a harcot a Neuroaginggel, simító és védő hatást gyakorolnak, láthatatlan védőpajzsot biztosítanak a bőr számára, növelik rugalmasságát, ragyogó arcbőrt biztosítanak.

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést

 • SMINK ÉS ARCLEMOSÓ BALZSAM:

  Különleges tisztító zselé olajos textúrával, mely vízzel érintkezve könnyű tejes állaggá alakul. Pár pumpányi mennyiség is elegendő belőle, könnyen terül és hatékonyan tisztítja az arc, nyak és dekoltázs bőrét. Használat után a bőr hidratált, bársonyos és puha marad.

  Praktikus “all over” termék, a smink eltávolítására is alkalmazhatjuk a szemeken és az ajkakon egyaránt.

  Érzékeny szemekre és kontakt lencsét viselők számára is javasolt.

 • AGE CARE  ARCKRÉM BŐRSIMÍTÓ HATÁSSAL: visszaadja a bőr komfort érzetet, ragyogást kölcsönöz a városi élet okozta fáradt, stresszes bőrök számára. Nagyon könnyű textúrája van. Fokozatosan adagolja a hatóanyagokat, így biztosítva a hosszan tartó hatást. Reggel és este is használható.
 • SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ AGE-CARE BALZSAM: éjjel-nappal hatást gyakorol a ráncokra, karikákra is. Nagyon könnyű textúrájú, hab állagú. Táplál és feltölti a szem környéki bőrt, csökkenti a szem alatti táskákat, kisimítja a ráncokat, megvédi a bőrt a szmogtól és a kék fénytől. Vízhiányos szemre, táskák ellen kiváló.
 • RIVER CREAM: zselé állagú lifting arckrém, extra frissességet biztosít, intenzív védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben, hosszan hidratál, ideális a meleg évszakban, védettséget és friss érzetet kölcsönöz.
 • AGE-CARE BŐRFIATALÍTÓ SZÉRUM: zselés állagú, magas hyaluronsav tartalmú, szemkörnyéken is használható, azonnali ránckisimító hatású szérum, amely megvédi és ápolja a bőrt a mindennapi agresszív hatások, technikai eszközök által kibocsájtott kék fény káros hatásai ellen. Krém és a maszk előtt is használható.
 • AGE-CARE BŐRFIATALÍTÓ ÉJSZAKAI VÉDŐ, REGENERÁLÓ MASZK: szépre aludhatjuk magunkat, mivel az éjszakai pihenés alatt megszünteti a bőr fakó színét és a fáradtság jeleit. Innovatív textúrájának köszönhetően nem kell lemosni, egész éjszaka a bőrön maradhat, de 5 perces maszkként is alkalmazható, heti 1-2 alkalommal.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a Intense termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 60 – 90 perc
A kezelés ára: 21.900 – 25.900.- Ft
Bőröregedést lassító Anti-Aging kezelés Delay Infiniti termékcsaláddal

DELAY INFINITY jelentése: késleltetni a végtelenségig.

A 30-as években járók bőrén megjelenhetnek az öregedés első jelei.

A munkával járó fáradtságot, stresszt, a külső környezet káros hatásait már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, mint fiatalabb korban. Az UV sugárzás, túlzott, vagy helytelen napozás, nem megfelelő táplálkozás is negatívan befolyásolhatja a bőr állapotát.

40 éves kor felé, bármilyen legyen is a bőrtípus, bármilyen eredetűek legyenek is a ráncok, a bőrben található kollagén és elasztin rostok minősége és mennyisége is megváltozik.

Az évek előrehaladtával lassul a sejtanyagcsere, ezáltal a bőr dehidratálttá válhat, csökken a kollagén, elasztin, hyaluronsav termelés. Akár az első mélyebb mimikai ráncok is megjelennek.

Az okokat minden esetben a bőr irha rétegében kell keresni.

Ezért nagyon fontos a célzott kezelés, amelyek serkentik a fibroblasztok működését, ezáltal a kollagén és elasztin termelést, hatékony a szabad gyökök ellen, stimulálják a mikrokeringést, lassítják a bőröregedést, élettel telítik a bőrt, visszaadják fiatalos ragyogását, egészséges színét.

A kozmetikai termékeket a bőr felszínére kenjük. A mélyebb rétegekbe csak a „rafináltabb” hatóanyagok, a speciális formulák képesek lejutni. Átlag termékek erre nem képesek.

A Delay Infinity termékcsalád 30 éves kortól biztosítja számunkra a megoldást a megelőzésre, fiatalításra, ránctalanításra.

Szuper bőrfiatalító termékcsalád, mellyel 30 éves kor felett egész évben végezhetünk anti-aging kezeléseket. Lassítja a bőr öregedési folyamatát, kitolja az öregedés jeleinek megjelenését. Ajánlott azok számára, akik hatékonyan szeretnék lassítani a ráncok kialakulását, az öregedést.

A DELAY INFINITY OKOS, ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐI MINDEN IRÁNYBÓL TÁMOGATJÁK A BŐRT:

 • KRÓKUSZ KIVONAT a fiatalság szimbóluma, Anti-aging díjas hatóanyag. Segíti a sejtek közötti kommunikációt. Olyan, mint egy személyi edző, nem hagyja, hogy lustálkodjanak a fibroblasztok, így hatására több kollagént és elasztint szintetizál.
 • LILA RIZS KIVONAT védelmet nyújt a bőrszövet számára, javítja a  mikrokeringést, revitalizáló, erős antioxidáns hatású.
 • MANIÓKÁBÓL kivont biopolimer azonnal feszesíti a bőrt, 3D hálót formál a bőr felszínén, eltűnteti a szépséghibákat, bársonyos, sima bőrfelszínt eredményez.
 • A KOZMETIKAI PHOTOSHOP hatóanyag fénytörő hatásának köszönhetően optikailag csökkenti a bőr szépséghibáit, homogénné teszi a felszínét.
 • Tartalmazza még a klasszikusnak számító fiatalító hatóanyagokat is, mint a HIALURONSAV, ami a bőr nélkülözhetetlen összetevője, segíti a vízmegtartást, szuperhidratáló, ránctalanító hatású, stimulálja a fibroblasztokat. Valamint a BÉTA-GLUKÁN, ami erős hidratáló, kiváló regeneráló, ránctalanító hatást biztosít.

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK:

Segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést.

 • BŐRÖREGEDÉSGÁTLÓ LEMOSÓ TEJ: könnyű emulzió, amely gyengéden tisztítja meg a bőrt. A Karité vajnak és a lila rizs kivonatának köszönhetően táplálja és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek.
 • LEMOSÓ HAB: gyengéd és hatékony tisztító mousse. Elősegíti a sejtek közötti kommunikációt, az elasztin és a kollagén szintézisét, erős antioxidáns hatással az első ráncokra és megelőzésükre.
 • BŐRÖREGEDÉSGÁTLÓ TONIK: nagyon gazdag lila rizs kivonatban, antioxidánsokban, hialuronsavban. Kiegészíti a lemosó hatását. A bőr sima, hidratált és bársonyos lesz használatával. Növeli a bőr befogadó képességét a további hatóanyagokra.
 • BŐRÖREGEDÉSGÁTLÓ NAPPALI KRÉM: krókusz és lila rizs kivonatot, antioxidánsokat, hialuronsavat tartalmaz. Segít eltüntetni a bőr öregedés jeleit, használatával a bőr sima és rugalmas marad. Használható az arc, nyak és dekoltázs bőrén.
 • BŐRÖREGEDÉSGÁTLÓ ÉJSZAKAI KRÉM: karité vaj és avokádó olaj tartalma táplálják a bőrt az éjszakai pihenés alatt, a Krókusz kivonat bőrfiatalító hatást fejt ki. Használható az arc, nyak és dekoltázs bőrén.
 • BŐRÖREGEDÉSGÁTLÓ INTENZÍV SZÉRUM: értékes koncentrátum, mely azonnali lifting hatást biztosít. Tápláló és selymes textúrájú, gazdag makadámia olajban, Krókusz kivonatban, ami a fiatalság szimbóluma. UV szűrőt tartalmaz. Használható a krémekkel együtt reggel és este egyaránt az arc, nyak és dekoltázs bőrére. Nagyon meleg időben, vagy zsíros bőrökre a szérumot önmagában is használhatjuk. Kiváló sminkalap is.
 • SZEM ÉS AJAK KÖRNYÉKI RÁNCTALANÍTÓ KRÉM: extrém tápláló hatású emulzió Krókusz kivonattal, a fiatalság szimbólumával és a lila rizs kivonatával. Csökkenti a bőr öregedésének jeleit a szem és száj környéki területeken. A szájbalzsam az ajkak számára biztosít védelmet és táplálást.
 • BŐRFESZESÍTŐ AMPULLÁK: értékes növényi olajakat, A és E-vitamint tartalmazó ampulla. Mélyen táplálja és regenerálja a bőrt. A nyak-és dekoltázs területén is alkalmazható, kúra szerű használata javasolt.
 • FÁTYOL MASZK: bőrfiatalító hatású, értékes hatóanyagokkal átitatott fátyol maszk, amit a bőrre kell simítani és 15 percig hagyni hatni. Tökéletesen használható otthon „esemény előtti” maszkként, ha gyors megújulásra van szükség, vagy kényeztető, feltöltő ápolóként egyaránt.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudod rendelni a Delay Infinity termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 60 – 90 perc
A kezelés ára: 19.900 – 22.900.- Ft
BIO+ organikus, vegán kezelés

A Vagheggi BIO+ termékcsaládja egy magas hozzáadott értékkel rendelkező kozmetikai család, ami a koherencia, funkcionalitás és átláthatóság alapján kiemelkedik a többi termék közül.

A BIO+ termékcsalád Cosmos Organic és Vegan minősítéssel rendelkezik.

 

Mi a Cosmos Organic és mit jelent ez a minősítés?

A Cosmos Organic a bio kozmetikumok európai és nemzetközi szinten elfogadott minősítő rendszere. 2016. December 31-étől minden új bio kozmetikai terméket a Cosmos standard szerint kell minősíteni és harmonizálni.

Ez a standard meghatározza a teljesítendő elvárásokat, ami alapján egy kozmetikum bionak és natúrnak tekinthető. A teljes gyártási folyamatot ellenőrzik a fenntarthatóság elvek, biodiverzitás tiszteletben tartásának, természetes erőforrások felelős felhasználását, az emberi egészség és a környezet megóvásának figyelembe vételével.

A BIO+ termékcsalád kozmetikai formulái a vegán kozmetikumok standardjai alapján lettek meghatározva. A vegán kozmetikum minősítés garantálja a vegán életmód szabályainak figyelembe vételét, különös figyelmet fordítva nem csak az állati eredetű összetevőkre, de kizárja az ezen összetevők begyűjtése során történő esetleges szennyeződést is.

A BIO+ is, mint minden Vagheggi termék 100% Made is Italy.

A BIO+ nemcsak gondosan válogatott, minősített alapanyagokból lett megalkotta, de a természet, az ember és az állatok iránti tiszteletből fakad, a “fenntartható fejlődés” fogalmának teljes elfogadásával.

A BIO+ lehetővé teszi a bio kozmetikai megközelítést a professzionális kezelésekben is.

A csomagolásnál az volt a cél, hogy figyelembe vegyük a felhasználók esztétikai igényeit.

 • ”Shiro Alga Papír” felhasználásával, FSC tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított innovatív ökopapír, amely a lagúnákban elterjedt gyomalgából készül.
 • Nem használtunk festékeket, ragasztót, eltávolítottuk a tájékoztató cédulát, címkét, viszont kihasználtuk a csomagolás teljes felületét az információk feltüntetéséhez.
 • A tégelyében és üvegcsék “ultrakönnyű” üvegből készültek, ami csökkenti a környezetre gyakorolt hatását és könnyen újrahasznosítható, a tudósok bioműanyagból,  növényi eredeti PE, ami Brazíliában begyűjtött barnacukor felhasználásával készül OGM nélkül, ez a gyártás során lehetővé teszi a CO2 kibocsájtás jelentős csökkentését.
 • ”I’m green” tanúsítvánnyal rendelkezik.
 • A testápoló termékcsalád csomagolása PET-R újrahasznosított műanyag háztartási hulladékból állítják elő, ezáltal limitált a környezetre gyakorolt hatását.

 

HATÓANYAGAI:

 • FEHÉR ÜRÖM: ideális a bőr hidratálására, tonizálására és feszesítésére.
 • POMELO: Cosmos minősítésű hatóanyag. A bőr hatékony szövetségese, stimulálja a sejtjeinek megújulási folyamatát, csökkenti a bőrhibákat, vitalizálja, táplálja és simítja, ragyogó, homogén, és selymes lesz.
 • LEN: a különleges szabadalmaztatott lenmag kivonat stimulálja a kollagén és a hialuronsav termelődését, age care hatással bír és cosmos minősítéssel rendelkezik.
 • OLÍVA: polifenolokban, E vitaminban és karotinoidokban gazdag, melyek természetesen táplálják a bőrt és megkötik a szabad gyököket.
 • MÁLNA: gazdag ásványi anyagokban és A, B, C, E, K és J vitaminokban, energetizáló és frissítő hatással.
 • VÖRÖS ÁFONYA: a hidegen sajtolt vörös áfonya olaj gazdag omega-3/6/9 savakban, ezért tökéletes a bőr táplálására, antioxidáns hatású.
 • LICHI: magjának poralakja garantálja a bőr természetes hámlasztását, aminek hatására a bőr sima és selymes lesz.

A fenntartható fejlődés szempontjából nagyon fontos, hogy az összetevők nagy része a közelben elérhető legyen, így is csökkentve a szállítás okozta CO2 kibocsájtást. Azoknál az alapanyagoknál, ahol ez nem kivitelezhető kizárólag FAIR TRADE kereskedelemből szerezzük be azokat. Erre kiváló példa a bio karité vaj, ahol segíteni tudjuk a mély szegénységben élő nyugat-afrikai nők helyzetét, akik szövetkezetekbe csoportosulva dolgoznak fenntartható módon. A fenntarthatóság jelentése ebben a kontextusban:

 • küzdelem a szegénység ellen,
 • az életkörülmények javítása és jövőkép biztosítása,
 • a fair trade politika támogatása,
 • a biodiverzitás fenntartása.

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK:

Segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést.

 • ARCLEMOSÓ TONIK 2:1: könnyű, puha textúrával, sminklemosóként is alkalmazhatjuk. A közvetlenül a termékbe kerülés előtt gőzzel desztillált málnavíz garantálja a maximális frissességet és tonizálást. Finoman masszírozzuk be, majd vízzel öblítsük le.
 • ARCRADÍR: tápláló emulzió, a 100%-osan megújuló és biológiailag lebomló forrásokból származó lichi és áfonya porok tökéletes kombinációjának köszönhetően, ideális bármilyen bőrtípusra. Kisimítja és megújítja a bőrt, amitől az élettel teli és ragyogó lesz. Körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be, a T-vonalnál végezzünk még alaposabb masszázst, majd vízzel mossuk le! Használjuk hetente kétszer!
 • 24 ÓRÁS HIDRATÁLÓ KRÉM: ideális minden bőrtípusra, még a legérzékenyebb bőrökre is; a Bio+ eszenciákkal tökéletesen kombinálható és személyre szabható.
 • ESSENCE TÁPLÁLÓ HATÁSSAL: tápláló hatású, omega-3 zsírsavakban gazdag esszencia hidegen préselt olíva olajjal, sáfránnyal és lenolajjal. Kiváló a nagyon száraz és érzékeny bőrökre. Reggel és este a BIO+ 24 órás arckrém előtt vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére.
 • ESSENCE BŐRTÖMÖRÍTŐ HATÁSSAL: bőrtömörítő hatású esszencia bio lenmag kivonattal, hyaluronsavval és organikus narancsvirág vízzel, amelyek bőrtömörítő, lifting és simító hatást eredményeznek. A BIO+ 24 órás arckrém előtt vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére.
 • ESSENCE ANTIOXIDÁNS HATÁSSAL: antioxidáns hatású esszencia bio pomelo kivonattal a ragyogó, homogén, selymes és megújult bőrért. Kiváló sminkalap. A BIO+ 24 órás arckrém előtt vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére.
 • BŐRMŰKÖDÉST KIEGYENSÚLYOZÓ ARCMASZK: a hidegen sajtolt vörös áfonya olajnak köszönhetően maximális tápláló, nyugtató és regeneráló hatást garantál. Az arcszín homogén lesz, a bőr ragyogóvá válik. Hagyjuk a bőrön 20 percig, majd vízzel mossuk le! A maszkot használhatjuk fáradtság, stressz esetén vagy bármikor, amikor arcbőrünket szeretnénk ragyogóvá és egységessé tenni.

BIO+ TESTÁPOLÓ TERMÉKEK

 • TUSFÜRDŐ: kivételesen gyengéd, de hatékony tisztítást tesz lehetővé, nyugtató hatású, érzékeny bőrűek és gyerekek is használhatják.
 • TESTRADÍR, PAKOLÁS: finoman radírozza, megújítja, hidratálja és regenerálja a bőrt. Testpakolásként is működik.
 • TÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ: tápláló hatású testápoló, képes felébreszteni, táplálni és hidratálni bőrünket. Biztosítja rugalmasságát és selymes hatását.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a BIO+ termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 60 – 90 perc
A kezelés ára: 17.900 – 20.900.- Ft

tökéletes bőr programok speciális bőrproblémákra

Érzékeny bőrök nyugtató kezelése Emozioni Plus termékcsaláddal

Egy kezelés az érzékeny, intoleráns, rozaceás bőrökre

A bőr nagyon érzékeny szervünk, a leginkább kitett a külső hatásoknak.

Az agyunk és a bőrünk szoros kapcsolatban áll egymással, bőrünk visszatükrözi érzéseinket, hangulatunkat, közérzetünket. A pszichés stressz sajnos negatív elváltozást okozhat a bőrön.

A stresszen kívül néhány bőrtípus genetikailag is hajlamos érzékennyé válni és bármelyik bőrtípus kísérő tünete lehet, nemtől, kortól függetlenül. Érintheti a zsíros, az aknés, a száraz, és az érett bőröket is.

Milyen tünetei vannak egy ilyen bőrnek?

 • száraz bőrérzet
 • gyakran kipirosodó bőr, kitágult hajszálerek
 • nem homogén bőrkép
 • gyulladás
 • viszkető, húzódó, csipkedő érzés
 • alacsony tolerancia
 • rosszul reagál időjárásra, hőmérsékletre, kozmetikumokra, stb.
 • reaktiv, könnyen irritálható
 • rozaceás tünetek

Szinte minden vendég bőrén felfedezhető az érzékenység valamilyen formája és egyre több ember bőre reagál érzékeny az új környezeti és életvitelből fakadó hatásokra, mint a szmog, légkondicionáló, nagy hőmérsékletingadozás, mesterséges kozmetikumok, stressz, étkezés, dohányzás, stb.

Ezért alkotta meg a Vagheggi az Emozioni Plus termékcsaládot.

Egy teljes termékcsalád érzékeny bőrökre, ami innovatív stratégiákkal küzd a problémák ellen.

A hosszan tartó és kezeletlen bőrállapot idővel komoly rozaceás tünetekké alakulhat át.

Az érzékeny bőr nemcsak esztétikailag jelent problémát, hanem komoly diszkomfort érzettel is tud járni. Ezen felül, magától sajnos javulni nem fog, csak romlani.

 

Mit tehetsz?

 • Kezd azzal, hogy olyan kozmetikumokat használsz, melynek hatóanyag rendszere helyreállítja a bőrfelszínt és annak védelmét, nyugtat, megelőzi és csökkenti az irritációt.
 • Rendszeresen használd reggel és este
 • Egészíts ki havonta, időközönként kúra szerűen professzionális kezeléssel
 • Vedd igénybe bőrápoló szakember segítségét.

Miért olyan hatékony ez a termékcsalád?

 • Gyengéden tisztítja és megújítja a bőrt
 • Megerősíti és helyreállítja barriert
 • Védi a hajszálereket és a bőrt a környezeti hatásoktól és az UV sugarakkal szemben is
 • Megelőzi és kontrollálja a bőrpírt, az irritációt és az érzékenységet
 • Nyugtat, szabályozza az oxidatív folyamatokat
 • Csökkenti a kellemetlen tüneteket
 • Hozzájárul a bőr jó közérzet visszaállításához, megszüntetve a diszkonfonrt érzetet

Modern technológiákkal, Clean beauty elvei alapján készült, nagy hatékonyságú szinergia, mely a bőr természetéhez igazodik. Mivel hatóanyagai hasonlóak a bőrben található lipidekhez, így a szervezet barátként fog tekinteni rájuk, emulzió textúrájának köszönhetően könnyen beszívódik.

Antistressz kozmetikum, mely az arctisztítástól a fényvédőig biztosítja az otthoni bőrápoló, bőrvédő programot. Védőpajzsot képez a légszennyezettség ellen. Professzionális kozmetikai kezelést kínál érzékeny, kis tűrőképességű, rozaceás bőrökre.

Nem tartalmaznak alkoholt, színezéket, parfümöt, parabéneket, paraffint, szilikont, tartósítószert, ásványi olajakat, propilénglikolt, EDTA-t, BHA-t, BHT-t, tengerekre ártalmas anyagokat. Nikkel tesztelt. A stabilitáshoz nem szükséges összetevők növényi anyagokkal lettek helyettesítve.

Fenntarthatóbb eljárást alkalmaznak a hatóanyagok kinyerése során (up cycling), újrahasznosított élelmiszeripari hatóanyagokat vesznek igénybe, energiatakarékosabb lett az újra felhasználás.

Hatékony, de természetes kozmetikai megoldás bármilyen bőrérzékenység esetén.

A termékcsalád minden tagja úgy lett megalkotva, hogy jobb ellenállóképességet biztosítson a bőrnek.

Fő hatóanyagai:

 • Kurkuma: hatóanyag koncentrátuma csökkenti a neurogén gyulladást, megelőzi és ellensúlyozza a stressz okozta bőrirritációt és az érzékeny bőr tipikus tüneteit, javítja a vízháztartást, megakadályozza a barrier sérülését, a bőrkárosodást.
 • Szecsuáni bors: nyugtat, csökkenti a kellemetlen bőrtüneteket, a viszketést, a kiirosodást.
 • Áfonya: erősíti az érfalakat, javítja rugalmasságukat, antioxdáns hatású, megakadályozza az UV fény által okozott károsodást.
 • 3 poliszacharid szinergiája: aktív pajzs a környezeti ártalmak ellen, megerősíti a barriert, mikrobiom védő hatású.

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést.

 • LEMOSÓ KRÉM: puha, krémes textúrájú lemosó, mely tiszteli a bőr hidrolipid rétegét, miközben a bőr igénybevétele nélküli alapos tisztítást tesz lehetővé.
 • NYUGTATÓ ESSENCE MIST: nyugtató, tonizáló koncentrált hidratáló permet, bármilyen bőrirritáció esetén azonnali frissességet és komfort érzete biztosít.
 • NYUGTATÓ ARCKRÉM: bársonyos textúrájú, azonnali komfort érzetet, frissességet biztosít, nyugtató hatással, törékeny hajszálerekre is használható, nem hagy zsíros bőrérzetet maga után.
 • NYUGTATÓ SZÉRUM: selymes textúrájú, azonnali frissességet biztosít, nyugtató hatással, smink alapként is használható, garantált hidratálás minden időjárásban.
 • KONCENTRÁTUM AMPULLA: nagyon hatékony, intenzív nyugtató megoldás bármilyen bőrérzékenység esetén, kúra szerűen beépítve az otthoni bőrápolásba. A nyak-és dekoltázs területén is alkalmazható.
 • ANTISTRESSZ ARCMASZK: nyugtató maszk, ami enyhíti a bőrérzékenység tüneteit, friss, nyugodt, homogén és ragyogó bőrképet eredményez.
 • ANTISTRESSZ CSEPPECSKÉK SPF50+: ideális tonizálás az egész napi frissességhez, egy igazi „növényi védőrács”, ami megvéd a külső behatásoktól és szennyeződésektől, hatékony UV-szűrővel, kék fény védelemmel, antioxidáns rendszerrel homogén arcszínt kölcsönöz a bőrnek. Bármelyik Vagheggi krém után használható.
 • EMOZIONI PLUS MINI KIT: Az optimális bőrápolási rutin legalább három lépésből áll (lemosás, tonizálás, krémezés), ami a még jobb hatás érdekében kiegészíthető extrákkal. Ezt minden nap megérdemli a bőrünk, hosszú távon ezzel tehetünk a legtöbbet egészségéért és fiatalságáért. Most egy terméken belül kipróbálhatod a teljes BEAUTY ROUTINE élményt kiegészítve az Emozioni Plus cseppecskékkel, egy vízhatlan neszesszerbe csomagolva!

MINI KIT TARTALMA: Lemosó krém 30 ml, Nyugtató essence mist 50 ml, Nyugtató arckrém 15 ml, Városi Anti stressz cseppecskék SPF 50+ 10 ml

 


Vagheggi webshopjában is meg tudod rendelni az Emozioni Plus termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsd el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak) és megerősíteni a visszaigazoló e-mailt!


 
A kezelés időtartama: 60 – 90 perc
A kezelés ára: 17.900 – 20.900.- Ft
Bőrhalványító, homogenizáló kezelés White Moon termékcsaláddal

A bőrön megjelenő foltokat, fáradt, fakó bőrképet különböző hatások eredményezik, mint a szennyezett levegő, a szmog, a stressz, a helytelen, túlzott napozás, a hormonális egyensúly változása, a terhesség. Az idősödő bőrön is jelentkezhetnek foltok, elszíneződések.

A lassuló bőrmegújulás és a csökkent mikrokeringés is negatívan befolyásolja a bőr állapotát.

A White Moon termékek kiváló segítséget nyújtanak ezekre a problémákra minden évszakban, és minden a problémával érintett korosztály számára, mert

 • megelőzi és csökkenti, halványítja az elszíneződéseket, foltokat
 • szabályozza a melanin képződést
 • védi a bőrt a környezet szennyeződésektől
 • javítja a keringést
 • táplálja a bőrt
 • megelőzi a bőröregedést
 • alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson és a kézfejen.

Egységesíti a bőrszínt, sima, ragyogó bőrképet eredményez mélytisztító hatással, miközben energia koncentrátum a bőr számára anti-aging hatással.

Enzimblokkoló, halványító, nyugtató, kollagén stimuláló, antioxidáns hatóanyagok szinergiája.

Végezhető vele 30 perces, gyors, Beauty Expressz kezelés, kényeztető bőrmegújítás masszázzsal, gépi kezeléssel, de tisztítás mellé is ajánlott.

A kezelés hatékonyságát otthoni ápolókkal fokozhatjuk.

 • WHITE MOON 2:1 HATÁSÚ TISZTÍTÓ TONIK: Egyesíti a lemosó tejet és a tonikot. Praktikus a használata, gyengéden mégis intenzíven tisztít.
 • LEMOSÓ HAB: Tisztító mousse a ragyogó bőrért, liquirizia (édesgyőkér) kivonattal. Kifejezetten ajánlott foltos bőrökre.
 • WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-DERÍTŐ VÉDŐ EMULZIÓ: Innovatív halványító emulzió, amely megelőzi és csökkent a bőrön található foltokat. Védelmet nyújt a káros külső környezeti hatásokkal, UV-sugarakkal szemben, megelőzi a bőr korai öregedését, segíti regenerálni a bőrt.
 • WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-DERÍTŐ KONCENTRÁTUM: Innovatív technológiával előállított koncentrátum, ami azonnali, nagyfokú hatást gyakorol a foltokra, használatával egy egységes bőrképet eredményez, elhalványítja a foltokat, béta-glukán tartalmának köszönhetően regeneráló és bőröregedés gátló hatása is van.
 • WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-BŐRMEGÚJÍTÓ AMPULLA: Bőrmegújító koncentrátum, hatóanyagai simítják és megújítják a bőrfelszínt. Kiváló a szürke, fakó, foltosodásra hajlamos bőrök kezeléséhez, otthoni kúraszerű ápolásra is javasolt, meghosszabbítva a szalonkezelést.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a White Moon termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 

 
A kezelés időtartama: 30 – 90 perc
A kezelés ára: 14.900 – 17.900.- Ft
Revitalizáló kezelés C-vitaminnal Lime termékcsaláddal

Bőrmegújító, revitalizáló, feltöltő, anti-aging és antioxidáns kezelés C-vitaminnal a fáradt, stresszes bőrök számára. Az oxigénhiányos, élettelen bőrök számára ragyogást és energiát kölcsönöz.

Bármely korosztály számára, bármely évszakban javasolt a Lime termékcsalád használata. Igazi tavaszi, nyári kezelés, mert felkészíti, megerősíti a bőrt a nyári napsugárzásra, kiváló bőrmegújítás tesz lehetővé a napsugaras időszakban.

AZ OXIDÁCIÓS folyamatok nyomot hagynak a bőrön:

Az Oxigén hiányos bőr élettelen, fakó, szürke, fénytelen, nem egységes, stresszes, foltos, lestrapáltnak tűnik.

A LIME, C-VITAMINOS feltöltő kezelés az alábbi bőrproblémákra kínál megoldást:

 • Erős anti oxidáns hatású, a stresszes, vagy erős dohányosok bőrének
 • Revitalizálja, deríti, feltölti, regenerálja a bőrt és sejtjeit
 • Védi a sejt DNS-ét, erősíti az immunfolyamatokat
 • Nélkülözhetetlen a kollagén képződéshez, kiváló prevenció a bőr öregedése ellen
 • Legyőzi a szabad gyököket és a szmog káros hatását minden nap
 • Védelmet biztosít a napfény káros hatásai ellen, kitűnő előkészítő kezelés a nyári időszakban a napozás előtt

A citrusok elősegítik a stimulációt a bőrmegújításhoz, segíti az anti-aging folyamatokat, feltöltő, homogenizáló, bőrfiatalító hatással.

Vaghegginél mindig szinergiában gondolkodnak. Ennél a termékcsaládnál is a benne levő hatóanyagok egymást erősítve, egymást kiegészítve segítik a probléma megoldása érdekében.

 • Stabilizált C-vitamin antioxidáns hatású. Stimulálja a kollagén szintézist, megóvja a bőr sejtjeit a nap káros hatásától.
 • Calabriai édes narancs egy különleges eljárásnak köszönhetően a C-vitamint stabilizálja, mely így egy hatékonyan, a bőr igényei szerint felszívódó formában kerül a termékcsaládba.
 • Lime esszencia olaj és vaj tápláló és antioxidáns hatású, javítja a mikró keringését a bőrnek.
 • Körömvirág olaj tápláló hatású olaj a száraz és érzékeny bőrökre. Sebgyógyító és nyugtató hatást is gyakorol.
 • Jojoba olaj gazdag természetes antioxidánsokban. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet, tápláló hatású.

A teljes termékcsalád CLEAN BEAUTY, nem tartalmaznak szilikonokat, szilikon származékokat, szennyező tengeri anyagokat. A csomagolás fenntartható módon újult meg és az összetevőket az újrahasznosítás szempontjai szerint választottuk ki. 

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális antioxidáns kezelést.

 • MICELLÁS SMINK ÉS ARCLEMOSÓ: Tiszta narancsvirágvíz micellákkal, melyek képesek összegyűjteni és megkötni a szennyeződéseket. Eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket a bőrről, tiszteletben tartva a bőr hidrolipid rétegét. Nyugtató hatású. 
 • CINK + NARANCS PERMET: Anti stressz hatású, revitalizáló permet, amely gazdag cinkben és a narancsvirág desztillált vizes oldatában. Tonizálja, frissíti, kisimítja, energetizálja a bőrt, visszapótolja az ásványi anyagokat. Rugalmasságot és bársonyos puhaságot biztosít. Használható arcon és testen egyaránt. Smink tetejére is fújható. Dohányosoknak napi többszöri használata ajánlott. Nyáron helyettesíti a testápolót.
 • C-VITAMINOS SZÉRUM: könnyű textúrájú emulzió, stabilizált C-vitamin és Lime kivonattal. A kozmetikai kezeléseknél alkalmazott koncentrált hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, antioxidáns, gyulladáscsökkentő és regeneráló hatással. Intenzív revitalizáló és derítő hatása van a stresszelt bőrökön.
 • C-VITAMINOS ARCKRÉM ÉS UTÁNTÖLTŐ: nappali és éjszakai, könnyen felszívódó arckrém, anti stressz és bőrmegújító hatással. Koncentrált stabilizált C vitamint, citroflavonoidokat, Lime kivonatot tartalmaz, intenzíven hidratáló, védő, gyulladáscsökkentő hatással. Stimulálja a kollagénszintézist, védi a sejteket és megelőzi a DNS károsodását. 
 • S.O.S SZEMKÖRNYÉKI MASZK: GLAMMIES díjas termék! Hatékonyabb formula karikákra, táskákra és dehidratált bőrre, a szemkörnyéki bőr kisimul és ragyogóvá válik. Érzékeny szemekre is használható. Innovatív kapszulázási technológiájának köszönhetően a hatóanyagok mélyre jutnak, növelve hatékonyságát. Clean Beauty, nem tartalmaz szilikonokat, szilikon származékokat, szennyező tengeri anyagokat. A csomagolás fenntartható módon újult meg és az összetevőket az újrahasznosítás szempontjai szerint választottuk ki.
 • LIME MINI KIT:

  Az optimális bőrápolási rutin legalább három lépésből áll (lemosás, tonizálás, krémezés), ami a még jobb hatás érdekében kiegészíthető extrákkal. Ezt minden nap megérdemli a bőrünk, hosszú távon ezzel tehetünk a legtöbbet egészségéért és fiatalságáért. Most egy terméken belül kipróbálhatod a teljes BEAUTY ROUTINE élményt kiegészítve S.O.S. szemkörnyéki maszkkal, egy vízhatlan neszesszerbe csomagolva! 

 • MINI KIT TARTALMA:Micellás smink-és arclemosó permet 50 ml, 
  Cink+narancs permet 50 ml, 
  C-vitaminos arckrém 20 ml, 
  C-vitaminos s.o.s. szemkörnyék maszk 5×1 ml

 

Fontos azonban, hogy ezt a termékcsaládot csak kúra szerűen használjátok, amikor elfogy pl. a hidratáló krém, vagy fluid, akkor váltsatok egy másik termékcsaládra, majd 2-3 hónap után újra visszatérhettek rá.

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a LIME termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 

 
A kezelés időtartama: 60 – 90 perc
A kezelés ára: 17.900 – 20.900.- Ft
Mélyhidratáló kezelés Rehydra termékcsaláddal

A szép bőr alapja a megfelelő hidratáltság.

A víz nemcsak az élet számára a legfontosabb érték, hanem a kozmetikai kezeléseknél is a legfontosabb lépés, „megitatni” a bőrt és folyamatosan fenntartani megfelelő hidratációját, ami nemcsak a száraz bőr, hanem minden bőrtípus esetében nélkülözhetetlen.

A dehidratációért, vagyis a bőr vízhiányos állapotáért számos tényező lehet felelős. Sokan genetikusan hajlamosak a dehidratációra, míg másoknál évek alatt alakul ki a külső agresszív hatások miatt, mint a rossz bőrápolási rutin, vagy lemosó használata, helytelen napozás, UV/IR, stressz, bőröregedés, légkondicionáló, fűtés, környezetszennyezés, hideg, szél, dohányzás.

Ennek következtében a bőr kibillen egyensúlyi állapotából, meggyengül barrier, védő rétege, túl sok vizet veszít, sérül a bőrsejtek normál működése, érzékennyé válik, veszít rugalmasságából, fényéből, felszíne érdessé válik, mikro ráncok jelennek meg rajta, ami gyakran nem az öregedés jele, hanem csupán a hidratáció hiányát jelzi.

Bőrünk külső kinézete egy tükre mindannak, ami belül a bőrszövet sejtjeiben történik.

A gének kölcsönhatását vizsgáló tudománynak, a genomikának köszönhetően ma már megérthetjük, hogy különböző belső folyamatok endogén mechanizmusai miképp befolyásolják a bőr hidratáltságának szintjét, valamint azt is, hogyan lehet hatékonyan stimulálni a specifikus hidratációs mechanizmusokat, a bőr önregeneráló képességét.

A TARTÓSAN FIATAL ÉS SZÉP BŐR ALAPJA A HIDRATÁCIÓ.

FÓKUSZ

ENDOGÉN HIDRATÁCIÓ – A BŐR BELSŐ HIDRATÁCIÓJÁNAK ÚJRAÉPÍTÉSE

A Vaghegginél mindig arra törekszünk, hogy olyan személyre szabott kezelést biztosítsunk számodra, ami a speciális bőrigényeket is hatékonyan és látható eredménnyel képes kezelni. A gének működésének tanulmányozásával felismertük, hogy széles spektrumú kozmetikumra van szükség, amely a bőr hidratációjában szerepet játszó összes tényezőre hat, kiegyensúlyozza a sejtanyagcserét, visszaállítja a védő barrier réteg épségét, aktivizálja a fiziológiás folyamatokat, regenerál, biztosítja a megfelelő hidratáltsági szintet.

A Rehydra, a Vagheggi ikonikus hidratáló termékcsaládja, a legújabb kozmetológiai felfedezésekből és olyan választásokból született amelyek megfelelnek a fenntarthatóság és a Fair Trade kritériumainak, ahol biodiverzitás, a környezetvédelem együtt jár a társadalmi és gazdasági növekedéssel tiszteletben tartva a hagyományt és  a természetes erőforrásokat, miközben hatóanyag formulája specifikusan mélyhidratáló hatást biztosít, táplálja a bőrt, megtartja annak hidratációját, visszaadja simaságát és ragyogását, a bőr belső hidratációs folyamatait is szabályozni tudja

Speciális termékcsalád száraz, vízhiányos és normál bőrök kezelésére. Különböző megoldásokkal javítja a sokféle bőrállapotot. Innovatív termékek és textúrák.

HATÓANYAGOK:

 • A CUATETECO (mexikói árnika): a növényből kinyert nagyon értékes, multifunkcionális ökofenntartható hatóanyag képes stimulálni a bőr sejtjeinek összetett belső mechanizmusait, szelektíven tudja szabályozni a bőr hidratálásában részt vevő különböző elemek génexpresszióját és elősegíti a bőr önregeneráló képességét.

A tesztelések során +12,8% nőtt a bőr hidratációja, +22% fénye, +9,7% tonifikációja, +5,9% rugalmassága, miközben -9,3% csökkent a vízvesztés, és -7,3% a mikrohámlás.

 • Hialuronsav: a nagy molekula súlyú képes nagyon sok vizet megtartani, ami a bőr felszínén hosszú ideig egy védőhálót képez, selymes és bársonyos bőrt eredményezve, míg az alacsony molekula súlyú a bőr mély rétegeibe képes lejutni, csökkenti a vízvesztést, növeli a rugalmasságot, megerősíti a bőr védő barrier rétegét.
 • Ezen kívül tápláló növényi összetevőket, vitaminokat, bioszacharidokat, nyugtató hatóanyagokat is tartalmaz.

FENNTARTHATÓSÁG:

A szépség innováció és elkötelezettség! A Vagheggi számára több, mint 40 éve fontos a környezet védelme.

A megújult Rehydra termékcsalád a még hatékonyabb fenntarthatóság érdekében már az új, BEATY CARE – EARTH CARE, szemlélet szerint került megalkotásra, hiszen nem gondoskodhatunk csak és kizárólag az emberek szépségérő, a Föld szépségéről és egészségéről is gondoskodnunk kell.

A „clean beauty” koncepció képviselőjeként a termékekről átláthatóan, egyértelműen kommunikálunk.

A gyártási folyamat minden környezetvédelmi és Fair Trade követelménynek megfelel. Újrahasznosítható csomagolás, felesleg minimalizálása, könnyű üvegek, utántöltő, minősített papírok, növényi eredetű, vízbázisú festékek, mindegyik mentes ásványi olajtól, nehézfémektől, származékaitól, és mérgező anyagoktól, tartós papírból, mely öko fehérítéssel, savmentes ragasztó használatával készült.

A Vagheggi kozmetikumok eleve nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, és gyártásuk, valamint tesztelésük során sem végeznek állatkisérleteket.

A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

 • A védő hidrolipid filmréteg helyreállítása
 • Bőrvédelem, a vízvesztés csökkentése
 • Táplálás és mélyhidratálás
 • Vízmegtartás többféle startégiával támogatva
 • Endogén stimuláció azokra a molekulákra melyek közvetlenül szerepet játszanak a bőrműködés egyensúlyának fenntartásában és a hidratációban.

EREDMÉNYEK:

 • Azonnal érezhető hidratált bőr
 • Sima, bársonyos bőr
 • Tonifikált és rugalmas bőr
 • Ragyogó bőrszín
 • A dehidratáció miatt kialakult mikroráncok, „bőrgyűrődések” feltöltése, kisimult bőrkép

OTTHONRA HASZNÁLHATÓ TERMÉKEK:

 • HIDRATÁLÓ LEMOSÓ HAB: Extra könnyű textúrája, puhítja és gyengéden tisztítja a száraz, dehidratált bőrt. Vigyük fel az arc, nyak-és dekoltázs bőrére a habot könnyed mozdulatokkal majd mossuk le.
 • HIDRATÁLÓ ARCLEMOSÓ TEJ: Hidratáló hatóanyagokban gazdag, könnyű textúra, gyengéd formula, mely tisztítja és hidratálja a bőrt. Reggel és este könnyed masszázsmozdulatokkal tisztítsuk meg az arc, nyak-és dekoltázs bőrét, mossuk le majd vigyük fel a Rehydra tonikot.

TIPP: Energetizáló arctisztítás reggel a lemosó habbal, este tápláló hatású arctisztítás a lemosó tejjel.

 • HIDRATÁLÓ TONIK: Hialuronsav bázisú, Cuateteco kivonatban gazdag, szérum hatású tonik, ami aktív védőhálót hoz létre a bőrön, ezáltal hosszú ideig képes biztosítani az arcbőr hidratáltságát. «watery essence»,víz esszencia. Néhány cseppet vigyünk fel a bőrre reggel, este tisztítása után, krém, szréum előtt.
 • HIDRATÁLÓ ARCKRÉM 100 H és utántöltő: Hialuronsavval, öko-fenntartható Cuateteco kivonattal, ami szabályozza a bőrben a megfelelő hidratációhoz szükséges folyamatokat. A bőr védett és hidratát marad 100 órán keresztül. Könnyen felszívódó, puha textúra. A könnyű textúra miatt minden bőrtípusra ideális. Zsíros bőrre is alkalmazható. Használjuk a megtisztított bőrön reggel és este az arc, nyak-és dekoltázs bőrén.
 • TÁPLÁLÓ HIDRATÁLÓ KRÉM és utántöltő: Cuateteco kivonatban, növényi olajokban gazdag, a hidratáló krémhez képest testesebb textúra, hatékonyan táplálja és védi a bőrt a környzeti hatásoktól. Ideális nagyon száraz, vízhiányos bőrre vagy olyan időszakokban, amikor extra hidratálásra van szükség.
 • HIDRATÁLÓ SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ: Friss zselés textúra, szuper hidratáló hatással a szem környéki bőr ápolásához, köszönhetően növényi olajaknak és vajaknak, Cuatetetco kivonatnak, a hialuronsavnak. Feltölti a szem környéki bőrt és ragyogóvá teszi.
 • HIDRATÁLÓ SZÉRUM KONCENTRÁTUM: Helyreállítja a hidratáltságot, garantálja a bőr védelmét, simaságát, fényét, és frissességét kis-, és nagy molekulasúlyú hialuronsavnak, Cuateteco kivonatnak, mikroszférába zárt abesszin olaj cseppeknek köszönhetően. Vigyük fel a bőrre könnyed mozdulatokkal reggel és este a krém használata előtt. Meleg évszakban önállóan is lehet használni, kiváló alap a sminkelés előtt is.
 • HIALURONSAV AMPULLA: Tiszta hialuronsav magas koncentrációban. Magas molekulasúllyal, mely nedvességgel tölti fel a bőrt, valamint alacsony molekulasúllyal, mely garantálja a teljes hidratálást a bőr mélyebb rétegeiben is. 10 napig használjuk minden nap az ampulla felét reggel, a másik felét este. A fenntartásért: használjunk heti két ampullát.
 • HIDRATÁLÓ ÁSVÁNYI ARCMASZK: Hialuronsavval, ásványi nyomelemekkel, shea vajjal, Cuateteco kivonattal, amely a használat során hidratálja és táplálja a vízhiányos bőrt. Minden bőrtípusra ajánlott, melyek a bőrszázaság jeleit mutatják. Vigyük fel egyenletes rétegben a megtisztított bőrre. Hagyjuk hatni 15 percig, majd mossuk le vízzel. Vigyük fel utána a bőrre a szérumot és a krémet.
 • HIDRATÁLÓ ARCRADÍR: Hámlasztja, megújítja és kisimítja a bőrt a jojoba mikrogyöngyöknek, bambuszpornak és a Cuateteco kivonatnak köszönhetően. Vigyük fel az arcra, nyakra-és dekoltázsra, gyengéden masszírozzuk a bőrt körkörös mozdulatokkal, majd mossuk le vízzel. Heti két alkalommal javasolt a használata.
 • REHYDRA MINI KIT:

  Az optimális bőrápolási rutinhoz használt kompakt méretű termékek, amit minden nap megérdemel a bőrünk, hogy megőrizhesse egészségét, fiatalságát és szépségét, egy praktikus, később is használható vízhatlan neszeszerben. Ideális utazáshoz is.

MINI KIT TARTALMA: Hidratáló arclemosó tej 50 ml, Hidratáló tonik 50 ml, Hidratáló arckrém 100H 15 ml, 5 db Hidratáló szemkörnyék ápoló 3 ml

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a REHYDRA termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 

 
A kezelés időtartama: 60 – 90 perc
A kezelés ára: 17.900 – 20.900.- Ft
Atypical Energetizáló kezelés Férfiaknak

Férfiaknak készült, azonban nők számára is kitűnő választás lehet.

A Vagheggi mindig próbál kilépni a sémákból, hogy az előítéletek nélküli szépség, mindenki egyénisége előtérbe kerülhessen. Így született meg az Atypical, ami nem feltétlenül sorolható be egy konkrét fogyasztói kategóriába, bár férfiaknak készült, de nők számára is kitűnő választás lehet.

Elképesztő újdonság, innovatív kozmetológiai technológia, maximálisan szem előtt tartva a Vagheggi szemléleteit, mindezt speciális, kenderrostból készült újrahasznosított papír csomagolásban.

Az erősebbik nem számára is fontos és sokszor elvárás az ápolt, vonzó külső. De csak akkor lehetnek Ők is magabiztosak, sikeresek, legyen szó karrierről vagy magánéletről, ha jól érzik magukat a bőrükben. A férfiak egyre jobban odafigyelnek a szépségápolásra. Egyre többen használnak kozmetikumokat és járnak kozmetikába.

Bőrük 24%-al vastagabb, mint a nőké és átlagosan 20%-al több faggyút termel, mely hatására pattanások, miteszerek alakulhatnak ki az arcon és a testen egyaránt. Sokan a kopaszodás, mások a nemkívánatos szőrszálak ellen harcolnak, de egyre többen vetnek be valamilyen fegyvert a ráncok ellen is.

A rendszeres borotválkozás peelingként hat arcbőrükre, melynek következtében egy idő után dehidratálttá, érzékennyé válik, de a mindennapi rohanás, a stressz, a sok utazás, a kevés alvás, a rendszertelen és vitaminszegény táplálkozás is egyre nehezebbé teszik a testi-lelki egyensúly megtartását.

Az Atypical új technológiai megközelítést képvisel minden bőrtípus számára, a mai életstílusnak megfelelően, újradefiniálja a férfi bőr szükségleteit, hatékony és egyszerű szépségápolási rutint biztosít. Nemcsak a mai modern életvitelhez igazodik, de a megváltozott környezet káros hatásai ellen is védelmet nyújt, mint pl.: a szmog, környezetszennyezés, az elektronikai eszközök által kibocsájtott kék fény.

A speciálisan összeállított kezelés energetizálja, frissíti, serkenti a bőr élettani folyamatait, segíti a sejtek megújulását, regenerálódását, lassítja az öregedést, normalizálja a faggyúmirigyek működését, fokozza a vér-, és nyirokkeringést, javítja a bőr oxigén-, és tápanyagellátását. Érzékeny, fáradt, zsíros bőrökre nyújt megoldást.

ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐI:

 • A Kender pozitívan befolyásolja a bőr mikrobiomját, megnyugtatja az irritált bőrt, elősegíti hidratáltságát és növeli rugalmasságát.
 • A Mohawk Like egy olyan összetevő, ami megfelel az új szépségtrendeknek, választ ad a különböző emberek, különböző bőrtípusainak ápolására, hozzájárul a biodinamikus bőrszerkezet felépítéséhez és ellenáll az öregedésnek,.
 • A különleges Theobroma kakaó kivonat stimulálja a kollagén és elasztin termelődését, növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást.
 • Az Energetizált tengervíz felfogja és semlegesíti a szennyeződéseket, amik 20%-kal gyorsabban öregítik a bőrt, károsítják a kollagén és elasztin rostokat, tönkreteszik a keratint, irritációt, bőrszárazságot és foltokat okoznak.

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális kezelést.

 • LEMOSÓ RADÍR ZSELÉ: Reggel és este alkalmazható alapos és kíméletes tisztító zselé a különböző szennyeződések, városi szmog ellen.
 • 2:1 HIDRATÁLÓ ÉS BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI SZÉRUM: Nyugtatja, kisimítja, hidratálja borotválkozás után a bőrt és védelmet biztosít egész nap a városi légszennyezettség, illetve a kék fény okozta elektroszmog ellen.
 • REGENERÁLÓ ARCKRÉM: 24 órás hidratáló krém, mely megvédi a bőrt és eltünteti a fáradtság jeleit, minimalizálja a pórusokat, kisimítja a ráncokat. Reggel és este használható termék.
 • TATOO CARE – TESTÁPOLÓ EMULZIÓ SPF30: Kendermag kivonatban gazdag revitalizáló, hidratáló, védő testápoló. Visszaadja a tartós smink- és testtetoválás színének élénkségét és védi az UV sugarakkal szemben.
 • FÁRADTSÁG ELLENI SZEM MASZK: Megszünteti a fáradtság jeleit, a szem alatti táskákat és szemkörnyéki ráncokat.
 • ATYPICAL AJÁNDÉKCSOMAG: mágneses, újrahasznosítható díszdobozban 3 szuper termék található. Lemosó radír zselé, Regeneráló arckrém és Szemmaszk (6×2 db).  Tökéletes ajándék a férfiak számára.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni az Atypical termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 

 
A kezelés időtartama: 60 – 90 perc
A kezelés ára: 14.900 – 17.900.- Ft
Zsíros, aknés, problémás bőrök kezelése Balance termékcsaláddal

PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁS PROBLÉMÁS BŐRÖKRE

Teljesen megújult a BALANCE termékcsalád

A faggyú mennyiségének hiánya dehidratációhoz vezethet, míg a fokozott faggyútermelés kellemetlen bőrtüneteket okozhat. Az életkor, a genetika, a helytelen bőrápolási szokások, és számos egyéb tényező befolyásolhatja a tünetek kialakulását.

Az új megközelítés segít szabályozni a bőröd állapotát, a fokozott faggyútermelődést, a kiegyensúlyozatlan faggyúösszetételt, a mikrobiom egészségét, javítja a megvastagodott, foltos, fénylő bőrtüneteket, csökkenti az akné, irritáció problémáját, a pórusok méretét.

Innováció, technológia és fenntarthatóság. Egy alapjaiban új megközelítés a zsíros, fénylő és tisztátalan bőr problémáinak hatékony, eredményes kezelésére a szalonban és otthon egyaránt.

Tiszta molekulák, növényi kivonatok szinregiája, friss és matt hatást biztosító textúrák szabályozzák bőröd ökoszisztémáját, és kezelik a sokrétű bőrproblémákat. A termékcsalád segít visszaállítani a bőröd egyensúlyát, szabályozza a faggyútermelést, csökkenti a pórusok méretét és megelőzi a baktériumok elszaporodását. Emellett nyugtatja a bőrt, csökkenti az irritációt, és egyenletessé teszi. a bőrfelszínt Az akné utáni foltokat is kezeli, és azonnali megoldást nyújt minden bőrtípus számára, függetlenül attól, hogy a stressz, genetikai hajlam, hormonális problémák, vagy egyéb tényezők okozzák.

HATÓANYAGAI:

 • Normalizáló komplex: csökkenti a faggyútermelődést, és a bakteriális biofilmet, megakadályozza a pattanások és mitesszerek kialakulását.
 • Kapszulázott szalicilsav: stabil, biztonságosan alkalmazható, hatékony formula, mely ellensúlyozza a pattanások és akné okozta bőrtüneteket, megújítja a bőrt, antibakteriális, bőrsimító hatással.
 • Kolloid kén: stabil formulájának köszönhetően hatékonyan veszi fel a harcot az aknés bőr problémáival, csökkenti a pattanások és a bőrvörösség által okozott esztétikai hibákat.
 • EPS Exopoliszacharid: mattít, nem tömíti el a pórusokat, felszívja a felesleges faggyút, 1 órán belül mattá, hidratálttá teszi a bőrt.
 • Ezen kívül Niacinamid, Hialuronsav, könnyen felszívódó, nem komedogén növényi összetevőket is tartalmaz.

TEGYÉL BŐRÖD EGÉSZSÉGÉÉRT! FEDEZD FEL A PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁST A BALANCE TERMÉKCSALÁDDAL!

 • Cosmeceutica koncepcióra épül, és hatékonyan reagál bőröd igényeire. Tiszta, nagy hatékonyságú hatóanyagai kulcsfontosságúak bőröd szépségének és egészségének megőrzése érdekében.
 • Ideális megoldást biztosít arcon és testen egyaránt, bármely nem és korosztály számára.
 • Minden hatóanyag és termék alapos tesztelésen esik át ellenőrzött labor körülmények között és önkénteseken is, hogy hatékonyságuk tudományos alapon is bizonyított legyen.
 • A termékcsalád hatóanyagai az UPCYCLED BEAUTY koncepció alapján kerülnek kiválasztásra, tiszteletben tartva a környezetet, a tisztességes kereskedelmi gyakorlatot a fenntarthatóság jegyében.

OTTHONI ÁPOLÓK:

MÉLYTISZTÍTÓ LEMOSÓ:

Hámlasztó hatású lemosó szalicilsavval a problémás bőrökre. Tisztít, simít és eltávolítja a felesleges faggyút, így a bőr kevésbé fénylik. A test problémás területein is alkalmazható.

ARCKRÉM

Segít csökkenteni az arc és a test egyes területeinek bőrhibáit, normalizálja a faggyúterelődést és csökkenti a pórusokat, matt megjelenést biztosít.

SZÉRUM

Intenzív szérum kolloid kénnel és niacinamiddal a tisztátalan, foltos és pattanásos bőrre. Normalizálja a faggyútermelődést és csökkenti a foltok megjelenését az arcon és a test egyes területein.

SZIVACSMASZK

Szabályozza a faggyúmirigyek túlzott működését, mélytisztító, pórusösszehúzó hatású, homogenizálja a bőrszínt.

KIT SOS

Teljes körű kezelés a pattanások, mitesszerek, eltömődött pórusok és a fokozott faggyútermelődés ellen az arcon és a test egyes területein. Az enzimes szérum serkenti a sejtek megújulását, segít megelőzni és ellensúlyozni a bőrhibákat a tiszta és egyenletes bőrkép érdekében. A tapaszok a szalicilsavnak és a tapaszból felszabaduló növényi kivonatoknak köszönhetően eltűntetik a bőrhibákat és a pattanásokat.

MINI KIT

Speciális KIT zsíros, problémás, tág pórusú, olajosodásra hajlamos bőrtípusra

A teljes BALANCE beauty rutin kis kiszerelésben, melynek segítségével kipróbálhatod, milyen egy több lépcsős professzionális otthoni bőrápolás, de akár utazáshoz is kiváló!

Mit találsz a mini KIT-ben?

BALANCE mélytisztító lemosó, arckrém, 3 db kicsi szivacsmaszk mindez egy vízhatlan neszeszerben.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a Balance termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 60-90 perc
A kezelés ára: 11.900.- Ft – 19.900.- Ft

Arctisztító és expressz kezelések

Tisztító arckezelés masszázzsal kevésbé problémás bőrök esetén

Tisztító arckezelés Emozioni Plus termékekkel érzékenység, gyulladás esetén

Tisztító arckezelés BIO+ termékekkel bio, vegán minősítéssel


 
A kezelés időtartama: 90 perc
A kezelés ára: 19.900.- Ft
Beauty Expressz kezelés

A fáradt, fakó bőrképet, a bőrön megjelenő foltokat,  különböző hatások eredményezik, mint a szennyezett levegő, a szmog, a stressz, a helytelen, túlzott napozás, a hormonális egyensúly változása, a terhesség, de a kor előrehaladtával is megjelenhetnek.

A lassuló bőrmegújulás és a csökkent mikrokeringés is negatívan befolyásolja a bőr állapotát.

A White Moon termékek kiváló segítséget nyújtanak ezekre a problémákra minden évszakban, és minden a problémával érintett korosztály számára, mert

 • megelőzi és csökkenti, halványítja az elszíneződéseket, foltokat
 • szabályozza a melanin képződést
 • védi a bőrt a környezet szennyeződésektől
 • javítja a keringést
 • táplálja a bőrt
 • megelőzi a bőröregedést
 • alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson és a kézfejen.

Egységesíti a bőrszínt, sima, ragyogó bőrképet eredményez mélytisztító hatással, miközben energia koncentrátum a bőr számára anti-aging hatással.

Enzimblokkoló, halványító, nyugtató, kollagén stimuláló, antioxidáns hatóanyagok szinergiája.

Végezhető vele kényeztető bőrmegújító kezelés masszázzsal, gépi kezeléssel, de tisztítás mellé is ajánlott.


 
A kezelés időtartama: 45 perc
A kezelés ára: 9.500.- Ft

SPECIÁLIS MASSZÁZSOK

Phyto Relax masszázs

A Phyto Relax masszázs egy kényeztető, pihentető masszázs, mely a Vagheggi különleges Ásványi nyomelemeivel és  Esszencia olajaival tesszük egyedivé, és igazítjuk a bőrtípushoz.

Az esszencia olajoknak nagyon sokféle hatása van a bőrre és a pszichénkre is, valamint amikor esszenciákra gondolunk, általában a természet az első, ami az eszünkbe jut.

Az esszencia olajok különböző növényi kivonatok olajos keverékei, amit desztilláció vagy sajtolás útján nyernek ki, így megőrzik a növény karakterisztikus illatát és ízét. Nagyon magas minőségi követelményt, nagyon szigorú eljárást von magával, hiszen a bőrön és belélegezve is alkalmazzuk.

A növények olajos kivonatait régóta alkalmazzák gyógyítás céljára. Az esszencia olajok képesek befolyásolni a hangulatot, erősíteni a szervezet fizikai, egészségi állapotát, megfelelő működését, segítenek helyreállítani a test harmóniáját, visszanyerni az egyensúlyt, javítják a bőr egészségét, erős stimuláló hatásuk van.

A Vagheggi több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az esszencia olajok használatában. Teljesen természetes eredetű, 100%-os tisztaságú növényi esszencia olajokat alkalmazunk, melyek kozmetikai célra lettek kifejlesztve, ezáltal helyspecifikusan közvetlenül a bőrre csepegtethetőek.

A Vagheggi olajesszenciák speciális keverékek. A kis cseppecskékben koncentráltan van jelen 4-5 növényi kivonat hatóereje, a legoptimálisabb arányban alkalmazva, melyek egymás hatását felerősítve, egymással szinergiában hatnak.

Hatékonyan befolyásolhatjuk velük a bőr állapotát:

 • Tonizáló: fáradt, laza tónusú bőrre
 • Normalizáló: problémás, szeborreás bőrre
 • Nyugtató: érzékeny bőrre
 • Szabályozó: fenntartja a természetes egyensúlyt
 • Solvante: aknés, olajos szebprreás bőrre
 • Detox: méregtelenítő, kiegyensúlyozó hatású.

Ásványi nyomelemekkel tesszük tökéletessé a bőrállapot javító hatását a kezelésnek, melyek a szervezet és a bőr számára is nélkülözhetetlen az egészséges működéshez. A bőr nem képes előállítani nyomelemeket, ezért kívülről tudjuk csak bejuttatni. Nemcsak a bőrműködés biokémiai folyamatát katalizálják, hanem támogatják a vízháztartást, segítik a vitaminok beépülését. Kis mennyiségben elegendő, gyorsan beszívódnak, nagy segítséget nyújtanak arcon, testen egyaránt. Az esszencia olajokkal kiválóan támogatják egymást.

Phyto Relax masszázs ellenjavallatai:

 • Terhesség, szoptatás idején
 • Napozás, szolárium előtt
 • Allergia esetén (valamelyik hatóanyag tekintetében)

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni az ásványi nyomelmeket. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


A kezelés időtartama: 45 perc
A kezelés ára:11.900.- Ft
 
Kozmetikai nyirokmasszázs arcon

A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs készségét és segíti a szövetekből történő salakanyag kiválasztást.

A nyirokmasszázs egy speciális, nagyon pontos koreográfiára épülő lymphodrenázs masszázstechnika, melynek segítségével a nyirokáramlás többszörösére növelhető, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürítése.  Megszűnik a pangás, az ödéma, ezáltal a sejtek és a szövetek is gyorsabban regenerálódnak, a gyulladások és sebek könnyebben gyógyulnak.

Hatására aktiválódik az immunrendszer, javul az izmok, az ízületek és a belső szervek vérellátása és méregtelenítése, valamint a sejtek anyagcseréje, tápanyag- és oxigénellátása.

Nem erős masszázs, kifelé pumpáló, simító, görgető mozdulatokkal dolgozunk, elősegítve a méreganyagok áramlását, kiürítését.

Ennek a különleges masszázstechnikának a része egy olyan izomtorna is, ami láthatóan csökkenti a ráncokat és feszesíti az arckontúrt.

A kozmetikai nyirokmasszázs javallatai:

 • minden bőrtípusra pozitív, frissítő hatást gyakorol
 • egészségmegőrző stimuláció
 • minden pangásos elváltozásra
 • rozacea
 • ödéma
 • aknés elváltozás
 • szem alatti táskákra
 • ráncok ellen
 • bőr stressztűrő képességének fokozására
 • vér-, és nyirokkeringés fokozására
 • bőr színének, tömörségének javítására

A kozmetikai nyirokmasszázs ellenjavallatai:

 • masszázs általános ellenjavallatai
 • kozmetikai kezelés általános ellenjavallatai
 • friss trombózis
 • akut, krónikus gyulladás
 • rosszindulatú daganatok
 • pajzsmirigy gyulladás vagy túlműködés esetén
 • asztma
 • bőrbetegségek
 • szervezet egészét terhelő lázas betegség
 • vérnyomás probléma esetén

Az arcon végzett nyirokmasszázs egy gyógyító segítség minden bőr számára, már az első alkalom után mérhető változást hoz a bőrnek. Egy élmény kezelés bőrnek és léleknek.


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 14.900.- Ft
Kúra csomagban: 53.500.-Ft (4 kezelés, heti rendszerességgel 4 héten át)
Arcreflexológia masszázs

Minden betegség forrása az idegrendszerből ered. Az erős stressz felborítja az idegrendszer egyensúlyát. A túl sok inger hatására megnövekszik a stresszhormon a szervezetben, melynek következményeként számos betegség katalizálódik.

A Vietnámból eredő, Dien Chan zónának is nevezett, többszörös reflexológia az arcra fókuszál, de hatása az egész testre kiterjed. Elősegíti a különböző szervek, a nyirokkeringés megfelelő működését, oldja a feszültséget, a stresszt, és a yin-yang energiaáramlás is egyensúlyba kerül.

„Egy masszázs terápia, mely az idegrendszer nyugtatása révén javítja a szervezet állapotát.”

A szervezetben kialakulhatnak energia blokkok, amit az arcon a megfelelő pontok stimulálásával feloldhatunk, ezáltal visszaállíthatjuk az energia egyensúlyt.

Energetikailag stimuláljuk az érintett területet, mely helyreállítja a szervezet állapotát, csökkenti a stresszhatást és ápolja a szépségét is.

Az arcreflexológia masszázs technikánál kombináljuk az arcmasszázs terápiát és a megfelelő akupunktúrás pontok masszírozását, ujjal történő nyomását. Ennek a holisztikus technikának a segítségével az arcon található akupunktúrás pontok stimulálásával a test egyéb szerveinek a működését is egyensúlyba hozhatjuk. Az eljárás során nincs szükség akupunktúrás tűkre, kizárólag kézzel, és az ujjainkkal dolgozunk. Meghatározott pontokon alkalmazzuk a technikát.

Nagy hangsúlyt kap ennél a technikánál a fejmasszázs, mert itt találkozik az össze meridián, így a teljes test egészségi állapotát tudja javítani nagyon hatékonyan.

A nyomás, masszírozás közben kisebb fájdalom érezhető, de ennek mindig tűréshatáron belül kell maradnia.

Az arcreflexológia kezelés több fázisból áll:

 • Előkészítő szakasz: letisztítás, radír, tonizálás után ellazítjuk az idegrendszert.
 • Stimulációs szakasz: reflex pontok akupresszúrás masszázsa
 • Lezáró szakasz: arc-, és fejmasszázs

A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 14.900.- Ft
Kúra csomagban: 53.500.-Ft (4 kezelés, heti rendszerességgel 4 héten át)

 

GUA SHA masszázs

GUA SHA ÉS ARCROLLER LIFTING ARCMASSZÁZS

 

Különleges manuális face lifting eljárás, mely végezhető önálló kezelésként, kiegészíthető vele bármelyik anti aging kezelés és alkalmazható otthon is.

A Rózsakvarcból készült GUA SHA masszázskő és arcroller már az ősi kínai orvoslásban is megtalálható volt. Ma is előszeretettel használjuk terápiás eszközként, valamint a szépség megőrzésére.

Különleges masszázs eszköz, amivel egy manuális face lifting technika alkalmazható otthon és a szépségszalonokban egyaránt.

A különleges manuál technika segít ellazítani az izmok feszülését, kisimítja a bőrt, feszesíti és tonizálja. Javítja a bőr mikro keringését, stimulálja a nyirok keringést, csökkenti a szem alatti táskákat, püffedtséget, hatékony az arc kontúrok javítására és a bőr feszesítésére. Eredményességét az eszköz hőmérséklete is segíti. A technika rendszeres alkalmazásával látványosan szépül és fiatalodik a bőr, természetes botox hatásnak is nevezik.

Külön masszázstechnikát alkalmazunk a szalon kezelések során, és egy másikkal a vendég folytathatja nap mint nap a professzionális kezelést, megtartva és fokozva ezzel annak hatékonyságát.

A rózsakvarcból készült Gua Sha kő és arcroller kifejezetten népszerű eszköz az otthoni bőrápolásban is. Egy egyszerű technikát alkalmazva nap mint nap használhatjuk az otthoni bőrápolási rutinba beillesztve.

A Gua Sha technikával mélyebb masszázs mozdulatok végezhetők, melyek csökkentik az izmok feszülését, formálják és feszesítik az arckontúrokat, csökkentik a szem alatti táskákat, püffedtséget, simítják és tonizálják, intenzíven javítják a bőr mikro keringését és stimulálja a nyirok keringést.

A rózsa kvarc arcroller jótékony hatása, hogy a hatóanyagok hatékonyabban felszívódnak fel, akár a krémek, szérumok, ampullák vagy maszkok. Stimulálja a bőr keringését, segít a méreganyagok eltávolításában csökkenti a szem alatt kialakuló táskákat. A rendszeres masszázs stimulálja a kollagén termelést, csökkenti a ráncok kialakulását, javítja a bőr rugalmasságát.

Szeretnéd kipróbálni ezt a különleges masszázs élményt? Szeretnéd esetleg megtanulni az otthoni technikát, hogy helyesen és eredményesen végezhesd az arcápolásod? Szívesen adnál masszázs élményt ajándékba?

Keress bizalommal!

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a Gua Sha masszázskő és Roller szettet. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 14.900.-Ft
Arcmasszázs + szett együttes választása esetén 10% kedvezmény a teljes árból.
Különleges arometerápiás manuál terápiák

Célzott probléma megoldó manuáltechnikák gyógyító esszenciákkal.

„A manualitás művészete és tudomány egyben!”

Egy speciális masszázstechnika és az aromaterápia együttes használata a különleges masszázs élményen túl, látványos bőrállapot javulást eredményez.

„A TERMÉSZET SZÉPSÉGÉT MEGLÁTNI AZ ELSŐ LÉPÉS AHHOZ, HOGY KITISZTÍTULJON AZ ELME”

 

Az esszencia olajoknak nagyon sokféle hatása van a bőrre és a pszichénkre is, valamint amikor esszenciákra gondolunk, általában a természet az első, ami az eszünkbe jut.

Az esszencia olajok különböző növényi kivonatok olajos keverékei, amit desztilláció vagy sajtolás útján nyernek ki, így megőrzik a növény karakterisztikus illatát és ízét. Nagyon magas minőségi követelményt, nagyon szigorú eljárást von magával, hiszen a bőrön és belélegezve is alkalmazzuk.

A növények olajos kivonatait régóta alkalmazzák gyógyítás céljára.

Az esszencia olajok képesek befolyásolni a hangulatot, erősíteni a szervezet fizikai, egészségi állapotát, megfelelő működését, segítenek helyreállítani a test harmóniáját, visszanyerni az egyensúlyt, javítják a bőr egészségét, erős stimuláló hatásuk van.

Ásványi nyomelemekkel tesszük tökéletessé a bőrállapot javító hatását a kezelésnek, melyek a szervezet és a bőr számára is nélkülözhetetlen az egészséges működéshez. A bőr nem képes előállítani nyomelemeket, ezért kívülről tudjuk csak bejuttatni. Nemcsak a bőrműködés biokémiai folyamatát katalizálják, hanem támogatják a vízháztartást, segítik a vitaminok beépülését. Kis mennyiségben elegendő, gyorsan beszívódnak, nagy segítséget nyújtanak arcon, testen egyaránt. Az esszencia olajokkal kiválóan támogatják egymást.

A Vagheggi 3 új masszázstechnikát fejlesztett ki, ami mindegyik egy célzott bőr problémára fókuszál. Az ásványi nyomelemek, esszencia olajok kiválasztása, valamint a masszázsmozdulatok úgy épülnek fel, hogy segítsék orvosolni az adott bőrprobléma tipikus jeleit, visszaállítsák az egyensúlyi állapotot.

 • EQUILIBRIO

Azokra a bőrökre javasolt, melyeknek az egyensúly visszaszerzésére van szüksége. Kiegyensúlyozó és relaxáló, gyengéd masszázsmozdulatokra épülő technika. Az energiákat harmonizáljuk, azokat a meridiánokat érintve, amelyek a belső funkciókat, az anyagcserét szabályozzák. A száraz, érzékeny, rozaceás, valamint a zsíros, problémás bőrök számára nyújt megoldást. Mind az esszenciák, az ásványi nyomelemek, mind a masszázsmozdulatok arra törekednek, hogy visszabillentsük az egyensúlyi állapotába a bőrt.

 • TONE:

Arckontúr javító arcmasszázs. Rugalmasságát vesztett bőrtípusokra javasoljuk, akik feszesebb arckontúrra vágynak. Mélyebb, intenzívebb mozdulatokra épülő, kontúr javító és feszesítő masszázstechnika. Energiát nyújt a bőr számára, segít, hogy újra harmóniába kerüljön.

 • LIFT:

Ránctalanító hatású arcmasszázs, mély stimulációs technikával, ami azonnali lifting hatást eredményez. Mély és stimuláló masszázsmozdulatokra épülő technika, amivel csökkenthetjük a ráncok mélységét. Érettebb bőrökre jó, akiknek már mélyebb, elmélyülőbb ráncaik vannak.

Ellenjavallatai:

 • Terhesség, szoptatás idején
 • Napozás, szolárium előtt
 • Allergia esetén (valamelyik hatóanyag tekintetében)

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni az ásványi nyomelmeket. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 14.900.- Ft
Szemkezelés, szemkörnyék masszázs

A szem a lélek tükre, a szemkörnyék bőre pedig a test és a lélek ruhája egyszerre. Hiszen itt ezen az érzékeny területen nyomot hagy minden lelki és testi folyamat, állapota egyszerre tükrözi testi és pszichés hogylétünket.

A szemkörnyék testünk legsebezhetőbb része, az arc legvékonyabb bőrrétege, kevés faggyúmirigyet tartalmaz. Legelőször itt mutatkoznak meg az öregedés jelei. A 20-as évek végén vékony ráncok és elszíneződés is jelentkezik a szemek körül. Az elasztin rostok ernyedése táskákat hoz létre, a törékeny hajszálerek a sötét karikákért, az elégtelen nyirokkeringés a szemkörnyéki duzzanatokért felelősek, a szemfesték szárítja, irritálhatja a bőrt, a környezeti szennyeződések a szem körül mélyebbre hatolnak, és több kárt okoznak, illetve az UV-sugárzás, szmog, cigaretta füst, légkondicionáló is felelős a szemkörnyéki bőr öregedéséért. Mindezeken felül, nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ez a terület milyen igénybevételnek van kitéve nap, mint nap. A szem körüli izmok folyamatosan mozognak, hiszen naponta 10-20 ezerszer pislogunk! Ezért a megfelelő bőrápolás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szemkörnyék fiatalságának megőrzésében.

A vékony bőrrétegnek köszönhetően a hatóanyagok nagyon könnyen az irha rétegig tudnak jutni, de sajnos ennek negatív következményei is lehetnek, amennyiben nem megfelelő készítményt használunk, irritációt okozhat.

A kozmetikai ipar speciális, külön ennek a területnek a problémáira kifejlesztett hatóanyagokkal és textúrákkal veszik fel a harcot.

Alapvetően 4 fő problémával találkozunk a szemkörnyék tekintetében:

 • Szarkalábak, látható ráncok: hidratálás, táplálás, rugalmasság fokozása, bőr, nedvesség tartalmának javítása, ráncok csökkentése, kollagén rostok karbantartása a fő feladat, az állandó rugalmasság megőrzése érdekében.
 • Sötét karikák: öröklött hajlam, keringési probléma, melanintermelés zavara és irritáció is okozhatja.
 • Ödéma, duzzanat, táskák kialakulásáért vizesedés, életmódbeli sajátosság, mint a fáradtság, túlzott só bevitel, sok kávé fogyasztása, de akár öröklött hajlam is felelős lehet. Hűsítő szemmaszkkal, segíthetünk a problémán, illetve érdemes a szemkörnyék ápoló krémét hűtőszekrényben tartani.
 • Száraz szemkörnyéki bőr előszobája a mély ráncok kialakulásának a későbbiekben. Elengedhetetlen a hidratálás, táplálás.

Szemránckrém nappal és este is alkalmazható, főleg, ha problémát szeretnénk kezelni, megoldani. Éjszaka sokkal többet tud hasznosítani a bőr, intenzívebben tud beszívódni, nappal pedig kiváló védelmet fog biztosítani, miközben kezeli a problémát.

A professzionális kozmetikai kezelés mellett, a hatékony eredmény elérése érdekében elengedhetetlen a RENDSZERES otthoni bőrápolás is, hiszen folyamatosan karban kell tartani ezt a szemkörnyéki bőrt!

Túlzásba nem szabad esni, mert irritációt okozhat. Minimális mennyiséget kell felvinni a területre és finom ütögető mozdulatokkal kell bevinni.

Napszemüveg, fényvédő használata a nyári, illetve napsütéses időszakban elengedhetetlen ennek a területnek a védelme érdekében!

A Beauty Kozmetikában mind a 4 különböző problémára kínálok megoldást, ami végezhető önállóan, egy gyors, expressz 30 perces kezelés keretében, akár ebédidőben, vagy bármelyik arckezelés kiegészítéseként is, esetleg önálló, komplett szolgáltatásként.

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a szemápoló termékeket. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 12.900.-Ft
Kezelés mellé: 4.900.-Ft
SPA élmény kezelés

SPA ÉLMÉNYKEZELÉS A KOZMETIKÁBAN

 

Mindenki vágyik a kikapcsolódásra, stresszoldásra, pihenésre, szépülésre.

Az önmagunkkal való törődés egyik formája a kozmetikai kezelés igénybevétele is, ahol bizony részesülhetünk teljes pihentetést biztosító élménykezelésben.

A kozmetikai SPA élménykezelés egy masszázs rituálé arcon, vállakon, karokon, akár teljes testen. Oldja a feszültséget, segíti az újjáéledést, elmélyíteni a gondolkodást és jókedvet biztosít.

Egyedülálló illatokkal, sajátos textúrákkal, speciális eszközökkel és mozdulatokkal kiegészítve, egy jól átgondolt, összehangolt forgatókönyv szerint történik a kezelési metódus.

 • A Bevezető szakasz a ráhangolódásról szól.
 • Az Aktív pihentető szakaszban a relaxálásé a főszerep.
 • Levezető, befejező szakasszal ér véget a rituálé.

Az élménykezelés része a Vagheggi R.D.R módszer:

 • Savonage-szappanos kezelés
 • Száraz kefés peeling teljes testen
 • Üdvözlő riutálé
 • 5 elem masszázs testen és arcon

JÓTÉKONY HATÁSAI:

 • Hámlaszt, nyugtatja, táplálja a bőrt
 • Stimulálja a mikrokeringést, a nyirokáramlást, javítja a nyirokérrendszer működését, támogatja a méreganyagok távozását, a vízvisszatartást
 • Csökkenti a cellulit okozta tüneteket, javítja a sejtek oxigénellátását
 • Booster hatása van, segíti a kezelést követően használt anyagok hatékonyabb felszívódását
 • Ápolja, feltölti, fiatalítja az arcbőrt
 • Tonizáló és energetizáló, hatására a bőr feszes és élettel teli lesz.

SAVONAGE

A marokkói eredetű Savonage-szappanos kezelés közben beborítjuk a bőrt egy puha szappanfelhővel, mely eltávolítja a méreganyagokat, mélyen tisztítja a bőrt, regenerálja a bőrszöveteket, felgyorsítja a bőrsejtek megújulását, eltávolítja az elhalt hámsejteket, simává, ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Minden bőrtípusra javasolt a használata.

DRY BODY BRUSHING –SZÁRAZ KEFE KEZELÉS

A Dry Body Brushing kezelést a Grashana hagyományos ajurvédikus rituáléja ihlette, amit nyugaton a 19. század közepén Sebastian Kneipp vezetett be és mostanában nagyon sok külföldi híresség és influenszer is rendszeresen alkalmaz.

A természetes Agave sörtéjű kefével szárazon, a nyirokkeringést követve simítjuk át a bőrt könnyű mozdulatokkal. Ez az ismert eljárás mechanikai radírként működik, hatékony a bőr megújítására, a keringés aktiválására, segíti a bőrsejtek oxigénfelvételét.

Ezen felül segíti a felhalmozott érzelmek megújítását és távozását, a stressz negatív hatásainak csökkentését.

Érzékenyebb bőrök esetén Testradírt is választható a Száraz kefés kezelés helyett.

ÜDVÖZLŐ RITUÁLÉ

A Vagheggi üdvözlő rituáléja lehetővé teszi az egész test újraaktiválását, stimulálását, méregtelenítését. A bőrre felvitt tiszta esszencia olaj azonnal képes felszívódni, a mikrokeringés segítségével rövid időn belül eljut a szervezet összes sejtjébe.

Az alkalmazott esszenciák támogatják a nyirokérrendszer megfelelő működését, csökkenti a stressz negatív hatásait, nyugtat, valamint segíti a szövetek méregtelenítését.

5 ELEM MASSZÁZS

Az öt elem (víz, fa, tűz, föld, fém) elmélete a kínai gondolkodás egyik pillére, amelyet a hagyományos orvoslás is használ.

Minden egyént az határoz meg, hogy az 5 elemből éppen melyik az erősebb, vagy a gyengébb.

 • VÍZ: folyékony, áramló energia. Északot, a telet, az éjszakát szimbolizálja. A szervezetben a folyadékok, nemi szervek tartoznak hozzá.
 • FA: gyorsan növekvő energia. Keletet, a reggelt és a tavaszt képviseli. Szabályozza az inakat és az izmokat.
 • TŰZ: szabad, aktív, növekvő energia. Dél, nyár, déli órák tartoznak hozzá. A vérkeringést szabályozza.
 • FÖLD: összegyűjti és lefelé irányítja az energiákat. A központot, a délutánt és a késő nyarat képviseli. A kötőszövetet szabályozza.
 • FÉM: fémes, szilárd energia. Nyugatot, az estét és az őszt képviseli. A bőrt szabályozza.

90 perces SPA élmény kezelés:

 • Testradír + arcmasszázs
 • Radírozás + 5 elem masszázs háton, karokon + arcmasszázs

120 perces SPA élmény kezelés:

 • Testradír vagy kefés mélytisztítás + 5 elem masszázs testen + arcon

Az egyensúlyra törekszünk mindenben, a szervezet és a bőr szempontjából is erre fókuszálunk.

 „Semmi sem jön létre, semmi sem pusztul el, minden átalakul.”

1,5-2 ÓRÁS SZÉPÜLŐ, PIHENTETŐ, FELTÖLTŐ, STRESSZOLDÓ ELLAZULÁS.


 
A kezelés időtartama: 90-120 perc
A 90 peres kezelés ára: 19.900.-Ft
A 120 perces kezelés ára: 29.900.-Ft

HÁMLASZTÁS

Bőrmegújító hámlasztó kezelés Primissima termékcsaláddal

Amikor a bőr fiatal és az élettani folyamatok megfelelően működnek, a felhám egyetlen sejtjének életciklusa körülbelül 28 napig tart. 30 éves kortól azon kívül, hogy megjelenhetnek a bőröregedés első jelei, a sejtcserélődés ritmusa is elkezd lassulni. Az évek múlásával a bőr fénytelen, egyenetlen lesz, helyenként megvastagszik.

Hasonló jelenség figyelhető meg a fiatalabbak bőrén is a helytelen napozás, a nem megfelelő kozmetikumok és makeup termékek használata, érzékenység, stressz, szmog esetén, de a helytelen életmód és táplálkozás is okozhatja.

Ezekben az esetekben alkalmazandó fontos stratégia a sejtmegújulás ösztönzése, azzal a céllal, hogy annak ritmusa változatlan maradhasson.

A különböző kozmetikai hámlasztó kezelések gyors és ellenőrzött, de biztonságos formáját képviselik. A hámlasztó kúra, vagy az otthon végezhető bőrmegújító eljárások hatására az elöregedett, károsodott szövetet egy egészségesebb váltja fel, mely eredményeként

 • az arcvonások fiatalabbnak tűnnek, az árnyalatbeli különbségek csökkennek, sima, feszes és ragyogó bőrkép alakul ki
 • a bőrfelület egyenletes lesz, a pórusok szűkülnek,
 • felgyorsul a kollagén szintézis,
 • hidratál, regenerál
 • csökkennek a pattanások, hegek
 • halványodnak a pigmentfoltok
 • kisimulnak a ráncok
 • felerősíti a kozmetikai kezelések és az otthoni ápoló termékek hatékonyságát.

A savas hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a bőr „kicserélődése” mintegy 28 nap alatt megy végbe egészséges, megfelelően működő arcbőrnél. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, így a frissebbek nem tudják átvenni a helyüket. Ezen segít a savas hámlasztó kúra. Az 3-6 héten keresztül, heti egy vagy két alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a pigmentfoltokat, megszünteti az aknés csomókat, gyulladásokat.

Célszerű savas hámlasztó kúrát alkalmazni elhanyagolt, régen kezelt bőr esetén, súlyos szeborreás, aknés bőrnél, fokozottan zsírhiányos, mélyrétegű vízhiányos bőrnél, fénykárosodott, pirmentfoltos, öregedő, ráncos bőr esetén.

Kiváló előkészítése, kiegészítése esztétikai gyógyászati kezelések előtt is, mint a hyaluronsavas, vitaminos, vagy egyéb feltöltések, valamint kozmetikai regeneráló, anti-aging kezelések előtt is.

Ajánlott nőknek és férfiaknak, érett, száraz, zsíros bőrre, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt.

A Primissima termékcsalád egy különleges CFWS szisztémát alkalmaz. A CFWS, „continuos flow wetting system” egy olyan rendszer, amelyben a különböző savas és hidratáló molekulák gondosan, megfelelő százalékos arányban, a hatékonysági szinergiának megfelelően kerülnek kiválasztásra, összepárosításra, hogy maximálisan kihasználjuk a kezelések jótékony hatását, mely szerint befogadóbb lesz a bőr, könnyebben tudjuk mélyre juttatni a hatóanyagokat.

A Primissima hatékonyságát a „CFWS” rendszer garantálja, lehetővé teszi a bőr felső rétegeinek folyamatos és egyre növekvő átitatását, ami végül a hámlasztáshoz vezet a legnagyobb biztonság mellett. Ez az innovatív formula teszi a termékcsaládot egyedülállóvá a többi kémiai hámlasztó kezelések között.

A „CFWS” innovatív rendszer 7 különféle sav molekulát tartalmaz (almasav, glükonolakton, glikolsav, tejsav, citromsav, mandulasav, pirrolidonsav és karbonsav), Maracuja kivonattal szinergiában. In-cosmetics® Best Ingredient Award GOLD, hatóanyag díjas kivonat, stimulálja azokat a bőrben lévő molekulákat, amik a regenerálásban és a bőrszövet újjáépítésében vesznek részt.

A Primissima nemcsak peeling, hanem bőrmegújító termékcsalád, mely újjá építi a bőrt, hatására újjászületik, regenerálódik, sima, élettel teli, feszes bőrképet eredményez.

A jótékony bőrmegújító hámlasztásról IDE KATTINTVA  olvashattok.

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális kezelést.

 • RENEW SKIN 24 ÓRÁS KRÉM: érzéki textúra, ami nyugtató hatást gyakorol a bőrre.
 • REGENERATING PEEL PADS (70 DB): intenzív otthoni hámlasztást tesz lehetővé, az arc, nyak, dekoltázs, kezek területén. Megújítja a bőrt, csökkenti a  bőrhibákat, pórusokat, foltokat, az idő múlásának jeleit. Az első professzionális hámlasztó kezelés, amit hazavihet.

 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 15.500.- Ft
Bőrmegújító kúra:
 • 4 alkalmas: 62.000.-Ft (ajándék fényvédő csepp)
 • 4 alkalmas: 93.000.-Ft (ajándék fényvédő csepp és 2 db ampulla)
Komplex bőrmegújító ajánlatok:
 • 4 alkalmas intenzív bőrmegújító program (2-4 hét) és speciális Primissima bőrmegújító arckrém
Ajándék: egyedülálló bőrvédő, nyugtató, fényvédő mini csepp és 5% kedvezmény a krém árából
 • 6 alkalmas intenzív bőrmegújító program (3-6 hét) és speciális Primissima bőrmegújító arckrém
Ajándék: egyedülálló bőrvédő, nyugtató, fényvédő mini csepp, 2 db bőrtípusnak megfelelő intenzív ampulla és 5% kedvezmény a krém árából
 • Bőrmegújítás, ha kevés időd van: 1 alkalmas Primissima hámlasztó kezelés a szalonban, 4-6 hétig tartó otthoni 3 speciális termék rendszeres alkalmazása reggel és este, kontroll a program végén.
(3 termék: Emozioni Plus lemosó krém, Primissima bőrmegújító korong és Primissima bőrmegújító arckrém)
Ajándék: egyedülálló bőrvédő, nyugtató, fényvédő mini csepp és 15% kedvezmény a termékekre.
 

ARCKEZELÉS KÖZBEN IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Szemkörnyék ápolás

 • Speciális szemkörnyék masszázs
 • Speciális szemkörnyék maszk

Kézápolás

 • Bőrregeneráló kézápolás
 • Bőrfeszesítés felkaron

Lábápolás

 • Elnehezült lábak kezelése

Dekoltázs és mell kezelés

 • Bőrfeszesítés dekoltázson
 • Bőrfeszesítés mellek területén

Kezelés helyspecifikusas

 • Slim fogyasztó hatású has kezelés

Kezelés tetőtől talpig

 • Hidratáló kezelés teljes testen testradírral és pakolással
 • Testradír teljes testen
 • Pakolás teljes testen

Phyto Makeup

Phyto Makeup

Nők ezrei változtatták, vagy éppen változtatják meg a világot.

 

A Vagheggi 3 női ikont választott a megújult makeup termékcsaládnál.

Lukrecia Borgia (modenai hercegné, a végzet asszonya).

Éva (bibliai alak, első nő)

Grace Kelly (Oscar díjas amerikai szinésznő, monacoi hercegné).

 

Egy nőt a személyiség, öröm, szenvedély, fenségesség, különlegesség, művészet, intelligencia határoz meg.

 

A Vagheggi megújult Phyto Makeupja a szépség minden formáját szeretné megjeleníteni, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb színvilágot, amivel személyiségének ezer árnyalatát bemutathatja.

 

„Hogy pontosan azok legyünk, akik akarunk”

 

Lukrecia – szenvedélyesség, érzékiség, intenzív, piros, korall színek dominálnak intenzív.

Éva – természetes, de kihívó, csábító.

Grace – elengancia, halvány, visszafogott, kifinomult, diszkrét színek jellemzik.

 

A Vagheggi phyto megközelítése természetesen központi szerepet kapott a smink termékcsaládnál is.

 

Nemcsak dekor kozmetikumok, hanem bőrbarát, bőrápoló termékek, amiket a napi otthoni bőrápolási rutin folytatásaként lehet használni. A termékek hidratálják, ápolják a bőrt, hatóanyagokat tartalmaznak, így alkalmasak arra, hogy egész nap biztonsággal viselhessük anélkül, hogy károsítanák a bőrt.

Hatóanyagok:

 • Muru muru vaj: hidratál, táplál, nem nehezíti el a bőrt.
 • Tápióka keményítő: természetes púder helyettesítő, felszívja a zsírosságot a bőr felszínéről.
 • Alma víz és rostok: energetizál, anti-aging hatóanyag
 • Hialuronsav: sok termékben megtalálható, hidratál, lifting hatású, sima, kisimult bőrképet kölcsönöz.
 • Málnamag olaj: tápláló, dúsító hatást biztosít.

 

Sminkelésnél az első lépés a bázis (a letisztítás után):

 • White Moon, Lime: fáradt, fakó, foltos bőrök számára
 • Delay Infinity, Intense: érett bőrökre
 • Rehydra: száraz, vagy akár zsíros bőrre
 • Emozioni Plus: érzékeny, irritált bőrre

Phyto Makeup termékeink:

 • 3 féle alapozót kínálunk a különböző bőrtípusok számára, mindegyiket 3 árnyalatban.
 • Korrektor szintén 3 árnyalatban
 • Bronzosító & pirosító
 • 3 női ideálhoz illő szemhéjfesték paletta
 • 6 különböző színű ápoló rúzs, illetve matt folyékony, extra tartós rúzs közül választhattok
 • 2 féle szempilla spirál, illetve szemhéjtus
 • 3 féle szemöldök spirál
 • Szem-, és szájceruzák
 • Sminkecsetek

Nem tartalmaznak BHT, BHA, EDTA, propilén glikolt, alkoholt, vazelint, paraffint. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a Phyto Makeup termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 

Napozás

Napozás

Napozás következmények nélkül

A napfény gyógyító hatása évezredek óta ismert. D3-vitamint képez a bőrben, fokozza a vérképző szervek működését, javítja a szervezet általános állapotát, növeli az immunitást, a szellemi kapacitást, javulnak a bőrbetegségek, az anyagcsere, jobban alszunk.

Azonban a Földünket érő napfény alkotó különböző sugaraknak más-más, nemcsak gyógyító hatása van az emberi szervezetre. A napfényben lévő káros sugarak az ózonréteg elvékonyodásával egyre nagyobb százalékban érik a Földet. Bőrünkre az UV sugarak jelentik a legnagyobb veszélyt, mivel ezeknek a sugaraknak vannak a legintenzívebb biológiai hatása. Évről évre egyre több bőrrákos beteget diagnosztizálnak az orvosok és az öregedéssel kapcsolatos bőrkárosodásért is kb. 80%-ban a napfény okolható.

A bőr összegzi az élete során elszenvedett bőrkárosodásokat és nem felejt!!!

Ha valakit élete során túl sok napfénykárosodás (napégés) ér, egy idő után kimerül bőrének védekezőképessége és a DNS károsodás hatására először elszarusodási zavarok keletkeznek a hámban, majd később bőrrák alakul ki.

Ezért fontos, hogy MINDIG fényvédővel ellátott hidratáló krémet használjuk az arcunkra és lehetőleg a testápolónk is a védelemhez szükséges faktorszámú legyen.

A fényvédő faktor (SPF) az UVB védelmet jelöli, és azt mutatja meg, hogy alkalmazása esetén mennyivel több időt tartózkodhatunk a napsugaraknak kitéve a leégés elkerülésével. Viszont nem árt tudni, hogy ez is egyénenként eltérő, hiszen az egyes bőrtípusok fényérzékenysége más és más.

 1-es típus: Világos bőr, szeplők, világos szem, vörös haj, sohasem barnul, mindig leég. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 10 perc.

2-es típus: Világos bőr és szemek, szőke haj, néha lebarnul, gyakran leég. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 10-20 perc.

3-as típus: Barna szemek, közepes barna bőr, sötét hajszín, mindig lebarnul, néha leég. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 20-30 perc.

4-es típus: Sötét, kreol alap bőrszín, sötét haj, mindig és rendkívül gyorsan lebarnul, nem hajlamos leégésre. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 60 perc.

Például az 1-es típus 10 perc alatt ég le a napon, egy SPF 15 fényvédőkrém használatával 15-ször annyi idő alatt, vagyis kb. 150 perc alatt ég csak meg a bőre. Ez azonban csak egy körülbelüli becsült érték, mert mindez függ a bőrtípustól, a napsugárzás intenzitásától és a felkent fényvédőkrém mennyiségétől is. Fényvédőkrémek felkenésénél az ajánlott mennyiség 2 mg/cm2. Ez a gyakorlatban nehezen alkalmazható, ezért is fontos, hogy napjában TÖBBSZÖR kenjük át a bőrt!

A dermatosis solaris, vagyis a leégés, a napozás követően 2-6 órán belül jelentkezik, maximumát 24 óra múlva éri el, majd néhány nap múlva hámlás követi és 2-3 hónapos pigmentációval gyógyul. A leégés mértéke függ a bőrtípustól és a napfény erősségétől, ezek alapján az egyszerű bőrpírtól, ödémán át a hólyagképződésig terjedhet, mely már óriási szeplőket, maradandó pigmentációt hagy maga után. Ezt általában az UVB sugarak idézik elő.

Az UVA tartományról sokáig azt hittük, hogy veszélytelen, hiszen kis mennyiségben fokozzák a csontképződést és aktiválják immunrendszerünket, de sajnos már megállapították, hogy a bőr idő előtti öregedését (photo-aging) is „ő” okozza. Ma már tudjuk, hogy ennek a sugarai mélyebbre hatolnak és a károsító hatás nem a hámban, hanem lejjebb, az irhában jelenik meg. Ezt visszafordíthatatlannak tartják a bőrgyógyászok. A kötőszöveti rostok és főleg az elasztikus rostok feltöredeznek, rendezetlenek lesznek, elpusztulnak. Ennek hatására a bőr öregebb kinézetű, ráncos lesz. Az UVA sugarak tehetőek felelőssé a napallergia, a polimorf fénydermatózis, a Mallorca-acne és a különböző pigmentációk kialakulásáért is. Fontos, hogy az UVA sugarak átjutnak az ablaküvegen is! Ezért, aki irodai munkát végez, sokat ül autóban, annak is minden nap gondoskodnia kell a fényvédelemről. Sőt az UVA sugarak az UVB sugarak károsító hatását is felerősítik. Az UVB sugarak nagy energiájúak és a bőrben elnyelődve szabad gyökök és gyulladáskeltő fehérjék keletkezését segítik elő. A szabad gyökök hatására a bőrben a sejteken genetikai anyagát, a DNS-t is károsodás éri.

ÖSSZESSÉGÉBEN: NAPOZNI SZABAD, csak okosan kell csinálni!!!

FONTOS!!!

A fényvédőt legalább fél órával azelőtt kell felvinni a bőrre, mielőtt egyáltalán a napra mennénk, mert időbe telik, amíg beszívódik a bőrbe és beindítja a védekező folyamatokat. Sokan addig égnek meg, amíg elsétálnak a strandra, és ott már hiába kenik be magukat, a baj már megtörtént.

A mai modern napozó termékek a különféle fényvédő „technikákat” ötvözve alkalmazzák. Általában tartalmaznak nem nano méretű fizikai fényvédőt, melyek szétszórják, visszaverik a bőrünkre vetülő fényt, illetve a bőrben nem felhalmozódó kémiai fényvédővel is rendelkezek, melyek elnyelik, semlegesítik mind az UVA és UVB hullámhossz tartományába eső sugarakat is.

Az SPF 15-ös fényvédő az UVB-sugarak 93%-át, SPF 30-as fényvédő a 97%-át, míg az SPF 50-es fényvédő a 98%-át blokkolja.

 

Napozás szabályai!

 • Ne napozzon senki évente 50 óránál többet, beleértve a szoláriumban töltött időt is!
 • FONTOS a fokozatosság, fokozatosan szoktassuk bőrünket a napsugarakhoz, és a mértékletesség, másfél óránál többet ne napozzunk egyhuzamban!
 • A szolárium csak UVA sugarakat bocsát ki, így nem készíti fel a bőrt az UVB sugarak támadására!
 • Bőrünket a megfelelő fényvédőszerrel a napozás megkezdése előtt legalább 30 perccel kenjük be! Időbe telik, hogy beinduljanak a védekező folyamatok.
 • 3 év alatti gyereket egyáltalán ne napoztassunk!
 • A gyermekek számára magas, nem nano méretű fizikai fényvédő tartalmú napkrémet vásároljunk, emellett sapkával, könnyű, szellős ruhával óvjuk bőrüket!
 • Délelőtt 11 és délután 3 óra között TILOS napozni! Ha mégis a szabadban szeretnénk tölteni ezt az időszakot is, akkor azt tegyük árnyékban!
 • Fogyasszunk a megszokottnál nagyon mennyiségű folyadékot!
 • Napozáskor jó, ha kerüljük az alkohol tartalmú italok fogyasztását!
 • Minden napozás után használjunk nyugtató, hidratáló, tápláló hatású krém, testápolót!
 • Figyelnünk kell rá, hogy a víz felszíne visszaveri és megduplázza a napsugarakat. Vizes bőrön a vízcseppek apró nagyítóként működnek és fokozzák a napégés veszélyét!
 • Csak letisztított bőrrel napozzunk! Strandolás előtt távolítsuk el a sminket, mossuk le bőrünkről a parfümöt és az izzadságátlót is mielőtt felvinnénk a fényvédőt!
 • Egyes gyógyszerek fényérzékenységet okozhatnak, fotoallergiás reakciót válthatnak ki a bőrön, így ilyen esetben nemcsak a napozást, de a szoláriumoz használatát is mellőzni kell. A betegtájékoztatót mindig alaposan nézzük meg, amikor új gyógyszert kapunk!
 • Fényvédő ételek fogyasztásával is fokozhatjuk a napfénytűrésünket! Ilyen ételek a sárga-piros gyümölcsök, zöldségek!
 • A nap hatására gyakran előjön a herpesz azoknál, akikben lappang a vírus! Ezért Nekik érdemes fokozottan figyelni a magas faktorszámú termékek használatára az adott területen is!
 • Mivel bizonyos növények nedvei is fényérzékennyé tehetik a bőrt, ezért soha ne feküdjünk közvetlenül a fűre!
 • Terhesség esetén az addig megszokottnál erősebb fényvédelemről kell gondoskodnunk, hiszen az együttes hormon és napfényhatás nagyobb valószínűséggel vezethet májfolt kialakulásához!
 • Napszemüveg, kalap, vagy sapka használata javasolt! Még az autóban is, hiszen az autók ablak üvege az UVB sugárzás 70%-át átengedi, de a tengervíz is csak a sugarak 50%-át nyeli el 1 m-es mélységben!
 • A legkönnyebb leégni városnézés, sétálás, teregetés, munkába menet, bevásárlás közben, hiszen sokan ilyenkor egyáltalán nem látják el fényvédelemmel testüket, sőt, vannak, akik arcukat sem.
 • Rozáceás, vagy arra hajlamos, illetve a zsíros bőrűek ne használjanak olaj tartalmú napozószereket, azonban fontos magas faktorszámú terméket használniuk!
 • 2 hetente radírozzuk le egész testünket test peelinggel.
 • Napozótermékek választásánál ne az ár határozza meg a döntést, használjunk professzionális, jó minőségű, bőrünknek megfelelő termékeket!
 • Bőrünk összegzi az élete során elszenvedett károsodásokat, és NEM FELEJT! Ezért is fontos, hogy vigyázzunk a leégéssel.
 • SOHA ne fújjunk közvetlenül a bőrünkre parfümöt, bizonyos illóolajos készítményt, mivel a bőrre kerülve napfény hatására fokozott pigmentációt, sőt gyulladást is okozhat.
Napozó termékek

A Vagheggi megalkotta legújabb holisztikus és fenntartható napozó családját, ami a fényvédelem mellett választ ad a tengeri környezet megóvására is.

Minden Vagheggi napozó termék környezetbarát, figyelembe veszi a tengerbiológusok ajánlásait és az UV sugárzással kapcsolatos leginnovatívabb kutatásokat, hogy biztosítsa a tengeri élet és a biodiverzitás teljes védelmét. Legjobb biológiailag lebomló készítményeket alkalmaznak, melyek kisebb hatással vannak a vízi élővilágra, miközben védik a bőrt. Fényvédői átlagosan 75%-ban biológiailag lebomló termékek.

A Vagheggi mindig olyan napozó termékeket kreál, melyek azon túl, hogy biztonságot nyújtanak, egyenletes barnaságot garantálnak, nyugtatják a bőrt, igazi funkcionális kozmetikumok is. Hidratálnak, antioxidáns és antiaging kezelést biztosítanak a bőr számára, feszesítenek, ránctalanítanak, megelőzik a bőr korai öregedését is (photoaging hatás), valamint vízállóak és izzadás közben is stabilak maradnak. Professzionális bőrvédő hatású, multifunkcionális és komplex bőrápoló napozó kozmetikumok, az előkészítőktől, a bőrvédő és a napozás utáni termékekig.

A napozó termékek széles skálája különböző megoldásokat kínál az év összes napjára és a különböző élet stílusokhoz. Minden igényt kielégítenek, a kisgyermekek bőrének védelmétől a sportolókig, bármilyen legyen a bőr fototípusa, bőrbarát, még a legérzékenyebb bőrökre is ideális, teljes körű védelmet biztosítanak az UVA, UVB, IR és az ún. „DARK SUN” ellen is. A fényvédő krémek nem épülnek be a bőrbe.

Mindemellett nagyon kellemes textúrák és illatok jellemzik, ultra könnyűek, szívesen újra kenhetők, ami nagyon fontos, hogy egész nap biztonságos legyen a napozás, miközben azonnali jó közérzetet és frissességet kölcsönöz a bőrnek, és hozzájárul a szép barna bőrszín kialakulásához és megtartásához.

Mint minden Vagheggi terméknél, a Summer Paradise esetében, a fenntartható jövő érdekében a környezetvédelem és a tengeri élővilág védelme kiemelten fontos szerepet játszik. Nincsenek papírcsomagolások, a termék nádcukorból előállított Bio tubusokba kerül.

Az Európai jogszabály 4 osztályba sorolja a napozó termékeket a SPF védelem mértékét illetően, alacsony (6,10), közepes (15, 20, 25), magas (30, 50), nagyon magas (50+).

A Vagheggi napozó termékek új generációja a fenntartható környezetet figyelembe véve lettek kifejlesztve és olyan bőrbarát formulákat tartalmaznak, melyek a biztonságos napozást is garantálják. A termékek utolsó generációs fényvédőket tartalmaznak, teljesen bőrbarát alapanyagokat, amik a legoptimálisabb módon vannak összehangolva, és garantálja az európai előírásoknak megfelelő UVA és UVB védelmet. A fényvédők nem halmozódnak fel a bőrben, fotostabilak és maximális biztonságot nyújtanak. Formulái egy új védelmi szisztémával lettek létrehozva. Olyan innovatív hatóanyagok kombinációt tartalmaz, ami a káros napsugarak (UVA, UVB) (IR) és az ún. „DARK SUN” elleni védelmen túl:

 • Csökkenti a sötét foltok kialakulását,
 • Megelőzi a sejtkárosodást, amit az UV sugarak okoznak
 • Megvédi a bőrsejteket a napozás közben
 • Megvédi a bőrt az öregedés ellen (anti photoageing)
 • Antioxidáns és nyugtató hatású
 • A kék fény hatásai ellen is megvéd
 • Illatanyagai maximálisan kompatibilisek a bőrrel.

A termékcsalád rendelkezik UVA, UVB védelmet, vízállóságot, biológiai lebomlást ellenőrző, valamint bőrgyógyászati, nikkel, illetve illatanyagok IFRA általi teszttel.

TERMÉKEK

MAGAS FÉNYVÉDELMET BIZTOSÍTÓ TERMÉKEK:

 • RÁNCTALANÍTÓ HATÁSÚ NAPOZÓ ARCKRÉM SPF30:
  Professzionális, tengerbarát fényvédő kozmetikum, mely óvja az arc bőrét. Mindenki számára ajánlott, aki szeretné megelőzni a foltok és a ráncok kialakulását az arcon, nyakon, dekoltázson, barnulást gyorsító formulával.
 • RÁNCTALANÍTÓ HATÁSÚ NAPOZÓ ARCKRÉM SPF50+:
  Professzionális, tengerbarát fényvédő kozmetikum, mely óvja az arc bőrét. Tökéletes védelem az arcon, nyakon és dekoltázson a napozás miatt kialakuló foltok és ráncok, valamint a szabadgyökök ellen.
 • VÍZÁLLÓ NAPTEJ SPRAY SPF30:
  Mikroemulzió, naptej spray formátumban a könnyű használathoz. Ideális érzékeny, világos és közepesen barnult bőrökre. Nagyon praktikus alkoholmentes, vízálló, tengerbarát spray, sportoláshoz is ideális. Vízálló hatású, a bőrön mégsem eredményez kellemetlen zsíros érzetet.
 • VÍZÁLLÓ NAPTEJ SPRAY SPF50+:
  Tengerbarát mikroemulzió, naptej spray formátumban, érzékeny és világos bőrökre. Nagyon praktikus vízálló spray, alkoholmentes, könnyű a használata, sportoláshoz is ideális.
 • VÍZÁLLÓ NAPOZÓ KRÉM SPF30:
  Professzionális, tengerbarát, vízálló napozókrém világos és érzékeny bőrökre. Védelem és táplálás egyben. Ideális gyerekeknek és száraz bőrökre, illetve azok számára, akik a krémes textúrát preferálják.
 • VÍZÁLLÓ NAPOZÓ KRÉM SPF50+ ÉRZÉKENY BŐRRE:
  Professzionális, tengerbarát, vízálló és homokálló napozókrém világos és érzékeny bőrökre, valamint kisgyermekek számára. A korrekt védelem érdekében a gyerekek bőrét naponta többször, 2 óránként javasolt bekenni.
 • VÍZÁLLÓ NAPOZÓ SPRAY SPF50+:
  Tengerbarát fényvédő kozmetikum, ami védi a bőrt és segíti a barnulást. Nagyon praktikus vízálló, homokálló spray, alkoholmentes, könnyű a használata, sportoláshoz, érzékeny, világos bőrökre, gyerekek számára is ideális.
 • LÁTHATATLAN FÉNYVÉDŐ STICK SPF50+:
  Kókusz olajban gazdag vízálló, teljes fényvédelmet garantáló stift. Könnyed és átlátszó textúrája alkalmassá teszi az arcbőr és az érzékeny területek ápolására, de az anyajegyek és tetoválások fokozott védelmére is tökéletes. Praktikus kis kiszerelése miatt ideális útközben történő használatra is.
 • GLOW SZÍNEZETT FÉNYVÉDŐ FLUID SPF30:
  Bőrragyogást fokozó fluid. Védi az arc bőrét selyem hatással. Univerzális szín, minden bőrtípusra javasolt. Teljes védelmet nyújt az UVA és UVB fény ellen, természetes és ragyogó hatást nyújt a bőrnek. Könnyű textúrájú fluid, a napi bőrápolási rutin után vigyünk fel néhány cseppet a bőrre, ideális a városi és napi fényvédelemhez, kedvenc arckrémünkkel, alapozónkkal összekeverve, sminkhez a bőr különböző pontjain használva. Gazdag antioxidánsokban, megelőzi a pigmentfoltok kialakulását. Egységesíti a bőrszínt, visszaveri a fényt, kompakt bőrképet nyújt és ragyogást a bőrnek.
 • SZÍNEZETT FÉNYVÉDŐ FLUID SPF50+:
  A „Tinted suncreen” új generációs fényvédő termékek jellemzője, hogy védenek az UV-sugárzás ellen és tartalmazzák a legújabb generációs pigmenteket is a foltok és bőrhibák elfedésére. A színezett fényvédő minden bőrtípusra és minden fototípusra megfelelő, mert alkalmazkodik a bőr eredeti színéhez. A formula UVB és UVA SPF 50+ szűrőt és erős antioxidánsokat tartalmaz, a pigmentfoltok ellen, hialuronsav tartalma pedig aktívan hidratálja a napsugárzásnak kitett bőrt.

KÖZEPES FÉNYVÉDELMET BIZTOSÍTÓ TERMÉKEK:

 • NAPOZÓ OLAJ SPRAY SPF20 FOGYASZTÓ ÉS HAJVÉDŐ HATÁSSAL:
  Többfunkciós formula. Tengerbarát, vízálló napvédelem, mely óvja, védi és karcsúsítja is a testet.
 • VÍZÁLLÓ NAPTEJ SPRAY SPF20:
  Napozó mikroemulzió, ami garantálja a védelmet és a komfort érzetet. Már lebarnult vagy közepesen barnult bőrökre javasolt. A finom permet megkönnyíti a termék felvitelét, száraz és selymes érzetet hagy maga után. Homok álló. Ideális sportoláshoz.

ALACSONY FÉNYVÉDELMET BIZTOSÍTÓ TERMÉKEK:

 • NAPTEJ SPF15:
  Professzionális, tengerbarát napkrém, mely védi a bőrt. Ideális a már lebarnult, kevésbé érzékeny bőrökre, valamint azok számára, akik nem hajlamosak a leégésre.

NAPOZÁS ELŐTTI ÉS UTÁNI TERMÉKEK:

 • NAPOZÁST ÉS TARTÓS BARNULÁST ELŐSEGÍTŐ 2:1 ZSELÉ:
  Előkészíti az arc és a test bőrét egy tartós és intenzív barnuláshoz, valamint a tökéletes barnaság megtartását is  segíti. Napozás előtt néhány nappal, vagy néhány órával használjuk,  ismételjük meg napozás után is, így sokáig megőrizhetjük barnaságunkat.
 • INTENZÍV BARNÍTÓ:
  Kellemes tapintású lipogél, amely könnyen beszívódik és selymes érzést hagy a bőrön. Nem tartalmaz fényvédőt, de táplálja a bőrt és stimulálja a melanin termelését. Elősegíti egy tökéletes barna szín elérését.
 • MONTEROSA FRISSÍTŐ, HIDRATÁLÓ TONIK MIST:
  Segíti a bőr helyreállítását a napozás alatt és után. Hidratálja és egységesíti a bőrt, megőrzi ragyogását. Kis molekula súlyú hialuron savval dúsítva, hogy az oxidatív stressznek és UV sugárzásnak kitett bőrfelületet helyreállítsa. Arcra és testre, minden nap alkalmazható más kozmetikumokkal együtt is, a smink tetejére is fújható.
 • NAPOZÁS UTÁNI RÁNCTALANÍTÓ ARCKRÉM:
  Tápláló és hidratáló hatású ránctalanító krém napozás utánra. Megelőzi a ráncok kialakulását, nyugtató hatású elősegíti az egyenletes barna szín megőrzését.
 • NAPOZÁS UTÁNI HIDRATÁLÓ ÉS HŰSÍTŐ TESTÁPOLÓ:
  Napozás utáni krém az arc és a test bőrére. Frissíti, táplálja és selymessé teszi a bőrt.
 • NAPOZÁS UTÁNI TUSFÜRDŐ ÉS SAMPON:
  Zselés tusfürdő és sampon, ideális a haj és a bőr megtisztítására a napozás és a tengeri fürdők után. Nagyon gyengéden tisztít, hűsítő és selymes hatást nyújt a bőr és a haj számára.
 • ARCMASZK HIDRATÁLÓ, HŰSÍTŐ ÉS FRISSÍTŐ HATÁSSAL:
  Nyugtató, frissítő, bőrfiatalító és intenzív hidratáló hatóanyagokkal átitatott fátyolmaszk. Ideális napozás után.

ÖNBARNÍTÓ TERMÉKEK:

 • ÖNBARNÍTÓ SZÉRUM:
  Az önbarnítás koncepciójának új generációja, gyors és természetes színt kölcsönöz a bőrnek rövid idő alatt napfény nélkül. A szérum antioxidánsokkal, nedvesítő és hidratáló anyagokkal van gazdagítva, így biztosítva a bőr hosszantartó ragyogó színét. Természetes színt biztosít minden bőrtípusnak. Azonnal egy finom színárnyalatot hoz létre a bőrön, amely 24 óra alatt felerősödik és barnított megjelenést kölcsönöz. A szérum nem véd a napsugaraktól, de barnulás-stimulátort tartalmaz, amely elősegíti a barnulást napozás esetén.
 • ÖNBARNÍTÓ TESTHAB:
  Könnyű textúrájú, gyorsan felszívódó formula DHA-val, panthenollal és kóladióval; egyenletes, természetes hatású barnulást biztosít, amely bármilyen bőrtónushoz alkalmazkodik. Az ideális hatásért érdemes a használat előtt a bőrt átradírozni és hidratálni. Az önbarnító testhab mélyen hidratálja a bőrt. A hab összetétele egy praktikus használatot tesz lehetővé így biztosítva a homogén bőrszín elérését. Fényvédőt nem tartalmaz!

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a Summer Paradise termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!