preloder

Anti-aging gépi kezelések

Továbbfejlesztett tűnélküli mezoterápia

Mezoterápiás kezelés során modulált rádiófrekvenciával, magas feszültségű elektromágneses hullámmal és galván árammal legyőzi a bőr és sejtfalak elektromos ellenállását, ideiglenes pórusokat nyitva azokon, melyek a kezelés végén sérülésmentessen visszazáródnak a hatóanyagokat magukba zárva.

Eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahang és több, mint egy tűs mezoterápia, amelynél a hatóanyag bejutása biztosított ugyan, de a sejtszintű anyagfelvétel nem. Ráadásul nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

 

A készülékhez két kezelőfej tartozik:

 • mezo toll segítségével leküzdjük a bőr és a sejtmembrán csatornák elektromos ellenállását. Átsrtukturáljuk a sejteket, megnyitjuk az ideiglenes pórusokat.
 • golyós elektródával a mezo tollal azonos technológiát alkalmazunk, miközben a roll-on fejen keresztül adagoljuk a kifejezetten a géphez kifejlesztett, orvosi tisztaságú koncentrátumokat, szérumokat, amelyek az előkészített bőrön keresztül sokkal hatékonyabban és nagyobb mennyiségben tudnak a bőrbe és a sejtekbe hatolni.

Az alkalmazott elektroporézissel gyorsul a hámon, a faggyú- és verejtékmirigyeken keresztüli anyagvándorlás, sokkal több hatóanyagot tudunk bevinni és jóval mélyebbre, mint az eddigi használt eljárásokkal, ráadásul nemcsak a sejt közötti térbe, hanem a sejtekbe is.


 
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára arcon 14.000.- Ft, Arc és dekoltázs: 20.000.- Ft

A Rádiófrekvencia kezelés:

A kezelés során bipoláris rádiófrekvenciát alkalmazunk a bőr feszesítésére, az arckontúr megemelésére. A nagyfrekvenciájú hullámok biztonságos, non-invazív módját kínálja a laza, vagy megreszkedett bőr feszesítésére az arcon, nyakon, dekoltázson és a test bizonyos területein.

Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának és szerkezetének javítására.

A Rádiófrekvenciás hullámok nagy előnye, hogy a bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is képesek felmelegíteni és ott kedvező élettani hatásukat kifejteni, anélkül, hogy a bőr felszínén a hám túlmelegedne. Az irha és a bőralja hőmérséklete a kezelés során 50-70C-ra melegszik fel, mindeközben a bőr felszíni hőmérséklete azonban csak 40-43C-os marad.

Előnyei:

 • a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik
 • a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak
 • kezelhető a szemkörnyék, az arc, nyak, a toka és a dekoltázs érzékenyebb területei is
 • zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttes érvényesülése a toka területén
 • relaxáló, nyugtató hatású
 • fájdalom- és sérülésmentes
 • a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik
 • már az első kezelés is azonnal látványosan emeli a kontúrokat.

Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának a következménye. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. A bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, növekszik a sejtek biokémiai aktivitása, gyorsul a vér- és nyirokkeringés. Így felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul a oxigenizáció.

Azonban hosszú távú feszesítő hatása is van, hiszen az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztinrostokat. Az extra sejtmátrix hő sérülése egy sor gyulladásos folyamatot indít be, ide értve a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén újratermelést. Ez a hatás hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. A kollagén rostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából 3 hónapig tart.

Milyen estekben nem alkalmazható a kezelés?

Minden kozmetikai gépi eljárásnak vannak ellenjavallatai:

 • általános elektrokozmetikai ellenjavallat: terhesség, bőrgyulladás, bőrrák, pacemaker, beteg, lázas állapot, vírusos-, bakteriális-, gombás fertőzés, herpesz, epilepszia, sérülés, trombózis hajlam.
 • Implantátum a kezelendő terület alatt: a hő hatására a fém sokkal jobban felmelegszik, égethet.
 • Pajzsmirigy betegség esetén a nyaki részt ki kell hagyni.
 • Autoimmun betegség: gyulladást keltünk a bőrben a kezelés során, viszont ennél a betegségnél másképp reagálhat az immunrendszer.
 • Vérzékenység kizáró ok ennél a kezelésnél, még úgy is, hogy nem okozunk sérülést.
 • Cukorbetegség esetén nehezen regenerálódik a bőr.
 • Rozacea estén nem szabad melegíteni a bőrt.
 • Botox-, Hyaluron-, Kollagén feltöltés után 2 héttel már el lehet végezni a kezelést.
 • Sminktetoválásnál az adott területet nem kezeljük, mivel felmelegedhet a bőr felszíne.
 • Retinol származékú gyógyszerek szedése után 1 évvel lehet elvégezni a kezelést.
 • Keloidos heg esetén nem végezzük a kezelést, mivel ez a fajta sebgyógyulási rendellenesség eleve a kollagén túlburjánzása miatt alakul ki, a kezeléssel még több kollagént termeltetünk a bőrrel, az Athrophiás (besüppedő) heg kezelhető.
 • Aranyszál esetén nem alkalmazható, hisz ebben az esetben is felmelegszik a szál. Szintetikus szál esetén elvégezhető a kezelés.

Az eredmények magukért beszélnek! Gyere és tedd próbára Te is, nem fogsz csalódni!A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára arcon: 11.000.- Ft, Arc és dekoltázs: 16.000.- Ft

A Face-lifting kezelés során a cél az arc és nyak izmainak finom stimulálása, erősítése, "emelése", a bőr feszesítése, rugalmasítása, a ráncok kezelése kellemetlen áramérzet nélkül.

face lifting kezelés során a mikroáram energiát ad a sejteknek, ezáltal a fehérjék több vizet képesek megkötni, nő a bőr hidratáltsága, feszesít, táplál, rugalmasítást végez, fiatalít.

Ionto lifting kezelés során, az Y elektróda segítségével egyszerre végezhetünk iontoforézist és izomstimulációt. Az eljárás megemeli az arckontúrt, stimulálja az arcizmokat és a bőrszöveteket, fokozza a bőr rugalmasságát, kiválóan alkalmas a hajas fejbőr és a hajhagyma stimulálására.


 
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára arcon: 11.000.- Ft, Arc és dekoltázs: 16.000.- Ft

Plasma kezelés

A szilárd-, folyékony- és gázállapotok mellett az anyagok 4. halmazállapota a plazma, az ionizált gáz, mely a világegyetem 90%-a. Plazma kisülést mindenki látott már, pl. a villám vagy a sarki fény is ez.

A kezelés során a bőr vezetőképességének növelése érdekében egy speciális gél felvitele szükséges. A készülék működése során a gél és az eszköz vége között jön létre a kb. 2 mm-es plazmasugár. Amint a kisülés megtörténik, a vezető gélen keresztülhatolva, közvetlenül a bőrön fejti ki a hatását.

Minden sejt rendelkezik elektromos töltéskülönbséggel. A bőr öregedése során az elektromos töltés egyenetlenné válik, nem tud egészségesen működni, olyan lesz, mint egy merülő elem. A plazmakisülés segíti az egyensúlyi állapot kialakulását, a sejtek anyagcseréét, megfelelő energiát biztosít a regenerációhoz, mivel a keletkező mikrovillámok a levegő molekuláris oxigénjét, nitrogénjét elbontják, több mint 200 kémiai reakciót indítva el ezzel.

A plazmakisülésnek baktériumölő és vírusölő hatása van, megakadályozza a gombák sejtnövekedését, megállítja a vírusok szaporodását. A plazma kezelés megtisztítja a testet a vírusos sejtektől, amiket a szervezet egészségesekkel pótol. Keringési betegségek esetén a plazma megszűnteti a vörösvérsejtek összetapadását, amik gátolják a vérkeringést a kis hajszálerekben és helyreállítja az oxigén-szállító képességét. A szövetek tápanyagellátása nő, a véredényeket kitisztítja, aktiválja az immunrendszert.

A plazmakisülés által végzett kezelés egy természetes folyamat, amely a kívánt hatást a bőr élettani funkcióit kihasználva éri el. A kezelés során a bőrben semmilyen idegen, vegyi anyag nem kerül. A plazma felkínálja a precízen célzott alkalmazás lehetőségét. Nagy előnye ennek a metódusnak, hogy allergiás vagy toxikus reakciója nem ismert. Ez az érintés-, és fájdalommentes, önmagát sterilizáló, önmagát nem támadó alkalmazás megengedi a kezelést a melegre érzékeny és egyenetlen felszínű bőrfelületen is.

 

A plazmakisülés hatásai:

 • Inaktiválja a vírusokat, baktériumokat, gombákat.
 • Aktiválja az immunrendszert.
 • Stimulálja a fibroblasztokat.
 • Élénkíti a vérkeringést, tisztítja az artériákat, vénákat és a hajszálereket.
 • Erősíti az érfalat, javítja a hajszálértágulatok rugalmasságát.
 • Az alkalmazott területen csökkenti a gyulladást.
 • Csökkenti az allergiás reakciót a bőrön.
 • Normalizálja a bőrben a hormonok és enzimek termelődését.
 • Regenerálja a műtéti hegek és égési sérülések utáni bőrfelületet.
 • Hatékonyan kezeli az aknét és a kamaszkori bőrelváltozásokat.

A plazma a következő problémák kezelésére használható:

 • Ráncok, sebhelyek, striák: hatékonyan kezelhetjük ezeket a bőrhibákat, amennyiben a kollagén rostokat rádiófrekvenciával előmelegítjük, célzottan az adott problémát kezeljük. Szövetregenerációra törekszünk, károsodott sejteknél programozott sejthalált idéz elő, így új, egészséges sejtek képződését segíti elő, de tudni kell, hogy látványos eredmény elérése mindig hosszabb folyamat.
 • Stria esetén a 6 hónapnál nem régebbieket tudjuk látványosan kezelni.
 • Hegnél (keloidosnál)
 • Akne: gyorsabban és hegmentesen gyógyul, gyulladáscsökkentő, baktériumölő, szövetregeneráló hatása miatt, már rögtön látszik az eredmény.
 • Értágulatok, rozacea: a hajszálerek védelmi mechanizmusát indítja be, színe a bőr színéhez hasonlóvá válik és megszűnik a további képződésük.
 • Herpesz: vírusölő hatása révén elpusztítja herpeszt okozó Herpes simplex vírust.
 • Ekcéma: bizonyos ekcémát a szervezetben, vagy a bőrön elszaporodó baktériumok, gombák antigénjei okozzák, így baktericid, fungicid hatása miatt tudjuk hatékonyan kezelni.

A kezelést kúraszerűen, 6-8 alkalommal, heti rendszerességgel érdemes elvégezni a hatékony eredmény elérése érdekében.

 

A kezelésnek ellenjavallatai is vannak:

Epilepszia, terhesség, fém impalntátum, szívritmus szabályozó vagy más elektromos eszköz, gyulladásos folyamat, bőr léziók, daganat, visszér, csontritkulás, trombózis hajlam, sérült, heges bőr esetén az eljárás nem alkalmazható. Fog implantátum esetén elvégezhető a kezelés.

 

Plazmát már több területen is használnak:

 • Élelmiszeriparban a húsok, zöldségek sterilizálására használják.
 • Orvostudományban a sebészek lézer kés helyett plazmát használnak, az onkológia területén kemo, sugár helyett alkalmazzák, mert csak a sérült, beteg szöveteket roncsolja.
 • Fogászatban a fúrásmentes fogtömést is plazmával végzik, de ínysorvadás ellen is nagyon jó.
 • Bőrgyógyászatban fekélyes sebeket és melanómát is kezelnek vele.

Aki már kipróbálta, nem csalódott benne!A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára arcon: 11.000.- Ft, Arc és dekoltázs: 16.000.- Ft

Hidratál, nyugtat, hűsít.

A gőz akadálytalanul jut a bőr mélyebb rétegeibe, ezt használjuk ki, mivel ebben a funkcióban páraszerű köddé alakítja a gép a hidratáló koncentrátumot, mely így akadálytalanul jut a bőr mélyebb rétegeibe. A hidratáló koncentrátum üdévé, frissé varázsolja a bőrt, tökéletesen kiegészítve a kezelés hatékonyságát.

 

Magas NMF és SSzF tartalma segít a bőrnek a víztartalom megkötésében és megtartásában, aloe vera kivonata hidratál, perfluorodekalinnal segíti az oxigén szállítását a sejtekhez, feladata, hogy a bőr újra lélegezzen.A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára arcon: 8.500.- Ft, Arc és dekoltázs: 10.000.- Ft
 

Eddig csak az orvostechnikában, bőrgyógyászatban alkalmazott eljárás volt.

 

Szuperszónikus sebességgel áramló glikolsavas oldat (savérzékenyek esetén víz) és levegő keverékével, mint egy apró, hűs gőzborotva peelingezi le a bőrt, miközben 6 szintű bőrfiatalítás végzünk: peeling, mélytisztítás, hidratáció, oxigén feltöltés, vér- és nyirokkeringés fokozás, pigment halványítás.

 

A többi peeling módszerrel ellentétben kifejezetten kellemes érzés, hatása azonnali és látványos. Nincs bőrirritáció, egyenletes a koptatás, rövidebb a kezelési idő 100 %-ig természetes anyagokkal.

 

Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a pórusok mélyéről a szennyeződéseket, mechanikai nyomó hatása kipréseli a pangó nyirokfolyadékot és felélénkíti a vérkeringést, oxigénnel és nedvességgel tölti fel a bőrt, a kezelés hatására nemcsak a bőr hatóanyag felvevő képessége javul, de beindul a sejtregenerálódás és a folyadék hatásának köszönhetően, csökken a ráncok mélysége, a kezelt felület azonnal üdébb, feszesebb és simább lesz, a száraz ráncok feltöltődnek.

 

Vékony, érzékeny bőrökre is alkalmazható, egyszerre végezhetünk peelingezést és nyirokmasszázst.


 
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára arcon: 8.500.- Ft, arc és dekoltázs: 10.000.- Ft

Az ultrahang emberi füllel nem hallható, nagy szerepe van az orvoslásban, diagnosztizálásban. Az ultrahang készüléket a kozmetikában terápiás célra használjuk.

 

Mivel az ultrahang levegőben nem terjed, de folyadékban, különböző kozmetikumokban, a szervezetben, annak szöveteiben igen, nyilvánvaóan adódik, hogy a kezelés során közvetítő anyagként magát a bőrbe juttatni kívánt kozmetikumot használjuk. Segítségével a vízben és a zsírban oldódó hatóanyagokat is könnyen a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni.

 

Az ultrahangkezelés fő hatóanyagai a szérumok, melyekben koncentráltan találhatóak vitaminok, antioxidánsok, regeneráló anyagok, fitoösztrogének. Az ultrahang segítségével ezeket a hatóanyagokat tudjuk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni.

 

Az ultrahangkezelés javítja a keringést, az anyagcserét, a nyirokkeringést, ezzel gyorsítja a méregtelenítési folyamatot. Serkenti a sejtek életfunkcióit, fellazítja a szöveteket, lúgosít, hatására javul a bőr áteresztő képessége, nő a bőr víz- és hatóanyag felvevő képessége, az izmok vérellátása fokozódik, javul a bőr szerkezete, rugalmassága, revitalizál, fiatalít, a hatóanyagokat intenzívebben tudjuk a bőrbe juttatni. Minden bőrtípusnál alkalmazható.

 

Akár a hosszú, hideg tél, vagy a vitaminokban szegély táplálkozás, a napfény hiánya, kevés mozgás a szabad levegőn, a szmog, vagy akár a fogyókúra is rettentően megviseli szervezetünket. Bőrünk sápadt, fakó, csökkent ellenálló képességűvé válik, kiürülnek tartalékai. Ezért fel kell töltenünk arcbőrünket, pótolnunk kell az elveszett vitaminokat, ásványi anyagokat, hogy bőrünk megfelelő állapotba kerüljön, sokáig megtartsa frissességét, feszességét, rugalmasságát.


  
A kezelés időtartama: 15-30 perc
A kezelés ára: 4.000.- Ft - 9.500.- Ft


  
A kezelés időtartama: 15-30 perc
A kezelés ára: 4.000.- Ft - 9.500.- Ft

Vibrotherm kezelés során vibrációs masszázst, hőkezelést, más néven arcvasalást, ráncvasalást, vagy a kettő kombinációját végezzük.

 

A kezelés során 38-45 Celsius fokos hőmérsékletet állíthatunk be. A vibrációval gyors "ütögetéssel" kellemes masszázst végezhetünk, a hatás fokozására a sebesség a kezelés alatt periódikusan váltakozik, enyhe izomlazító, relaxáló, keringésfokozó hatása van.

 

vibrotherm kezelés során szintén szérumokba zárt hatóanyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat, regeneráló anyagokat, fitoösztrogéneket juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe, mint az ultrahang kezelésnél. A kezelés javítja a keringést, az anyagcserét a nyirokkeringést, ezzel gyorsítja a méregtelenítési folyamatot, serkenti a sejtek életfunkcióit, fellazítja a szöveteket, lúgosít, hatására javul a bőr áteresztő képessége, nő a bőr víz- és hatóanyag felvevő képessége, az izmok vérellátása fokozódik, javul a bőr szerkezete, rugalmassága, revitalizál, fiatalít, a hatóanyagokat intenzívebben tudjuk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni.

 

Akár a hosszú, hideg tél, vagy a vitaminokban szegély táplálkozás, a napfény hiánya, kevés mozgás a szabad levegőn, a szmog, vagy akár a fogyókúra is rettentően megviseli szervezetünket. Bőrünk sápadt, fakó, csökkent ellenálló képességűvé válik, kiürülnek tartalékai. Ezért fel kell töltenünk arcbőrünket, pótolnunk kell az elveszett vitaminokat, ásványi anyagokat, hogy bőrünk megfelelő állapotba kerüljön, sokáig megtartsa frissességét, feszességét, rugalmasságát.

 

vibrotherm kezelés felmelegíti a bőr szöveteit, elősegíti a verejték és a faggyú kiürülését, a pórusok kitágulását, ezáltal a hatóanyagok felszívódását, fokozza a sejtek anyagcseréjét, nő a sejtek oxigénfelvétele, javul a vérellátás, kitágítja vérereket, fokozza a vérkeringést és a nyirokkeringést, puhítja a bőrt, elősegíti a hámsejtek leválását, fokozza az izomtónust, feszesíti és puhítja a bőrt. Minden bőrtípusnál alkalmazható.


  
A kezelés időtartama: 15-30 perc
A kezelés ára: 4.000.- Ft - 9.500.- Ft

Mezoterápiás szérumok és ampullák a bőr szolgálatában

A Beauty Kozmetikában tű nélküli mezoterápiát, más néven elektroporációt alkalmazunk a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe történő bejuttatásához, melyhez többféle szérum és ampulla közül választjuk ki azokat, melyekre a vendég bőrének a leginkább szüksége van.

 

Ezek a termékek, professzionális, kifejezetten mezoterápiához kifejlesztett, analitikailag 100% tisztaságú, parabén-, színezék-, SLS-, kőolajszármazék- és mesterséges szín- és illatanyagmentes, koncentrált, magas hatóanyag tartalmú termékek.

 

Kínálatunkban minden korosztály megtalálja a bőrtípusának megfelelő terméket. Amennyiben tovább olvastok, megtudhatjátok, hány féle ampulla és szérum segíti a fiatalítást, bőrmegújítást.

 

MesoActive ampullák: 

 • Anti-Aging koktél: elsősorban mimikai ráncok, vízhiány, és fakó bőr kezelésére alkalmazható “Botox” koktél. Simítja a mimikai ráncokat és megakadályozza az újabb ráncok kialakulását. Feltölti nedvességgel a bőrt, beindítja a rugalmas rostok termelődését. Növeli a meglévő kollagén rostok rugalmasságát.
 • Mesolift koktél: elsősorban érett, megereszkedett bőr, vízhiány, öregkori pigmentációk és statikus ráncok kezelésére alkalmazható. Javítja a kollagén rostok megújulási folyamatit, emelő és feszesítő hatása van, simítja, nyugtatja a bőrt, javítja nedvességtartalmát, és megkötését, élénkíti a bőrszínt, növeli a bőr turgorát.
 • Hyaluron: a vízhiány megjelenésétől kezdődően minden bőrtípus ápolására alkalmazható, azonnal feltölti nedvességgel a bőrt és elősegíti a hidratáció megtartását, kisimítja a ráncokat és a finom vonalakat, megakadályozza az új ráncok kialakulását és a bőr kiszáradását.
 • Silipro: elsősorban érett bőr, fogyás, vagy photoanging miatt létrejött bőr petyhüdtség, mélyrétegi vízhiány kezelésére kifejlesztett, intenzív feszesítő ampulla. Erősíti a kollagén mátrix rostokat, biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét, meggátolja megereszkedését, simítja a ráncokat, mélyen hidratálja a bőrt.
 • Rutinel Anti-Redness: elsősorban rosaceás, érzékeny és napfénykárosodott bőrökre kifejlesztett ampulla. Ez a speciális komplex megerősíti a hajszálerek falát, a bőr védekező mechanizmusát, mélyen hidratál, csökkenti a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát, megelőzi a rosacea és a pókangiómák kialakulását, a már kialakult elváltozásokat orvosolja, regenerálja a napfénykárosodott bőröket.
 • BRV.HA.Lift: megereszkedett bőr, mélyrétegi vízhiány kezelésre alkalmazható. Tartós emelő és feszesítő hatást gyakorol a bőrre, serkenti a bőrmegújulási folyamatokat és megakadályozza az öregedés jeleit.

 

Derma szérumok: 

 • Anti Wrinkle: ránctalanító szérum, feszesíti a bőrt, eltünteti a ráncokat és megemeli a kontúrokat. 3 biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek 5 különböző szinten járulnak hozzá a bőr megfiatalításához (Trylagen®, SNAP-8, Decorinyl®). Regenerálja a roncsolódott kollagén rostokat, új kollagén rostok termelődését stimulálja, gátolja a rugalmas rostokat roncsoló enzimek működését, blokkolja a mozgató idegek és az izmok kapcsolódását a Botox működését utánozva.
 • Lightening: halványító szérum, erős bőrhalványító hatással a pigmentációk kezelésére, blokkolja a melanin termelést.
 • Moisturizing: mélyhidratáló szérum minden bőrtípusra hyaluronsavval, nedvesség megkötő faktorral, növeli a bőr nedvesség tartalmát, elősegíti a nedvesség megtartását, hozzásegíti a bőrt a normális anyagcsere folyamatok helyreállításához, kiváltva a megújulási folyamatokat.
 • Skin Balancing: bőrműködést kiegyensúlyozó szérum, zsíros, gyulladt bőrök orvoslására, csökkenti a faggyútermelést, elpusztítja a Propionbacterium acnes-t, gátolja a lipáz- és elasztáz enzim felszabadulását, blokkolja az alfa-5-reduktáz enzim aktivitását, semlegesíti a szabad gyököket, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású.

 

Quadro szérumok: 

 • Firming Anti Aging: feszesítő, fiatalító szérum, eltünteti a ráncokat, megemeli a kontúrokat, 3 biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek 5 különböző szinten járulnak hozzá a bőr megfiatalításához (Trylagen®, SNAP-8, Decorinyl®). Regenerálja a roncsolódott kollagén rostokat, új kollagén rostok termelődését stimulálja, gátolja a rugalmas rostokat roncsoló enzimek működését, blokkolja a mozgató idegek és az izmok kapcsolódását a Botox működését utánozva.
 • Whitening: erős bőrhalványító hatású szérum, halványítja a meglévő pigmentfoltokat és blokkolja a melanin termelést.
 • Moisturizing: hidratáló szérum, növeli a bőr nedvességtartalmát és elősegíti a nedvesség megtartását, hozzásegíti a bőrt a normális anyagcsere folyamatok helyreállításához, kiváltva a megújulási folyamatokat.
 • Lipo Nourishing: tápláló szérum, mely mélyen táplálja bőrt, megfelelő tápanyagokat nyújtva az egészséges anyagcsere folyamatokhoz, elengedhetetlen a bőr rehabilitációjához, feltölti és friss, üde arcbőrt eredményez.
 • Anti Redness: bőrpírcsökkentő szérum, leviszi a bőrpírt, nyugtatja a bőrt, megakadályozza az eritéma kialakulását, segít leküzdeni a bőrben lezajló gyulladásos folyamatokat és megerősíti a bőrt az újabb irritáló ingerekkel szemben.
 • Detox: méregtelenítő szérum, feloldja és semlegesíti a bőrben összegyűlt méreganyagokat, regenerálja a sérült kollagén rostokat és új rostok képződését segíti, kijavítja a DNS károsodásokat, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, erős antioxidáns.
 • Oily, Problematic: zsíros, problémás bőrre való szérum, csökkenti és megakadályozza a Propionbacterium acnes által okozott akne kialakulását, a bőrt irritáló és kipirosodását okozó enzimek felszabadulását, az 5-alfa-reduktáz és az elasztáz enzim aktivitását, így védve a bőr rugalmasságáért felelős elasztin rostokat, semlegesíti a szabad gyököket.

Prémium arckezelések

Vagheggi Intense

A mai kor és az ezzel járó életmód, új kihívások elé állítják a bőrápolást és így a kutatókat, kozmetikai cégeket.

cover_intense-01-1170x404

Tanulmányok bizonyítják, hogy a bőrben jelen levő idegsejtek, amik a kommunikációt segítik az idegek és a fibroblasztok között, fizikai öregedése megváltoztatja a kommunikációt, csökkentve vitalitásukat, mely kollagén és elasztin csökkenéshez vezet, ami felgyorsítja a bőr öregedési folyamatát, a ráncok kialakulását. Ez a folyamat a Neuroaging.

környezetszennyezés is felelős a bőr korai öregedéséért, mivel a növekvő légszennyezettség befolyásolja (sajnos negatív irányba) a levegőben lévő ózon és nitrogén-oxid koncentrációt, amik irritálják bőrünket. A szálló por szennyezettség a keratint és a hámsejteket teszik tönkre. Mindezektől a bőr dehidratálttá, foltossá válik, károsodik a kollagén.

A mai életmód megkívánja tőlünk az elektronikai eszközök használatát. Ez alól kevés ember kivétel. A legfrissebb híreket nem az újságokból, hanem az internetről szerezzük, könyv helyett e-book-ot olvasunk, levél helyett e-mailt-t, sms-t küldünk, a honlapomat én is a számítógép előtt ülve szerkesztem, a hozzá szükséges képeket a telefonommal készítem és szerkesztem. Szinte mindenki az okostelefonját használja útközben navigációhoz, ezzel készít képeket utazáskor. A tableten szörfözünk, és sokat az irodákban is egész nap a számítógép előtt ülnek. Ezek az eszközök által kibocsátott “kék fény” a természetes és látható fény része, de nagy dózisban szennyező fény- és hőhatásnak tesszük ki bőrünket, ami szabad gyökök képződéséhez vezethet, károsíthatja sejtjeinket, ami elősegíti bőrünk kiszáradását, gyorsabb öregedését. Ezt hívjuk Digital Agingnek, mert már neve is van.

Ezek megoldására született meg a Vagheggi Intense termékcsaládja

image1 (1)

Egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak, akik nagyon energikusan és intenzíven élnek, folyamatosan technikai eszközöket alkalmaznak. A mai modern kori nők és férfiak bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen a nagy dózisú “kék fény” hatása és a környezeti szennyezés okozta káros hatások ellen.

Miben segít az Intense termékcsalád?

24 órás védettséget biztosít a bőr számára, mert:

 • elősegíti a  bőr természetes és normál működését, lassítva a bőr öregedését
 • azonnali és hosszan tartó szépséget kölcsönöz a bőrnek
 • az éjszaka folyamán megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól
 • speciális ránctalanító hatása van
 • védelmet nyújt a modern élet és a környezeti szennyezés okozta károk és a felgyorsult bőröregedés ellen
 • ragyogó, életteli arcbőrt biztosít

Hatóanyagai csökkentik az idegsejtek öregedését, felveszik a harcot a Neuroaginggel, simító és védő hatást gyakorolnak, láthatatlan védőpajzsot biztosítanak a bőr számára, növelik rugalmasságát, ragyogó arcbőrt biztosítanak.


 
A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 13.000 - 16.000.- Ft

VAGHEGGI BIO+ TERMÉKCSALÁD

Egy magas hozzáadott értékkel rendelkező kozmetikai család, ami a koherencia, funkcionalitás és átláthatóság alapján kiemelkedik a többi termék közül.

A BIO+ termékcsalád Cosmos Organic és Vegan minősítéssel rendelkezik.

Mi a Cosmos Organic és mit jelent ez a minősítés?

A Cosmos Organic a bio kozmetikumok európai és nemzetközi szinten elfogadott minősítő rendszere. 2016. December 31-étől minden új bio kozmetikai terméket a Cosmos standard szerint kell minősíteni és harmonizálni.

Ez a standard meghatározza a teljesítendő elvárásokat, ami alapján egy kozmetikum bionak és natúrnak tekinthető. A teljes gyártási folyamatot ellenőrzik a fenntarthatóság elvek, biodiverzitás tiszteletben tartásának, természetes erőforrások felelős felhasználását, az emberi egészség és a környezet megóvásának figyelembe vételével.

A BIO+ termékcsalád kozmetikai formulái a vegán kozmetikumok standardjai alapján lettek meghatározva. A vegán kozmetikum minősítés garantálja a vegán életmód szabályainak figyelembe vételét, különös figyelmet fordítva nem csak az állati eredetű összetevőkre, de kizárja az ezen összetevők begyűjtése során történő esetleges szennyeződést is.

A BIO+ is, mint minden Vagheggi termék 100% Made is Italy.

A BIO+ nemcsak gondosan válogatott, minősített alapanyagokból lett megalkotta, de a természet, az ember és az állatok iránti tiszteletből fakad, a “fenntartható fejlődés+ fogalmának teljes elfogadásával.

A BIO+ lehetővé teszi a bio kozmetikai megközelítést a professzionális kezelésekben is.

A csomagolásnál az volt a cél, hogy figyelembe vegyük a felhasználók esztétikai igényeit.

”Shiro Alga Papír” felhasználásával, FSC tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított innovatív ökopapír, amely a lagúnákban elterjedt gyomalgából készül.

Nem használtunk festékeket, ragasztót, eltávolítottuk a tájékoztató cédulát, címkét, viszont kihasználtuk a csomagolás teljes felületét az információk feltüntetéséhez.

A tégelyében és üvegcsék “ultrakönnyű” üvegből készültek, ami csökkenti a környezetre gyakorolt hatását és könnyen újrahasznosítható, a tudósok bioműanyagból,  növényi eredeti PE, ami Brazíliában begyűjtött barnacukor felhasználásával készül OGM nélkül, ez a gyártás során lehetővé teszi a CO2 kibocsájtás jelentős csökkentését.

”I’m green” tanúsítvánnyal rendelkezik.

A testápoló termékcsalád csomagolása PET-R újrahasznosított műanyag háztartási hulladékból állítják elő, ezáltal limitált a környezetre gyakorolt hatását.

 

HATÓANYAGAI:

FEHÉR ÜRÖM: ideális a bőr hidratálására, tonizálására és feszesítésére.

POMELO: Cosmos minősítésű hatóanyag. A bőr hatékony szövetségese, stimulálja a sejtjeinek megújulási folyamatát, csökkenti a bőrhibákat, vitalizálja, táplálja és simítja, ragyogó, homogén, és selymes lesz.

LEN: a különleges szabadalmaztatott lenmag kivonat stimulálja a kollagén és a hialuronsav termelődését, age care hatással bír és cosmos minősítéssel rendelkezik.

OLÍVA: polifenolokban, E vitaminban és karotinoidokban gazdag, melyek természetesen táplálják a bőrt és megkötik a szabad gyököket.

MÁLNA: gazdag ásványi anyagokban és A, B, C, E, K és J vitaminokban, energetizáló és frissítő hatással.

VÖRÖS ÁFONYA: a hidegen sajtolt vörös áfonya olaj gazdag omega-3/6/9 savakban, ezért tökéletes a bőr táplálására, antioxidáns hatású.

LICHI: magjának poralakja garantálja a bőr természetes hámlasztását, aminek hatására a bőr sima és selymes lesz.

A fenntartható fejlődés szempontjából nagyon fontos, hogy az összetevők nagy része a közelben elérhető legyen, így is csökkentve a szállítás okozta CO2 kibocsájtást. Azoknál az alapanyagoknál, ahol ez nem kivitelezhető kizárólag FAIR TRADE kereskedelemből szerezzük be azokat. Erre kiváló példa a bio karité vaj, ahol segíteni tudjuk a mély szegénységben élő nyugat-afrikai nők helyzetét, akik szövetkezetekbe csoportosulva dolgoznak fenntartható módon. A fenntarthatóság jelentése ebben a kontextusban:

 • küzdelem a szegénység ellen,
 • az életkörülmények javítása és jövőkép biztosítása,
 • a fair trade politika támogatása,
 • a biodiverzitás fenntartása.

 

A BIO+ termékcsalád tagjairól IDE KATTINTVA olvashattok


 
A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 13.000 - 16.000.- Ft

GIGI LEGÚJABB TERMÉKCSALÁDJA A NUTRI-PEPTIDE!!!

Mit szólnál egy kezeléshez, melyben hatóanyag drónok kapcsolódnak a bőr sejtjeihez, és a hatóanyag bejuttatás mellett egy intenzív kollagén termelést indítanának be?

És egy energia injekcióhoz, napelemhez a bőrsejtjeid részére, amelyek lassan, fokozatosan adagolják a hatóanyagokat és a napfényt hasznosítja a bőr regenerálódása érdekében?

Vagy egy kommunikációs „csatornához”, amely segítségével a fibroblasztokat tudjuk serkenteni, hogy több kollagént termeljen?

És amiben olyan hatóanyagok is vannak, amik a kollagén rostok felépítéséhez elengedhetetlenek?

Amennyiben a válaszaid nagy része igen, akkor a Gigi legújabb termékcsaládja, a Nutri Peptide a Neked való kezelés!!!

Forradalmian új, aktív, innovatív anti-aging sorozat, kombinálva a legújabb biotechnológiai hatóanyagokkal, serkentve a bőr természetes megújulását. Nemcsak fiatalítja a bőrt, de még az öregedésért felelős genetikai, környezeti és hormonális hatásokkal szemben is hatékonynak bizonyul. A kezelés hatására kisimulnak a ráncok, halványodnak a pigmentfoltok, kezeli a száraz és a zsíros bőr problémáit is, az arcszín egyenletessé válik, a bőr rugalmasabb, feszesebb, fiatalosabb lesz, bársonyos tapintásúvá válik. Minden bőrtípus számára található hatékony megoldás a termékkínálatban.

A termékcsalád egy kozmetikai hatóanyag drónt tartalmaz, az X50 PhotoGlow-t. Méretének köszönhetően könnyen behatol a bőrbe, hozzákapcsolódik a bőr növekedési receptor sejtjeihez és beindul egy intenzív kollagén termelés. A drón belsejében egy mikroalga található, ami energiát biztosít minden sejtnek. A kapszulák tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, hidratáló, tápláló hatóanyagokkal. Különböző molekulasúlyú Hyaluronsavat tartalmaz, amely ezáltal nem bomlik le olyan könnyen, elősegíti természetes képződését a bőrben, illetve meggátolja a termelt hyaluronsav gyors lebomlását. A bőr regenerálódása érdekében a napfényt hívja segítségül. A kapszulába zárt hatóanyag komplexek lassan szívódnak fel a bőrben, fokozatosan adagolva a hatóanyagokat.

A kezelés alatt, a termékek használata során kommunikálni tudunk a fibroblasztokkal, melyek a kollagén termelésért felelősek a bőrben. A kommunikáció során serkenteni tudjuk a kollagén termelést.

A prémium arckezelések kombinálhatóak gépi kezeléssel, kezelésekkel, így tovább fokozva jótékony hatását, mélyítve a kommunikációs „csatornát” a bőr lentebbi rétegei felé.

Engem az illata rögtön elvarázsolt, aztán a hatása is meggyőzött! Végül alig bírtam kivárni, hogy megérkezzenek a termékek a kozmetikába, és rögtön kipróbáltam. Gyertek, próbáljátok ki Ti is és engedjétek, hogy meggyőzzön!!! Nem fogtok csalódni!

A Nutri-Peptide termékcsalád otthoni ápolói:

Arctisztító zselé

Gyengéd tisztító minden bőrtípus számára, eltávolítja a szennyeződést, a sminket még a pórusok mélyéről is anélkül, hogy szárítaná a bőrt.

Hidratáló krém száraz bőrre

Hidratáló, tápláló anyagokkal tölti fel a bőrt, megakadályozza a láthatatlan vízleadást, elősegítve ezzel a bőr folyamatos megújulását, rugalmasságának, puhaságának megőrzését.

Hidratáló krém zsíros bőrre

Kiegyensúlyozza a faggyúműködést, megakadályozza az olajos átcsillogást, a pórusok eltömődését, a napfény károsodást, így biztosítva egy megújult, életteli arcbőrt.

Éjszakai krém

Tápláló, gyorsan felszívódó, gazdag, mélyen hidratáló éjszakai regeneráló krém, mely helyreállítja az egészséges bőrfelszíni lipidet.

Maszk zsíros bőrre

Gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, hidratáló maszk, szabályozza a faggyútermelést, és a pórusok méretét.

Maszk száraz bőrre

Azonnali feltöltő, megújító krém, biztosítja a bőr rugalmasságát, bársonyosságát, erősíti védelmi funkcióit, ránctalanít, feszesít, regenerál.

Vitalizáló szérum

Azonnal felszívódó, feszesítő szérum, mely halványítja a foltokat, csökkenti a pórusok méretét, felerősíti a bőr egészséges működését.

Szemkrém

Hipoallergén, gyorsan felszívódó krém, mely csökkenti a sötét karikákat, a fáradtság jeleit, ránctalanít, feszesít, véd a környezeti ártalmak ellen, tökéletes sminkalap.

Intenzív Cold krém

Gazdag hidratáló-, tápláló-, nyugtató krém, védelmet nyújt az extra száraz bőr számára.

10%-os tejsavas krém

Aktív krém, mely enyhe hámlasztással fiatalítja a bőrt és felgyorsítja regenerálódását.


 
A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 13.000 - 16.000.- Ft

Az Ester-C termékcsalád a legidőszerűbb igényekre lett kifejlesztve.

Főleg a téli időszakban szervezetünk vitamin-, ásványi anyag- és aminosav hiányban szenved. Ezeket táplálék útján próbáljuk bevinni, de a legnagyobb részüket szervezetünk működésnek fenntartására hasznosítja, csak kis része jut el bőrünkig. Ez okozza a sápadt, fakó, pigmentált, száraz, érzékeny, kivörösödött vagy indokolatlanul zsíros bőr kialakulását. Ezek megoldására állították össze ezt a termékcsaládot.

Közvetlenül, nagy hatékonysággal juttatja a bőrbe a vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat.

Hatóanyagai helyreállítják a bőr egészséges működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik természetes védekezőképességét.

Széles körben alkalmazható a pattanásos bőrtől kezdve, a fiatalító kúrákat folytatókon át, az időskori foltokkal küzdőkig mindenkinek kínál megoldást.

Végezhetünk vele bőrmegújító, hámlasztó kúrákat, vagy egy-egy frissítő-, fiatalító- vagy vitaminfeltöltő kezelést. Otthoni termékek rendszeres használatával szinten tarthatja bőre vitaminkészletét, illetve a kozmetika kezelések eredményét.

Aktív, fő összetevői:

C-vitamin észter: C-vitamin származék, mely 4-szer hatékonyabban szívódik fel és jobban hasznosul, mint más formában. Erősíti a sejtfalat, védi a szabad gyökök károsító hatásától, stimulálja a fibroblasztokat, ezáltal csökkenti a ráncokat és a bőr kiszáradását, megakadályozza a bőr rugalmasságának elvesztését, halványítja a napfény, vagy hormonális változás okozta pigmentfoltokat, stimulálja a bőr kollagén termelését, fokozza feszességét, növeli a bőr nedvesség tartalmát, védi a korai öregedésétől.

Rizs selyem: rizs őrlemény, mely megőrzi a rizsszemek természetes vitaminjait és tápanyagait, gyengéden peelingezi, tisztítja a bőrt, miközben finoman hidratálja. Magas keményítő tartalma táplálja, feszesíti, hidratálja a száraz, érzékeny bőrt, magas fehérje tartalmának köszönhetően pedig simítja az arcot.

Mandulasav: sárgabarack magjából vonják ki, úgy indítja be a bőr mélyebb rétegeinek regenerálódását, hogy a hám felső rétegét nem hámlasztja le. Javítja a bőr anyagcseréjét, regeneráló folyamatokat indít be.

Zabpehely: táplálja, frissíti, megújítja a bőrt, megakadályozzák a bőr elszarusodását, mechanikai hatás nélkül, a benne található enzimek finomat peelingezik a bőrt.

Szalicilsav: eltávolítja az elszarusodott hámsejteket, elősegíti a további hatóanyagok jobb felszívódását, legfontosabb növényi hormon, felgyorsítja a bőrsejtek regenerációját, eltávolítja a kemény, durva bőrt, elősegíti a pattanás gyógyulását.

Sütőtök: 3 féle fontos természetes komponenst tartalmaz (savakat, erős antioxidánsokat és enzimeket). Serkenti a bőr antibakteriális aktivitását, elősegíti a kollagén és elasztin rostok regenerálódását, megújulását, anti-aging, akne ellenes hatása van, bétakarotin tartalma elősegíti a bőr egészséges működését, csökkenti a bőr legfelső rétegének vízveszteségét, képes redukálni szeplők és pigmentfoltok kialakulását, simítja a mélyebb ráncokat, csökkenti a bőr kipirosodását, elaszticitását fokozza.

Glikolsav: cukornádból kivont hatóanyag, mely felgyorsítja az elhalt szaruréteg leválását, behatol a bőr mélyebb rétegeibe is, lehetővé teszi a bőr gyors hámlasztását, megújítja a bőrt és javítja textúráját, miközben lassítja öregedését és pigmentáció kialakulását.

Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy a kezelés látványos, hatásos, vitaminbombaként feltölti a bőrt, mely ezáltal megújul és újra egészségesen működve biztosítja a ragyogó, üde, fiatalos arcbőrt.

Az Ester-C termékcsalád otthoni ápolói:

Rizs peeling: egyedi por alapú selyem peeling, mely gyengéden, irritációmentesen távolítja el az elhalt hámsejteket. Világosítja és egyenletessé teszi a bőr túnusát. Egyedi fiatalító komplex, mely hatékonyan kisimítja a bőr szerkezetét. A fakó, elhalt szarusejtek eltávolítása után a bőr ragyogó, életteli lesz.

Szérum: magas C-vitamin tartalmú, gyorsan felszívódó, lágy szérum. Széleskörű antioxidáns védelemmel látja el a bőrt. Meggátolja idő előtti öregedését. Halványítja a pigmentfoltokat és megelőzi továbbiak kialakulását. Folyamatosan stimulálja a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szintetizálását. Rendszeres használata visszaadja a bőr egészséges ragyogását, egységes színét, feszességét.

Sebotherapy krém: megoldás a problémás, pattanásos arcbőrök számára, Sepicontrol A5 hatóanyaga gyógyítja a szeborreás tüneteket, elpusztítja a baktériumokat, meggátolja a gyulladás kialakulását és a hiperkeratinizációt. Magas A-, C-, B5 és E-vitamin tartalmával regenerálja a bőrt. Finom védőréteget képez az irritált bőr felületén, segíti regenerációját, fokozza természetes védekezőképességét, erősíti ellenálló képességét, nyugtatja, regenerálja a bőrt.

Éjszakai bőrmegújító krém: felgyorsítja a bőr megújulását, helyreállítja egészséges bőrszínét, tónusát. Rendszeres használata feszessé, élettelivé varázsolja a bőrt. Érzékeny bőrökre is alkalmazható.

Bőrhalványító krém: rendkívül hatékony halványító krém, mely gyorsan és egyenletesen kiegyenlíti a bőrszínt. Sikeresen alkalmazható bármilyen eredetű pigmentfolt kezelésére (chloasma, melasma, szeplő, traumás sérülés, dermabrázió, mélyhámlasztás, vagy plasztikai beavatkozás nyomán létrejövő pigmentációk). Megakadályozza az újabb pigmentációk megjelenését. Visszaadja a bőr fiatalos tónusát, ragyogását. Növényi eredetű hatóanyagai semmilyen toxikus reakciót nem vonnak maguk után.

Hidratáló krém SPF20: mélyhidratáló, regeneráló, anti-aging krém. Egyesíti az algák, a hialuronsav és a C-vitamin hidratáló, bőrmegújító, regeneráló tulajdonságait. Tökéletes védelemmel látja el a bőrt a mindennapos károsító tényezőkkel szemben. Nyugtatja a bőrt. E-vitaminnal és 20 faktoros fényvédelemmel védi a szabad gyök támadások, és az UV-sugarak roncsoló hatásaitól.


 
A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 13.000 - 16.000.- Ft

GIGI Cosmetic Laboratories Oxygen bőriatalító, luxus termékcsaládja. Egyesíti a fejlett technológiát a tudományos kutatással, egyedüli megoldást nyújt az öregedő bőr számára, az öregedés jeleinek megszüntetésére. Az öregedés során romlik az oxigénpótlás, az anyagcsere, lelassul a hám megújulási folyamata, az elasztikus rostok tönkremennek és újak nem képződnek, sima, feszes bőrünk eltűnik, hidratáltsága csökken, csökken a szabad gyökök támadása elleni védelem. Ehhez természetesen olyan külső okok is hozzájárulnak, mint a túlzott napfény, a légszennyeződés. A bőrünkben lezajló összes folyamathoz oxigénre van szükség, a légzés biztosítja életképességünket.

A bőrben fellépő oxigénhiánynak az oka, hogy a sejtek aktivitása csökken, 40 éves korunkra, mikor már a bőrünk oxigén tartalma csak 60%-os, a sejtek újraépüléséhez már nem 28, hanem 40 nap szükséges, korai sejt-elöregedés lép fel, a bőr veszít rugalmasságából, sápadttá, viaszossá válik.

A terméksorozat 4 új, nemzetközi elismerést kiváltó, aktívan együttműködő ránctalanító, kötőszövetvédő és felépítő hatóanyagot, alkotóelemet tartalmaz:

Perflourodecalin: oxigén szállító, fokozza az energiaáramlást, az anyagcserét, gyógyítja a sérüléseket, nyugtató, antiallergén, gyulladásgátló, megköti és eltávolítja a méreganyagokat, visszaállítja a bőr pH szintjét.

Matrixyl: stimulálja a kollagén termelést, újjáépíti a bőr szöveti szerkezetét, így látványosan csökkenti a ráncokat, erősíti a bőrszerkezetet, feszessé teszi a bőrt és 24 órán keresztül hidratálja, felgyorsítja a sebek gyógyulását.

Sepilift: sima, feszes bőrt eredményez, hidratál, csökkenti a ráncokat, sejtmegújító, védi a kollagén és elasztin rostokat, antioxidáns, késlelteti az öregedési folyamatot.

Taurin: hidratál, véd az antioxidánsok ellen, plusz energiát biztosít.

Mindezeknek bőr- és sejtmegújító, fiatalító hatásuk van. A rendszeres oxigén és nedvesség ellátás, a bőr önmegújító folyamatainak aktiválása, táplálása által, az Oxígen Prime termékek stimulálják és feszessé teszik a bőr teljes szerkezetét. Késleltetik a kis és mély ráncok kialakulását. A bőr rugalmas és energiával teli lesz. A kollagén és elasztin rostokat megfelelő védelemmel látjuk el, sérüléseiket orvosoljuk és új rostok képződését indítjuk el.

A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 13.000 - 16.000.- Ft

Bőrmegújító, feltöltő kezelések

Emozioni Plus érzékeny bőrre

Emozioni Plus

A bőr nagyon érzékeny szervünk, a leginkább kitett a külső hatásoknak.

Egyre több ember bőre reagál érzékeny az új környezeti és életvitelből fakadó hatásokra, mint a szmog, légkondicionáló, nagy hőmérsékletingadozások, mesterséges kozmetikumok, stressz, étkezés, dohányzás, stb.

Az agyunk és a bőrünk szoros kapcsolatban áll egymással, bőrünk visszatükrözi érzéseinket, hangulatunkat, közérzetünket. A pszichés stressz sajnos negatív elváltozást okozhat a bőrön.

A stresszen kívül néhány bőrtípus genetikailag is hajlamos érzékennyé válni. Érintheti a zsíros, az aknés, a száraz, és az érett bőröket is.

Szinte minden vendég bőrén felfedezhető az érzékenység valamilyen formája.

Ezért alkotta meg a Vagheggi cég az Emozioni Plus termékcsaládot.

Egy teljes termékcsalád érzékeny bőrökre, ami innovatív stratégiákkal küzd a problémák ellen.

 • Gyengéden tisztítja és megújítja a bőrt.
 • Megerősíti és helyreállítja barrierjét.
 • Védi a hajszálereket.
 • Megelőzi és kontrollálja a bőrpírt, irritációt, érzékenységet.
 • Védelmet nyújt az UV fény ellen.
 • Nyugtat.
 • Hozzájárul a bőr jó közérzetének visszaállításához, megszüntetve a diszkonfonrt érzetet.

Modern technológiákkal a legjobb, nagy hatékonyságú összetevőket nyerték ki a természetből, ezáltal megalkotva egy antistressz kozmetikumot, mely az arctisztítástól a hidratáló krémig biztosítja az otthoni bőrápoló, bőrvédő programot. Védőpajzsot képez a légszennyezettség ellen. Professzionális kozmetikai kezelés kínál érzékeny, kis tűrőképességű, rozaceás bőrökre.

Hatékony, de természetes kozmetikai megoldás bármilyen bőrérzékenység esetén.

A termékcsalád minden tagja úgy lett megalkotva, hogy jobb ellenállóképességet biztosítson a bőrnek.

Nem tartalmaznak alkoholt, színezéket, parfümöt, parabéneket, paraffint, tartósítószert, ásványi olajakat, propilénglikolt, EDTA-t, BHA-t, BHT-t. Nikkel tesztelt.

Hatóanyagai:

Kurkuma gyökérből előállított molekula, mely kiváló regeneráló, antioxidáns, gyulladáscsökkentő, hatékony gyógyító hatása van. A bőrön alkalmazva képes megelőzni és helyreállítani a stressz okozta irritációt. Megelőzi a bőrszárazságot, a gyulladást, a bőr védekezőképességének gyengülését, javítja a vízháztartást.

Szecsuáni borsból egy szabadalmaztatott hatóanyagot állítanak elő, mely csökkenti az érzékeny bőrök kellemetlen tüneteit, edzésben tartja a bőrt, csökkenti a külső, belső stressz hatásait.

2 innovatív hatóanyagán kívül bio áfonyát, tengerparti fenyőt, kamilla desztillált vizes oldatát, gránátalmát, különböző tápláló összetevőket, vitaminokat, hyaluronsavat és Béta-glukánt is tartalmaz.

Próbáljátok ki! Hatásos, látványos kezelés. Az illata? Mesés...


 
A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 13.000 - 16.000.- Ft

A bőrön megjelenő foltokat, fáradt, fakó bőrképet különböző hatások eredményezik, mint a szennyezett levegő, a szmog, a stressz, a helytelen, túlzott napozás, a hormonális egyensúly változása, a terhesség. Az idősödő bőrön is jelentkezhetnek foltok, elszíneződések.

 

A lassuló bőrmegújulás és a csökkent mikrokeringés is negatívan befolyásolja a bőr állapotát.

 

A White Moon termékek kiváló segítséget nyújtanak ezekre a problémákra minden évszakban, és minden a problémával érintett korosztály számára, mert

 • megelőzi és csökkenti, halványítja az elszíneződéseket, foltokat
 • szabályozza a melanin képződést
 • védi a bőrt a környezet szennyeződésektől
 • javítja a keringést
 • táplálja a bőrt
 • megelőzi a bőröregedést
 • alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson és a kézfejen.

Egységesíti a bőrszínt, sima, ragyogó bőrképet eredményez mélytisztító hatással, miközben energia koncentrátum a bőr számára anti-aging hatással.

 

Enzimblokkoló, halványító, nyugtató, kollagén stimuláló, antioxidáns hatóanyagok szinergiája.

 

Végezhető vele 30 perces, gyors, Beauty Expressz kezelés, kényeztető bőrmegújítás masszázzsal, gépi kezeléssel, de tisztítás mellé is ajánlott.

 

A kezelés hatékonyságát otthoni ápolókkal fokozhatjuk.

 

WHITE MOON 2:1 HATÁSÚ TISZTÍTÓ TONIK

Egyesíti a lemosó tejet és a tonikot. Praktikus a használata, gyengéden mégis intenzíven tisztít.

 

WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-DERÍTŐ VÉDŐ EMULZIÓ

Innovatív halványító emulzió, amely megelőzi és csökkent a bőrön található foltokat. Védelmet nyújt a káros külső környezeti hatásokkal, UV-sugarakkal szemben, megelőzi a bőr korai öregedését, segíti regenerálni a bőrt.

 

WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-DERÍTŐ KONCENTRÁTUM

Innovatív technológiával előállított koncentrátum, ami azonnali, nagyfokú hatást gyakorol a foltokra, használatával egy egységes bőrképet eredményez, elhalványítja a foltokat, béta-glukán tartalmának köszönhetően regeneráló és bőröregedés gátló hatása is van.

 

WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-BŐRMEGÚJÍTÓ AMPULLA

Bőrmegújító koncentrátum, hatóanyagai simítják és megújítják a bőrfelszínt. Kiváló a szürke, fakó, foltosodásra hajlamos bőrök kezeléséhez, otthoni kúraszerű ápolásra is javasolt, meghosszabbítva a szalonkezelést.


 
A kezelés időtartama: 45 - 60 perc
A kezelés ára: 8.500 - 13.000.- Ft

Az érett bőr ápolására és kezelésére nyújt hatékony segítséget. Ránctalanítás, regenerálás fitoösztrogénes hormonpótlással. A menopauza után a drasztikus hormonváltozások miatt a bőr jelentős mértékben veszít nedvességtartalmából, feszességéből, fénytelenné, fakóvá, petyhüdtté válik. A termék aktív hatóanyaga egy növényi ösztrogén, fitoösztrogén, az izoflavon, ami egy szójából kivont protein, mely a természetes ösztrogén hatásával egyezik a bőrben. A növényi ösztrogének feltöltik a bőrt, elősegítik a kollagén rostok megújulását, kisimítják a finom ráncokat, megnövelik a bőr hidratáltsági szintjét, feltöltik, helyreállítják rugalmasságát, feszességét.

fitoösztrogének befolyásolják a sejten belüli folyamatokat, stimulálják a saját szteroid-előállító enzimeket, a fehérjeszintézist, gátolják a sejtek rosszindulatú növekedését, segítik az erek regenerálódását.

Az izoflavon fokozza a kollagén és elasztin rostok rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát, a sejtosztódást, erősíti a bőr immunfolyamatait, az irha érhálózatát, megelőzi a rosacea kialakulását, növeli a hám és az irha sejtjeinek energiáját, szabályozza a bőrben zajló lipid folyamatokat, a faggyú- és szaruzsír mennyiségét.


 
A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 13.000 - 16.000.- Ft

GIGI Cosmetic Laboratories Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer. A termékcsalád 5 különleges algából nyert hatóanyagával és rendkívül erős antioxidáns komplex tartalmával az alábbi problémákra nyújt megoldást: ráncok, fakó, sápadt bőr, tág pórusok, bőrpír, laza tónus, értágulatok, dehidratáltság, rugalmatlanság, pigmentáció, aknék, komedók. Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, szmog, életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabadgyök támadások.

Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, vagy hosszabb, regeneráló, kényeztető kezelést, illetve kezelési kúrát is.

5 különleges algából kivont hatóanyag és az olajfa levelének kivonatában található hatóanyag biztosítja a termékcsalád eredményességét:

Sahel Scenedesmus: tiszta energia, serkenti az élettani biokémiai folyamatokat, sejtregeneráló, nedvesség tartalom növelő, nedvesség megkötő, antioxidáns, bőrpírcsökkentő, nyugtat, segíti a sejtlégzést.

Chondrus Cripsus: nedvesség tartalom növelő, nedvességmegkötő, felduzzasztja a kollagén és elasztin rostokat, nyugtat, hűsít.

Alaria Esculenta: táplál, semlegesítik a szabad gyököket, védi a sejtmembránt, rugalmas rostokat, kollagén- és hialuronsav szintézist segíti, felerősíti a sejtlégzést és energiaáramlást.

Laminaria: csökken a pattanást, mitesszert kiváltó baktériumok száma, pórusok mérete, gátolja a hormonális okokból kialakult túlzott faggyútermelést, bőr olajos csillogását gátolja.

Codium Tomentosum: mélyen és tartósan hidratálja, bőrmegújító, gyulladáscsökkentő.

A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 13.000 - 16.000.- Ft

GIGI Cosmetic Laboratories Recovery egy helyreállító, gyógyulást elősegítő, elő- és utókezelő termékcsalád. Növényi őssejtes gyógyászati terméksor magas antihisztamin tartalommal, mely a bőr különböző igénybevételeiből származó problémák kezelésére lett kifejlesztve és tesztelve. Kifejezetten ajánlott plasztikai műtétek, kémiai hámlasztások kiegészítő termékeként. Felkészíti a bőrt a különböző gyógyászati beavatkozásokra (pl.: plasztikaim injekciós feltöltés, Botox, stb.), illetve felgyorsítja gyógyulását, regenerációját. Felerősíti a kozmetikai, gyógyászati kezelések hatásfokát és elősegíti az eredmények hosszabb idejű fenntartását.

Minden páciensünknek ajánljuk bőrfiatalításra, ránctalanításra, de a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, rosaceás, vagy napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, a kiegyensúlyozatlan étrend (diéta) okozta bőrhibák orvoslására, és a Quadro, Plasma G kezelések mellé otthoni ápolására is kiváló.

Különleges összetevői felerősítik a bőr védekező képességét és helyreállítják egészséges működését.

Előkezelőként felerősíti és egyenletessé teszi a bőrt a hatóanyagok befogadásához, előkészíti a kozmetikai vagy orvosi eljárásokra, felgyorsítja regeneráló képességét, helyreállítja természetes védekező képességét, minimalizálja a kozmetikai és orvosi beavatkozások kockázati tényezőit.

Utókezelőként nyugtatja a bőrt, megerősíti és felgyorsítja öngyógyító képességét, csökkenti a kezelések kellemetlen hatásait (duzzanat, bőrpír, feszülés, szárazság), felerősíti az alkalmazott kozmetikai, gyógyászati eljárások hatásfokát, elősegíti az elért eredmények hosszú távú megőrzését.

Főbb hatóanyagai:

PhytoCellTec TM Malus Domestica: egy különleges svájci almafajta őssejtjeiből nyert kivonat 92%-al serkenti az emberi őssejtek termelődését, új életerővel töltik fel bőrünket, sejtjeinket, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek képződését indítják el. A fiatal őssejtek képesek 28 nap alatt új hámszövetet felépíteni, viszont az öreg őssejtek ekkora megújulásra már nem képesek. Kutatások bizonyítják, hogy az idős bőrben található őssejtek visszanyerik a sejtképző képességüket a növényi őssejtes kezelés során, a  kezelt bőrfelület megújul, a ráncok feltöltődnek, visszanyerik fiatalos feszességét, ragyogását, ellenállását, sejtek élettartama megnő.

Butterbur kivonat: gyulladás- és bőrpír csökkentő, nyugtató hatású, megelőzi az allergiás tünetek megjelenését.

Speciális édesgyökér kivonat: erős gyulladáscsökkentő és gyulladásgátló, viszketéscsillapító, bőrpír csökkentő, gyógyulást elősegítő, regeneráló hatású gyógynövénykivonat.

Biodynes TRF: nyugtató, gyulladásgátló, megnöveli a sejtlégzés hatékonyságát, hidratál, segíti a hyaluronsav megkötését, csökkenti a ráncok mélységét intenzív kollagén felépítő mechanizmusok beindításával.

Növényi őssejttel a bőr helyreállítása érdekében: https://beautykozmetika.wordpress.com/2016/10/03/novenyi-ossejttel-a-bor-helyreallitasa-erdekeben/ 


A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 13.000 - 16.000.- Ft

Szépítő arckezelések

 


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 7.000.- Ft


 
A kezelés időtartama: 90 perc
A kezelés ára: 9.500.- Ft


 
A kezelés időtartama: 45 perc
A kezelés ára: 8.500.- Ft


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 8.500.- Ft

Az erősebbik nem számára is fontos és sokszor elvárás az ápolt, vonzó külső. De csak akkor lehetnek Ők is magabiztosak, sikeresek, legyen szó karrierről vagy magánéletről, ha jól érzik magukat a bőrükben.

 

A rendszeres borotválkozás peelingként hat arcbőrükre, melynek következtében egy idő után dehidratálttá, érzékennyé válik. Bőrük 24%-al vastagabb, mint a nőké és átlagosan 20%-al több faggyút termel, mely hatására pattanások, miteszerek alakulhatnak ki az arcon és a testen egyaránt. Sokan a kopaszodás, mások a nemkívánatos szőrszálak ellen harcolnak, de egyre többen vetnek be valamilyen fegyvert a ráncok ellen is.

 

Bőrükre hatással van a mindennapi rohanás, a stressz, a sok utazás, a kevés alvás, a rendszertelen és vitaminszegény táplálkozás és még sorolhatnánk az okokat, melyek egyre nehezebbé teszik a testi-lelki egyensúly megtartását.

 

Ezért kell Nekik is időt fordítaniuk magukra, amikor Velük foglalkoznak, ellazulnak egy kényeztető arc-, és dekoltázsmasszázzsal, mely energetizál, frissít, serkenti a bőr élettani folyamatait, segíti a sejtek megújulását, regenerálódását, lassítja az öregedést, normalizálja a faggyúmirigyek működését, fokozza a vér-, és nyirokkeringést, javítja a bőr oxigén-, és tápanyagellátását. Felfrissül a bőrük, jobban működik a szervezetük.

 

A GIGI MAN, kizárólag férfiaknak kifejlesztett termékcsaládja!

 

Az erősebbik nem bőre is igényli a professzionális ápolást. Erre kínál megoldást a GIGI MAN termékcsalád 3 tagja.

 

After shave borotválkozás utáni antiszeptikus, alkoholmentes zselé, mely nyugtatja, regenerálja, frissíti, és védi a bőrt az irrritációtól és szőrtüszőgyulladástól.

 

After shave borotválkozás utáni alkoholmentes, mélyhidratáló balzsam, hidratáló hyaluronsavval, nyugtató aloe verával, megakadályozza a bőrpír és irritáció kialakulását.

 

Mélyhidratáló, tápláló, ránctalanító szemkrém, mely táplálja, nyugtatja a szemkörnyék érzékeny bőrét, feltölti a vízhiány okozta ráncokat.


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 7.000.- Ft

Hámlasztás

Amikor a bőr fiatal és az élettani folyamatok megfelelően működnek, a felhám egyetlen sejtjének életciklusa körülbelül 28 napig tart. 30 éves kortól azon kívül, hogy megjelenhetnek a bőröregedés első jelei, a sejtcserélődés ritmusa is elkezd lassulni. Az évek múlásával a bőr fénytelen, egyenetlen lesz, helyenként megvastagszik.

Hasonló jelenség figyelhető meg a fiatalabbak bőrén is a helytelen napozás, a nem megfelelő kozmetikumok és makeup termékek használata, érzékenység, stressz, szmog esetén, de a helytelen életmód és táplálkozás is okozhatja.

Ezekben az esetekben alkalmazandó fontos stratégia a sejtmegújulás ösztönzése, azzal a céllal, hogy annak ritmusa változatlan maradhasson.

A különböző kozmetikai hámlasztó kezelések gyors és ellenőrzött, de biztonságos formáját képviselik. A hámlasztó kúra hatására az elöregedett, károsodott szövetet egy egészségesebb váltja fel, mely eredményeként

 • az arcvonások fiatalabbnak tűnnek, a ráncok kisimulnak, az árnyalatbeli különbségek csökkennek,
 • a bőrfelület egyenletes lesz, a pórusok szűkülnek,
 • felgyorsul a kollagén szintézis,
 • hidratál, regenerál
 • csökkennek a pattanások, hegek
 • halványodnak a pigmentfoltok
 • kisimulnak a ráncok
 • felerősíti a kozmetikai kezelések és az otthoni ápoló termékek hatékonyságát.

Kiváló előkészítése, kiegészítése esztétikai gyógyászati kezelések előtt is, mint a hyaluronsavas, vitaminos, vagy egyéb feltöltések.

Ajánlott nőknek és férfiaknak, érett, száraz, zsíros bőrre, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt.

Gépi hámlasztások:

 • Mikrodermabrázió, más néven bőrcsiszolás vagy mechanikai peeling, az egyik leghatékonyabb és kontrollált módja a hámréteg elhalt szarusejtjeinek koptatására, a hámréteg felső részének eltávolítására. Ez egy manuális eljárás, mely nem fájdalmas, de eredményes. A készülék finom alumíniumoxid kristály segítségével csiszolja le a hámréteg felső rétegét, javítja a felhám állagát, apró ráncokat tüntet el, átjárhatóbbá teszi a pórusokat, megkönnyíti a hatóanyagok bevitelét, a bőr feszesebb, rugalmasabb, egyenletesebb lesz, felgyorsul a sejtképződés, a kollagén és elasztin termelődés, a mikrokeringés az erekben, javul a nyirokkeringés, az anyagcsere, a bőr tónusa, halványodnak a pigmentfoltok, csökken a ráncok mélysége. Steril eljárás, a hámlasztás teljesen személyre szabható, mivel annak mélysége és erőssége is szabályozható, így minden bőrtípust, még az érzékeny, vagy a kémiai peelingre allergiás bőr is kezelhető ily módon. Nincs hegesedés, sem fájdalom érzet, kémiai peelinggel is kombinálhatjuk.
 • Dinamikus vízsugár peeling: amit eddig csak az orvostechnika alkalmazott. Szuperszonikus sebességgel áramló oldat és levegő keverékével, mini gőzborotvaként peelingezi le a bőrt, miközben Oxigénnel és nedvességgel tölti fel. Hatásaiban és eredményeiben teljesen megegyezik a Mikrodermabrázióval. Kombinált kezelést is végezhetünk vele, hisz a hidratáló folyadék helyett savas oldatot is alkalmazhatunk, így egyszerre végzünk mechanikai és kémiai kezelést, miközben 6 szintű bőrfiatalítás végzünk: peeling, mélytisztítás, hidratáció, oxigén feltöltés, vér- és nyirokkeringés fokozás, pigment halványítás.

 

A jótékony bőrmegújító hámlasztásról IDE KATTINTVA olvashattok.


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 8.500.- Ft

Amikor a bőr fiatal és az élettani folyamatok megfelelően működnek, a felhám egyetlen sejtjének életciklusa körülbelül 28 napig tart. 30 éves kortól azon kívül, hogy megjelenhetnek a bőröregedés első jelei, a sejtcserélődés ritmusa is elkezd lassulni. Az évek múlásával a bőr fénytelen, egyenetlen lesz, helyenként megvastagszik.

Hasonló jelenség figyelhető meg a fiatalabbak bőrén is a helytelen napozás, a nem megfelelő kozmetikumok és makeup termékek használata, érzékenység, stressz, szmog esetén, de a helytelen életmód és táplálkozás is okozhatja.

Ezekben az esetekben alkalmazandó fontos stratégia a sejtmegújulás ösztönzése, azzal a céllal, hogy annak ritmusa változatlan maradhasson.

A különböző kozmetikai hámlasztó kezelések gyors és ellenőrzött, de biztonságos formáját képviselik. A hámlasztó kúra, vagy az otthon végezhető bőrmegújító eljárások hatására az elöregedett, károsodott szövetet egy egészségesebb váltja fel, mely eredményeként

 • az arcvonások fiatalabbnak tűnnek, a ráncok kisimulnak, az árnyalatbeli különbségek csökkennek,
 • a bőrfelület egyenletes lesz, a pórusok szűkülnek,
 • felgyorsul a kollagén szintézis,
 • hidratál, regenerál
 • csökkennek a pattanások, hegek
 • halványodnak a pigmentfoltok
 • kisimulnak a ráncok
 • felerősíti a kozmetikai kezelések és az otthoni ápoló termékek hatékonyságát.

A savas hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a bőr "kicserélődése" mintegy 28 nap alatt megy végbe egészséges, megfelelően működő arcbőrnél. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, így a frissebbek nem tudják átvenni a helyüket. Ezen segít a savas hámlasztó kúra. Az 5-6 héten keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a pigmentfoltokat, megszűnteti az aknés csomókat, gyulladásokat.

Célszerű savas hámlasztó kúrát alkalmazni elhanyagolt, régen kezelt bőr esetén, súlyos szeborreás, aknés bőrnél, fokozottan zsírhiányos, mélyrétegű vízhiányos bőrnél, fénykárosodott, pirmentfoltos, öregedő, ráncos bőr esetén.

Kiváló előkészítése, kiegészítése esztétikai gyógyászati kezelések előtt is, mint a hyaluronsavas, vitaminos, vagy egyéb feltöltések.

Ajánlott nőknek és férfiaknak, érett, száraz, zsíros bőrre, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt.

A kémiai hámlasztásokhoz bőrtípusnak megfelelő, különböző típusú és erősségű savakat alkalmazunk, mint pl. AHA, BHA, PHA, Gyümölcs-, Mandula-, Tej-, Szalicil-, Glikolsav.

Minden kezelés kombinált. Nemcsak megújítjuk a bőrt azzal, hogy eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, de kihasználjuk a kezelések egyik jótékony hatását, mely szerint befogadóbb lesz a bőr, könnyebben tudjuk mélyre juttatni a hatóanyagokat. Ezért a hámlasztás elvégzése után szérumokkal, Ultrahang kezeléssel, pakolással támogatjuk a bőr hidratációját, regenerációját.

Az eredmény sima, élettel teli, megújult, feszesebb bőr.

 

A jótékony bőrmegújító hámlasztásról IDE KATTINTVA  olvashattok.


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 8.500.- Ft

Phyto Makeup

Nők ezre változtatták, vagy éppen változtatják meg a világot.

 

A Vagheggi 4 női ikont választott a makeup termékcsalád megalkotásakor.

Lukrecia Borgia (modenai hercegné, a végzet asszonya).

Frida Kahlo (mexikói festőművész, közéleti szereplő).

Éva (bibliai alak, első nő)

Grace Kelly (Oscar díjas amerikai szinésznő, monacoi hercegné).

 

Egy nőt a személyiség, öröm, szenvedély, fenségesség, különlegesség, művészet, intelligencia határoz meg.

 

A Vagheggi új Phyto Makeupja a szépség minden formáját szeretné megjeleníteni, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb színvilágot, amivel személyiségének ezer árnyalatát bemutathatja.

Lukrecia - piros, intenzív.

Frida - élénk, erős színek, mexikói színvilág.

Éva - természetes, de kihívó, csábító.

Grace - elengancia, visszafogott, kifinomult, diszkrét.

 

A Vagheggi phyto megközelítése természetesen központi szerepet kapott az új smink termékcsaládnál is.

 

Sminkelésnél az első lépés a bázis:

4 szérumot kínálunk a különböző bőrtípusok számára:

 • White Moon: erős halványító hatást fejt ki a foltos bőrök számára.
 • Delay Infinity: a benne lévő optikai photoshop hatóanyag lehetővé teszi, hogy kevésbé látszódjanak a ráncok az érett bőrökön.
 • Rehydra: intenzív hidratáló alap száraz bőrre.
 • Emozioni Plus: a benne levő zöld soft focus mikropor elfedi az irritációt, pirosságot.

 

Phyto Makeup termékeink:

 • 5 féle alapozót kínálunk a különböző bőrtípusok számára, mindegyiket 3 árnyalatban.
 • Korrektor krém és ceruza változatban.
 • Kompakt és por alakú púderek, highlighter, bronzosító, pirosító.
 • 4 női ideálhoz illő szemhéjfesték paletta.
 • 10 különböző színű ápoló rúzs, illetve 12 színárnyalatban matt folyékony, extra tartós rúzs közül választhattok.
 • 2 féle szempilla spirál, szempilla és szemöldök ápoló, illetve szemhéjtus.
 • Szem-, szemöldök-, szájceruzák.
 • Körömápolók, körömlakkok.
 • Sminkecsetek, hegyező, alapozó szivacs.

 

Napozás

Napozás következmények nélkül

napfény gyógyító hatása évezredek óta ismert, azonban a Földünket érő napfény alkotó különböző sugaraknak más-más, nemcsak gyógyító hatása van az emberi szervezetre. A napfényben lévő káros sugarak az ózonréteg elvékonyodásával egyre nagyobb százalékban érik a Földet. Évről évre egyre több bőrrákos beteget diagnosztizálnak az orvosok és az öregedéssel kapcsolatos bőrkárosodásért is kb. 80%-ban a napfény okolható, a maradék 20% a természetes öregedés, genetikai adottságok és egyéb életmódbeli szokások számlájára írható. A napsugárzás okozta bőrkárosításról mindenki saját magán meggyőződhet, ha a napfénynek kitett arc-, nyak- kezek-, dekoltázs bőrét összehasonlítja a ruhával többnyire fedett bőrrésszel. Ráncosabb, sötétebb-, világosabb foltokkal, erekkel tarkított bőrt láthat a sima, kevésbé ráncos bőrhöz képest. Bőrünkre az UV sugarak jelentik a legnagyobb veszélyt, mivel ezeknek a sugaraknak vannak a legintenzívebb biológiai hatása. Pozitívuma, hogy D3-vitamint képez a bőrben, fokozza a vérképző szervek működését, javítja a szervezet általános állapotát, növeli az immunitást.

A bőr összegzi az élete során elszenvedett bőrkárosodásokat és nem felejt!!!

Ha valakit élete során túl sok napfénykárosodás (napégés) ér, egy idő után kimerül bőrének védekezőképessége és a DNS károsodás hatására először elszarusodási zavarok keletkeznek a hámban, majd később bőrrák alakul ki.

Ezért fontos, hogy MINDIG fényvédővel ellátott hidratáló krémet használjuk az arcunkra és lehetőleg a testápolónk is a védelemhez szükséges faktorszámú legyen.

fényvédő faktor azt jelenti, hogy alkalmazása esetén annyiszor hosszabb ideig tartózkodhatunk a napsugaraknak kitéve a leégés elkerülésével. Viszont nem árt tudni, hogy ez is egyénenként eltérő, hiszen az egyes bőrtípusok fényérzékenysége más és más.

1-es típus: Világos bőr, szeplők, világos szem, vörös haj, sohasem barnul, mindig leég. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 10 perc.

2-es típus: Világos bőr és szemek, szőke haj, néha lebarnul, gyakran leég. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 10-20 perc.

3-as típus: Barna szemek, közepes barna bőr, sötét hajszín, mindig lebarnul, néha leég. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 20-30 perc.

4-es típus: Sötét, kreol alap bőrszín, sötét haj, mindig és rendkívül gyorsan lebarnul, nem hajlamos leégésre. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 60 perc.

A dermatosis solaris, vagyis a leégés, a napozás követően 2-6 órán belül jelentkezik, maximumát 24 óra múlva éri el, majd néhány nap múlva hámlás követi és 2-3 hónapos pigmentációval gyógyul. A leégés mértéke függ a bőrtípustól és a napfény erősségétől, ezek alapján az egyszerű bőrpírtól, ödémától és hólyagképződésig terjedhet, mely már óriási szeplőket, maradandó pigmentációt hagy maga után. Ennek kiváltója általában az UVB sugarak.

Az UVA tartományról sokáig azt hittük, hogy veszélytelen, hiszen kis mennyiségben fokozzák a csontképződést és aktiválják immunrendszerünket, de a bőr idő előtti öregedését (photo-aging) is „ő” okozza. Ma már tudjuk, hogy ennek a sugarai mélyebbre hatolnak és a károsító hatás nem a hámban, hanem lejjebb, az irhában jelenik meg. Ezt visszafordíthatatlannak tartják a bőrgyógyászok. A kötőszöveti rostok és főleg az elasztikus rostok feltöredeznek, rendezetlenek lesznek, elpusztulnak. Ennek hatására a bőr öregebb kinézetű, ráncos lesz. Az UVA sugarak tehetőek felelőssé a napallergia, a polimorf fénydermatózis, a Mallorca-acne és a különböző pigmentációk kialakulásáért is. Sőt az UVA sugarak az UVB sugarak károsító hatását is felerősítik. Az UVB sugarak nagy energiájúak és a bőrben elnyelődve szabad gyökök és gyulladáskeltő fehérjék keletkezését segítik elő. A szabad gyökök hatására a bőrben a sejteken genetikai anyagát, a DNS-t is károsodás éri.

FONTOS!!!

A fényvédőt legalább fél órával azelőtt kell felvinni a bőrünkre, mielőtt egyáltalán a napra mennénk, mert időbe telik, amíg beszívódik a bőrbe és beindítja a védekező folyamatokat. Sokan addig égnek meg, amíg elsétálnak az úti célig, és ott már hiába kenik be magukat, a baj már megtörtént.

A mai modern napvédők a különféle fényvédő „technikákat” ötvözve alkalmazzák, általában tartalmaznak fizikai fényvédőt, melyek szétszórják, visszaverik a bőrünkre vetülő fényt, illetve kémiai fényvédővel is rendelkezek, melyek elnyelik, semlegesítik mind az UVA és UVB hullámhossz tartományába eső sugarakat is.

NE FELEJTSÉTEK!!! NAPOZNI SZABAD, csak okosan kell ezt is csinálni!!!

 

Napozás szabályai!

 • Ne napozzon senki évente 50 óránál többet, beleértve a szoláriumban töltött időt is!
 • FONTOS a fokozatosság, fokozatosan szoktassuk bőrünket a napsugarakhoz, és a mértékletesség, másfél óránál többet ne napozzunk!
 • A szolárium csak UVA sugarkat bocsát ki, így nem készíti fel a bőrt az UVB sugarak támadására!
 • Bőrünket a megfelelő fényvédőszerrel a napozás megkezdése előtt legalább 30 perccel kenjük be! Időbe telik, hogy beinduljanak a védekező folyamatok. Sokan akkor égnek meg, amíg lesétálnák a strandra!
 • 3 év alatti gyereket egyáltalán ne napoztassunk!
 • A gyermekek számára magas fizikai fényvédő tartalmú napkrémet vásároljunk, emellett kis sapkával, könnyű, szellős ruhával óvjuk bőrüket!
 • Délelőtt 11 és délután 3 óra között TILOS napozni! Ha mégis a szabadban szeretnénk tölteni ezt az időszakot is, akkor azt tegyük árnyékban!
 • Fogyasszunk a megszokottnál nagyon mennyiségű folyadékot!
 • Napozáskor jó, ha kerüljük az alkohol tartalmú italok fogyasztását!
 • Minden napozás után használjunk nyugtató, hidratáló, tápláló hatású krém, testápolót!
 • Vizes bőrrel nem ajánlott a napozás, mivel vízcseppek apró nagyítóként működnek és fokozzák a napégés veszélyét!
 • Csak letisztított bőrrel napozzunk! Strandolás előtt távolítsuk el a sminket, mossuk le bőrünkről a parfümöt és az izzadságátlót is mielőtt felvinnénk a fényvédőt!
 • Egyes gyógyszerek fényérzékenységet okozhatnak, fotoallergiás reakciót válthatnak ki a bőrön, így ilyen esetben nemcsak a napozást, de a szoláriumoz használatát is mellőzni kell. A betegtájékoztatót mindig alaposan nézzük meg, amikor új gyógyszert kapunk!
 • Fényvédő ételek fogyasztásával is fokozhatjuk a napfénytűrésünket! Ilyen ételek a sárga-piros gyümölcsök, zöldségek!
 • Kerüljük a fűszeres ételek fogyasztását!
 • A nap hatására gyakran előjön a herpesz azoknál, akikben lappang a vírus! Ezért Nekik érdemes fokozottan figyelni a magas faktorszámú termékek használatára az adott területen is!
 • Mivel bizonyos növények nedvei is fényérzékennyé tehetik a bőrt, ezért soha ne feküdjünk közvetlenül a fűre!
 • Terhesség esetén az addig megszokottnál erősebb fényvédelemről kell gondoskodnunk, hiszen az együttes hormon és napfényhatás nagyobb valószínűséggel vezethet májfolt kialakulásához!
 • Napszemüveg, kalap, vagy sapka használata javasolt! Még az autóban is, hiszen az autók ablak üvege az UVB sugárzás 70%-át átengedi, de a tengervíz is csak a sugarak 50%-át nyeli el 1 m-es mélységben!
 • A legkönnyebb leégni városnézés, sétálás, teregetés, munkába menet, bevásárlás közben, hiszen sokan ilyenkor egyáltalán nem látják el fényvédelemmel testüket, sőt, vannak, akik arcukat sem.
 • Egyes textíliák a napsugárzás 50%-át átengedik, a sötét színek nyelik el a legjobban a sugarakat, de fontos, hogy nedvesen csökken a ruhadarab védőhatása!
 • Rozáceás, vagy arra hajlamos, illetve a zsíros bőrűek ne használjanak olaj tartalmú napozószereket!
 • 2 hetente radírozzuk le egész testünket testpeelinggel, vagy lufa szivacs segítségével!
 • Napozótermékek választásánál ne az ár határozza meg a döntést, használjunk professzionális, jó minőségű, bőrünknek megfelelő termékeket!
 • Bőrünk összegzi az élete során elszenvedett károsodásokat, és NEM FELEJT! Ezért is fontos, hogy vigyázzunk a leégéssel.
 • Figyelnünk kell rá, hogy a víz felszíne visszaveri és megduplázza a napsugarakat.
 • SOHA ne fújjunk közvetlenül a bőrünkre parfümöt, bizonyos illóolajos készítményt, mivel a bőrre kerülve napfény hatására fokozott pigmentációt, sőt gyulladást is okozhat.