Bőrdiagnosztika

A Vagheggi Face Skin Analyser egy új professzionális, hi-tech rendszer az arcbőr azonnali és pontos diagnosztizálásához. Az arcbőr problémáinak, állapotának teljes felmérése csupán 10 percet vesz igénybe, ami lehetővé teszi a gyors, azonnali és intelligens diagnosztizálás elvégzését.

3 különböző program és 6 adatfelvételi lehetőség áll rendelkezésre a teljesen és személyre szabott megoldás érdekében.

A különböző nagy felbontású és nagy pontosságú optikákat használó videokamera rendszer 3 különböző diagnosztikai megközelítést tesz lehetővé:

 • CLEANSING PROGRAM: célja a bőr elsődleges diagnosztizálása, valamint a bőr optimális egészségi állapotának fenntartásához szükséges, megfelelő kezelési eljárások és termékek összeállítása.
 • AGE CARE PROGRAM: célja a bőr öregedésével összefüggő főbb bőrproblémák diagnosztizálása, majd a megfelelő kezelési eljárások és age care termékek meghatározása.
 • KAMERA: szabad elemzéses módszer, melynél a kamera használata a test más területein is alkalmazható.

Minden program számos olyan diagnosztizálási lehetőséget kínál, amely megkönnyíti a bőr főbb paramétereivel, úgy, mint HIDRATÁLTSÁG, FAGGYÚTERMELÉS, PÓRUSOK, SZENNYEZŐDÉSEK, FOLTOK/ELSZÍNEZŐDÉSEK, EREK, RÁNCOK kapcsolatos komplex megoldás azonosítását a digitális képfeldolgozáson alapuló, korszerű tudományos megközelítés segítségével.

Közvetlenül egy tablet képernyőjén keresztül tudod követni az elemzést, miközben folyamatosan kommunikálunk a kapott eredményekről, a látott fotókról, a felderített problémákról, mely során minden, a bőröddel kapcsolatos, a bőrödet érintő kérdésedre választ kapsz.

Nagyon hatékony elemzést készítünk a bőrödről. A 3D-s felvételek, valamint a diagnosztizálás során készített fotók a bőr állapotának különböző szintjeit mutatják. Az adatbázisban szereplő számtalan mintával összehasonlíthatjuk a bőrállapotot.

Az elemzés eredményei könnyen érthetőek és elmenthetőek az adatbázisban, ami lehetővé teszi a szépségszalonban folytatott kezelések és az ajánlott otthoni szépségápolók hatékonyságának nyomon követését. Az eredményeket és a felvételeket e-mailben is a rendelkezésedre tudom bocsájtani.

Ennek a kozmetikai készüléknek a segítségével rengeteg mindent megtudhatunk a bőr állapotáról. Olyan esetleges problémákról is, amik szabad szemmel nem, viszont az arcdiagnosztikai gép segítségével láthatóvá válnak a képernyőn. A bőrről 3 dimenziós nagy felbontású fotók is készülnek, ahol a pórusok állapotát elemezhetjük, valamint láthatóvá válik a ráncok valódi mélysége is. A rendszer azt is méri, hogy kornak megfelelő-e a bőr állapota, mennyiben tér el az elvárt mértéktől, ehhez képes milyen intenzitású beavatkozásra van szükség.

Visszajáró vendégeimnek rendszeresen végezhetünk bőrdiagnosztikát, amivel folyamatosan analizálhatóvá válik a bőr állapota, végigkísérhető a javulás folyamata.

Meglévő és leendő vendégeim számára ez lehet a legjobb befektetés a bőrük érdekében, akár kozmetikai kezelés, akár otthoni ápoló termékek kiválasztása előtt.

Hogyan képzelj el egy bőrdiagnosztikát? Mire számíthatsz?

A konzultáció során az életmódról, egészségügyi állapotról, arcápolási szokásokról, napi otthoni bőrápolási protokollról tájékozódom. 

A Vagheggi Skin Analyser bőrdiagnosztika géppel átfogó bőrelemzést végzek.

Mindezek együttes ismeretében átbeszéljük, valamint Szépségrecepten összefoglalom számodra az általam javasolt arckezelési protokollt, bőrápolási programot építünk fel, megtanítom a helyes otthoni bőrápolási rutint, illetve javaslatokat teszek otthoni ápoló termékeket illetően.

Amennyiben szeretnéd, hogy bőröd szakszerű ápolásban részesüljön, bőrszépítő program keretében megtervezzük az következő kezelésedet, de lehetőség van több hónapos, fél éves, vagy  akár az egész évi bőrápolási protokoll összeállítására is.

Keress bizalommal!

Várlak szeretettel!

 

3 alkalmas kezelési program vásárlása esetén a bőrdiagnosztika árának 50%-a jóváírásra kerül a csomag árából.

6 alkalmas kezelési program vásárlása esetén a szolgáltatás ingyenes.

 


  
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 12.000.- Ft

Bőrállapot felmérés és konzultáció keretében átfogó képet kapsz bőröd jelenlegi állapotáról.

 

Az állapotfelmérés során az életmódról, egészségügyi állapotról, arcápolási szokásokról, napi otthoni bőrápolási protokollról tájékozódom. 

 

Ennek ismeretében átbeszéljük bőröd aktuális állapotát, mire kell odafigyelni az arcápolás során, milyen problémák merülhetnek fel, hogyan lehet megelőzni ezek kialakulását.

 

Megbeszéljük, valamint Szépségrecepten összefoglalom számodra az általam javasolt arckezelési programot, otthoni bőrápolási protokollt, illetve javaslatokat teszek otthoni ápoló termékeket illetően.

 

Amennyiben szeretnéd, hogy bőröd szakszerű ápolásban részesüljön, bőrszépítő program keretében megtervezzük az következő kezelésedet, de lehetőség van több hónapos, fél éves, vagy  akár az egész évi bőrápolási protokoll összeállítására is.

 

Keress bizalommal!

Várlak szeretettel!

10.000.-Ft értékű kezelés vásárlása esetén a szolgáltatás ingyenes.


  
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára: 5.000.- Ft

Anti-aging gépi bőrfiatalítás

Továbbfejlesztett tűnélküli mezoterápia

Mezoterápiás kezelés során modulált rádiófrekvenciával, magas feszültségű elektromágneses hullámmal és galván árammal legyőzi a bőr és sejtfalak elektromos ellenállását, ideiglenes pórusokat nyitva azokon, melyek a kezelés végén sérülésmentessen visszazáródnak a hatóanyagokat magukba zárva.

Eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahang és több, mint egy tűs mezoterápia, amelynél a hatóanyag bejutása biztosított ugyan, de a sejtszintű anyagfelvétel nem. Ráadásul nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

 

A készülékhez két kezelőfej tartozik:

 • mezo toll segítségével leküzdjük a bőr és a sejtmembrán csatornák elektromos ellenállását. Átsrtukturáljuk a sejteket, megnyitjuk az ideiglenes pórusokat.
 • golyós elektródával a mezo tollal azonos technológiát alkalmazunk, miközben a roll-on fejen keresztül adagoljuk a kifejezetten a géphez kifejlesztett, orvosi tisztaságú koncentrátumokat, szérumokat, amelyek az előkészített bőrön keresztül sokkal hatékonyabban és nagyobb mennyiségben tudnak a bőrbe és a sejtekbe hatolni.

Az alkalmazott elektroporézissel gyorsul a hámon, a faggyú- és verejtékmirigyeken keresztüli anyagvándorlás, sokkal több hatóanyagot tudunk bevinni és jóval mélyebbre, mint az eddigi használt eljárásokkal, ráadásul nemcsak a sejt közötti térbe, hanem a sejtekbe is.


 
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára: 12.000.- Ft

A Rádiófrekvencia kezelés:

A kezelés során bipoláris rádiófrekvenciát alkalmazunk a bőr feszesítésére, az arckontúr megemelésére. A nagyfrekvenciájú hullámok biztonságos, non-invazív módját kínálja a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésére az arcon, nyakon, dekoltázson és a test bizonyos területein.

Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának és szerkezetének javítására.

A Rádiófrekvenciás hullámok nagy előnye, hogy a bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is képesek felmelegíteni és ott kedvező élettani hatásukat kifejteni, anélkül, hogy a bőr felszínén a hám túlmelegedne. Az irha és a bőralja hőmérséklete a kezelés során 50-70C-ra melegszik fel, mindeközben a bőr felszíni hőmérséklete azonban csak 40-43C-os marad.

Előnyei:

 • a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik
 • a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak
 • kezelhető a szemkörnyék, az arc, nyak, a toka és a dekoltázs érzékenyebb területei is
 • zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttes érvényesülése a toka területén
 • relaxáló, nyugtató hatású
 • fájdalom- és sérülésmentes
 • a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik
 • már az első kezelés is azonnal látványosan emeli a kontúrokat.

Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának a következménye. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. A bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, növekszik a sejtek biokémiai aktivitása, gyorsul a vér- és nyirokkeringés. Így felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul a oxigenizáció.

Azonban hosszú távú feszesítő hatása is van, hiszen az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztin rostokat. Az extra sejtmátrix hő sérülése egy sor gyulladásos folyamatot indít be, ide értve a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén újratermelést. Ez a hatás hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. A kollagén rostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából 3 hónapig tart.

 

Milyen estekben nem alkalmazható a kezelés?

Minden kozmetikai gépi eljárásnak vannak ellenjavallatai:

 • általános elektrokozmetikai ellenjavallat: terhesség, bőrgyulladás, bőrrák, pacemaker, beteg, lázas állapot, vírusos-, bakteriális-, gombás fertőzés, herpesz, epilepszia, sérülés, trombózis hajlam.
 • Implantátum a kezelendő terület alatt: a hő hatására a fém sokkal jobban felmelegszik, égethet.
 • Pajzsmirigy betegség esetén a nyaki részt ki kell hagyni.
 • Autoimmun betegség: gyulladást keltünk a bőrben a kezelés során, viszont ennél a betegségnél másképp reagálhat az immunrendszer.
 • Vérzékenység kizáró ok ennél a kezelésnél, még úgy is, hogy nem okozunk sérülést.
 • Cukorbetegség esetén nehezen regenerálódik a bőr.
 • Rozacea estén nem szabad melegíteni a bőrt.
 • Botox-, Hyaluron-, Kollagén feltöltés után 2 héttel már el lehet végezni a kezelést.
 • Sminktetoválásnál az adott területet nem kezeljük, mivel felmelegedhet a bőr felszíne.
 • Retinol származékú gyógyszerek szedése után 1 évvel lehet elvégezni a kezelést.
 • Keloidos heg esetén nem végezzük a kezelést, mivel ez a fajta sebgyógyulási rendellenesség eleve a kollagén túlburjánzása miatt alakul ki, a kezeléssel még több kollagént termeltetünk a bőrrel, az Athrophiás (besüppedő) heg kezelhető.
 • Aranyszál esetén nem alkalmazható, hisz ebben az esetben is felmelegszik a szál. Szintetikus szál esetén elvégezhető a kezelés.

Az eredmények magukért beszélnek! Gyere és tedd próbára Te is, nem fogsz csalódni!A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára: 12.000.- Ft

Az arcizmok szoros összeköttetésben annak az arcbőrrel, ezáltal azonnal követi az izmok mozgását. Az arcizmok állapota és formája hat az arc esztétikai szépségére. Ezért fontos nagy hangsúlyt fektetni az arc izmainak feszességére. A természetes öregedés folyamán izmaink folyamatosan vesztenek volumenükből és az arckontúrok a gravitációnak megfelelően lefelé mozdulnak.

 

Face-lifting kezelés során a cél az arc és nyak izmainak finom stimulálása, erősítése, "emelése", a bőr feszesítése, rugalmasítása, a ráncok kezelése kellemetlen áramérzet nélkül.

 

A Face lifting kezelés során a mikroáram energiát ad a sejteknek, edzi arcizmainkat, ezáltal a fehérjék több vizet képesek megkötni, nő a bőr hidratáltsága, feszesít, táplál, rugalmasítást végez, fiatalít. Hatására arcunk lassabban öregszik, az öregedés folyamatát lassítjuk, az edzett izmok regenerálódnak, visszafiatalodnak, visszanyerik terjedelmüket, feszességüket.

 

Ionto lifting kezelés során, az Y elektróda segítségével egyszerre végezhetünk iontoforézist és izomstimulációt. Az eljárás megemeli az arckontúrt, stimulálja az arcizmokat és a bőrszöveteket, fokozza a bőr rugalmasságát, az arc kisimul, megszépül, kiválóan alkalmas a hajas fejbőr és a hajhagyma stimulálására.

 


 
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára: 12.000.-

Plasma kezelés

A szilárd-, folyékony- és gázállapotok mellett az anyagok 4. halmazállapota a plazma, az ionizált gáz, mely a világegyetem 90%-a. Plazma kisülést mindenki látott már, pl. a villám vagy a sarki fény is ez.

A kezelés során a bőr vezetőképességének növelése érdekében egy speciális gél felvitele szükséges. A készülék működése során a gél és az eszköz vége között jön létre a kb. 2 mm-es plazmasugár. Amint a kisülés megtörténik, a vezető gélen keresztülhatolva, közvetlenül a bőrön fejti ki a hatását.

Minden sejt rendelkezik elektromos töltéskülönbséggel. A bőr öregedése során az elektromos töltés egyenetlenné válik, nem tud egészségesen működni, olyan lesz, mint egy merülő elem. A plazmakisülés segíti az egyensúlyi állapot kialakulását, a sejtek anyagcseréét, megfelelő energiát biztosít a regenerációhoz, mivel a keletkező mikrovillámok a levegő molekuláris oxigénjét, nitrogénjét elbontják, több mint 200 kémiai reakciót indítva el ezzel.

A plazmakisülésnek baktériumölő és vírusölő hatása van, megakadályozza a gombák sejtnövekedését, megállítja a vírusok szaporodását. A plazma kezelés megtisztítja a testet a vírusos sejtektől, amiket a szervezet egészségesekkel pótol. Keringési betegségek esetén a plazma megszűnteti a vörösvérsejtek összetapadását, amik gátolják a vérkeringést a kis hajszálerekben és helyreállítja az oxigén-szállító képességét. A szövetek tápanyagellátása nő, a véredényeket kitisztítja, aktiválja az immunrendszert.

A plazmakisülés által végzett kezelés egy természetes folyamat, amely a kívánt hatást a bőr élettani funkcióit kihasználva éri el. A kezelés során a bőrben semmilyen idegen, vegyi anyag nem kerül. A plazma felkínálja a precízen célzott alkalmazás lehetőségét. Nagy előnye ennek a metódusnak, hogy allergiás vagy toxikus reakciója nem ismert. Ez az érintés-, és fájdalommentes, önmagát sterilizáló, önmagát nem támadó alkalmazás megengedi a kezelést a melegre érzékeny és egyenetlen felszínű bőrfelületen is.

 

A plazmakisülés hatásai:

 • Inaktiválja a vírusokat, baktériumokat, gombákat.
 • Aktiválja az immunrendszert.
 • Stimulálja a fibroblasztokat.
 • Élénkíti a vérkeringést, tisztítja az artériákat, vénákat és a hajszálereket.
 • Erősíti az érfalat, javítja a hajszálértágulatok rugalmasságát.
 • Az alkalmazott területen csökkenti a gyulladást.
 • Csökkenti az allergiás reakciót a bőrön.
 • Normalizálja a bőrben a hormonok és enzimek termelődését.
 • Regenerálja a műtéti hegek és égési sérülések utáni bőrfelületet.
 • Hatékonyan kezeli az aknét és a kamaszkori bőrelváltozásokat.

 

A plazma a következő problémák kezelésére használható:

 • Ráncok, sebhelyek, striák: hatékonyan kezelhetjük ezeket a bőrhibákat, amennyiben a kollagén rostokat rádiófrekvenciával előmelegítjük, célzottan az adott problémát kezeljük. Szövetregenerációra törekszünk, károsodott sejteknél programozott sejthalált idéz elő, így új, egészséges sejtek képződését segíti elő, de tudni kell, hogy látványos eredmény elérése mindig hosszabb folyamat.
 • Stria esetén a 6 hónapnál nem régebbieket tudjuk látványosan kezelni.
 • Hegnél (keloidosnál)
 • Akne: gyorsabban és hegmentesen gyógyul, gyulladáscsökkentő, baktériumölő, szövetregeneráló hatása miatt, már rögtön látszik az eredmény.
 • Értágulatok, rozacea: a hajszálerek védelmi mechanizmusát indítja be, színe a bőr színéhez hasonlóvá válik és megszűnik a további képződésük.
 • Herpesz: vírusölő hatása révén elpusztítja herpeszt okozó Herpes simplex vírust.
 • Ekcéma: bizonyos ekcémát a szervezetben, vagy a bőrön elszaporodó baktériumok, gombák antigénjei okozzák, így baktericid, fungicid hatása miatt tudjuk hatékonyan kezelni.

A kezelést kúraszerűen, 6-8 alkalommal, heti rendszerességgel érdemes elvégezni a hatékony eredmény elérése érdekében.

 

A kezelésnek ellenjavallatai is vannak:

Epilepszia, terhesség, fém impalntátum, szívritmus szabályozó vagy más elektromos eszköz, gyulladásos folyamat, bőr léziók, daganat, visszér, csontritkulás, trombózis hajlam, sérült, heges bőr esetén az eljárás nem alkalmazható. Fog implantátum esetén elvégezhető a kezelés.

 

Plazmát már több területen is használnak:

 • Élelmiszeriparban a húsok, zöldségek sterilizálására használják.
 • Orvostudományban a sebészek lézer kés helyett plazmát használnak, az onkológia területén kemo, sugár helyett alkalmazzák, mert csak a sérült, beteg szöveteket roncsolja.
 • Fogászatban a fúrásmentes fogtömést is plazmával végzik, de ínysorvadás ellen is nagyon jó.
 • Bőrgyógyászatban fekélyes sebeket és melanómát is kezelnek vele.

Aki már kipróbálta, nem csalódott benne!A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára: 12.000.- Ft

Hidratáló, nyugtató, hűsítő, tápláló, fiatalító, ránctalanító, regeneráló kezelés.

 

A gőz akadálytalanul jut a bőr mélyebb rétegeibe, ezt használjuk ki, mivel ebben a funkcióban páraszerű köddé alakítja a gép a hidratáló, fiatalító koncentrátumot, mely így akadálytalanul jut a bőr mélyebb rétegeibe. A hidratáló koncentrátum üdévé, frissé varázsolja a bőrt, tökéletesen kiegészítve a kezelés hatékonyságát.

 

Magas NMF és SSzF tartalma segít a bőrnek a víztartalom megkötésében és megtartásában, aloe vera kivonata hidratál, perfluorodekalinnal segíti az oxigén szállítását a sejtekhez, feladata, hogy a bőr újra lélegezzen.

 

Jet hydra peelinggel kiegészítve a tökéletes hidratáltságért!

 A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára: 12.000.- Ft
 

Eddig csak az orvostechnikában, bőrgyógyászatban alkalmazott eljárás volt.

 

Szuperszónikus sebességgel áramló mélyhidratáló vagy glikolsavas oldat és levegő keverékével, mint egy apró, hűs gőzborotva peelingezi le a bőrt, miközben 6 szintű bőrfiatalítás végzünk: peeling, mélytisztítás, hidratáció, oxigén feltöltés, vér- és nyirokkeringés fokozás, pigment halványítás.

 

A többi peeling módszerrel ellentétben kifejezetten kellemes érzés, hatása azonnali és látványos. Javítja a bőr megjelenést és textúráját. Nincs bőrirritáció, egyenletes a koptatás, rövidebb a kezelési idő, 100 %-ig természetes anyagokkal. A kezelés során természetes módon stimuláljuk a kezelt felületen a biokémiai és fiziológiai folyamatokat.

 

Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a pórusok mélyéről a szennyeződéseket, mechanikai nyomó hatása kipréseli a pangó nyirokfolyadékot és felélénkíti a vérkeringést, oxigénnel és nedvességgel tölti fel a bőrt, a kezelés hatására nemcsak a bőr hatóanyag felvevő képessége javul, de beindul a sejtregenerálódás és a folyadék hatásának köszönhetően, csökken a ráncok mélysége, a kezelt felület azonnal üdébb, feszesebb és simább lesz, a száraz ráncok feltöltődnek.

 

Vékony, érzékeny bőrökre is alkalmazható, egyszerre végezhetünk peelingezést és nyirokmasszázst.

 


 
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára: 9.500.- Ft

Az ultrahang emberi füllel nem hallható, nagy szerepe van az orvoslásban, diagnosztizálásban. Az ultrahang készüléket a kozmetikában terápiás célra használjuk.

 

Mivel az ultrahang levegőben nem terjed, de folyadékban, különböző kozmetikumokban, a szervezetben, annak szöveteiben igen, nyilvánvaóan adódik, hogy a kezelés során közvetítő anyagként magát a bőrbe juttatni kívánt kozmetikumot használjuk. Segítségével a vízben és a zsírban oldódó hatóanyagokat is könnyen a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni.

 

Az ultrahangkezelés fő hatóanyagai a szérumok, melyekben koncentráltan találhatóak vitaminok, antioxidánsok, regeneráló anyagok, fitoösztrogének. Az ultrahang segítségével ezeket a hatóanyagokat tudjuk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni.

 

Az ultrahangkezelés javítja a keringést, az anyagcserét, a nyirokkeringést, ezzel gyorsítja a méregtelenítési folyamatot, valamint csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Serkenti a sejtek életfunkcióit, fellazítja a szöveteket, lúgosít, hatására javul a bőr áteresztő képessége, nő a bőr víz- és hatóanyag felvevő képessége, az izmok vérellátása fokozódik, javul a bőr szerkezete, rugalmassága, revitalizál, fiatalít, a hatóanyagokat intenzívebben tudjuk a bőrbe juttatni. Minden bőrtípusnál alkalmazható.

 

Akár a hosszú, hideg tél, vagy a vitaminokban szegély táplálkozás, a napfény hiánya, kevés mozgás a szabad levegőn, a szmog, vagy akár a fogyókúra is rettentően megviseli szervezetünket. Bőrünk sápadt, fakó, csökkent ellenálló képességűvé válik, kiürülnek tartalékai. Ezért fel kell töltenünk arcbőrünket, pótolnunk kell az elveszett vitaminokat, ásványi anyagokat, hogy bőrünk megfelelő állapotba kerüljön, sokáig megtartsa frissességét, feszességét, rugalmasságát.

 


  
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára: 9.500.- Ft

Mezoterápiás szérumok és ampullák a bőr szolgálatában

A Beauty Kozmetikában tű nélküli mezoterápiát, más néven elektroporációt alkalmazunk a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe történő bejuttatásához, melyhez többféle szérum és ampulla közül választjuk ki azokat, melyekre a vendég bőrének a leginkább szüksége van.

Ezek a termékek, professzionális, kifejezetten mezoterápiához kifejlesztett, analitikailag 100% tisztaságú, parabén-, színezék-, SLS-, kőolajszármazék- és mesterséges szín- és illatanyagmentes, koncentrált, magas hatóanyag tartalmú termékek.

Kínálatunkban minden korosztály megtalálja a bőrtípusának megfelelő terméket.

Prémium ránctalanító programok

A Vagheggi 75.15 Prémium termékcsaládja egy igazi luxus bőrfiatalító termék a 40 év feletti korosztály számára, mely a cég 40 évfordulójára született meg. A kezelés minden érett bőrre javasolt, látható és hosszan tartó eredményt garantál.

Az öregedéssel kapcsolatos teóriák 2 csoportba bontható, egyrészt a hibák általi öregedésre, mint a környezeti hatások, melyeket egyre kevésbé képesek a sejtek kijavítani, másrészt a genetikailag programozott öregedés mely valakinél gyorsabb, másoknál kevésbé gyorsabb ütemben megy végbe, azonban a káros környezeti hatások erre is negatív befolyással vannak.

A 30-as években, akár vannak külső jelei, akár nincsenek, elindul a bőr öregedési folyamata. A fáradtságot, stresszt, környezet káros hatásait már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, lassul a sejtanyagcsere, csökken a kollagén, elasztin, hialuronsav termelés. Dehidratáltabbá válik a bőr, megjelenhetnek az első ráncok is.

40 felett, bármilyen legyen is a bőrtípus, a kollagén és elasztin rostok minősége és mennyisége már minden esetben megváltozott. Ebben a korban a mimikai ráncok szinte minden esetben elmélyülnek, illetve apróbbak is megjelenhetnek az arc, nyak és dekoltázs területén.

Az okokat minden esetben a bőr irha rétegében kell keresni. A kozmetikai termékeket viszont a bőr felszínére kenjük. A mélyebb rétegekbe csak a „rafináltabb” hatóanyagok, a speciális formulák képesek lejutni. Átlag termékek erre nem képesek, mivel olyan értékes hatóanyagokat, mint amik a professzionális termékcsaládokba vannak, nem kerülnek bele a drogériás készítményekbe.

Nagyon fontos a célzott kezelés, amelyek serkentik a fibroblasztok működését, hatékony a szabad gyökök ellen, stimulálják a mikrokeringést, élettel telítik a bőrt, visszaadják fiatalos ragyogását, egészséges színét.

A 75.15 termékcsalád 40 éves kortól egész évben biztosítja számunkra a megoldást a megelőzésre, fiatalításra, ránctalanításra, anti-aging, sejt szinten fiatalító, bőrtömörítő, lifting hatással.

A bőröregedés legfrissebb kutatásának eredményeként felfedeztek egy olyan gént, ami a fiatalsághoz, a hosszú élet titkához kötődik. Ez az új fiatalság protein segíti az optimális sejtműködést, a DNS önjavító folyamatait. Ráadásul a kutatások azt is bebizonyították, hogy ezt a gént stimulálni lehet, hogy úgy működjön, mint 10 évvel ezelőtt, ezáltal képes a fibroblasztokat, hatására pedig a bőrműködést fiatalon tartani. Években mérhető a bőr sejtjeinek fiatalodása.

ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐI:

 • Egyik különleges összetevője a termékcsaládnak a Pistacia lentiscus. A pisztácia kivonat stimulálja a fibroblasztokat, segíti a DNS önjavító mechanizmusát, növeli a sejtek élettartamát, hatására elkezdenek forrni a sejtek. Elképesztően tömöríti, feszesíti a bőrt, megemeli az arckontúrt, tulajdonképpen megsűrűsödik a bőr a hatására.

Önkénteseken végzett, 28 napos tesztek bizonyítják, látványos, jótékony hatását, 10-15 évet tud fiatalítani sejt szinten.

 • Másik nagyon különleges hatóanyaga a Golgota virág kivonata, mely nagyon fegyelmezett Fair Trade politikát szem előtt tartva szerzi be a cég. A Maracuja kivonat az oxidációs folyamatokat blokkolja, hatékonyan táplálja, puhítja a bőrt.
 • Az Ametiszt és a Búzavirág szuper hidratáló hatása miatt kerültek bele a termékekbe. A tonik tartalmazza őket a legmagasabb mennyiségben.
 • Mivel érett bőrök kezelésére kínál megoldást ez a prémium termékcsalád, így elengedhetetlenek az értékes, tápláló növényi összetevők, mint a kókusz, mandula olaj, Cupuacu és karité vaj, melyek kiváló bázist biztosítanak a bőr számára.
 • A MICA nevű különleges kozmetikai Photoshop hatóanyag kiegészülve az édes mandula kivonattal egy azonnali látványos ráncfeltöltő, lifting hatást biztosít számunkra.
 • Nem hiányozhatnak természetesen a klasszikus, fiatalító hatóanyagok sem, mint a hyaluronsav és a béta-glukán, illetve hatékony UV-szűrővel is rendelkezik a termékcsalád.

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést.

 • LEMOSÓ KRÉM: habkönnyű textúrájú, párna hatással rendelkező lemosó krém.
 • BŐRFIATALÍTÓ TONIK: frissességet, ragyogó arcbőrt biztosító, sűrűbb állagú  koncentrátum, búzavirág kivonattal, hyaluronsavval, ametiszttel.
 • NÁDCUKORŐRLEMÉNYES ARCRADÍR: Nádcukor őrleményt tartalmazó arcradír értékes növényi olajakkal és vajakkal. Tápláló hatású, bőröregedést lassító arcradír.
 • NAPPALI LIFTING KRÉM: lifting hatású, anti-aging krém, mely fiatalítja az arckontúrt, megújítja a bőrképet, fiatalabb, frissebb, feszesebb arcbőrt kölcsönöz.
 • SORBET FEEL KRÉM: könnyű textúrájú, gyorsan felszívódó arckrém aktív cseresznye vízzel, mely ideális melegebb évszakokban, éjszakára és nappalra egyaránt használható. Regenerálja, fiatalítja a bőrt és átformálja az arckontúrokat. Hidegebb időben kombinálható a 75-15 termékcsalád nappali és éjszakai arckrémével.
 • ÉJSZAKAI RÁNCTALANÍTÓ KRÉM: mélyen tápláló krém, növényi olajakkal, vajakkal, ametiszt és golgota virág kivonattal, hialuronsavval és béta-glukánnal növeli a bőr tömörségét, teltségét, selymes érzést, homogén, fiatalos külsőt kölcsönöz.
 • BŐRFIATALÍTÓ OLAJ: mágikus olaj cseppek, pisztácia és golgota virág kivonattal tömöríti, telíti és lifting hatásával ragyogóvá, simává, fiatalosabbá változtatja az arcbőrt. A krém használata előtt 2-3 cseppet fel kell vinni az arcbőrre.
 • INTENZÍV SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ: 3:1-ben ránctalanít, karikák és táskák ellen. Az érfal gyengeség miatt áteresztik a vért a szövetekbe, amik plakkokat, hoznak létre, melyek kifelé sötét karikának látunk. Ér összehúzó hatása miatt csipked, meleg érzést kelt felvitel után. Pisztácia, MICA, hialuronsav és béta glukán hatóanyagai ránctalanítanak és azonnali lifting hatást biztosítanak a szemkörnyéki bőr számára.
 • PURPLE ICE AJAK ÉS SZÁJKÖRNYÉKI MASZK: ajak feszesítő és ajak környéki ránctalanító maszk, mely hatékony védelmet, puha érzést biztosít, megelőzi a szárazság kialakulását, a bőr feszességét, volumenét, teltségét. A száj környéke, a mimikából adódóan folyamatosan mozgásban van, ha nem elég hidratált és feszes, hamar kialakulnak a függőleges ráncok, az ún. „vonalkódok”. Gazdag textúrája ellenére nem szükséges lemosni, napközben ajakápolóként alkalmazható, de pakolásként is szuper tápláló hatást fejt ki az ajak környéki bőrön az éjszakai pihenés alatt. Az ajkak feltöltődnek, regenerálódnak, az ajak környéki bőr kisimul és feszes lesz.
 • 75.15 AJÁNDÉKCSOMAG: mágneses, újrahasznosítható díszdobozban 3 szuper termék található. Bőrfiatalító tonik, Nappali lifting krém és Ajak és szájkörnyéki maszk. Tökéletes ajándék 40 éves kor felett.

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a 75.15 termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 30 - 120 perc
A kezelés ára: 9.500 - 25.500.- Ft

Vagheggi Intense

 

A mai kor és az ezzel járó életmód, új kihívások elé állítják a bőrápolást és így a kutatókat, kozmetikai cégeket.

 

Tanulmányok bizonyítják, hogy a bőrben jelen levő idegsejtek, amik a kommunikációt segítik az idegek és a fibroblasztok között, fizikai öregedése megváltoztatja a kommunikációt, csökkentve vitalitásukat, mely kollagén és elasztin csökkenéshez vezet, ami felgyorsítja a bőr öregedési folyamatát, a ráncok kialakulását. Ez a folyamat a Neuroaging.

 

környezetszennyezés is felelős a bőr korai öregedéséért, mivel a növekvő légszennyezettség befolyásolja (sajnos negatív irányba) a levegőben lévő ózon és nitrogén-oxid koncentrációt, amik irritálják bőrünket. A szálló por szennyezettség a keratint és a hámsejteket teszik tönkre. Mindezektől a bőr dehidratálttá, foltossá válik, károsodik a kollagén.

 

A mai életmód megkívánja tőlünk az elektronikai eszközök használatát. Ez alól kevés ember kivétel. A legfrissebb híreket nem az újságokból, hanem az internetről szerezzük, könyv helyett e-book-ot olvasunk, levél helyett e-mailt-t, sms-t küldünk, a honlapomat én is a számítógép előtt ülve szerkesztem, a hozzá szükséges képeket a telefonommal készítem és szerkesztem. Szinte mindenki az okostelefonját használja útközben navigációhoz, ezzel készít képeket utazáskor. A tableten szörfözünk, és sokat az irodákban is egész nap a számítógép előtt ülnek. Ezek az eszközök által kibocsátott “kék fény” a természetes és látható fény része, de nagy dózisban szennyező fény- és hőhatásnak tesszük ki bőrünket, ami szabad gyökök képződéséhez vezethet, károsíthatja sejtjeinket, ami elősegíti bőrünk kiszáradását, gyorsabb öregedését. Ezt hívjuk Digital Agingnek, mert már neve is van.

 

Ezek megoldására született meg a Vagheggi Intense termékcsaládja

 

Egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak, akik nagyon energikusan és intenzíven élnek, folyamatosan technikai eszközöket alkalmaznak. A mai modern kori nők és férfiak bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen a nagy dózisú “kék fény” hatása és a környezeti szennyezés okozta káros hatások ellen.

 

Miben segít az Intense termékcsalád?

24 órás védettséget biztosít a bőr számára, mert:

 • elősegíti a  bőr természetes és normál működését, lassítva a bőr öregedését
 • azonnali és hosszan tartó szépséget kölcsönöz a bőrnek
 • az éjszaka folyamán megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól
 • speciális ránctalanító hatása van
 • védelmet nyújt a modern élet és a környezeti szennyezés okozta károk és a felgyorsult bőröregedés ellen
 • ragyogó, életteli arcbőrt biztosít

 

Hatóanyagai csökkentik az idegsejtek öregedését, felveszik a harcot a Neuroaginggel, simító és védő hatást gyakorolnak, láthatatlan védőpajzsot biztosítanak a bőr számára, növelik rugalmasságát, ragyogó arcbőrt biztosítanak.

 

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést

 • 3:1-BEN KOMPLEX LEMOSÓ ARCRA ÉS SZEMEKRE: megtisztítja a szemeket és az arcot. Az Intense egy nagyon praktikus termékcsalád több multifunkcionális termékkel, mint pl.: ez a lemosó is, mely kiváló lemosó, arctisztító és tonik együttese. Fel kell rázni. Felkészíti a bőrt a városi környezetre.
 • 24 ÓRÁS AGE CARE VÉDŐ KRÉM BŐRSIMÍTÓ HATÁSSAL: bőrsimító, visszaadja a komfort érzetet, ragyogást kölcsönöz a fáradt, stresszes bőrre. Nagyon könnyű textúrája van. Azért 24 órás, mert fokozatosan adagolja a hatóanyagokat, így biztosítva a hosszan tartó hatást. Reggel és este is használható.
 • SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ AGE-CARE BALZSAM: éjjel-nappal hatást gyakorol a ráncokra, karikákra is. Nagyon könnyű textúrájú, hab állagú. Táplál és feltölti a szem környéki bőrt, csökkenti a szem alatti táskákat, kisimítja a ráncokat, megvédi a bőrt a szmogtól és a kék fénytől. Vízhiányos szemre, táskák ellen kiváló.
 • RIVER CREAM: zselé állagú lifting arckrém, extra frissességet biztosít, intenzív védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben, hosszan hidratál, ideális a meleg évszakban, védettséget és friss érzetet kölcsönöz.
 • AGE-CARE BŐRFIATALÍTÓ SZÉRUM: zselés állagú, magas hyaluronsav tartalmú, szemkörnyéken is használható, azonnali ránckisimító hatású, megvédi és ápolja a bőrt, a mindennapi agresszív hatások, technikai eszközök által kibocsájtott kék fény káros hatásai ellen, krém és a maszk előtt.
 • AGE-CARE BŐRFIATALÍTÓ ÉJSZAKAI VÉDŐ, REGENERÁLÓ MASZK: szépre aludhatjuk magunkat, mivel az éjszakai pihenés alatt megszünteti a bőr fakó színét és a fáradtság jeleit. Innovatív textúrájának köszönhetően nem kell lemosni, egész éjszaka a bőrön maradhat, de 5 perces maszkként is alkalmazható, heti 1-2 alkalommal.
 • INTENSE AJÁNDÉKCSOMAG: mágneses, újrahasznosítható díszdobozban 3 szuper termék található. 3 az 1-ben komplex lemosó arcra és szemekre, 24 órás Age Care védő krém bőrfiatalító hatással, és Szemhéjtus.  Tökéletes ajándék 30 éves kor felett.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a Intense termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 19.500 - 24.500.- Ft

DELAY INFINITY: Jelentése késleltetni a végtelenségig.

A 30-as években járók bőrén megjelenhetnek az öregedés első jelei.

A munkával járó fáradtságot, stresszt, a külső környezet káros hatásait már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, mint fiatalabb korban. Az UV sugárzás, túlzott, vagy helytelen napozás, nem megfelelő táplálkozás is negatívan befolyásolhatja a bőr állapotát.

40 éves kor felé, bármilyen legyen is a bőrtípus, bármilyen eredetűek legyenek is a ráncok, a bőrben található kollagén és elasztin rostok minősége és mennyisége is megváltozik.

Az évek előrehaladtával lassul a sejtanyagcsere, ezáltal a bőr dehidratálttá válhat, csökken a kollagén, elasztin, hyaluronsav termelés. Akár az első mélyebb mimikai ráncok is megjelennek.

Az okokat minden esetben a bőr irha rétegében kell keresni.

Ezért nagyon fontos a célzott kezelés, amelyek serkentik a fibroblasztok működését, ezáltal a kollagén és elasztin termelést, hatékony a szabad gyökök ellen, stimulálják a mikrokeringést, lassítják a bőröregedést, élettel telítik a bőrt, visszaadják fiatalos ragyogását, egészséges színét.

A kozmetikai termékeket a bőr felszínére kenjük. A mélyebb rétegekbe csak a „rafináltabb” hatóanyagok, a speciális formulák képesek lejutni. Átlag termékek erre nem képesek.

A Delay Infinity termékcsalád 30 éves kortól biztosítja számunkra a megoldást a megelőzésre, fiatalításra, ránctalanításra.

Szuper bőrfiatalító termékcsalád, mellyel 30 éves kor felett egész évben végezhetünk anti-aging kezeléseket. Lassítja a bőr öregedési folyamatát, kitolja az öregedés jeleinek megjelenését. Ajánlott azok számára, akik hatékonyan szeretnék lassítani a ráncok kialakulását, az öregedést.

A DELAY INFINITY OKOS, ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐI MINDEN IRÁNYBÓL TÁMOGATJÁK A BŐRT:

 • KRÓKUSZ KIVONAT a fiatalság szimbóluma, Anti-aging díjas hatóanyag. Segíti a sejtek közötti kommunikációt. Olyan, mint egy személyi edző, nem hagyja, hogy lustálkodjanak a fibroblasztok, így hatására több kollagént és elasztint szintetizál.
 • LILA RIZS KIVONAT védelmet nyújtanak a bőrszövet számára, javítja a  mikrokeringést, revitalizáló, erős antioxidáns hatású.
 • MANIÓKÁBÓL kivont biopolimer azonnal feszesíti a bőrt, 3D hálót formál a bőr felszínén, eltűnteti a szépséghibákat, bársonyos, sima bőrfelszínt eredményez.
 • A KOZMETIKAI PHOTOSHOP hatóanyag fénytörő hatásának köszönhetően optikailag csökkenti a bőr szépséghibáit, homogénné teszi a felszínét.
 • Tartalmazza még a klasszikusnak számító fiatalító hatóanyagokat is, mint a HIALURONSAV, ami a bőr nélkülözhetetlen összetevője, segíti a vízmegtartást, szuperhidratáló, ránctalanító hatású, stimulálja a fibroblasztokat. Valamint a BÉTA-GLUKÁN, ami erős hidratáló, kiváló regeneráló, ránctalanító hatást biztosít.

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK:

Segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést.

 • BŐRÖREGEDÉSGÁTLÓ LEMOSÓ TEJ: könnyű emulzió, amely gyengéden tisztítja meg a bőrt. A Karité vajnak és a lila rizs kivonatának köszönhetően táplálja és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek.
 • LEMOSÓ HAB: gyengéd és hatékony tisztító mousse. Elősegíti a sejtek közötti kommunikációt, az elasztin és a kollagén szintézisét, erős antioxidáns hatással az első ráncokra és megelőzésükre.
 • BŐRÖREGEDÉSGÁTLÓ TONIK: nagyon gazdag lila rizs kivonatban, antioxidánsokban, hialuronsavban. Kiegészíti a lemosó hatását. A bőr sima, hidratált és bársonyos lesz használatával. Növeli a bőr befogadóképességét a további hatóanyagokra.
 • BŐRÖREGEDÉSGÁTLÓ NAPPALI KRÉM: Krókusz kivonatot, lila rizs kivonatot, antioxidánsokat és hialuronsavat tartalmazó nappali krém. Segít eltüntetni a bőr öregedés jeleit, használatával a bőr sima és rugalmas marad. Használható az arc, nyak és dekoltázs bőrén.
 • BŐRÖREGEDÉSGÁTLÓ ÉJSZAKAI KRÉM: karité vaj és avokádó olaj tartalma táplálják a bőrt az éjszakai pihenés alatt, a Krókusz kivonat bőrfiatalító hatást fejt ki. Használható az arc, nyak és dekoltázs bőrén.
 • BŐRÖREGEDÉSGÁTLÓ INTENZÍV SZÉRUM: értékes koncentrátum, mely azonnali lifting hatást biztosít. Tápláló és selymes textúrájú, gazdag makadámia olajban, Krókusz kivonatban, ami a fiatalság szimbóluma. UV szűrőt tartalmaz. Használható a krémekkel együtt reggel és este egyaránt az arc, nyak és dekoltázs bőrére. Nagyon meleg időben, vagy zsíros bőrökre a szérumot önmagában is használhatjuk. Kiváló sminkalapnak is.
 • SZEM ÉS AJAK KÖRNYÉKI RÁNCTALANÍTÓ KRÉM: extrém tápláló hatású emulzió Krókusz kivonattal, a fiatalság szimbólumával és a lila rizs kivonatával. Csökkenti a bőr öregedésének jeleit a szem és száj környéki területeken. A szájbalzsam az ajkak számára biztosít védelmet és táplálást.
 • BŐRFESZESÍTŐ AMPULLÁK: értékes növényi olajakat, A és E-vitamint tartalmazó ampulla. Mélyen táplálja és regenerálja a bőrt. A nyak-és dekoltázs területén is alkalmazható, kúra szerű használata javasolt.
 • FÁTYOL MASZK: bőrfiatalító hatású, értékes hatóanyagokkal átitatott fátyol maszk, amit a bőrre kell simítani és 15 percig hagyni hatni. Tökéletesen használható otthon "esemény előtti" maszkként, ha gyors megújulásra van szükség, vagy kényeztető, feltöltő ápolóként egyaránt.
 • DELAY INFINITY AJÁNDÉKCSOMAG: mágneses, újrahasznosítható díszdobozban 3 szuper termék található. Lemosó hab, Bőröregedésgátló nappali krém és Hidratáló alapozó fluid N.20.  Tökéletes ajándék 30 éves kor felett.

Vagheggi webshopjában is meg tudod rendelni a Delay Infinity termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 30 - 90 perc
A kezelés ára: 8.500 - 20.500.- Ft

VAGHEGGI BIO+ TERMÉKCSALÁD

 

Egy magas hozzáadott értékkel rendelkező kozmetikai család, ami a koherencia, funkcionalitás és átláthatóság alapján kiemelkedik a többi termék közül.

 

A BIO+ termékcsalád Cosmos Organic és Vegan minősítéssel rendelkezik.

 

Mi a Cosmos Organic és mit jelent ez a minősítés?

 

A Cosmos Organic a bio kozmetikumok európai és nemzetközi szinten elfogadott minősítő rendszere. 2016. December 31-étől minden új bio kozmetikai terméket a Cosmos standard szerint kell minősíteni és harmonizálni.

 

Ez a standard meghatározza a teljesítendő elvárásokat, ami alapján egy kozmetikum bionak és natúrnak tekinthető. A teljes gyártási folyamatot ellenőrzik a fenntarthatóság elvek, biodiverzitás tiszteletben tartásának, természetes erőforrások felelős felhasználását, az emberi egészség és a környezet megóvásának figyelembe vételével.

 

A BIO+ termékcsalád kozmetikai formulái a vegán kozmetikumok standardjai alapján lettek meghatározva. A vegán kozmetikum minősítés garantálja a vegán életmód szabályainak figyelembe vételét, különös figyelmet fordítva nem csak az állati eredetű összetevőkre, de kizárja az ezen összetevők begyűjtése során történő esetleges szennyeződést is.

 

A BIO+ is, mint minden Vagheggi termék 100% Made is Italy.

 

A BIO+ nemcsak gondosan válogatott, minősített alapanyagokból lett megalkotta, de a természet, az ember és az állatok iránti tiszteletből fakad, a “fenntartható fejlődés" fogalmának teljes elfogadásával.

 

A BIO+ lehetővé teszi a bio kozmetikai megközelítést a professzionális kezelésekben is.

 

A csomagolásnál az volt a cél, hogy figyelembe vegyük a felhasználók esztétikai igényeit.

 • ”Shiro Alga Papír” felhasználásával, FSC tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított innovatív ökopapír, amely a lagúnákban elterjedt gyomalgából készül.
 • Nem használtunk festékeket, ragasztót, eltávolítottuk a tájékoztató cédulát, címkét, viszont kihasználtuk a csomagolás teljes felületét az információk feltüntetéséhez.
 • A tégelyében és üvegcsék “ultrakönnyű” üvegből készültek, ami csökkenti a környezetre gyakorolt hatását és könnyen újrahasznosítható, a tudósok bioműanyagból,  növényi eredeti PE, ami Brazíliában begyűjtött barnacukor felhasználásával készül OGM nélkül, ez a gyártás során lehetővé teszi a CO2 kibocsájtás jelentős csökkentését.
 • ”I’m green” tanúsítvánnyal rendelkezik.
 • A testápoló termékcsalád csomagolása PET-R újrahasznosított műanyag háztartási hulladékból állítják elő, ezáltal limitált a környezetre gyakorolt hatását.

 

HATÓANYAGAI:

 • FEHÉR ÜRÖM: ideális a bőr hidratálására, tonizálására és feszesítésére.
 • POMELO: Cosmos minősítésű hatóanyag. A bőr hatékony szövetségese, stimulálja a sejtjeinek megújulási folyamatát, csökkenti a bőrhibákat, vitalizálja, táplálja és simítja, ragyogó, homogén, és selymes lesz.
 • LEN: a különleges szabadalmaztatott lenmag kivonat stimulálja a kollagén és a hialuronsav termelődését, age care hatással bír és cosmos minősítéssel rendelkezik.
 • OLÍVA: polifenolokban, E vitaminban és karotinoidokban gazdag, melyek természetesen táplálják a bőrt és megkötik a szabad gyököket.
 • MÁLNA: gazdag ásványi anyagokban és A, B, C, E, K és J vitaminokban, energetizáló és frissítő hatással.
 • VÖRÖS ÁFONYA: a hidegen sajtolt vörös áfonya olaj gazdag omega-3/6/9 savakban, ezért tökéletes a bőr táplálására, antioxidáns hatású.
 • LICHI: magjának poralakja garantálja a bőr természetes hámlasztását, aminek hatására a bőr sima és selymes lesz.

 

A fenntartható fejlődés szempontjából nagyon fontos, hogy az összetevők nagy része a közelben elérhető legyen, így is csökkentve a szállítás okozta CO2 kibocsájtást. Azoknál az alapanyagoknál, ahol ez nem kivitelezhető kizárólag FAIR TRADE kereskedelemből szerezzük be azokat. Erre kiváló példa a bio karité vaj, ahol segíteni tudjuk a mély szegénységben élő nyugat-afrikai nők helyzetét, akik szövetkezetekbe csoportosulva dolgoznak fenntartható módon. A fenntarthatóság jelentése ebben a kontextusban:

 • küzdelem a szegénység ellen,
 • az életkörülmények javítása és jövőkép biztosítása,
 • a fair trade politika támogatása,
 • a biodiverzitás fenntartása.

 

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK:

Segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést.

 • ARCLEMOSÓ TONIK 2:1: könnyű, puha textúrával, sminklemosóként is alkalmazhatjuk. A közvetlenül a termékbe kerülés előtt gőzzel desztillált málnavíz garantálja a maximális frissességet és tonizálást. Finoman masszírozzuk be, majd vízzel öblítsük le.
 • ARCRADÍR: tápláló emulzió, a 100%-osan megújuló és biológiailag lebomló forrásokból származó lichi és áfonya porok tökéletes kombinációjának köszönhetően, ideális bármilyen bőrtípusra. Kisimítja és megújítja a bőrt, amitől az élettel teli és ragyogó lesz. Körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be, a T-vonalnál végezzünk még alaposabb masszázst, majd vízzel mossuk le! Használjuk hetente kétszer!
 • 24 ÓRÁS HIDRATÁLÓ KRÉM: ideális minden bőrtípusra, még a legérzékenyebb bőrökre is; a Bio+ eszenciákkal tökéletesen kombinálható és személyre szabható.
 • ESSENCE TÁPLÁLÓ HATÁSSAL: tápláló hatású, omega-3 zsírsavakban gazdag esszencia hidegen préselt olíva olajjal, sáfránnyal és lenolajjal. Kiváló a nagyon száraz és érzékeny bőrökre. Reggel és este a BIO+ 24 órás arckrém előtt vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére.
 • ESSENCE BŐRTÖMÖRÍTŐ HATÁSSAL: bőrtömörítő hatású esszencia bio lenmag kivonattal, hyaluronsavval és organikus narancsvirág vízzel, amelyek bőrtömörítő, lifting és simító hatást eredményeznek. A BIO+ 24 órás arckrém előtt vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére.
 • ESSENCE ANTIOXIDÁNS HATÁSSAL: antioxidáns hatású esszencia bio pomelo kivonattal a ragyogó, homogén, selymes és megújult bőrért. Kiváló sminkalap. A BIO+ 24 órás arckrém előtt vigyük fel az arc, nyak és dekoltázs területére.
 • BŐRMŰKÖDÉST KIEGYENSÚLYOZÓ ARCMASZK: a hidegen sajtolt vörös áfonya olajnak köszönhetően maximális tápláló, nyugtató és regeneráló hatást garantál. Az arcszín homogén lesz, a bőr ragyogóvá válik. Hagyjuk a bőrön 20 percig, majd vízzel mossuk le! A maszkot használhatjuk fáradtság, stressz esetén vagy bármikor, amikor arcbőrünket szeretnénk ragyogóvá és egységessé tenni.

 

AJÁNDÉKCSOMAGOK:

Ujrahasznosítható fém díszdobozban 3 szuper termék található. Tökéletes ajándék a különböző bőrproblémák kezelésére. A kiürült doboz kiváló tároló, de akár fűszernövény is ültethető bele.

 • DETOX AJÁNDÉKCSOMAG: Arcradír, Essence Antioxidáns hatással, 24 órás hidratáló krém
 • HIDRATÁLÓ AJÁNDÉKCSOMAG: Arclemosó, Essence bőrtömörítő hatással, 24 órás hidratáló krém
 • TÁPLÁLÓ AJÁNDÉKCSOMAG: Bőrműködést kiegyensúlyozó arcmaszk, Essence tápláló hatással, 24 órás hidratáló krém

 

BIO+ TESTÁPOLÓ TERMÉKEK

 • TUSFÜRDŐ: kivételesen gyengéd, de hatékony tisztítást tesz lehetővé, nyugtató hatású, érzékeny bőrűek és gyerekek is használhatják.
 • TESTRADÍR, PAKOLÁS: finoman radírozza, megújítja, hidratálja és regenerálja a bőrt. Testpakolásként is működik.
 • TÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ: tápláló hatású testápoló, képes felébreszteni, táplálni és hidratálni bőrünket. Biztosítja rugalmasságát és selymes hatását.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a BIO+ termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 


 
A kezelés időtartama: 30 - 90 perc
A kezelés ára: 8.500 - 18.500.- Ft

tökéletes bőr programok speciális bőrproblémákra

Egy kezelés az  érzékeny, intoleráns, rozaceás bőrökre

 

A bőr nagyon érzékeny szervünk, a leginkább kitett a külső hatásoknak.

 

Egyre több ember bőre reagál érzékeny az új környezeti és életvitelből fakadó hatásokra, mint a szmog, légkondicionáló, nagy hőmérsékletingadozások, mesterséges kozmetikumok, stressz, étkezés, dohányzás, stb.

 

Az agyunk és a bőrünk szoros kapcsolatban áll egymással, bőrünk visszatükrözi érzéseinket, hangulatunkat, közérzetünket. A pszichés stressz sajnos negatív elváltozást okozhat a bőrön.

 

A stresszen kívül néhány bőrtípus genetikailag is hajlamos érzékennyé válni. Érintheti a zsíros, az aknés, a száraz, és az érett bőröket is.

Szinte minden vendég bőrén felfedezhető az érzékenység valamilyen formája.

 

Ezért alkotta meg a Vagheggi cég az Emozioni Plus termékcsaládot.

Egy teljes termékcsalád érzékeny bőrökre, ami innovatív stratégiákkal küzd a problémák ellen.

 • Gyengéden tisztítja és megújítja a bőrt.
 • Megerősíti és helyreállítja barrierjét.
 • Védi a hajszálereket.
 • Megelőzi és kontrollálja a bőrpírt, irritációt, érzékenységet.
 • Védelmet nyújt az UV fény ellen.
 • Nyugtat.
 • Hozzájárul a bőr jó közérzetének visszaállításához, megszüntetve a diszkonfonrt érzetet.

 

Modern technológiákkal a legjobb, nagy hatékonyságú összetevőket nyerték ki a természetből, ezáltal megalkotva egy antistressz kozmetikumot, mely az arctisztítástól a hidratáló krémig biztosítja az otthoni bőrápoló, bőrvédő programot. Védőpajzsot képez a légszennyezettség ellen. Professzionális kozmetikai kezelés kínál érzékeny, kis tűrőképességű, rozaceás bőrökre.

 

Hatékony, de természetes kozmetikai megoldás bármilyen bőrérzékenység esetén.

 

A termékcsalád minden tagja úgy lett megalkotva, hogy jobb ellenállóképességet biztosítson a bőrnek.

 

Nem tartalmaznak alkoholt, színezéket, parfümöt, parabéneket, paraffint, tartósítószert, ásványi olajakat, propilénglikolt, EDTA-t, BHA-t, BHT-t. Nikkel tesztelt.

 

Hatóanyagai:

 • Kurkuma gyökérből előállított molekula, mely kiváló regeneráló, antioxidáns, gyulladáscsökkentő, hatékony gyógyító hatása van. A bőrön alkalmazva képes megelőzni és helyreállítani a stressz okozta irritációt. Megelőzi a bőrszárazságot, a gyulladást, a bőr védekezőképességének gyengülését, javítja a vízháztartást.
 • Szecsuáni borsból egy szabadalmaztatott hatóanyagot állítanak elő, mely csökkenti az érzékeny bőrök kellemetlen tüneteit, edzésben tartja a bőrt, csökkenti a külső, belső stressz hatásait.
 • 2 innovatív hatóanyagán kívül bio áfonyát, tengerparti fenyőt, kamilla desztillált vizes oldatát, gránátalmát, különböző tápláló összetevőket, vitaminokat, hyaluronsavat és Béta-glukánt is tartalmaz.

 

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést.

 • LEMOSÓ KRÉM: puha, sűrű textúrájú lemosó, mely lehetővé teszi az alapos tisztítást a bőr igénybevétele nélkül.
 • NYUGTATÓ ESSENCE MIST: nyugtató, tonizáló koncentrátum, permetezzük az arcunkra bármilyen bőrirritáció esetén az azonnali enyhülésért.
 • FRISSÍTŐ SZÉRUM: azonnali frissességet biztosít, megnyugtatja és selymes megjelenést kölcsönöz a bőrnek, smink alapként is használható, mivel a benne levő zöld soft focus mikropor elfedi a pirosságot.
 • ANTISTRESSZ ARCMASZK: nyugtató maszk, ami enyhíti a bőrérzékenység tüneteit, friss, nyugodt, homogén és ragyogó lesz.
 • NYUGTATÓ ARCKRÉM: innovatív 24 órás válasz minden bőrirritáció esetén, használható nappal és este is.
 • VÁROSI ANTISTRESSZ CSEPPECSKÉK SPF50+: ideális tonizálás az egész napi frissességhez, egy igazi „növényi védőrács”, ami megvéd a külső behatásoktól és szennyeződésektől, hatékony UV-szűrővel, antioxidáns rendszerrel homogén arcszínt kölcsönöz a bőrnek.
 • KONCENTRÁTUM ÉRZÉKENY BŐRRE: nagyon hatékony, intenzív, de természetes kozmetikai megoldást nyújt bármilyen bőrérzékenység esetén. A nyak-és dekoltázs területén is alkalmazható. Kiválóan alkalmazható kúra szerűen beépítve az otthoni bőrápolásba.
 • EMOZIONI PLUS AJÁNDÉKCSOMAG: mágneses, újrahasznosítható díszdobozban 2 szuper termék található. Lemosó krém, Nyugtató arckrém.  Tökéletes ajándék az érzékeny, intoleráns, rozaceás bőrök hatékony kezelésére.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a Emozioni Plus termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 


 
A kezelés időtartama: 30 - 90 perc
A kezelés ára: 8.500 - 18.500.- Ft

A bőrön megjelenő foltokat, fáradt, fakó bőrképet különböző hatások eredményezik, mint a szennyezett levegő, a szmog, a stressz, a helytelen, túlzott napozás, a hormonális egyensúly változása, a terhesség. Az idősödő bőrön is jelentkezhetnek foltok, elszíneződések.

A lassuló bőrmegújulás és a csökkent mikrokeringés is negatívan befolyásolja a bőr állapotát.

A White Moon termékek kiváló segítséget nyújtanak ezekre a problémákra minden évszakban, és minden a problémával érintett korosztály számára, mert

 • megelőzi és csökkenti, halványítja az elszíneződéseket, foltokat
 • szabályozza a melanin képződést
 • védi a bőrt a környezet szennyeződésektől
 • javítja a keringést
 • táplálja a bőrt
 • megelőzi a bőröregedést
 • alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson és a kézfejen.

Egységesíti a bőrszínt, sima, ragyogó bőrképet eredményez mélytisztító hatással, miközben energia koncentrátum a bőr számára anti-aging hatással.

Enzimblokkoló, halványító, nyugtató, kollagén stimuláló, antioxidáns hatóanyagok szinergiája.

Végezhető vele 30 perces, gyors, Beauty Expressz kezelés, kényeztető bőrmegújítás masszázzsal, gépi kezeléssel, de tisztítás mellé is ajánlott.

 

A kezelés hatékonyságát otthoni ápolókkal fokozhatjuk.

 • WHITE MOON 2:1 HATÁSÚ TISZTÍTÓ TONIK: Egyesíti a lemosó tejet és a tonikot. Praktikus a használata, gyengéden mégis intenzíven tisztít.
 • LEMOSÓ HAB: Tisztító mousse a ragyogó bőrért, liquirizia (édesgyőkér) kivonattal. Kifejezetten ajánlott foltos bőrökre.
 • WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-DERÍTŐ VÉDŐ EMULZIÓ: Innovatív halványító emulzió, amely megelőzi és csökkent a bőrön található foltokat. Védelmet nyújt a káros külső környezeti hatásokkal, UV-sugarakkal szemben, megelőzi a bőr korai öregedését, segíti regenerálni a bőrt.
 • WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-DERÍTŐ KONCENTRÁTUM: Innovatív technológiával előállított koncentrátum, ami azonnali, nagyfokú hatást gyakorol a foltokra, használatával egy egységes bőrképet eredményez, elhalványítja a foltokat, béta-glukán tartalmának köszönhetően regeneráló és bőröregedés gátló hatása is van.
 • WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-BŐRMEGÚJÍTÓ AMPULLA: Bőrmegújító koncentrátum, hatóanyagai simítják és megújítják a bőrfelszínt. Kiváló a szürke, fakó, foltosodásra hajlamos bőrök kezeléséhez, otthoni kúraszerű ápolásra is javasolt, meghosszabbítva a szalonkezelést.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a White Moon termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 

 
A kezelés időtartama: 30 - 90 perc
A kezelés ára: 8.500 - 16.500.- Ft

Bőrmegújító, revitalizáló, feltöltő, anti-aging és antioxidáns kezelés C-vitaminnal a fáradt, stresszes bőrök számára. Az oxigénhiányos, élettelen bőrök számára ragyogást és energiát kölcsönöz.

 

Bármely korosztály számára, bármely évszakban javasolt a Lime termékcsalád használata. Igazi tavaszi kezelés, mert felkészíti, megerősíti a bőrt a nyári napsugárzásra. Kiváló bőrmegújító kezelés nyárra.

 

AZ OXIDÁCIÓS folyamatok nyomot hagynak a bőrön:

Az Oxigén hiányos bőr élettelen, fakó, szürke, fénytelen, nem egységes, stresszes, foltos, lestrapáltnak tűnik.

 

A LIME, C-VITAMINOS feltöltő kezelés az alábbi bőrproblémákra kínál megoldást:

 • Erős anti oxidáns hatású, a stresszes, vagy erős dohányosok bőrének
 • Revitalizálja, deríti, feltölti, regenerálja a bőrt és sejtjeit
 • Védi a sejt DNS-ét, erősíti az immunfolyamatokat
 • Nélkülözhetetlen a kollagén képződéshez, kiváló prevenció a bőr öregedése ellen
 • Legyőzi a szabad gyököket és a szmog káros hatását minden nap
 • Védelmet biztosít a napfény káros hatásai ellen, kitűnő előkészítő kezelés a nyári időszakban a napozás előtt

 

A citrusok elősegítik a stimulációt a bőrmegújításhoz, segíti az anti-aging folyamatokat, feltöltő, homogenizáló, bőrfiatalító hatással.

 

Vaghegginél mindig szinergiában gondolkodnak. Ennél a termékcsaládnál is a benne levő hatóanyagok egymást erősítve, egymást kiegészítve segítik a probléma megoldása érdekében.

 • Stabilizált C-vitamin antioxidáns hatású. Stimulálja a kollagén szintézist, megóvja a bőr sejtjeit a nap káros hatásától.
 • Calabriai édes narancs egy különleges eljárásnak köszönhetően a C-vitamint stabilizálja, mely így egy hatékonyan, a bőr igényei szerint felszívódó formában kerül a termékcsaládba.
 • Lime esszencia olaj és vaj tápláló és antioxidáns hatású, javítja a mikró keringését a bőrnek.
 • Körömvirág olaj tápláló hatású olaj a száraz és érzékeny bőrökre. Sebgyógyító és nyugtató hatást is gyakorol.
 • Jojoba olaj gazdag természetes antioxidánsokban. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet, tápláló hatású.

 

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális antioxidáns kezelést.

 • MICELLÁS LEMOSÓ PERMET: átlátszó permet C-vitaminnal, mely frissíti és tisztítja a bőrt.
 • CINK + NARANCS PERMET: Anti stressz hatású, revitalizáló permet, amely gazdag C vitaminban és cinkben. Tonizálja, energetizálja a bőrt, visszapótolja az ásványi anyagokat. Használható arcon és testen egyaránt. Smink tetejére is fújható. Dohányosoknak napi többszöri használata ajánlott. Nyáron helyettesíti a testápolót.
 • C-VITAMINOS FLUID: könnyű textúrájú emulzió, magas koncentrációban tartalmaz C vitamint. A kozmetikai kezeléseknél koncentrált hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, antioxidáns, gyulladáscsökkentő és regeneráló hatás.
 • C-VITAMINOS KRÉM: nappali és éjszakai krém, anti stressz hatással. Koncentrált C vitamint tartalmaz, intenzíven hidratál és védő hatású. Gyulladáscsökkentő hatása is van.
 • LIME AJÁNDÉKCSOMAG: mágneses, újrahasznosítható díszdobozban 4 szuper termék található. Micellar C-vitaminos lemosó permet, Cink+Narancs permet revitalizáló hatással, C-vitaminos arckrém és Eva körömlakk N.80 Rose Quartz.  Tökéletes ajándék a fáradt, stresszes bőrök számára.

 

Fontos azonban, hogy ezt a termékcsaládot csak kúra szerűen használjátok, amikor eLfogy pl. a hidratáló krém, vagy fluid, akkor váltsatok egy másik termékcsaládra, majd 2-3 hónap után újra visszatérhettek rá.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a LIME termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 

 
A kezelés időtartama: 30 - 90 perc
A kezelés ára: 8.500 - 18.500.- Ft

A szép bőr alapja a megfelelő hidratáltság. A hialuronsav és a fehér mályva kivonatban gazdag Rehydra kezelés helyreállítja a bőr optimális hidratáltságát.

 

A Rehydra termékek professzionális megoldást nyújtanak a bőr szomjúsága ellen. Olyan növényi hatóanyag koktélt tartalmaznak, amely azonnali puhaságot, frissességet és hidratációt kölcsönöz a bőrnek, valamint az öregedés lassításában is fontos szerepet játszanak. Ezt a hatást a hatóanyagok segítségével hosszan megőrzi a bőr, puha, rugalmas és ragyogó lesz. A Rehydra termékek intenzív hidratálást biztosítanak bármely életkorban.

 

Vaghegginél mindig szinergiában gondolkodnak. Ennél a termékcsaládnál is a benne levő hatóanyagok egymást erősítve, egymást kiegészítve segítik a probléma megoldása érdekében.

 • Althea Officinalis: orvosi ziliz vagy fehér mályva, nagyon gazdag poliszaharidokban, A, B, C és E vitaminokban. Bőrvédő és hidratáló hatású, valamint a hyaluronsav számára is védelmet biztosít, hogy minél tovább a bőrben tudjon maradni.
 • Hialuron sav: szuperhidratáló molekula. A bőr megfelelő hidratációját és tartását biztosítja.
 • Ximenin sav: sebgyógyító, érvédő és hidratáló hatása van.
 • Karité vaj: tápláló és bőrnyugtató hatású. Segíti megtartani a bőr természetes feszességét és rugalmasságát.
 • Természetes bioszaharidok: megkötik a vizet bőrben.
 • Jojoba olaj: tápláló és puhító hatású.

 

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális intenzív hidratáló kezelést.

 • LEMOSÓ TEJ: hidratáló lemosó tej, mely puhítja és gyengéden tisztítja a száraz bőrt. A készítmény kíméletesen eltüntet bármilyen szennyeződést, megvédi a bőrt a kiszáradástól, segít megőrizni a bőrfelszín természetes hidrolipid rétegét.
 • TONIK: hidratáló tonik, mely puhává, selymessé teszi a száraz bőrt, segít a hidratáltságát a lehető legoptimálisabb szinten tartani, ezáltal biztosítja, hogy órákon át képes megőrizni puhaságát és frissességét.
 • LEMOSÓ HAB: hidratáló tisztító mousse vékony és száraz bőrökre orvosi ziliz kivonattal. Gazdag poliszacharidokban, A, B, C és E vitaminokban, megakadályozza a bőr hialuronsav tartalmának csökkenését és védi a bőrt.
 • NAPPALI HIDRATÁLÓ KRÉM: visszaadja a bőr hidratáltságát, frissességét és azonnal kellemes érzetet biztosít, tökéletes alapja lehet a sminknek, hatékony UV szűrővel rendelkezik.
 • ÉJSZAKAI HIDRATÁLÓ KRÉM: tökéletes tápláló és regeneráló készítmény a száraz, dehidratált bőr éjszakai ápolására.
 • HIDRATÁLÓ FLUID: szérum koncentrátum a minden napos intenzív hidratációhoz. Magas hialuronsav tartalmának köszönhetően rövid idő alatt visszaadja a bőrnek ragyogását, puhaságát, és hidratáltságát. Tökéletes sminkalap.
 • INTENZÍV HIDRATÁLÓ KRÉM: növényi hatóanyag koktél és egy különleges molekuláris háló tartalmának köszönhetően azonnal helyreállítja a hidratáció egyensúlyát az extra száraz, idős, extrém igénybe vett bőröknél is. Állandó nedvesség pótlást nyújtó krém.
 • INTENZÍV HIDRATÁLÓ AMPULLA: újjáépíti a bőrt, öregedést csökkentő hatású, intenzív hidratáló koncentrátum. A nyak-és dekoltázs területén is alkalmazható, kúra szerű használata javasolt.
 • HIDRATÁLÓ SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ: könnyű, folyékony krém, mely kifejezetten a szem környékének mindennapi ápolására lett kifejlesztve, azonnali lágyságot és hidratáltságot nyújt a legszárazabb bőr számára is. Fiatalabb korosztály is használhatja megelőzésre.
 • REHYDRA AJÁNDÉKCSOMAG: mágneses, újrahasznosítható díszdobozban 3 szuper termék található. Lemosó hab, Nappali hidratáló krém és Equilibrium növényi kézkrém.  Tökéletes ajándék a száraz, dehidratált bőrök számára.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a REHYDRA termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 

 
A kezelés időtartama: 30 - 90 perc
A kezelés ára: 8.500 - 16.500.- Ft

Férfiaknak készült, azonban nők számára is kitűnő választás lehet.

A Vagheggi mindig próbál kilépni a sémákból, hogy az előítéletek nélküli szépség, mindenki egyénisége előtérbe kerülhessen. Így született meg az Atypical, ami nem feltétlenül sorolható be egy konkrét fogyasztói kategóriába, bár férfiaknak készült, de nők számára is kitűnő választás lehet.

Elképesztő újdonság, innovatív kozmetológiai technológia, maximálisan szem előtt tartva a Vagheggi szemléleteit, mindezt speciális, kenderrostból készült újrahasznosított papír csomagolásban.

Az erősebbik nem számára is fontos és sokszor elvárás az ápolt, vonzó külső. De csak akkor lehetnek Ők is magabiztosak, sikeresek, legyen szó karrierről vagy magánéletről, ha jól érzik magukat a bőrükben. A férfiak egyre jobban odafigyelnek a szépségápolásra. Egyre többen használnak kozmetikumokat és járnak kozmetikába.

Bőrük 24%-al vastagabb, mint a nőké és átlagosan 20%-al több faggyút termel, mely hatására pattanások, miteszerek alakulhatnak ki az arcon és a testen egyaránt. Sokan a kopaszodás, mások a nemkívánatos szőrszálak ellen harcolnak, de egyre többen vetnek be valamilyen fegyvert a ráncok ellen is.

A rendszeres borotválkozás peelingként hat arcbőrükre, melynek következtében egy idő után dehidratálttá, érzékennyé válik, de a mindennapi rohanás, a stressz, a sok utazás, a kevés alvás, a rendszertelen és vitaminszegény táplálkozás is egyre nehezebbé teszik a testi-lelki egyensúly megtartását.

Az Atypical új technológiai megközelítést képvisel minden bőrtípus számára, a mai életstílusnak megfelelően, újradefiniálja a férfi bőr szükségleteit, hatékony és egyszerű szépségápolási rutint biztosít. Nemcsak a mai modern életvitelhez igazodik, de a megváltozott környezet káros hatásai ellen is védelmet nyújt, mint pl.: a szmog, környezetszennyezés, az elektronikai eszközök által kibocsájtott kék fény.

A speciálisan összeállított kezelés energetizálja, frissíti, serkenti a bőr élettani folyamatait, segíti a sejtek megújulását, regenerálódását, lassítja az öregedést, normalizálja a faggyúmirigyek működését, fokozza a vér-, és nyirokkeringést, javítja a bőr oxigén-, és tápanyagellátását.

ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐI:

 • A Kender pozitívan befolyásolja a bőr mikrobiomját, megnyugtatja az irritált bőrt, elősegíti hidratáltságát és növeli rugalmasságát.
 • A Mohawk Like egy olyan összetevő, ami megfelel az új szépségtrendeknek, választ ad a különböző emberek, különböző bőrtípusainak ápolására, hozzájárul a biodinamikus bőrszerkezet felépítéséhez és ellenáll az öregedésnek,.
 • A különleges Theobroma kakaó kivonat stimulálja a kollagén és elasztin termelődését, növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást.
 • Az Energetizált tengervíz felfogja és semlegesíti a szennyeződéseket, amik 20%-kal gyorsabban öregítik a bőrt, károsítják a kollagén és elasztin rostokat, tönkreteszik a keratint, irritációt, bőrszárazságot és foltokat okoznak.

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális kezelést.

 • LEMOSÓ RADÍR ZSELÉ: Reggel és este alkalmazható alapos és kíméletes tisztító zselé a különböző szennyeződések, városi szmog ellen.
 • 2:1 HIDRATÁLÓ ÉS BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI SZÉRUM: Nyugtatja, kisimítja, hidratálja borotválkozás után a bőrt és védelmet biztosít egész nap a városi légszennyezettség, illetve a kék fény okozta elektroszmog ellen.
 • REGENERÁLÓ ARCKRÉM: 24 órás hidratáló krém, mely megvédi a bőrt és eltünteti a fáradtság jeleit, minimalizálja a pórusokat, kisimítja a ráncokat. Reggel és este használható termék.
 • TATOO CARE – TESTÁPOLÓ EMULZIÓ SPF30: Kendermag kivonatban gazdag revitalizáló, hidratáló, védő testápoló. Visszaadja a tartós smink- és testtetoválás színének élénkségét és védi az UV sugarakkal szemben.
 • FÁRADTSÁG ELLENI SZEM MASZK: Megszünteti a fáradtság jeleit, a szem alatti táskákat és szemkörnyéki ráncokat.
 • ATYPICAL AJÁNDÉKCSOMAG: mágneses, újrahasznosítható díszdobozban 3 szuper termék található. Lemosó radír zselé, Regeneráló arckrém és Szemmaszk (6x2 db).  Tökéletes ajándék a férfiak számára.

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni az Atypical termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 

 
A kezelés időtartama: 30 - 90 perc
A kezelés ára: 8.500 - 16.500.- Ft

Arctisztító és expressz kezelések


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 9.500.- Ft


 
A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 12.500 - 16.500.- Ft

Az erősebbik nem számára is fontos és sokszor elvárás az ápolt, vonzó külső. De csak akkor lehetnek Ők is magabiztosak, sikeresek, legyen szó karrierről vagy magánéletről, ha jól érzik magukat a bőrükben. A férfiak egyre jobban odafigyelnek a szépségápolásra. Egyre többen használnak kozmetikumokat és járnak kozmetikába is.

Bőrük 24%-al vastagabb, mint a nőké és átlagosan 20%-al több faggyút termel, mely hatására pattanások, miteszerek alakulhatnak ki az arcon és a testen egyaránt. Sokan a kopaszodás, mások a nemkívánatos szőrszálak ellen harcolnak, de egyre többen vetnek be valamilyen fegyvert a ráncok ellen is.

A rendszeres borotválkozás peelingként hat arcbőrükre, melynek következtében egy idő után dehidratálttá, érzékennyé válik, de a mindennapi rohanás, a stressz, a sok utazás, a kevés alvás, a rendszertelen és vitaminszegény táplálkozás is egyre nehezebbé teszik a testi-lelki egyensúly megtartását.

Az Atypical új technológiai megközelítést képvisel minden bőrtípus számára, a mai életstílusnak megfelelően, újradefiniálja a férfi bőr szükségleteit, hatékony és egyszerű szépségápolási rutint biztosít. Nemcsak a mai modern életvitelhez igazodik, de a megváltozott környezet káros hatásai ellen is védelmet nyújt, mint pl.: a szmog, környezetszennyezés, az elektronikai eszközök által kibocsájtott kék fény.

A speciálisan összeállított kezelés energetizálja, frissíti, serkenti a bőr élettani folyamatait, segíti a sejtek megújulását, regenerálódását, lassítja az öregedést, normalizálja a faggyúmirigyek működését, fokozza a vér-, és nyirokkeringést, javítja a bőr oxigén-, és tápanyagellátását.

Az Atypical férfiaknak készült, azonban a nők számára is kitűnő választás lehet!

ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐI:

A Kender pozitívan befolyásolja a bőr mikrobiomját, megnyugtatja az irritált bőrt, elősegíti hidratáltságát és növeli rugalmasságát.

A Mohawk Like egy olyan összetevő, ami megfelel az új szépségtrendeknek, választ ad a különböző emberek, különböző bőrtípusainak ápolására, hozzájárul a biodinamikus bőrszerkezet felépítéséhez és ellenáll az öregedésnek,.

A különleges Theobroma kakaó kivonat stimulálja a kollagén és elasztin termelődését, növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást.

Az Energetizált tengervíz felfogja és semlegesíti a szennyeződéseket, amik 20%-kal gyorsabban öregítik a bőrt, károsítják a kollagén és elasztin rostokat, tönkreteszik a keratint, irritációt, bőrszárazságot és foltokat okoznak.

TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

TATOO CARE – Testápoló emulzió SPF30

Kendermag kivonatban gazdag revitalizáló, hidratáló, védő testápoló. Visszaadja a tartós smink- és testtetoválás színének élénkségét és védi az UV sugarakkal szemben.

LEMOSÓ RADÍR ZSELÉ

Reggel és este alkalmazható alapos és kíméletes tisztító zselé a különböző szennyeződések, városi szmog ellen.

2:1 HIDRATÁLÓ ÉS BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI SZÉRUM

Nyugtatja, kisimítja, hidratálja borotválkozás után a bőrt és védelmet biztosít egész nap a városi légszennyezettség, illetve a kék fény okozta elektroszmog ellen.

FÁRADTSÁG ELLENI SZEM MASZK

Megszűnteti a fáradtság jeleit, a szem alatti táskákat és szemkörnyéki ráncokat.

REGENERÁLÓ ARCKRÉM

24 órás hidratáló krém, mely megvédi a bőrt és eltűnteti a fáradtság jeleit, minimalizálja a pórusokat, kisimítja a ráncokat. Reggel és este használható termék.

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni az Atypical termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 

 
A kezelés időtartama: 30-90 perc
A kezelés ára: 8.500.- Ft - 16.500.-Ft

Gyors, mini kezelések különböző bőrtípusokra, bőrproblémákra azok számára, akiknek kevés idejük van.

30 perc alatt elvégezhető kezelések személyre szabottan, speciálisan a problémára irányulva.


 
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára: 5.500.- Ft


 
A kezelés időtartama: 45 perc
A kezelés ára: 8.500.- Ft

SPECIÁLIS MASSZÁZSOK

 

A Phyto Relax masszázs egy kényeztető, pihentető masszázs, mely a Vagheggi különleges Ásványi nyomelemeivel és  Esszencia olajaival tesszük egyedivé, és igazítjuk a bőrtípushoz.

 

Az esszencia olajoknak nagyon sokféle hatása van a bőrre és a pszichénkre is, valamint amikor esszenciákra gondolunk, általában a természet az első, ami az eszünkbe jut.

 

Az esszencia olajok különböző növényi kivonatok olajos keverékei, amit desztilláció vagy sajtolás útján nyernek ki, így megőrzik a növény karakterisztikus illatát és ízét. Nagyon magas minőségi követelményt, nagyon szigorú eljárást von magával, hiszen a bőrön és belélegezve is alkalmazzuk.

 

A növények olajos kivonatait régóta alkalmazzák gyógyítás céljára. Az esszencia olajok képesek befolyásolni a hangulatot, erősíteni a szervezet fizikai, egészségi állapotát, megfelelő működését, segítenek helyreállítani a test harmóniáját, visszanyerni az egyensúlyt, javítják a bőr egészségét, erős stimuláló hatásuk van.

 

A Vagheggi több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az esszencia olajok használatában. Teljesen természetes eredetű, 100%-os tisztaságú növényi esszencia olajokat alkalmazunk, melyek kozmetikai célra lettek kifejlesztve, ezáltal helyspecifikusan közvetlenül a bőrre csepegtethetőek.

 

A Vagheggi olajesszenciák speciális keverékek. A kis cseppecskékben koncentráltan van jelen 4-5 növényi kivonat hatóereje, a legoptimálisabb arányban alkalmazva, melyek egymás hatását felerősítve, egymással szinergiában hatnak.

 

Hatékonyan befolyásolhatjuk velük a bőr állapotát:

 • Tonizáló: fáradt, laza tónusú bőrre
 • Normalizáló: problémás, szeborreás bőrre
 • Nyugtató: érzékeny bőrre
 • Szabályozó: fenntartja a természetes egyensúlyt
 • Solvante: aknés, olajos szebprreás bőrre
 • Detox: méregtelenítő, kiegyensúlyozó hatású.

 

Ásványi nyomelemekkel tesszük tökéletessé a bőrállapot javító hatását a kezelésnek, melyek a szervezet és a bőr számára is nélkülözhetetlen az egészséges működéshez. A bőr nem képes előállítani nyomelemeket, ezért kívülről tudjuk csak bejuttatni. Nemcsak a bőrműködés biokémiai folyamatát katalizálják, hanem támogatják a vízháztartást, segítik a vitaminok beépülését. Kis mennyiségben elegendő, gyorsan beszívódnak, nagy segítséget nyújtanak arcon, testen egyaránt. Az esszencia olajokkal kiválóan támogatják egymást.

 

Phyto Relax masszázs ellenjavallatai:

 • Terhesség, szoptatás idején
 • Napozás, szolárium előtt
 • Allergia esetén (valamelyik hatóanyag tekintetében)

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni az ásványi nyomelmeket. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 


A kezelés időtartama: 45 perc
A kezelés ára: 8.500.- Ft
 

A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs készségét és segíti a szövetekből történő salakanyag kiválasztást.

A nyirokmasszázs olyan speciális masszázstechnika, melynek segítségével a nyirokáramlás többszörösére növelhető, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürítése.  Megszűnik a pangás, az ödéma, ezáltal a sejtek és a szövetek is gyorsabban regenerálódnak, a gyulladások és sebek könnyebben gyógyulnak.

Hatására aktiválódik az immunrendszer, javul az izmok, az ízületek és a belső szervek vérellátása és méregtelenítése, valamint a sejtek anyagcseréje, tápanyag- és oxigénellátása.

Nem erős masszázs, kifelé pumpáló, simító, görgető mozdulatokkal dolgozunk, elősegítve a méreganyagok áramlását, kiürítését.

A kozmetikai nyirokmasszázs aromaterápia is egyben, melyet a Vagheggi esszencia olajokkal végezzük.

Aromaterápia az illatokkal történő gyógyítás, mely során a természetes növényi illóolajok jótékony hatását használjuk fel egyrészt a bőrünkön felszívódva, másrészt a légutakon keresztül. A bőrön keresztül felszívódó illóolajok rövid időn belül a keringési rendszerbe kerülnek, gyorsan kifejtik jótékony hatásukat. Az illatok hatására javul a közérzetünk.

A Vagheggi több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az esszencia olajok használatában. Teljesen természetes eredetű, 100%-os tisztaságú növényi esszencia olajokat alkalmazunk, melyek kozmetikai célra lettek kifejlesztve, ezáltal helyspecifikusan közvetlenül a bőrre csepegtethetőek.

A Vagheggi olajesszenciák speciális keverékek. A kis cseppecskékben koncentráltan van jelen 4-5 növényi kivonat hatóereje, a legoptimálisabb arányban alkalmazva, melyek egymás hatását felerősítve, egymással szinergiában hatnak.

Hatékonyan befolyásolhatjuk velük a bőr állapotát:

 • Tonizáló: fáradt, laza tónusú bőrre
 • Normalizáló: problémás, szeborreás bőrre
 • Nyugtató: érzékeny bőrre
 • Szabályozó: fenntartja a természetes egyensúlyt
 • Solvante: aknés, olajos szebprreás bőrre
 • Detox: méregtelenítő, kiegyensúlyozó hatású.

A kozmetikai nyirokmasszázs javallatai:

 • egészségmegőrző stimuláció
 • frissítés minden bőrtípusra
 • rozacea
 • ödéma
 • aknés elváltozás
 • szem alatti táskákra

A kozmetikai nyirokmasszázs ellenjavallatai:

 • masszázs általános ellenjavallatai
 • kozmetikai kezelés ellenjavallatai
 • friss trombózis
 • akut, krónikus gyulladás
 • rosszindulatú daganatok
 • pajzsmirigy gyulladás vagy túlműködés esetén
 • asztma
 • bőrbetegségek
 • szervezet egészét terhelő lázas betegség
 • vérnyomás probléma esetén

 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 12.500.- Ft

Célzott probléma megoldó manuáltechnikák gyógyító esszenciákkal.

„A manualitás művészete és tudomány egyben!”

Egy speciális masszázstechnika és az aromaterápia együttes használata a különleges masszázs élményen túl, látványos bőrállapot javulást eredményez.

„A TERMÉSZET SZÉPSÉGÉT MEGLÁTNI AZ ELSŐ LÉPÉS AHHOZ, HOGY KITISZTÍTULJON AZ ELME”

 

Az esszencia olajoknak nagyon sokféle hatása van a bőrre és a pszichénkre is, valamint amikor esszenciákra gondolunk, általában a természet az első, ami az eszünkbe jut.

Az esszencia olajok különböző növényi kivonatok olajos keverékei, amit desztilláció vagy sajtolás útján nyernek ki, így megőrzik a növény karakterisztikus illatát és ízét. Nagyon magas minőségi követelményt, nagyon szigorú eljárást von magával, hiszen a bőrön és belélegezve is alkalmazzuk.

A növények olajos kivonatait régóta alkalmazzák gyógyítás céljára.

Az esszencia olajok képesek befolyásolni a hangulatot, erősíteni a szervezet fizikai, egészségi állapotát, megfelelő működését, segítenek helyreállítani a test harmóniáját, visszanyerni az egyensúlyt, javítják a bőr egészségét, erős stimuláló hatásuk van.

Ásványi nyomelemekkel tesszük tökéletessé a bőrállapot javító hatását a kezelésnek, melyek a szervezet és a bőr számára is nélkülözhetetlen az egészséges működéshez. A bőr nem képes előállítani nyomelemeket, ezért kívülről tudjuk csak bejuttatni. Nemcsak a bőrműködés biokémiai folyamatát katalizálják, hanem támogatják a vízháztartást, segítik a vitaminok beépülését. Kis mennyiségben elegendő, gyorsan beszívódnak, nagy segítséget nyújtanak arcon, testen egyaránt. Az esszencia olajokkal kiválóan támogatják egymást.

A Vagheggi 3 új masszázstechnikát fejlesztett ki, ami mindegyik egy célzott bőr problémára fókuszál. Az ásványi nyomelemek, esszencia olajok kiválasztása, valamint a masszázsmozdulatok úgy épülnek fel, hogy segítsék orvosolni az adott bőrprobléma tipikus jeleit, visszaállítsák az egyensúlyi állapotot.

 • EQUILIBRIO

Azokra a bőrökre javasolt, melyeknek az egyensúly visszaszerzésére van szüksége. Kiegyensúlyozó és relaxáló, gyengéd masszázsmozdulatokra épülő technika. Az energiákat harmonizáljuk, azokat a meridiánokat érintve, amelyek a belső funkciókat, az anyagcserét szabályozzák. A száraz, érzékeny, rozaceás, valamint a zsíros, problémás bőrök számára nyújt megoldást. Mind az esszenciák, az ásványi nyomelemek, mind a masszázsmozdulatok arra törekednek, hogy visszabillentsük az egyensúlyi állapotába a bőrt.

 • TONE:

Arckontúr javító arcmasszázs. Rugalmasságát vesztett bőrtípusokra javasoljuk, akik feszesebb arckontúrra vágynak. Mélyebb, intenzívebb mozdulatokra épülő, kontúr javító és feszesítő masszázstechnika. Energiát nyújt a bőr számára, segít, hogy újra harmóniába kerüljön.

 • LIFT:

Ránctalanító hatású arcmasszázs, mély stimulációs technikával, ami azonnali lifting hatást eredményez. Mély és stimuláló masszázsmozdulatokra épülő technika, amivel csökkenthetjük a ráncok mélységét. Érettebb bőrökre jó, akiknek már mélyebb, elmélyülőbb ráncaik vannak.

Ellenjavallatai:

 • Terhesség, szoptatás idején
 • Napozás, szolárium előtt
 • Allergia esetén (valamelyik hatóanyag tekintetében)

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni az ásványi nyomelmeket. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 13.500.- Ft

A szem a lélek tükre, a szemkörnyék bőre pedig a test és a lélek ruhája egyszerre. Hiszen itt ezen az érzékeny területen nyomot hagy minden lelki és testi folyamat, állapota egyszerre tükrözi testi és pszichés hogylétünket.

A szemkörnyék testünk legsebezhetőbb része, az arc legvékonyabb bőrrétege, kevés faggyúmirigyet tartalmaz. Legelőször itt mutatkoznak meg az öregedés jelei. A 20-as évek végén vékony ráncok és elszíneződés is jelentkezik a szemek körül. Az elasztin rostok ernyedése táskákat hoz létre, a törékeny hajszálerek a sötét karikákért, az elégtelen nyirokkeringés a szemkörnyéki duzzanatokért felelősek, a szemfesték szárítja, irritálhatja a bőrt, a környezeti szennyeződések a szem körül mélyebbre hatolnak, és több kárt okoznak, illetve az UV-sugárzás, szmog, cigaretta füst, légkondicionáló is felelős a szemkörnyéki bőr öregedéséért. Mindezeken felül, nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ez a terület milyen igénybevételnek van kitéve nap, mint nap. A szem körüli izmok folyamatosan mozognak, hiszen naponta 10-20 ezerszer pislogunk! Ezért a megfelelő bőrápolás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szemkörnyék fiatalságának megőrzésében.

A vékony bőrrétegnek köszönhetően a hatóanyagok nagyon könnyen az irha rétegig tudnak jutni, de sajnos ennek negatív következményei is lehetnek, amennyiben nem megfelelő készítményt használunk, irritációt okozhat.

A kozmetikai ipar speciális, külön ennek a területnek a problémáira kifejlesztett hatóanyagokkal és textúrákkal veszik fel a harcot.

Alapvetően 4 fő problémával találkozunk a szemkörnyék tekintetében:

 • Szarkalábak, látható ráncok: hidratálás, táplálás, rugalmasság fokozása, bőr, nedvesség tartalmának javítása, ráncok csökkentése, kollagén rostok karbantartása a fő feladat, az állandó rugalmasság megőrzése érdekében.
 • Sötét karikák: öröklött hajlam, keringési probléma, melanintermelés zavara és irritáció is okozhatja.
 • Ödéma, duzzanat, táskák kialakulásáért vizesedés, életmódbeli sajátosság, mint a fáradtság, túlzott só bevitel, sok kávé fogyasztása, de akár öröklött hajlam is felelős lehet. Hűsítő szemmaszkkal, segíthetünk a problémán, illetve érdemes a szemkörnyék ápoló krémét hűtőszekrényben tartani.
 • Száraz szemkörnyéki bőr előszobája a mély ráncok kialakulásának a későbbiekben. Elengedhetetlen a hidratálás, táplálás.

Szemránckrém nappal és este is alkalmazható, főleg, ha problémát szeretnénk kezelni, megoldani. Éjszaka sokkal többet tud hasznosítani a bőr, intenzívebben tud beszívódni, nappal pedig kiváló védelmet fog biztosítani, miközben kezeli a problémát.

A professzionális kozmetikai kezelés mellett, a hatékony eredmény elérése érdekében elengedhetetlen a RENDSZERES otthoni bőrápolás is, hiszen folyamatosan karban kell tartani ezt a szemkörnyéki bőrt!

Túlzásba nem szabad esni, mert irritációt okozhat. Minimális mennyiséget kell felvinni a területre és finom ütögető mozdulatokkal kell bevinni.

Napszemüveg, fényvédő használata a nyári, illetve napsütéses időszakban elengedhetetlen ennek a területnek a védelme érdekében!

A Beauty Kozmetikában mind a 4 különböző problémára kínálok megoldást, ami végezhető önállóan, egy gyors, expressz 30 perces kezelés keretében, akár ebédidőben, vagy bármelyik arckezelés kiegészítéseként is, esetleg önálló, komplett szolgáltatásként.

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a szemápoló termékeket. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 6.000.-Ft - 10.500.- Ft

GUA SHA ÉS ARCROLLER LIFTING ARCMASSZÁZS

 

Különleges manuális face lifting eljárás, mely végezhető önálló kezelésként, kiegészíthető vele bármelyik anti aging kezelés és alkalmazható otthon is.

A Rózsakvarcból készült GUA SHA masszázskő és arcroller már az ősi kínai orvoslásban is megtalálható volt. Ma is előszeretettel használjuk terápiás eszközként, valamint a szépség megőrzésére.

Különleges masszázs eszköz, amivel egy manuális face lifting technika alkalmazható otthon és a szépségszalonokban egyaránt.

A különleges manuál technika segít ellazítani az izmok feszülését, kisimítja a bőrt, feszesíti és tonizálja. Javítja a bőr mikro keringését, stimulálja a nyirok keringést, csökkenti a szem alatti táskákat, püffedtséget, hatékony az arc kontúrok javítására és a bőr feszesítésére. Eredményességét az eszköz hőmérséklete is segíti. A technika rendszeres alkalmazásával látványosan szépül és fiatalodik a bőr, természetes botox hatásnak is nevezik.

Külön masszázstechnikát alkalmazunk a szalon kezelések során, és egy másikkal a vendég folytathatja nap mint nap a professzionális kezelést, megtartva és fokozva ezzel annak hatékonyságát.

A rózsakvarcból készült Gua Sha kő és arcroller kifejezetten népszerű eszköz az otthoni bőrápolásban is. Egy egyszerű technikát alkalmazva nap mint nap használhatjuk az otthoni bőrápolási rutinba beillesztve.

A Gua Sha technikával mélyebb masszázs mozdulatok végezhetők, melyek csökkentik az izmok feszülését, formálják és feszesítik az arckontúrokat, csökkentik a szem alatti táskákat, püffedtséget, simítják és tonizálják, intenzíven javítják a bőr mikro keringését és stimulálja a nyirok keringést.

A rózsa kvarc arcroller jótékony hatása, hogy a hatóanyagok hatékonyabban felszívódnak fel, akár a krémek, szérumok, ampullák vagy maszkok. Stimulálja a bőr keringését, segít a méreganyagok eltávolításában csökkenti a szem alatt kialakuló táskákat. A rendszeres masszázs stimulálja a kollagén termelést, csökkenti a ráncok kialakulását, javítja a bőr rugalmasságát.

Szeretnéd kipróbálni ezt a különleges masszázs élményt? Szeretnéd esetleg megtanulni az otthoni technikát, hogy helyesen és eredményesen végezhesd az arcápolásod? Szívesen adnál masszázs élményt ajándékba?

Keress bizalommal!

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a Gua Sha masszázskő és Roller szettet. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára:
 • 75.15 termékcsaláddal 90': 25.500.-Ft
 • Intense termékcsaláddal 90': 24.500.-Ft
 • Delay Infiniti termékcsaláddal 90': 20.500.-Ft
 • BIO+ termékcsaláddal 90': 18.500.-Ft
 • Önmagában 60': 15.000.-Ft
Arcmasszázs + szett együttes választása esetén 10% kedvezmény a teljes árból.

HÁMLASZTÁS

Amikor a bőr fiatal és az élettani folyamatok megfelelően működnek, a felhám egyetlen sejtjének életciklusa körülbelül 28 napig tart. 30 éves kortól azon kívül, hogy megjelenhetnek a bőröregedés első jelei, a sejtcserélődés ritmusa is elkezd lassulni. Az évek múlásával a bőr fénytelen, egyenetlen lesz, helyenként megvastagszik.

 

Hasonló jelenség figyelhető meg a fiatalabbak bőrén is a helytelen napozás, a nem megfelelő kozmetikumok és makeup termékek használata, érzékenység, stressz, szmog esetén, de a helytelen életmód és táplálkozás is okozhatja.

 

Ezekben az esetekben alkalmazandó fontos stratégia a sejtmegújulás ösztönzése, azzal a céllal, hogy annak ritmusa változatlan maradhasson.

 

A különböző kozmetikai hámlasztó kezelések gyors és ellenőrzött, de biztonságos formáját képviselik. A hámlasztó kúra hatására az elöregedett, károsodott szövetet egy egészségesebb váltja fel, mely eredményeként

 • az arcvonások fiatalabbnak tűnnek, a ráncok kisimulnak, az árnyalatbeli különbségek csökkennek,
 • a bőrfelület egyenletes lesz, a pórusok szűkülnek,
 • felgyorsul a kollagén szintézis,
 • hidratál, regenerál
 • csökkennek a pattanások, hegek
 • halványodnak a pigmentfoltok
 • kisimulnak a ráncok
 • felerősíti a kozmetikai kezelések és az otthoni ápoló termékek hatékonyságát.

 

Kiváló előkészítése, kiegészítése esztétikai gyógyászati kezelések előtt is, mint a hyaluronsavas, vitaminos, vagy egyéb feltöltések.

 

Ajánlott nőknek és férfiaknak, érett, száraz, zsíros bőrre, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt.

 

Gépi hámlasztás:

 • Dinamikus vízsugár peeling: amit eddig csak az orvostechnika alkalmazott. Szuperszonikus sebességgel áramló oldat és levegő keverékével, mini gőzborotvaként peelingezi le a bőrt, miközben Oxigénnel és nedvességgel tölti fel. Hatásaiban és eredményeiben teljesen megegyezik a Mikrodermabrázióval. Kombinált kezelést is végezhetünk vele, hisz a hidratáló folyadék helyett savas oldatot is alkalmazhatunk, így egyszerre végzünk mechanikai és kémiai kezelést, miközben 6 szintű bőrfiatalítás végzünk: peeling, mélytisztítás, hidratáció, oxigén feltöltés, vér- és nyirokkeringés fokozás, pigment halványítás.

 

A jótékony bőrmegújító hámlasztásról IDE KATTINTVA olvashattok.

 


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 9.500.- Ft

Amikor a bőr fiatal és az élettani folyamatok megfelelően működnek, a felhám egyetlen sejtjének életciklusa körülbelül 28 napig tart. 30 éves kortól azon kívül, hogy megjelenhetnek a bőröregedés első jelei, a sejtcserélődés ritmusa is elkezd lassulni. Az évek múlásával a bőr fénytelen, egyenetlen lesz, helyenként megvastagszik.

Hasonló jelenség figyelhető meg a fiatalabbak bőrén is a helytelen napozás, a nem megfelelő kozmetikumok és makeup termékek használata, érzékenység, stressz, szmog esetén, de a helytelen életmód és táplálkozás is okozhatja.

Ezekben az esetekben alkalmazandó fontos stratégia a sejtmegújulás ösztönzése, azzal a céllal, hogy annak ritmusa változatlan maradhasson.

A különböző kozmetikai hámlasztó kezelések gyors és ellenőrzött, de biztonságos formáját képviselik. A hámlasztó kúra, vagy az otthon végezhető bőrmegújító eljárások hatására az elöregedett, károsodott szövetet egy egészségesebb váltja fel, mely eredményeként

 • az arcvonások fiatalabbnak tűnnek, az árnyalatbeli különbségek csökkennek, sima, feszes és ragyogó bőrkép alakul ki
 • a bőrfelület egyenletes lesz, a pórusok szűkülnek,
 • felgyorsul a kollagén szintézis,
 • hidratál, regenerál
 • csökkennek a pattanások, hegek
 • halványodnak a pigmentfoltok
 • kisimulnak a ráncok
 • felerősíti a kozmetikai kezelések és az otthoni ápoló termékek hatékonyságát.

A savas hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a bőr "kicserélődése" mintegy 28 nap alatt megy végbe egészséges, megfelelően működő arcbőrnél. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, így a frissebbek nem tudják átvenni a helyüket. Ezen segít a savas hámlasztó kúra. Az 3-6 héten keresztül, heti egy vagy két alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a pigmentfoltokat, megszünteti az aknés csomókat, gyulladásokat.

Célszerű savas hámlasztó kúrát alkalmazni elhanyagolt, régen kezelt bőr esetén, súlyos szeborreás, aknés bőrnél, fokozottan zsírhiányos, mélyrétegű vízhiányos bőrnél, fénykárosodott, pirmentfoltos, öregedő, ráncos bőr esetén.

Kiváló előkészítése, kiegészítése esztétikai gyógyászati kezelések előtt is, mint a hyaluronsavas, vitaminos, vagy egyéb feltöltések, valamint kozmetikai regeneráló, anti-aging kezelések előtt is.

Ajánlott nőknek és férfiaknak, érett, száraz, zsíros bőrre, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt.

A Primissima termékcsalád egy különleges CFWS szisztémát alkalmaz. A CFWS, "continuos flow wetting system" egy olyan rendszer, amelyben a különböző savas és hidratáló molekulák gondosan, megfelelő százalékos arányban, a hatékonysági szinergiának megfelelően kerülnek kiválasztásra, összepárosításra, hogy maximálisan kihasználjuk a kezelések jótékony hatását, mely szerint befogadóbb lesz a bőr, könnyebben tudjuk mélyre juttatni a hatóanyagokat.

A Primissima hatékonyságát a "CFWS" rendszer garantálja, lehetővé teszi a bőr felső rétegeinek folyamatos és egyre növekvő átitatását, ami végül a hámlasztáshoz vezet a legnagyobb biztonság mellett. Ez az innovatív formula teszi a termékcsaládot egyedülállóvá a többi kémiai hámlasztó kezelések között.

A "CFWS" innovatív rendszer 7 különféle sav molekulát tartalmaz (almasav, glükonolakton, glikolsav, tejsav, citromsav, mandulasav, pirrolidonsav és karbonsav), Maracuja kivonattal szinergiában. In-cosmetics® Best Ingredient Award GOLD, hatóanyag díjas kivonat, stimulálja azokat a bőrben lévő molekulákat, amik a regenerálásban és a bőrszövet újjáépítésében vesznek részt.

A Primissima nemcsak peeling, hanem bőrmegújító termékcsalád, mely újjá építi a bőrt, hatására újjászületik, regenerálódik, sima, élettel teli, feszes bőrképet eredményez.

A jótékony bőrmegújító hámlasztásról IDE KATTINTVA  olvashattok.

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális kezelést.

 • RENEW SKIN 24 ÓRÁS KRÉM: érzéki textúra, ami nyugtató hatást gyakorol a bőrre.
 • REGENERATING PEEL PADS (70 DB): intenzív otthoni hámlasztást tesz lehetővé, az arc, nyak, dekoltázs, kezek területén. Megújítja a bőrt, csökkenti a  bőrhibákat, pórusokat, foltokat, az idő múlásának jeleit. Az első professzionális hámlasztó kezelés, amit hazavihet.

 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 13.000.- Ft
4, vagy 6 alkalmas hámlasztó csomagok választása esetén egy mini Emozioni Plus városi anti stressz cseppeket kapsz ajándékba, hogy megfelelő védelmet biztosíthass bőröd számára.

Phyto Makeup

Nők ezre változtatták, vagy éppen változtatják meg a világot.

 

A Vagheggi 4 női ikont választott a makeup termékcsalád megalkotásakor.

Lukrecia Borgia (modenai hercegné, a végzet asszonya).

Frida Kahlo (mexikói festőművész, közéleti szereplő).

Éva (bibliai alak, első nő)

Grace Kelly (Oscar díjas amerikai szinésznő, monacoi hercegné).

 

Egy nőt a személyiség, öröm, szenvedély, fenségesség, különlegesség, művészet, intelligencia határoz meg.

 

A Vagheggi új Phyto Makeupja a szépség minden formáját szeretné megjeleníteni, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb színvilágot, amivel személyiségének ezer árnyalatát bemutathatja.

Lukrecia - piros, intenzív.

Frida - élénk, erős színek, mexikói színvilág.

Éva - természetes, de kihívó, csábító.

Grace - elengancia, visszafogott, kifinomult, diszkrét.

 

A Vagheggi phyto megközelítése természetesen központi szerepet kapott az új smink termékcsaládnál is.

 

Sminkelésnél az első lépés a bázis:

4 szérumot kínálunk a különböző bőrtípusok számára:

 • White Moon: erős halványító hatást fejt ki a foltos bőrök számára.
 • Delay Infinity: a benne lévő optikai photoshop hatóanyag lehetővé teszi, hogy kevésbé látszódjanak a ráncok az érett bőrökön.
 • Rehydra: intenzív hidratáló alap száraz bőrre.
 • Emozioni Plus: a benne levő zöld soft focus mikropor elfedi az irritációt, pirosságot.

 

Phyto Makeup termékeink:

 • 5 féle alapozót kínálunk a különböző bőrtípusok számára, mindegyiket 3 árnyalatban.
 • Korrektor krém és ceruza változatban.
 • Kompakt és por alakú púderek, highlighter, bronzosító, pirosító.
 • 4 női ideálhoz illő szemhéjfesték paletta.
 • 10 különböző színű ápoló rúzs, illetve 12 színárnyalatban matt folyékony, extra tartós rúzs közül választhattok.
 • 2 féle szempilla spirál, szempilla és szemöldök ápoló, illetve szemhéjtus.
 • Szem-, szemöldök-, szájceruzák.
 • Körömápolók, körömlakkok.
 • Sminkecsetek, hegyező, alapozó szivacs.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a Phyto Makeup termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 


 

Napozás

Napozás következmények nélkül

 

A napfény gyógyító hatása évezredek óta ismert. D3-vitamint képez a bőrben, fokozza a vérképző szervek működését, javítja a szervezet általános állapotát, növeli az immunitást, a szellemi kapacitást, javulnak a bőrbetegségek, az anyagcsere, jobban alszunk.

 

Azonban a Földünket érő napfény alkotó különböző sugaraknak más-más, nemcsak gyógyító hatása van az emberi szervezetre. A napfényben lévő káros sugarak az ózonréteg elvékonyodásával egyre nagyobb százalékban érik a Földet. Bőrünkre az UV sugarak jelentik a legnagyobb veszélyt, mivel ezeknek a sugaraknak vannak a legintenzívebb biológiai hatása. Évről évre egyre több bőrrákos beteget diagnosztizálnak az orvosok és az öregedéssel kapcsolatos bőrkárosodásért is kb. 80%-ban a napfény okolható.

 

A bőr összegzi az élete során elszenvedett bőrkárosodásokat és nem felejt!!!

 

Ha valakit élete során túl sok napfénykárosodás (napégés) ér, egy idő után kimerül bőrének védekezőképessége és a DNS károsodás hatására először elszarusodási zavarok keletkeznek a hámban, majd később bőrrák alakul ki.

 

Ezért fontos, hogy MINDIG fényvédővel ellátott hidratáló krémet használjuk az arcunkra és lehetőleg a testápolónk is a védelemhez szükséges faktorszámú legyen.

 

A fényvédő faktor (SPF) azt jelenti, hogy alkalmazása esetén annyiszor hosszabb ideig tartózkodhatunk a napsugaraknak kitéve a leégés elkerülésével. Viszont nem árt tudni, hogy ez is egyénenként eltérő, hiszen az egyes bőrtípusok fényérzékenysége más és más.

 

1-es típus: Világos bőr, szeplők, világos szem, vörös haj, sohasem barnul, mindig leég. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 10 perc.

2-es típus: Világos bőr és szemek, szőke haj, néha lebarnul, gyakran leég. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 10-20 perc.

3-as típus: Barna szemek, közepes barna bőr, sötét hajszín, mindig lebarnul, néha leég. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 20-30 perc.

4-es típus: Sötét, kreol alap bőrszín, sötét haj, mindig és rendkívül gyorsan lebarnul, nem hajlamos leégésre. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 60 perc.

 

Például az 1-es típus 10 perc alatt ég le a napon, egy SPF 15 fényvédőkrém használatával 15-ször annyi idő alatt, vagyis kb. 150 perc alatt ég csak meg a bőre. Ez azonban csak egy körülbelüli becsült érték, mert mindez függ a bőrtípustól, a napsugárzás intenzitásától és a felkent fényvédőkrém mennyiségétől is. Fényvédőkrémek felkenésénél az ajánlott mennyiség 2 mg/cm2. Ez a gyakorlatban nehezen alkalmazható, ezért is fontos, hogy napjában TÖBBSZÖR kenjük át a bőrt!

 

A dermatosis solaris, vagyis a leégés, a napozás követően 2-6 órán belül jelentkezik, maximumát 24 óra múlva éri el, majd néhány nap múlva hámlás követi és 2-3 hónapos pigmentációval gyógyul. A leégés mértéke függ a bőrtípustól és a napfény erősségétől, ezek alapján az egyszerű bőrpírtól, ödémán át a hólyagképződésig terjedhet, mely már óriási szeplőket, maradandó pigmentációt hagy maga után. Ennek kiváltója általában az UVB sugarak.

 

Az UVA tartományról sokáig azt hittük, hogy veszélytelen, hiszen kis mennyiségben fokozzák a csontképződést és aktiválják immunrendszerünket, de sajnos már megállapították, hogy a bőr idő előtti öregedését (photo-aging) is „ő” okozza. Ma már tudjuk, hogy ennek a sugarai mélyebbre hatolnak és a károsító hatás nem a hámban, hanem lejjebb, az irhában jelenik meg. Ezt visszafordíthatatlannak tartják a bőrgyógyászok. A kötőszöveti rostok és főleg az elasztikus rostok feltöredeznek, rendezetlenek lesznek, elpusztulnak. Ennek hatására a bőr öregebb kinézetű, ráncos lesz. Az UVA sugarak tehetőek felelőssé a napallergia, a polimorf fénydermatózis, a Mallorca-acne és a különböző pigmentációk kialakulásáért is. Fontos, hogy az UVA sugarak átjutnak az ablaküvegen is! Sőt az UVA sugarak az UVB sugarak károsító hatását is felerősítik. Az UVB sugarak nagy energiájúak és a bőrben elnyelődve szabad gyökök és gyulladáskeltő fehérjék keletkezését segítik elő. A szabad gyökök hatására a bőrben a sejteken genetikai anyagát, a DNS-t is károsodás éri.

 

ÖSSZESSÉGÉBEN: NE FELEJTSÉTEK!!! NAPOZNI SZABAD, csak okosan kell ezt is csinálni!!!

 

FONTOS!!!

A fényvédőt legalább fél órával azelőtt kell felvinni a bőrünkre, mielőtt egyáltalán a napra mennénk, mert időbe telik, amíg beszívódik a bőrbe és beindítja a védekező folyamatokat. Sokan addig égnek meg, amíg elsétálnak a strandra, és ott már hiába kenik be magukat, a baj már megtörtént.

 

A mai modern napvédők a különféle fényvédő „technikákat” ötvözve alkalmazzák, általában tartalmaznak fizikai fényvédőt, melyek szétszórják, visszaverik a bőrünkre vetülő fényt, illetve kémiai fényvédővel is rendelkezek, melyek elnyelik, semlegesítik mind az UVA és UVB hullámhossz tartományába eső sugarakat is.

 

Az SPF 15-ös fényvédő az UVB-sugarak 93%-át, SPF 30-as fényvédő a 97%-át, míg az SPF 50-es fényvédő a 98%-át blokkolja.

 

Napozás szabályai!

 • Ne napozzon senki évente 50 óránál többet, beleértve a szoláriumban töltött időt is!
 • FONTOS a fokozatosság, fokozatosan szoktassuk bőrünket a napsugarakhoz, és a mértékletesség, másfél óránál többet ne napozzunk egyhuzamban!
 • A szolárium csak UVA sugarakat bocsát ki, így nem készíti fel a bőrt az UVB sugarak támadására!
 • Bőrünket a megfelelő fényvédőszerrel a napozás megkezdése előtt legalább 30 perccel kenjük be! Időbe telik, hogy beinduljanak a védekező folyamatok.
 • 3 év alatti gyereket egyáltalán ne napoztassunk!
 • A gyermekek számára magas fizikai fényvédő tartalmú napkrémet vásároljunk, emellett sapkával, könnyű, szellős ruhával óvjuk bőrüket!
 • Délelőtt 11 és délután 3 óra között TILOS napozni! Ha mégis a szabadban szeretnénk tölteni ezt az időszakot is, akkor azt tegyük árnyékban!
 • Fogyasszunk a megszokottnál nagyon mennyiségű folyadékot!
 • Napozáskor jó, ha kerüljük az alkohol tartalmú italok fogyasztását!
 • Minden napozás után használjunk nyugtató, hidratáló, tápláló hatású krém, testápolót!
 • Figyelnünk kell rá, hogy a víz felszíne visszaveri és megduplázza a napsugarakat. Vizes bőrön a vízcseppek apró nagyítóként működnek és fokozzák a napégés veszélyét!
 • Csak letisztított bőrrel napozzunk! Strandolás előtt távolítsuk el a sminket, mossuk le bőrünkről a parfümöt és az izzadságátlót is mielőtt felvinnénk a fényvédőt!
 • Egyes gyógyszerek fényérzékenységet okozhatnak, fotoallergiás reakciót válthatnak ki a bőrön, így ilyen esetben nemcsak a napozást, de a szoláriumoz használatát is mellőzni kell. A betegtájékoztatót mindig alaposan nézzük meg, amikor új gyógyszert kapunk!
 • Fényvédő ételek fogyasztásával is fokozhatjuk a napfénytűrésünket! Ilyen ételek a sárga-piros gyümölcsök, zöldségek!
 • A nap hatására gyakran előjön a herpesz azoknál, akikben lappang a vírus! Ezért Nekik érdemes fokozottan figyelni a magas faktorszámú termékek használatára az adott területen is!
 • Mivel bizonyos növények nedvei is fényérzékennyé tehetik a bőrt, ezért soha ne feküdjünk közvetlenül a fűre!
 • Terhesség esetén az addig megszokottnál erősebb fényvédelemről kell gondoskodnunk, hiszen az együttes hormon és napfényhatás nagyobb valószínűséggel vezethet májfolt kialakulásához!
 • Napszemüveg, kalap, vagy sapka használata javasolt! Még az autóban is, hiszen az autók ablak üvege az UVB sugárzás 70%-át átengedi, de a tengervíz is csak a sugarak 50%-át nyeli el 1 m-es mélységben!
 • A legkönnyebb leégni városnézés, sétálás, teregetés, munkába menet, bevásárlás közben, hiszen sokan ilyenkor egyáltalán nem látják el fényvédelemmel testüket, sőt, vannak, akik arcukat sem.
 • Rozáceás, vagy arra hajlamos, illetve a zsíros bőrűek ne használjanak olaj tartalmú napozószereket, azonban fontos magas faktorszámú terméket használniuk!
 • 2 hetente radírozzuk le egész testünket test peelinggel.
 • Napozótermékek választásánál ne az ár határozza meg a döntést, használjunk professzionális, jó minőségű, bőrünknek megfelelő termékeket!
 • Bőrünk összegzi az élete során elszenvedett károsodásokat, és NEM FELEJT! Ezért is fontos, hogy vigyázzunk a leégéssel.
 • SOHA ne fújjunk közvetlenül a bőrünkre parfümöt, bizonyos illóolajos készítményt, mivel a bőrre kerülve napfény hatására fokozott pigmentációt, sőt gyulladást is okozhat.

A Vagheggi mindig olyan napozó termékeket kreál, melyek azon túl, hogy biztonságot nyújtanak, egyenletes barnaságot garantálnak, nyugtatják a bőrt, igazi funkcionális kozmetikumok is. Hidratálnak, antioxidáns és antiaging kezelést biztosítanak a bőr számára, feszesítenek, ránctalanítanak, megelőzik a bőr korai öregedését is (photoaging hatás), valamint vízállóak és izzadás közben is stabilak maradnak. Professzionális bőrvédő hatású, multifunkcionális és komplex bőrápoló napozó kozmetikumok, az előkészítőktől, a bőrvédő és a napozás utáni termékekig.

 

A napozó termékek széles skálája különböző megoldásokat kínál az év összes napjára és a különböző élet stílusokhoz. Minden igényt kielégítenek, a kisgyermekek bőrének védelmétől a sportolókig, bármilyen legyen a bőr fototípusa, bőrbarát, még a legérzékenyebb bőrökre is ideális, teljes körű védelmet biztosítanak az UVA, UVB, IR és az ún. „DARK SUN” ellen is.

 

Mindemellett nagyon kellemes textúrák és illatok jellemzik, ultra könnyűek, szívesen újra kenhetők, ami nagyon fontos, hogy egész nap biztonságos legyen a napozás, miközben azonnali jó közérzetet és frissességet kölcsönöz a bőrnek, és hozzájárul a szép barna bőrszín kialakulásához és megtartásához.

 

Mint minden Vagheggi terméknél, a Summer Paradise esetében, a fenntartható jövő érdekében a környezetvédelem és a tengeri élővilág védelme kiemelten fontos szerepet játszik. Nincsenek papírcsomagolások, a termék nádcukorból előállított Bio tubusokba kerül.

 

Az Európai jogszabály 4 osztályba sorolja a napozó termékeket a SPF védelem mértékét illetően, alacsony (6,10), közepes (15, 20, 25), magas (30, 50), nagyon magas (50+).

 

A Vagheggi napozó termékek új generációja a fenntartható környezetet figyelembe véve lettek kifejlesztve és olyan bőrbarát formulákat tartalmaznak, melyek a biztonságos napozást is garantálják. A termékek utolsó generációs fényvédőket tartalmaznak, teljesen bőrbarát alapanyagokat, amik a legoptimálisabb módon vannak összehangolva, és garantálja az európai előírásoknak megfelelő UVA és UVB védelmet. A fényvédők nem halmozódnak fel a bőrben, fotostabilak és maximális biztonságot nyújtanak. Formulái egy új védelmi szisztémával lettek létrehozva. Olyan innovatív hatóanyagok kombinációt tartalmaz, ami a káros napsugarak (UVA, UVB) (IR) és az ún. „DARK SUN” elleni védelmen túl:

 • Csökkenti a sötét foltok kialakulását,
 • Megelőzi a sejtkárosodást, amit az UV sugarak okoznak
 • Megvédi a bőrsejteket a napozás közben
 • Megvédi a bőrt az öregedés ellen (anti photoageing)
 • Antioxidáns és nyugtató hatású
 • A kék fény hatásai ellen is megvéd
 • Illatanyagai maximálisan kompatibilisek a bőrrel.

 

A termékcsalád rendelkezik UVA, UVB védelmet, vízállóságot, biológiai lebomlást ellenőrző, valamint bőrgyógyászati, nikkel, illetve illatanyagok IFRA általi teszttel.

 

TERMÉKEK

MAGAS FÉNYVÉDELMET BIZTOSÍTÓ TERMÉKEK:

 • RÁNCTALANÍTÓ HATÁSÚ NAPOZÓ ARCKRÉM SPF30:
  Védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, ajánlott a foltok és a ráncok kialakulásának megelőzésére, az arcon, nyakon, dekoltázson.
 • RÁNCTALANÍTÓ HATÁSÚ NAPOZÓ ARCKRÉM SPF50+:
  Kiváló védelmet nyújt a bőröregedés, a szabad gyökök és a foltok kialakulása ellen. Használjuk az arcon, nyakon és a dekoltázson.
 • VÍZÁLLÓ NAPTEJ SPRAY SPF30:
  Mikroemulzió, naptej spray formátumban, érzékeny és világos bőrökre javasolt. Nagyon praktikus vízálló spray, alkoholmentes, könnyű a használata, sportoláshoz is ideális.
 • VÍZÁLLÓ NAPTEJ SPRAY SPF50+:
  Mikroemulzió, naptej spray formátumban, érzékeny és világos bőrökre javasolt. Nagyon praktikus vízálló spray, alkoholmentes, könnyű a használata, sportoláshoz is ideális.
 • VÍZÁLLÓ NAPOZÓ KRÉM SPF30:
  Világos és érzékeny bőrökre javasolt, vízálló és homokálló. A korrekt védelem érdekében a bőrt naponta többször, 2 óránként javasolt bekenni.
 • VÍZÁLLÓ NAPOZÓ KRÉM SPF50+ ÉRZÉKENY BŐRRE:
  Nagyon világos és érzékeny bőrökre javasolt, kisgyermekeknek is, vízálló és homokálló. A korrekt védelem érdekében a gyerekek bőrét naponta többször, 2 óránként javasolt bekenni.
 • VÍZÁLLÓ NAPOZÓ STICK SPF50+ ÉRZÉKENY TERÜLETEKRE, VÍZÁLLÓ HATÁSSAL:
  Növényi olajakat, vajakat tartalmaz tápláló és antioxidáns hatással a szuper érzékeny területekre, ajkak, orr, fül, mellek környékére, a törékeny hajszálerekre, foltokra, hegekre. Ideális a tetoválások védelmére is.

 

KÖZEPES FÉNYVÉDELMET BIZTOSÍTÓ TERMÉKEK:

 • NAPOZÓ OLAJ SPRAY SPF20 FOGYASZTÓ ÉS HAJVÉDŐ HATÁSSAL:
  Többfunkciós formula. Védő, barnító és fogyasztó hatású, selymes, vízálló textúra.
 • VÍZÁLLÓ NAPTEJ SPRAY SPF20:
  Napozó mikroemulzió, ami garantálja a védelmet és a komfort érzetet. Már lebarnult vagy közepesen barnult bőrökre javasolt. A finom permet megkönnyíti a termék felvitelét, száraz és selymes érzetet hagy maga után. Homok álló. Ideális sportoláshoz.

 

ALACSONY FÉNYVÉDELMET BIZTOSÍTÓ TERMÉKEK:

 • PARADISE NAPTEJ SPF15:
  A kevésbé érzékeny bőrökre javasolt azoknak, akik nem hajlamosak a leégésre.
 • NAPOZÓ PERMET SPF10:
  Innovatív permet, ami egy alacsony fényvédelmet garantál és frissítő és hidratáló hatást biztosít. A bőrön színtelen és nem hagy ragacsos érzetet. A használat előtt mindig jól fel kell rázni.

 

NAPOZÁS ELŐTTI ÉS UTÁNI TERMÉKEK:

 • MONTEROSA FRISSÍTŐ, HIDRATÁLÓ TONIK, MIST:
  Kis molekula súlyú hialuron savval dúsítva, hogy az oxidatív stressznek és UV sugárzásnak kitett bőrfelületet helyreállítsa. Arcra és testre, minden nap alkalmazható más kozmetikumokkal együtt is, a smink tetejére is fújható.
 • NAPOZÁS UTÁNI RÁNCTALANÍTÓ ARCKRÉM:
  Tápláló és hidratáló hatású ránctalanító krém, napozás utánra. Megelőzi a ráncok kialakulását, nyugtató hatású elősegíti az egyenletes barna szín megőrzését.
 • NAPOZÁS UTÁNI HIDRATÁLÓ ÉS HŰSÍTŐ TESTÁPOLÓ:
  Napozás utáni krém az arc és a test bőrére. Frissíti, táplálja és selymessé teszi a bőrt.
 • NAPOZÁS UTÁNI TUSFÜRDŐ ÉS SAMPON:
  Zselés tusfürdő és sampon, ideális a haj és a bőr megtisztítására a napozás és a tengeri fürdők után. Nagyon gyengéden tisztít, hűsítő és selymes hatást nyújt a bőr és a haj számára.
 • NAPOZÁST ÉS TARTÓS BARNULÁST ELŐSEGÍTŐ 2:1 ZSELÉ:
  Előkészíti az arc és a test bőrét egy tartós és intenzív barnuláshoz. Kenjük be a bőrünket néhány nappal vagy néhány órával a napozás előtt. Ismételjük meg a napozás után is, így sokáig megőrizhetjük barnaságunkat. A bőr bársonyos és hidratált marad
 • INTENZÍV BARNÍTÓ:
  Kellemes tapintású lipogél, amely selymes érzést hagy a bőrön. Nem tartalmaz fényvédőt, de táplálja a bőrt és stimulálja a melanin termelését. Elősegíti egy tökéletes barna szín elérését.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a Summer Paradise termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

Limitált nyári sminkkollekció, Makeup kapszulák.

Színek, gondolatok, pozitív energiák, a Nap és a Föld árnyalatai, selymes textúrák, ami tökéletes a bőrrel a nap 24 órájában!

Kompakt alapozó egységes nyári színeket kölcsönöz a bőrnek, egyenletessé teszi és SPF50 fényvédő faktorral megvédi a bőrt a nap káros hatásaival szemben. Ultrakönnyű textúrájának köszönhetően nem nehezíti el a bőrt, csökkenti a pórusokat, selymes bőrképet kölcsönöz 3 színben.

Szemhéjfesték selyem pigmenteket tartalmaz, telt, metállos színekkel. Különleges textúrájának köszönhetően, kimagasló tartósságot garantál, mely a nap folyamán sem mozdul el.

Folyékony rúzs matt alapon, intenzív, metál, gyöngyfény hatást biztosít, mely extrém tartós, és csókálló. Könnyű textúrájú, praktikus használat jellemzi, megakadályozza az ajkak kiszáradását, vízálló kivitelben.