loader image

Anti-aging gépi kezelések

Továbbfejlesztett tűnélküli mezoterápia

Mezoterápiás kezelés során modulált rádiófrekvenciával, magas feszültségű elektromágneses hullámmal és galván árammal legyőzi a bőr és sejtfalak elektromos ellenállását, ideiglenes pórusokat nyitva azokon, melyek a kezelés végén sérülésmentessen visszazáródnak a hatóanyagokat magukba zárva.

Eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahang és több, mint egy tűs mezoterápia, amelynél a hatóanyag bejutása biztosított ugyan, de a sejtszintű anyagfelvétel nem. Ráadásul nincsenek mellékhatások, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

 

A készülékhez két kezelőfej tartozik:

 • mezo toll segítségével leküzdjük a bőr és a sejtmembrán csatornák elektromos ellenállását. Átsrtukturáljuk a sejteket, megnyitjuk az ideiglenes pórusokat.
 • golyós elektródával a mezo tollal azonos technológiát alkalmazunk, miközben a roll-on fejen keresztül adagoljuk a kifejezetten a géphez kifejlesztett, orvosi tisztaságú koncentrátumokat, szérumokat, amelyek az előkészített bőrön keresztül sokkal hatékonyabban és nagyobb mennyiségben tudnak a bőrbe és a sejtekbe hatolni.

Az alkalmazott elektroporézissel gyorsul a hámon, a faggyú- és verejtékmirigyeken keresztüli anyagvándorlás, sokkal több hatóanyagot tudunk bevinni és jóval mélyebbre, mint az eddigi használt eljárásokkal, ráadásul nemcsak a sejt közötti térbe, hanem a sejtekbe is.


 
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára arcon 14.000.- Ft, Arc és dekoltázs: 20.000.- Ft

A Rádiófrekvencia kezelés:

A kezelés során bipoláris rádiófrekvenciát alkalmazunk a bőr feszesítésére, az arckontúr megemelésére. A nagyfrekvenciájú hullámok biztonságos, non-invazív módját kínálja a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésére az arcon, nyakon, dekoltázson és a test bizonyos területein.

Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának és szerkezetének javítására.

A Rádiófrekvenciás hullámok nagy előnye, hogy a bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is képesek felmelegíteni és ott kedvező élettani hatásukat kifejteni, anélkül, hogy a bőr felszínén a hám túlmelegedne. Az irha és a bőralja hőmérséklete a kezelés során 50-70C-ra melegszik fel, mindeközben a bőr felszíni hőmérséklete azonban csak 40-43C-os marad.

 

Előnyei:

 • a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik
 • a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak
 • kezelhető a szemkörnyék, az arc, nyak, a toka és a dekoltázs érzékenyebb területei is
 • zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttes érvényesülése a toka területén
 • relaxáló, nyugtató hatású
 • fájdalom- és sérülésmentes
 • a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik
 • már az első kezelés is azonnal látványosan emeli a kontúrokat.

 

Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának a következménye. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. A bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, növekszik a sejtek biokémiai aktivitása, gyorsul a vér- és nyirokkeringés. Így felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul a oxigenizáció.

 

Azonban hosszú távú feszesítő hatása is van, hiszen az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztin rostokat. Az extra sejtmátrix hő sérülése egy sor gyulladásos folyamatot indít be, ide értve a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén újratermelést. Ez a hatás hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. A kollagén rostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából 3 hónapig tart.

 

Milyen estekben nem alkalmazható a kezelés?

Minden kozmetikai gépi eljárásnak vannak ellenjavallatai:

 • általános elektrokozmetikai ellenjavallat: terhesség, bőrgyulladás, bőrrák, pacemaker, beteg, lázas állapot, vírusos-, bakteriális-, gombás fertőzés, herpesz, epilepszia, sérülés, trombózis hajlam.
 • Implantátum a kezelendő terület alatt: a hő hatására a fém sokkal jobban felmelegszik, égethet.
 • Pajzsmirigy betegség esetén a nyaki részt ki kell hagyni.
 • Autoimmun betegség: gyulladást keltünk a bőrben a kezelés során, viszont ennél a betegségnél másképp reagálhat az immunrendszer.
 • Vérzékenység kizáró ok ennél a kezelésnél, még úgy is, hogy nem okozunk sérülést.
 • Cukorbetegség esetén nehezen regenerálódik a bőr.
 • Rozacea estén nem szabad melegíteni a bőrt.
 • Botox-, Hyaluron-, Kollagén feltöltés után 2 héttel már el lehet végezni a kezelést.
 • Sminktetoválásnál az adott területet nem kezeljük, mivel felmelegedhet a bőr felszíne.
 • Retinol származékú gyógyszerek szedése után 1 évvel lehet elvégezni a kezelést.
 • Keloidos heg esetén nem végezzük a kezelést, mivel ez a fajta sebgyógyulási rendellenesség eleve a kollagén túlburjánzása miatt alakul ki, a kezeléssel még több kollagént termeltetünk a bőrrel, az Athrophiás (besüppedő) heg kezelhető.
 • Aranyszál esetén nem alkalmazható, hisz ebben az esetben is felmelegszik a szál. Szintetikus szál esetén elvégezhető a kezelés.

 

Az eredmények magukért beszélnek! Gyere és tedd próbára Te is, nem fogsz csalódni!

 

 



A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára arcon: 11.000.- Ft, Arc és dekoltázs: 16.000.- Ft

A Face-lifting kezelés során a cél az arc és nyak izmainak finom stimulálása, erősítése, "emelése", a bőr feszesítése, rugalmasítása, a ráncok kezelése kellemetlen áramérzet nélkül.

 

face lifting kezelés során a mikroáram energiát ad a sejteknek, ezáltal a fehérjék több vizet képesek megkötni, nő a bőr hidratáltsága, feszesít, táplál, rugalmasítást végez, fiatalít.

Ionto lifting kezelés során, az Y elektróda segítségével egyszerre végezhetünk iontoforézist és izomstimulációt. Az eljárás megemeli az arckontúrt, stimulálja az arcizmokat és a bőrszöveteket, fokozza a bőr rugalmasságát, kiválóan alkalmas a hajas fejbőr és a hajhagyma stimulálására.


 
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára arcon: 11.000.- Ft, Arc és dekoltázs: 16.000.- Ft

Plasma kezelés

A szilárd-, folyékony- és gázállapotok mellett az anyagok 4. halmazállapota a plazma, az ionizált gáz, mely a világegyetem 90%-a. Plazma kisülést mindenki látott már, pl. a villám vagy a sarki fény is ez.

 

A kezelés során a bőr vezetőképességének növelése érdekében egy speciális gél felvitele szükséges. A készülék működése során a gél és az eszköz vége között jön létre a kb. 2 mm-es plazmasugár. Amint a kisülés megtörténik, a vezető gélen keresztülhatolva, közvetlenül a bőrön fejti ki a hatását.

 

Minden sejt rendelkezik elektromos töltéskülönbséggel. A bőr öregedése során az elektromos töltés egyenetlenné válik, nem tud egészségesen működni, olyan lesz, mint egy merülő elem. A plazmakisülés segíti az egyensúlyi állapot kialakulását, a sejtek anyagcseréét, megfelelő energiát biztosít a regenerációhoz, mivel a keletkező mikrovillámok a levegő molekuláris oxigénjét, nitrogénjét elbontják, több mint 200 kémiai reakciót indítva el ezzel.

 

A plazmakisülésnek baktériumölő és vírusölő hatása van, megakadályozza a gombák sejtnövekedését, megállítja a vírusok szaporodását. A plazma kezelés megtisztítja a testet a vírusos sejtektől, amiket a szervezet egészségesekkel pótol. Keringési betegségek esetén a plazma megszűnteti a vörösvérsejtek összetapadását, amik gátolják a vérkeringést a kis hajszálerekben és helyreállítja az oxigén-szállító képességét. A szövetek tápanyagellátása nő, a véredényeket kitisztítja, aktiválja az immunrendszert.

 

A plazmakisülés által végzett kezelés egy természetes folyamat, amely a kívánt hatást a bőr élettani funkcióit kihasználva éri el. A kezelés során a bőrben semmilyen idegen, vegyi anyag nem kerül. A plazma felkínálja a precízen célzott alkalmazás lehetőségét. Nagy előnye ennek a metódusnak, hogy allergiás vagy toxikus reakciója nem ismert. Ez az érintés-, és fájdalommentes, önmagát sterilizáló, önmagát nem támadó alkalmazás megengedi a kezelést a melegre érzékeny és egyenetlen felszínű bőrfelületen is.

 

A plazmakisülés hatásai:

 • Inaktiválja a vírusokat, baktériumokat, gombákat.
 • Aktiválja az immunrendszert.
 • Stimulálja a fibroblasztokat.
 • Élénkíti a vérkeringést, tisztítja az artériákat, vénákat és a hajszálereket.
 • Erősíti az érfalat, javítja a hajszálértágulatok rugalmasságát.
 • Az alkalmazott területen csökkenti a gyulladást.
 • Csökkenti az allergiás reakciót a bőrön.
 • Normalizálja a bőrben a hormonok és enzimek termelődését.
 • Regenerálja a műtéti hegek és égési sérülések utáni bőrfelületet.
 • Hatékonyan kezeli az aknét és a kamaszkori bőrelváltozásokat.

 

A plazma a következő problémák kezelésére használható:

 • Ráncok, sebhelyek, striák: hatékonyan kezelhetjük ezeket a bőrhibákat, amennyiben a kollagén rostokat rádiófrekvenciával előmelegítjük, célzottan az adott problémát kezeljük. Szövetregenerációra törekszünk, károsodott sejteknél programozott sejthalált idéz elő, így új, egészséges sejtek képződését segíti elő, de tudni kell, hogy látványos eredmény elérése mindig hosszabb folyamat.
 • Stria esetén a 6 hónapnál nem régebbieket tudjuk látványosan kezelni.
 • Hegnél (keloidosnál)
 • Akne: gyorsabban és hegmentesen gyógyul, gyulladáscsökkentő, baktériumölő, szövetregeneráló hatása miatt, már rögtön látszik az eredmény.
 • Értágulatok, rozacea: a hajszálerek védelmi mechanizmusát indítja be, színe a bőr színéhez hasonlóvá válik és megszűnik a további képződésük.
 • Herpesz: vírusölő hatása révén elpusztítja herpeszt okozó Herpes simplex vírust.
 • Ekcéma: bizonyos ekcémát a szervezetben, vagy a bőrön elszaporodó baktériumok, gombák antigénjei okozzák, így baktericid, fungicid hatása miatt tudjuk hatékonyan kezelni.

 

A kezelést kúraszerűen, 6-8 alkalommal, heti rendszerességgel érdemes elvégezni a hatékony eredmény elérése érdekében.

 

A kezelésnek ellenjavallatai is vannak:

Epilepszia, terhesség, fém impalntátum, szívritmus szabályozó vagy más elektromos eszköz, gyulladásos folyamat, bőr léziók, daganat, visszér, csontritkulás, trombózis hajlam, sérült, heges bőr esetén az eljárás nem alkalmazható. Fog implantátum esetén elvégezhető a kezelés.

 

Plazmát már több területen is használnak:

 • Élelmiszeriparban a húsok, zöldségek sterilizálására használják.
 • Orvostudományban a sebészek lézer kés helyett plazmát használnak, az onkológia területén kemo, sugár helyett alkalmazzák, mert csak a sérült, beteg szöveteket roncsolja.
 • Fogászatban a fúrásmentes fogtömést is plazmával végzik, de ínysorvadás ellen is nagyon jó.
 • Bőrgyógyászatban fekélyes sebeket és melanómát is kezelnek vele.

Aki már kipróbálta, nem csalódott benne!

 



A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára arcon: 11.000.- Ft, Arc és dekoltázs: 16.000.- Ft

Hidratáló, nyugtató, hűsítő, tápláló, fiatalító, ránctalanító, regeneráló kezelés.

 

A gőz akadálytalanul jut a bőr mélyebb rétegeibe, ezt használjuk ki, mivel ebben a funkcióban páraszerű köddé alakítja a gép a hidratáló, fiatalító koncentrátumot, mely így akadálytalanul jut a bőr mélyebb rétegeibe. A hidratáló koncentrátum üdévé, frissé varázsolja a bőrt, tökéletesen kiegészítve a kezelés hatékonyságát.

 

Magas NMF és SSzF tartalma segít a bőrnek a víztartalom megkötésében és megtartásában, aloe vera kivonata hidratál, perfluorodekalinnal segíti az oxigén szállítását a sejtekhez, feladata, hogy a bőr újra lélegezzen.

 



A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára arcon: 8.500.- Ft, Arc és dekoltázs: 10.000.- Ft
 

Eddig csak az orvostechnikában, bőrgyógyászatban alkalmazott eljárás volt.

Szuperszónikus sebességgel áramló glikolsavas oldat (savérzékenyek esetén víz) és levegő keverékével, mint egy apró, hűs gőzborotva peelingezi le a bőrt, miközben 6 szintű bőrfiatalítás végzünk: peeling, mélytisztítás, hidratáció, oxigén feltöltés, vér- és nyirokkeringés fokozás, pigment halványítás.

A többi peeling módszerrel ellentétben kifejezetten kellemes érzés, hatása azonnali és látványos. Nincs bőrirritáció, egyenletes a koptatás, rövidebb a kezelési idő 100 %-ig természetes anyagokkal.

Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a pórusok mélyéről a szennyeződéseket, mechanikai nyomó hatása kipréseli a pangó nyirokfolyadékot és felélénkíti a vérkeringést, oxigénnel és nedvességgel tölti fel a bőrt, a kezelés hatására nemcsak a bőr hatóanyag felvevő képessége javul, de beindul a sejtregenerálódás és a folyadék hatásának köszönhetően, csökken a ráncok mélysége, a kezelt felület azonnal üdébb, feszesebb és simább lesz, a száraz ráncok feltöltődnek.

Vékony, érzékeny bőrökre is alkalmazható, egyszerre végezhetünk peelingezést és nyirokmasszázst.


 
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára arcon: 8.500.- Ft, arc és dekoltázs: 10.000.- Ft

Az ultrahang emberi füllel nem hallható, nagy szerepe van az orvoslásban, diagnosztizálásban. Az ultrahang készüléket a kozmetikában terápiás célra használjuk.

 

Mivel az ultrahang levegőben nem terjed, de folyadékban, különböző kozmetikumokban, a szervezetben, annak szöveteiben igen, nyilvánvaóan adódik, hogy a kezelés során közvetítő anyagként magát a bőrbe juttatni kívánt kozmetikumot használjuk. Segítségével a vízben és a zsírban oldódó hatóanyagokat is könnyen a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk juttatni.

 

Az ultrahangkezelés fő hatóanyagai a szérumok, melyekben koncentráltan találhatóak vitaminok, antioxidánsok, regeneráló anyagok, fitoösztrogének. Az ultrahang segítségével ezeket a hatóanyagokat tudjuk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni.

 

Az ultrahangkezelés javítja a keringést, az anyagcserét, a nyirokkeringést, ezzel gyorsítja a méregtelenítési folyamatot. Serkenti a sejtek életfunkcióit, fellazítja a szöveteket, lúgosít, hatására javul a bőr áteresztő képessége, nő a bőr víz- és hatóanyag felvevő képessége, az izmok vérellátása fokozódik, javul a bőr szerkezete, rugalmassága, revitalizál, fiatalít, a hatóanyagokat intenzívebben tudjuk a bőrbe juttatni. Minden bőrtípusnál alkalmazható.

 

Akár a hosszú, hideg tél, vagy a vitaminokban szegély táplálkozás, a napfény hiánya, kevés mozgás a szabad levegőn, a szmog, vagy akár a fogyókúra is rettentően megviseli szervezetünket. Bőrünk sápadt, fakó, csökkent ellenálló képességűvé válik, kiürülnek tartalékai. Ezért fel kell töltenünk arcbőrünket, pótolnunk kell az elveszett vitaminokat, ásványi anyagokat, hogy bőrünk megfelelő állapotba kerüljön, sokáig megtartsa frissességét, feszességét, rugalmasságát.

 


  
A kezelés időtartama: 15-30 perc
A kezelés ára: 4.000.- Ft - 9.500.- Ft


  
A kezelés időtartama: 15-30 perc
A kezelés ára: 4.000.- Ft - 9.500.- Ft

Mezoterápiás szérumok és ampullák a bőr szolgálatában

 

 

A Beauty Kozmetikában tű nélküli mezoterápiát, más néven elektroporációt alkalmazunk a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe történő bejuttatásához, melyhez többféle szérum és ampulla közül választjuk ki azokat, melyekre a vendég bőrének a leginkább szüksége van.

 

Ezek a termékek, professzionális, kifejezetten mezoterápiához kifejlesztett, analitikailag 100% tisztaságú, parabén-, színezék-, SLS-, kőolajszármazék- és mesterséges szín- és illatanyagmentes, koncentrált, magas hatóanyag tartalmú termékek.

 

Kínálatunkban minden korosztály megtalálja a bőrtípusának megfelelő terméket. Amennyiben tovább olvastok, megtudhatjátok, hány féle ampulla és szérum segíti a fiatalítást, bőrmegújítást.

 

MesoActive ampullák: 

 • Anti-Aging koktél: elsősorban mimikai ráncok, vízhiány, és fakó bőr kezelésére alkalmazható “Botox” koktél. Simítja a mimikai ráncokat és megakadályozza az újabb ráncok kialakulását. Feltölti nedvességgel a bőrt, beindítja a rugalmas rostok termelődését. Növeli a meglévő kollagén rostok rugalmasságát.
 • Mesolift koktél: elsősorban érett, megereszkedett bőr, vízhiány, öregkori pigmentációk és statikus ráncok kezelésére alkalmazható. Javítja a kollagén rostok megújulási folyamatit, emelő és feszesítő hatása van, simítja, nyugtatja a bőrt, javítja nedvességtartalmát, és megkötését, élénkíti a bőrszínt, növeli a bőr turgorát.
 • Hyaluron: a vízhiány megjelenésétől kezdődően minden bőrtípus ápolására alkalmazható, azonnal feltölti nedvességgel a bőrt és elősegíti a hidratáció megtartását, kisimítja a ráncokat és a finom vonalakat, megakadályozza az új ráncok kialakulását és a bőr kiszáradását.
 • Silipro: elsősorban érett bőr, fogyás, vagy photoanging miatt létrejött bőr petyhüdtség, mélyrétegi vízhiány kezelésére kifejlesztett, intenzív feszesítő ampulla. Erősíti a kollagén mátrix rostokat, biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét, meggátolja megereszkedését, simítja a ráncokat, mélyen hidratálja a bőrt.
 • Rutinel Anti-Redness: elsősorban rosaceás, érzékeny és napfénykárosodott bőrökre kifejlesztett ampulla. Ez a speciális komplex megerősíti a hajszálerek falát, a bőr védekező mechanizmusát, mélyen hidratál, csökkenti a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát, megelőzi a rosacea és a pókangiómák kialakulását, a már kialakult elváltozásokat orvosolja, regenerálja a napfénykárosodott bőröket.
 • BRV.HA.Lift: megereszkedett bőr, mélyrétegi vízhiány kezelésre alkalmazható. Tartós emelő és feszesítő hatást gyakorol a bőrre, serkenti a bőrmegújulási folyamatokat és megakadályozza az öregedés jeleit.

 

Derma szérumok: 

 • Anti Wrinkle: ránctalanító szérum, feszesíti a bőrt, eltünteti a ráncokat és megemeli a kontúrokat. 3 biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek 5 különböző szinten járulnak hozzá a bőr megfiatalításához (Trylagen®, SNAP-8, Decorinyl®). Regenerálja a roncsolódott kollagén rostokat, új kollagén rostok termelődését stimulálja, gátolja a rugalmas rostokat roncsoló enzimek működését, blokkolja a mozgató idegek és az izmok kapcsolódását a Botox működését utánozva.
 • Lightening: halványító szérum, erős bőrhalványító hatással a pigmentációk kezelésére, blokkolja a melanin termelést.
 • Moisturizing: mélyhidratáló szérum minden bőrtípusra hyaluronsavval, nedvesség megkötő faktorral, növeli a bőr nedvesség tartalmát, elősegíti a nedvesség megtartását, hozzásegíti a bőrt a normális anyagcsere folyamatok helyreállításához, kiváltva a megújulási folyamatokat.
 • Skin Balancing: bőrműködést kiegyensúlyozó szérum, zsíros, gyulladt bőrök orvoslására, csökkenti a faggyútermelést, elpusztítja a Propionbacterium acnes-t, gátolja a lipáz- és elasztáz enzim felszabadulását, blokkolja az alfa-5-reduktáz enzim aktivitását, semlegesíti a szabad gyököket, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású.

 

Quadro szérumok: 

 • Firming Anti Aging: feszesítő, fiatalító szérum, eltünteti a ráncokat, megemeli a kontúrokat, 3 biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek 5 különböző szinten járulnak hozzá a bőr megfiatalításához (Trylagen®, SNAP-8, Decorinyl®). Regenerálja a roncsolódott kollagén rostokat, új kollagén rostok termelődését stimulálja, gátolja a rugalmas rostokat roncsoló enzimek működését, blokkolja a mozgató idegek és az izmok kapcsolódását a Botox működését utánozva.
 • Whitening: erős bőrhalványító hatású szérum, halványítja a meglévő pigmentfoltokat és blokkolja a melanin termelést.
 • Moisturizing: hidratáló szérum, növeli a bőr nedvességtartalmát és elősegíti a nedvesség megtartását, hozzásegíti a bőrt a normális anyagcsere folyamatok helyreállításához, kiváltva a megújulási folyamatokat.
 • Lipo Nourishing: tápláló szérum, mely mélyen táplálja bőrt, megfelelő tápanyagokat nyújtva az egészséges anyagcsere folyamatokhoz, elengedhetetlen a bőr rehabilitációjához, feltölti és friss, üde arcbőrt eredményez.
 • Anti Redness: bőrpírcsökkentő szérum, leviszi a bőrpírt, nyugtatja a bőrt, megakadályozza az eritéma kialakulását, segít leküzdeni a bőrben lezajló gyulladásos folyamatokat és megerősíti a bőrt az újabb irritáló ingerekkel szemben.
 • Detox: méregtelenítő szérum, feloldja és semlegesíti a bőrben összegyűlt méreganyagokat, regenerálja a sérült kollagén rostokat és új rostok képződését segíti, kijavítja a DNS károsodásokat, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, erős antioxidáns.
 • Oily, Problematic: zsíros, problémás bőrre való szérum, csökkenti és megakadályozza a Propionbacterium acnes által okozott akne kialakulását, a bőrt irritáló és kipirosodását okozó enzimek felszabadulását, az 5-alfa-reduktáz és az elasztáz enzim aktivitását, így védve a bőr rugalmasságáért felelős elasztin rostokat, semlegesíti a szabad gyököket.

 

Prémium arckezelések

A Vagheggi 75.15 Prémium termékcsaládja egy igazi luxus bőrfiatalító termék a 40 év feletti korosztály számára, mely a cég 40 évfordulójára született meg. A kezelés minden érett bőrre javasolt, látható és hosszan tartó eredményt garantál.

 

Az öregedéssel kapcsolatos teóriák 2 csoportba bontható, egyrészt a hibák általi öregedésre, mint a környezeti hatások, melyeket egyre kevésbé képesek a sejtek kijavítani, másrészt a genetikailag programozott öregedés mely valakinél gyorsabb, másoknál kevésbé gyorsabb ütemben megy végbe, azonban a káros környezeti hatások erre is negatív befolyással vannak.

 

A 30-as években, akár vannak külső jelei, akár nincsenek, elindul a bőr öregedési folyamata. A fáradtságot, stresszt, környezet káros hatásait már nem tudja a bőr olyan gyorsan kiegyensúlyozni, lassul a sejtanyagcsere, csökken a kollagén, elasztin, hialuronsav termelés. Dehidratáltabbá válik a bőr, megjelenhetnek az első ráncok is.

 

40 felett, bármilyen legyen is a bőrtípus, a kollagén és elasztin rostok minősége és mennyisége már minden esetben megváltozott. Ebben a korban a mimikai ráncok szinte minden esetben elmélyülnek, illetve apróbbak is megjelenhetnek az arc, nyak és dekoltázs területén.

 

Az okokat minden esetben a bőr irha rétegében kell keresni. A kozmetikai termékeket viszont a bőr felszínére kenjük. A mélyebb rétegekbe csak a „rafináltabb” hatóanyagok, a speciális formulák képesek lejutni. Átlag termékek erre nem képesek, mivel olyan értékes hatóanyagokat, mint amik a professzionális termékcsaládokba vannak, nem kerülnek bele a drogériás készítményekbe.

 

Nagyon fontos a célzott kezelés, amelyek serkentik a fibroblasztok működését, hatékony a szabad gyökök ellen, stimulálják a mikrokeringést, élettel telítik a bőrt, visszaadják fiatalos ragyogását, egészséges színét.

 

A 75.15 termékcsalád 40 éves kortól egész évben biztosítja számunkra a megoldást a megelőzésre, fiatalításra, ránctalanításra, anti-aging, sejt szinten fiatalító, bőrtömörítő, lifting hatással.

 

A bőröregedés legfrissebb kutatásának eredményeként felfedeztek egy olyan gént, ami a fiatalsághoz, a hosszú élet titkához kötődik. Ez az új fiatalság protein segíti az optimális sejtműködést, a DNS önjavító folyamatait. Ráadásul a kutatások azt is bebizonyították, hogy ezt a gént stimulálni lehet, hogy úgy működjön, mint 10 évvel ezelőtt, ezáltal képes a fibroblasztokat, hatására pedig a bőrműködést fiatalon tartani. Években mérhető a bőr sejtjeinek fiatalodása.

 

ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐI:

Egyik különleges összetevője a termékcsaládnak a Pistacia lentiscus. A pisztácia kivonat stimulálja a fibroblasztokat, segíti a DNS önjavító mechanizmusát, növeli a sejtek élettartamát, hatására elkezdenek forrni a sejtek. Elképesztően tömöríti, feszesíti a bőrt, megemeli az arckontúrt, tulajdonképpen megsűrűsödik a bőr a hatására.

Önkénteseken végzett, 28 napos tesztek bizonyítják, hogy látványos, jótékony hatását, 10-15 évet tud fiatalítani sejt szinten.

Másik nagyon különleges hatóanyaga a Golgota virág kivonata, mely nagyon fegyelmezett Fair Trade politikát szem előtt tartva szerzi be a cég. A Maracuja kivonat az oxidációs folyamatokat blokkolja, hatékonyan táplálja, puhítja a bőrt.

Az Ametiszt és a Búzavirág szuper hidratáló hatása miatt kerültek bele a termékekbe. A tonik tartalmazza őket a legmagasabb mennyiségben.

Mivel érett bőrök kezelésére kínál megoldást ez a prémium termékcsalád, így elengedhetetlenek az értékes, tápláló növényi összetevők, mint a kókusz, mandula olaj, Cupuacu és karité vaj, melyek kiváló bázist biztosítanak a bőr számára.

A MICA nevű különleges kozmetikai Photoshop hatóanyag kiegészülve az édes mandula kivonattal egy azonnali látványos ráncfeltöltő, lifting hatást biztosít számunkra.

Nem hiányozhatnak természetesen a klasszikus, fiatalító hatóanyagok sem, mint a hyaluronsav és a béta-glukán, illetve hatékony UV-szűrővel is rendelkezik a termékcsalád.

 

 

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést.

 • LEMOSÓ KRÉM: habkönnyű textúrájú, párna hatással rendelkező lemosó krém.
 • BŐRFIATALÍTÓ TONIK: frissességet, ragyogó arcbőrt biztosító, sűrűbb állagú  koncentrátum, búzavirág kivonattal, hyaluronsavval, ametiszttel.
 • NAPPALI KRÉM: lifting hatású, anti-aging krém, mely fiatalítja az arckontúrt, megújítja a bőrképet, fiatalabb, frissebb, feszesebb arcbőrt kölcsönöz.
 • ÉJSZAKAI KRÉM: mélyen tápláló krém, növényi olajakkal, vajakkal, ametiszt és golgota virág kivonattal, hialuronsavval és béta-glukánnal növeli a bőr tömörségét, teltségét, selymes érzést, homogén, fiatalos külsőt kölcsönöz.
 • BŐRFIATALÍTÓ OLAJ: mágikus olaj cseppek, pisztácia és golgota virág kivonattal tömöríti, telíti és lifting hatásával ragyogóvá, simává, fiatalosabbá változtatja az arcbőrt. A krém használata előtt 2-3 cseppet fel kell vinni az arcbőrre.
 • INTENZÍV SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ: 3:1-ben ránctalanít, karikák és táskák ellen. Az érfal gyengeség miatt áteresztik a vért a szövetekbe, amik plakkokat, hoznak létre, melyek kifelé sötét karikának látunk. Ér összehúzó hatása miatt csipked, meleg érzést kelt felvitel után. Pisztácia, MICA, hialuronsav és béta glukán hatóanyagai ránctalanítanak és azonnali lifting hatást biztosítanak a szemkörnyéki bőr számára.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a 75.15 termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 


 
A kezelés időtartama: 30 - 90 perc
A kezelés ára: 4.900 - 21.000.- Ft

Egy kezelés az  érzékeny, intoleráns, rozaceás bőrökre

A bőr nagyon érzékeny szervünk, a leginkább kitett a külső hatásoknak.

Egyre több ember bőre reagál érzékeny az új környezeti és életvitelből fakadó hatásokra, mint a szmog, légkondicionáló, nagy hőmérsékletingadozások, mesterséges kozmetikumok, stressz, étkezés, dohányzás, stb.

Az agyunk és a bőrünk szoros kapcsolatban áll egymással, bőrünk visszatükrözi érzéseinket, hangulatunkat, közérzetünket. A pszichés stressz sajnos negatív elváltozást okozhat a bőrön.

A stresszen kívül néhány bőrtípus genetikailag is hajlamos érzékennyé válni. Érintheti a zsíros, az aknés, a száraz, és az érett bőröket is.

Szinte minden vendég bőrén felfedezhető az érzékenység valamilyen formája.

Ezért alkotta meg a Vagheggi cég az Emozioni Plus termékcsaládot.

Egy teljes termékcsalád érzékeny bőrökre, ami innovatív stratégiákkal küzd a problémák ellen.

 • Gyengéden tisztítja és megújítja a bőrt.
 • Megerősíti és helyreállítja barrierjét.
 • Védi a hajszálereket.
 • Megelőzi és kontrollálja a bőrpírt, irritációt, érzékenységet.
 • Védelmet nyújt az UV fény ellen.
 • Nyugtat.
 • Hozzájárul a bőr jó közérzetének visszaállításához, megszüntetve a diszkonfonrt érzetet.

Modern technológiákkal a legjobb, nagy hatékonyságú összetevőket nyerték ki a természetből, ezáltal megalkotva egy antistressz kozmetikumot, mely az arctisztítástól a hidratáló krémig biztosítja az otthoni bőrápoló, bőrvédő programot. Védőpajzsot képez a légszennyezettség ellen. Professzionális kozmetikai kezelés kínál érzékeny, kis tűrőképességű, rozaceás bőrökre.

Hatékony, de természetes kozmetikai megoldás bármilyen bőrérzékenység esetén.

A termékcsalád minden tagja úgy lett megalkotva, hogy jobb ellenállóképességet biztosítson a bőrnek.

Nem tartalmaznak alkoholt, színezéket, parfümöt, parabéneket, paraffint, tartósítószert, ásványi olajakat, propilénglikolt, EDTA-t, BHA-t, BHT-t. Nikkel tesztelt.

 

Hatóanyagai:

Kurkuma gyökérből előállított molekula, mely kiváló regeneráló, antioxidáns, gyulladáscsökkentő, hatékony gyógyító hatása van. A bőrön alkalmazva képes megelőzni és helyreállítani a stressz okozta irritációt. Megelőzi a bőrszárazságot, a gyulladást, a bőr védekezőképességének gyengülését, javítja a vízháztartást.

Szecsuáni borsból egy szabadalmaztatott hatóanyagot állítanak elő, mely csökkenti az érzékeny bőrök kellemetlen tüneteit, edzésben tartja a bőrt, csökkenti a külső, belső stressz hatásait.

2 innovatív hatóanyagán kívül bio áfonyát, tengerparti fenyőt, kamilla desztillált vizes oldatát, gránátalmát, különböző tápláló összetevőket, vitaminokat, hyaluronsavat és Béta-glukánt is tartalmaz.

 

 

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést.

 • Lemosó krém: puha, sűrű textúrájú lemosó, mely lehetővé teszi az alapos tisztítást a bőr igénybevétele nélkül.
 • Essence Mist: nyugtató, tonizáló koncentrátum, permetezzük az arcunkra bármilyen bőrirritáció esetén az azonnali enyhülésért.
 • Nyugtató arckrém: innovatív 24 órás válasz minden bőrirritáció esetén, használható nappal és este is.
 • Frissítő szérum: azonnali frissességet biztosít, megnyugtatja és selymes megjelenést kölcsönöz a bőrnek, smink alapként is használható, mivel a benne levő zöld soft focus mikropor elfedi a pirosságot.
 • Városi antistressz cseppecskék SPF50+: ideális tonizálás az egész napi frissességhez, egy igazi „növényi védőrács”, ami megvéd a külső behatásoktól és szennyeződésektől, hatékony UV-szűrővel, antioxidáns rendszerrel homogén arcszínt kölcsönöz a bőrnek.
 • Antistressz arcmaszk: nyugtató maszk, ami enyhíti a bőrérzékenység tüneteit, friss, nyugodt, homogén és ragyogó lesz.

 

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a 75.15 termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 


 
A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 13.000 - 16.000.- Ft

Vagheggi Intense

A mai kor és az ezzel járó életmód, új kihívások elé állítják a bőrápolást és így a kutatókat, kozmetikai cégeket.

cover_intense-01-1170x404

Tanulmányok bizonyítják, hogy a bőrben jelen levő idegsejtek, amik a kommunikációt segítik az idegek és a fibroblasztok között, fizikai öregedése megváltoztatja a kommunikációt, csökkentve vitalitásukat, mely kollagén és elasztin csökkenéshez vezet, ami felgyorsítja a bőr öregedési folyamatát, a ráncok kialakulását. Ez a folyamat a Neuroaging.

környezetszennyezés is felelős a bőr korai öregedéséért, mivel a növekvő légszennyezettség befolyásolja (sajnos negatív irányba) a levegőben lévő ózon és nitrogén-oxid koncentrációt, amik irritálják bőrünket. A szálló por szennyezettség a keratint és a hámsejteket teszik tönkre. Mindezektől a bőr dehidratálttá, foltossá válik, károsodik a kollagén.

A mai életmód megkívánja tőlünk az elektronikai eszközök használatát. Ez alól kevés ember kivétel. A legfrissebb híreket nem az újságokból, hanem az internetről szerezzük, könyv helyett e-book-ot olvasunk, levél helyett e-mailt-t, sms-t küldünk, a honlapomat én is a számítógép előtt ülve szerkesztem, a hozzá szükséges képeket a telefonommal készítem és szerkesztem. Szinte mindenki az okostelefonját használja útközben navigációhoz, ezzel készít képeket utazáskor. A tableten szörfözünk, és sokat az irodákban is egész nap a számítógép előtt ülnek. Ezek az eszközök által kibocsátott “kék fény” a természetes és látható fény része, de nagy dózisban szennyező fény- és hőhatásnak tesszük ki bőrünket, ami szabad gyökök képződéséhez vezethet, károsíthatja sejtjeinket, ami elősegíti bőrünk kiszáradását, gyorsabb öregedését. Ezt hívjuk Digital Agingnek, mert már neve is van.

Ezek megoldására született meg a Vagheggi Intense termékcsaládja

image1 (1)

Egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád azoknak, akik nagyon energikusan és intenzíven élnek, folyamatosan technikai eszközöket alkalmaznak. A mai modern kori nők és férfiak bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen a nagy dózisú “kék fény” hatása és a környezeti szennyezés okozta káros hatások ellen.

 

Miben segít az Intense termékcsalád?

24 órás védettséget biztosít a bőr számára, mert:

 • elősegíti a  bőr természetes és normál működését, lassítva a bőr öregedését
 • azonnali és hosszan tartó szépséget kölcsönöz a bőrnek
 • az éjszaka folyamán megtisztítja a bőrt a káros anyagoktól
 • speciális ránctalanító hatása van
 • védelmet nyújt a modern élet és a környezeti szennyezés okozta károk és a felgyorsult bőröregedés ellen
 • ragyogó, életteli arcbőrt biztosít

Hatóanyagai csökkentik az idegsejtek öregedését, felveszik a harcot a Neuroaginggel, simító és védő hatást gyakorolnak, láthatatlan védőpajzsot biztosítanak a bőr számára, növelik rugalmasságát, ragyogó arcbőrt biztosítanak.

 

OTTHONI ÁPOLÓ TERMÉKEK, melyek segítségével erősíthetjük, folytathatjuk a professzionális anti-aging kezelést.

 • 3:1-ben komplex 2 fázisú lemosó: megtisztítja a szemeket és az arcot. Az Intense egy nagyon praktikus termékcsalád több multifunkcionális termékkel, mint pl.: ez a lemosó is, mely kiváló lemosó, arctisztító és tonik együttese. Fel kell rázni. Felkészíti a bőrt a városi környezetre.
 • 24 órás Age Care védőkrém: bőrsimító, visszaadja a komfort érzetet, ragyogást kölcsönöz a fáradt, stresszes bőrre. Nagyon könnyű textúrája van. Azért 24 órás, mert fokozatosan adagolja a hatóanyagokat, így biztosítva a hosszan tartó hatást. Reggel és este is használható.
 • Szemkörnyék ápoló age-care balzsam: éjjel-nappal hatást gyakorol a ráncokra, karikákra is. Nagyon könnyű textúrájú, hab állagú. Táplál és feltölti a szem környéki bőrt, csökkenti a szem alatti táskákat, kisimítja a ráncokat, megvédi a bőrt a szmogtól és a kék fénytől. Vízhiányos szemre, táskák ellen kiváló.
 • River cream: zselé állagú lifting arckrém, extra frissességet biztosít, intenzív védelmet nyújt a káros hatásokkal szemben, hosszan hidratál, ideális a meleg évszakban, védettséget és friss érzetet kölcsönöz.
 • Age-Care bőrfiatalító szérum: zselés állagú, magas hyaluronsav tartalmú, szemkörnyéken is használható, azonnali ránckisimító hatású, megvédi és ápolja a bőrt, a mindennapi agresszív hatások, technikai eszközök által kibocsájtott kék fény káros hatásai ellen, krém és a maszk előtt.
 • Age-Care bőrfiatalító éjszakai védő, regeneráló maszk: szépre aludhatjuk magunkat, mivel az éjszakai pihenés alatt megszünteti a bőr fakó színét és a fáradtság jeleit. Innovatív textúrájának köszönhetően nem kell lemosni, egész éjszaka a bőrön maradhat, de 5 perces maszkként is alkalmazható, heti 1-2 alkalommal.

 

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a 75.15 termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!

 


 
A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 13.000 - 16.000.- Ft

VAGHEGGI BIO+ TERMÉKCSALÁD

Egy magas hozzáadott értékkel rendelkező kozmetikai család, ami a koherencia, funkcionalitás és átláthatóság alapján kiemelkedik a többi termék közül.

A BIO+ termékcsalád Cosmos Organic és Vegan minősítéssel rendelkezik.

 

Mi a Cosmos Organic és mit jelent ez a minősítés?

A Cosmos Organic a bio kozmetikumok európai és nemzetközi szinten elfogadott minősítő rendszere. 2016. December 31-étől minden új bio kozmetikai terméket a Cosmos standard szerint kell minősíteni és harmonizálni.

Ez a standard meghatározza a teljesítendő elvárásokat, ami alapján egy kozmetikum bionak és natúrnak tekinthető. A teljes gyártási folyamatot ellenőrzik a fenntarthatóság elvek, biodiverzitás tiszteletben tartásának, természetes erőforrások felelős felhasználását, az emberi egészség és a környezet megóvásának figyelembe vételével.

A BIO+ termékcsalád kozmetikai formulái a vegán kozmetikumok standardjai alapján lettek meghatározva. A vegán kozmetikum minősítés garantálja a vegán életmód szabályainak figyelembe vételét, különös figyelmet fordítva nem csak az állati eredetű összetevőkre, de kizárja az ezen összetevők begyűjtése során történő esetleges szennyeződést is.

A BIO+ is, mint minden Vagheggi termék 100% Made is Italy.

A BIO+ nemcsak gondosan válogatott, minősített alapanyagokból lett megalkotta, de a természet, az ember és az állatok iránti tiszteletből fakad, a “fenntartható fejlődés+ fogalmának teljes elfogadásával.

A BIO+ lehetővé teszi a bio kozmetikai megközelítést a professzionális kezelésekben is.

A csomagolásnál az volt a cél, hogy figyelembe vegyük a felhasználók esztétikai igényeit.

”Shiro Alga Papír” felhasználásával, FSC tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított innovatív ökopapír, amely a lagúnákban elterjedt gyomalgából készül.

Nem használtunk festékeket, ragasztót, eltávolítottuk a tájékoztató cédulát, címkét, viszont kihasználtuk a csomagolás teljes felületét az információk feltüntetéséhez.

A tégelyében és üvegcsék “ultrakönnyű” üvegből készültek, ami csökkenti a környezetre gyakorolt hatását és könnyen újrahasznosítható, a tudósok bioműanyagból,  növényi eredeti PE, ami Brazíliában begyűjtött barnacukor felhasználásával készül OGM nélkül, ez a gyártás során lehetővé teszi a CO2 kibocsájtás jelentős csökkentését.

”I’m green” tanúsítvánnyal rendelkezik.

A testápoló termékcsalád csomagolása PET-R újrahasznosított műanyag háztartási hulladékból állítják elő, ezáltal limitált a környezetre gyakorolt hatását.

 

HATÓANYAGAI:

FEHÉR ÜRÖM: ideális a bőr hidratálására, tonizálására és feszesítésére.

POMELO: Cosmos minősítésű hatóanyag. A bőr hatékony szövetségese, stimulálja a sejtjeinek megújulási folyamatát, csökkenti a bőrhibákat, vitalizálja, táplálja és simítja, ragyogó, homogén, és selymes lesz.

LEN: a különleges szabadalmaztatott lenmag kivonat stimulálja a kollagén és a hialuronsav termelődését, age care hatással bír és cosmos minősítéssel rendelkezik.

OLÍVA: polifenolokban, E vitaminban és karotinoidokban gazdag, melyek természetesen táplálják a bőrt és megkötik a szabad gyököket.

MÁLNA: gazdag ásványi anyagokban és A, B, C, E, K és J vitaminokban, energetizáló és frissítő hatással.

VÖRÖS ÁFONYA: a hidegen sajtolt vörös áfonya olaj gazdag omega-3/6/9 savakban, ezért tökéletes a bőr táplálására, antioxidáns hatású.

LICHI: magjának poralakja garantálja a bőr természetes hámlasztását, aminek hatására a bőr sima és selymes lesz.

A fenntartható fejlődés szempontjából nagyon fontos, hogy az összetevők nagy része a közelben elérhető legyen, így is csökkentve a szállítás okozta CO2 kibocsájtást. Azoknál az alapanyagoknál, ahol ez nem kivitelezhető kizárólag FAIR TRADE kereskedelemből szerezzük be azokat. Erre kiváló példa a bio karité vaj, ahol segíteni tudjuk a mély szegénységben élő nyugat-afrikai nők helyzetét, akik szövetkezetekbe csoportosulva dolgoznak fenntartható módon. A fenntarthatóság jelentése ebben a kontextusban:

 • küzdelem a szegénység ellen,
 • az életkörülmények javítása és jövőkép biztosítása,
 • a fair trade politika támogatása,
 • a biodiverzitás fenntartása.

 

A BIO+ termékcsalád tagjairól IDE KATTINTVA olvashattok

Vagheggi webshopjában is meg tudják rendelni a 75.15 termékcsalád tagjait. A 10%-al csökkentett árhoz a regisztráció során ne felejtsétek el megadni a 35061721 vendégkódot (utolsó lépése a regisztrációnak)!


 
A kezelés időtartama: 60 - 90 perc
A kezelés ára: 13.000 - 16.000.- Ft

Bőrmegújító, feltöltő kezelések

A bőrön megjelenő foltokat, fáradt, fakó bőrképet különböző hatások eredményezik, mint a szennyezett levegő, a szmog, a stressz, a helytelen, túlzott napozás, a hormonális egyensúly változása, a terhesség. Az idősödő bőrön is jelentkezhetnek foltok, elszíneződések.

A lassuló bőrmegújulás és a csökkent mikrokeringés is negatívan befolyásolja a bőr állapotát.

A White Moon termékek kiváló segítséget nyújtanak ezekre a problémákra minden évszakban, és minden a problémával érintett korosztály számára, mert

 • megelőzi és csökkenti, halványítja az elszíneződéseket, foltokat
 • szabályozza a melanin képződést
 • védi a bőrt a környezet szennyeződésektől
 • javítja a keringést
 • táplálja a bőrt
 • megelőzi a bőröregedést
 • alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson és a kézfejen.

Egységesíti a bőrszínt, sima, ragyogó bőrképet eredményez mélytisztító hatással, miközben energia koncentrátum a bőr számára anti-aging hatással.

Enzimblokkoló, halványító, nyugtató, kollagén stimuláló, antioxidáns hatóanyagok szinergiája.

Végezhető vele 30 perces, gyors, Beauty Expressz kezelés, kényeztető bőrmegújítás masszázzsal, gépi kezeléssel, de tisztítás mellé is ajánlott.

A kezelés hatékonyságát otthoni ápolókkal fokozhatjuk.

WHITE MOON 2:1 HATÁSÚ TISZTÍTÓ TONIK

Egyesíti a lemosó tejet és a tonikot. Praktikus a használata, gyengéden mégis intenzíven tisztít.

WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-DERÍTŐ VÉDŐ EMULZIÓ

Innovatív halványító emulzió, amely megelőzi és csökkent a bőrön található foltokat. Védelmet nyújt a káros külső környezeti hatásokkal, UV-sugarakkal szemben, megelőzi a bőr korai öregedését, segíti regenerálni a bőrt.

WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-DERÍTŐ KONCENTRÁTUM

Innovatív technológiával előállított koncentrátum, ami azonnali, nagyfokú hatást gyakorol a foltokra, használatával egy egységes bőrképet eredményez, elhalványítja a foltokat, béta-glukán tartalmának köszönhetően regeneráló és bőröregedés gátló hatása is van.

WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-BŐRMEGÚJÍTÓ AMPULLA

Bőrmegújító koncentrátum, hatóanyagai simítják és megújítják a bőrfelszínt. Kiváló a szürke, fakó, foltosodásra hajlamos bőrök kezeléséhez, otthoni kúraszerű ápolásra is javasolt, meghosszabbítva a szalonkezelést.


 
A kezelés időtartama: 45 - 60 perc
A kezelés ára: 8.500 - 13.000.- Ft

Férfiaknak készült, azonban nők számára is kitűnő választás lehet.

 

A Vagheggi mindig próbál kilépni a sémákból, hogy az előítéletek nélküli szépség, mindenki egyénisége előtérbe kerülhessen. Így született meg az Atypical, ami nem feltétlenül sorolható be egy konkrét fogyasztói kategóriába, bár férfiaknak készült, de nők számára is kitűnő választás lehet.

 

Elképesztő újdonság, innovatív kozmetológiai technológia, maximálisan szem előtt tartva a Vagheggi szemléleteit, mindezt speciális, kenderrostból készült újrahasznosított papír csomagolásban.

 

Az erősebbik nem számára is fontos és sokszor elvárás az ápolt, vonzó külső. De csak akkor lehetnek Ők is magabiztosak, sikeresek, legyen szó karrierről vagy magánéletről, ha jól érzik magukat a bőrükben. A férfiak egyre jobban odafigyelnek a szépségápolásra. Egyre többen használnak kozmetikumokat és járnak kozmetikába.

 

Bőrük 24%-al vastagabb, mint a nőké és átlagosan 20%-al több faggyút termel, mely hatására pattanások, miteszerek alakulhatnak ki az arcon és a testen egyaránt. Sokan a kopaszodás, mások a nemkívánatos szőrszálak ellen harcolnak, de egyre többen vetnek be valamilyen fegyvert a ráncok ellen is.

A rendszeres borotválkozás peelingként hat arcbőrükre, melynek következtében egy idő után dehidratálttá, érzékennyé válik, de a mindennapi rohanás, a stressz, a sok utazás, a kevés alvás, a rendszertelen és vitaminszegény táplálkozás is egyre nehezebbé teszik a testi-lelki egyensúly megtartását.

 

Az Atypical új technológiai megközelítést képvisel minden bőrtípus számára, a mai életstílusnak megfelelően, újradefiniálja a férfi bőr szükségleteit, hatékony és egyszerű szépségápolási rutint biztosít. Nemcsak a mai modern életvitelhez igazodik, de a megváltozott környezet káros hatásai ellen is védelmet nyújt, mint pl.: a szmog, környezetszennyezés, az elektronikai eszközök által kibocsájtott kék fény.

 

A speciálisan összeállított kezelés energetizálja, frissíti, serkenti a bőr élettani folyamatait, segíti a sejtek megújulását, regenerálódását, lassítja az öregedést, normalizálja a faggyúmirigyek működését, fokozza a vér-, és nyirokkeringést, javítja a bőr oxigén-, és tápanyagellátását.

 

ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐI:

A Kender pozitívan befolyásolja a bőr mikrobiomját, megnyugtatja az irritált bőrt, elősegíti hidratáltságát és növeli rugalmasságát.

A Mohawk Like egy olyan összetevő, ami megfelel az új szépségtrendeknek, választ ad a különböző emberek, különböző bőrtípusainak ápolására, hozzájárul a biodinamikus bőrszerkezet felépítéséhez és ellenáll az öregedésnek,.

A különleges Theobroma kakaó kivonat stimulálja a kollagén és elasztin termelődését, növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást.

Az Energetizált tengervíz felfogja és semlegesíti a szennyeződéseket, amik 20%-kal gyorsabban öregítik a bőrt, károsítják a kollagén és elasztin rostokat, tönkreteszik a keratint, irritációt, bőrszárazságot és foltokat okoznak.

 

TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

 

TATOO CARE – Testápoló emulzió SPF30

Kendermag kivonatban gazdag revitalizáló, hidratáló, védő testápoló. Visszaadja a tartós smink- és testtetoválás színének élénkségét és védi az UV sugarakkal szemben.

 

LEMOSÓ RADÍR ZSELÉ

Reggel és este alkalmazható alapos és kíméletes tisztító zselé a különböző szennyeződések, városi szmog ellen.

 

2:1 HIDRATÁLÓ ÉS BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI SZÉRUM

Nyugtatja, kisimítja, hidratálja borotválkozás után a bőrt és védelmet biztosít egész nap a városi légszennyezettség, illetve a kék fény okozta elektroszmog ellen.

 

FÁRADTSÁG ELLENI SZEM MASZK

Megszünteti a fáradtság jeleit, a szem alatti táskákat és szemkörnyéki ráncokat.

 

REGENERÁLÓ ARCKRÉM

24 órás hidratáló krém, mely megvédi a bőrt és eltünteti a fáradtság jeleit, minimalizálja a pórusokat, kisimítja a ráncokat. Reggel és este használható termék.

 


 
A kezelés időtartama: 45 - 60 perc
A kezelés ára: 8.500 - 13.000.- Ft

A szem a lélek tükre, a szemkörnyék bőre pedig a test és a lélek ruhája egyszerre. Hiszen itt ezen az érzékeny területen nyomot hagy minden lelki és testi folyamat, állapota egyszerre tükrözi testi és pszichés hogylétünket.

A szemkörnyék testünk legsebezhetőbb része, az arc legvékonyabb bőrrétege, kevés faggyúmirigyet tartalmaz. Legelőször itt mutatkoznak meg az öregedés jelei. A 20-as évek végén vékony ráncok és elszíneződés is jelentkezik a szemek körül. Az elasztin rostok ernyedése táskákat hoz létre, a törékeny hajszálerek a sötét karikákért, az elégtelen nyirokkeringés a szemkörnyéki duzzanatokért felelősek, a szemfesték szárítja, irritálhatja a bőrt, a környezeti szennyeződések a szem körül mélyebbre hatolnak, és több kárt okoznak, illetve az UV-sugárzás, szmog, cigaretta füst, légkondicionáló is felelős a szemkörnyéki bőr öregedéséért. Mindezeken felül, nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy ez a terület milyen igénybevételnek van kitéve nap, mint nap. A szem körüli izmok folyamatosan mozognak, hiszen naponta 10-20 ezerszer pislogunk! Ezért a megfelelő bőrápolás és az egészséges életmód elengedhetetlen a szemkörnyék fiatalságának megőrzésében.

A vékony bőrrétegnek köszönhetően a hatóanyagok nagyon könnyen az irha rétegig tudnak jutni, de sajnos ennek negatív következményei is lehetnek, amennyiben nem megfelelő készítményt használunk, irritációt okozhat.

A kozmetikai ipar speciális, külön ennek a területnek a problémáira kifejlesztett hatóanyagokkal és textúrákkal veszik fel a harcot.

Alapvetően 4 fő problémával találkozunk a szemkörnyék tekintetében:

 • Szarkalábak, látható ráncok: hidratálás, táplálás, rugalmasság fokozása, bőr, nedvesség tartalmának javítása, ráncok csökkentése, kollagén rostok karbantartása a fő feladat, az állandó rugalmasság megőrzése érdekében.
 • Sötét karikák: öröklött hajlam, keringési probléma, melanintermelés zavara és irritáció is okozhatja.
 • Ödéma, duzzanat, táskák kialakulásáért vizesedés, életmódbeli sajátosság, mint a fáradtság, túlzott só bevitel, sok kávé fogyasztása, de akár öröklött hajlam is felelős lehet. Hűsítő szemmaszkkal, segíthetünk a problémán, illetve érdemes a szemkörnyék ápoló krémét hűtőszekrényben tartani.
 • Száraz szemkörnyéki bőr előszobája a mély ráncok kialakulásának a későbbiekben. Elengedhetetlen a hidratálás, táplálás.

Szemránckrém nappal és este is alkalmazható, főleg, ha problémát szeretnénk kezelni, megoldani. Éjszaka sokkal többet tud hasznosítani a bőr, intenzívebben tud beszívódni, nappal pedig kiváló védelmet fog biztosítani, miközben kezeli a problémát.

A professzionális kozmetikai kezelés mellett, a hatékony eredmény elérése érdekében elengedhetetlen a RENDSZERES otthoni bőrápolás is, hiszen folyamatosan karban kell tartani ezt a szemkörnyéki bőrt!

Túlzásba nem szabad esni, mert irritációt okozhat. Minimális mennyiséget kell felvinni a területre és finom ütögető mozdulatokkal kell bevinni.

Napszemüveg, fényvédő használata a nyári, illetve napsütéses időszakban elengedhetetlen ennek a területnek a védelme érdekében!

A Beauty Kozmetikában mind a 4 különböző problémára kínálok megoldást, ami végezhető önállóan, egy gyors, expressz 30 perces kezelés keretében, akár ebédidőben, vagy bármelyik arckezelés kiegészítéseként is.


 
A kezelés időtartama: 30-45 perc
A kezelés ára: 7.000.-Ft - 8.500.- Ft

Szépítő arckezelések

Személyre szabott, speciális bőrdiagnosztika.

 

A konzultáció során a vendég életmódjáról, egészségügyi állapotáról, arcápolási szokásairól, használt otthoni ápoló kozmetikumairól tájékozódom.

Részletesen megvizsgálom a bőrön látható problémákat, elváltozásokat.

Megállapítom helyspecifikusan a bőrtípust.

 

Mindezek ismeretében átbeszéljük és Szépségrecepten is összefoglalom az általam javasolt arckezeléseket, bőrápolási programot építünk fel, megtanítom a helyes bőrápolási rutint, illetve javaslatokat teszek otthoni ápoló termékeket illetően.

 

Amennyiben szeretnéd, hogy bőröd szakszerű ápolásban részesüljön, bőrszépítő program keretében megtervezzük akár az egész évi kezeléseidet, keress bizalommal!

Várlak szeretettel!

 


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 7.000.- Ft


 
A kezelés időtartama: 90 perc
A kezelés ára: 9.500.- Ft

Az erősebbik nem számára is fontos és sokszor elvárás az ápolt, vonzó külső. De csak akkor lehetnek Ők is magabiztosak, sikeresek, legyen szó karrierről vagy magánéletről, ha jól érzik magukat a bőrükben. A férfiak egyre jobban odafigyelnek a szépségápolásra. Egyre többen használnak kozmetikumokat és járnak kozmetikába is.

 

Bőrük 24%-al vastagabb, mint a nőké és átlagosan 20%-al több faggyút termel, mely hatására pattanások, miteszerek alakulhatnak ki az arcon és a testen egyaránt. Sokan a kopaszodás, mások a nemkívánatos szőrszálak ellen harcolnak, de egyre többen vetnek be valamilyen fegyvert a ráncok ellen is.

A rendszeres borotválkozás peelingként hat arcbőrükre, melynek következtében egy idő után dehidratálttá, érzékennyé válik, de a mindennapi rohanás, a stressz, a sok utazás, a kevés alvás, a rendszertelen és vitaminszegény táplálkozás is egyre nehezebbé teszik a testi-lelki egyensúly megtartását.

 

Az Atypical új technológiai megközelítést képvisel minden bőrtípus számára, a mai életstílusnak megfelelően, újradefiniálja a férfi bőr szükségleteit, hatékony és egyszerű szépségápolási rutint biztosít. Nemcsak a mai modern életvitelhez igazodik, de a megváltozott környezet káros hatásai ellen is védelmet nyújt, mint pl.: a szmog, környezetszennyezés, az elektronikai eszközök által kibocsájtott kék fény.

 

A speciálisan összeállított kezelés energetizálja, frissíti, serkenti a bőr élettani folyamatait, segíti a sejtek megújulását, regenerálódását, lassítja az öregedést, normalizálja a faggyúmirigyek működését, fokozza a vér-, és nyirokkeringést, javítja a bőr oxigén-, és tápanyagellátását.

 

Az Atypical férfiaknak készült, azonban a nők számára is kitűnő választás lehet!

 

ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐI:

A Kender pozitívan befolyásolja a bőr mikrobiomját, megnyugtatja az irritált bőrt, elősegíti hidratáltságát és növeli rugalmasságát.

A Mohawk Like egy olyan összetevő, ami megfelel az új szépségtrendeknek, választ ad a különböző emberek, különböző bőrtípusainak ápolására, hozzájárul a biodinamikus bőrszerkezet felépítéséhez és ellenáll az öregedésnek,.

A különleges Theobroma kakaó kivonat stimulálja a kollagén és elasztin termelődését, növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást.

Az Energetizált tengervíz felfogja és semlegesíti a szennyeződéseket, amik 20%-kal gyorsabban öregítik a bőrt, károsítják a kollagén és elasztin rostokat, tönkreteszik a keratint, irritációt, bőrszárazságot és foltokat okoznak.

 

TERMÉKCSALÁD TAGJAI:

 

TATOO CARE – Testápoló emulzió SPF30

Kendermag kivonatban gazdag revitalizáló, hidratáló, védő testápoló. Visszaadja a tartós smink- és testtetoválás színének élénkségét és védi az UV sugarakkal szemben.

 

LEMOSÓ RADÍR ZSELÉ

Reggel és este alkalmazható alapos és kíméletes tisztító zselé a különböző szennyeződések, városi szmog ellen.

 

2:1 HIDRATÁLÓ ÉS BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI SZÉRUM

Nyugtatja, kisimítja, hidratálja borotválkozás után a bőrt és védelmet biztosít egész nap a városi légszennyezettség, illetve a kék fény okozta elektroszmog ellen.

 

FÁRADTSÁG ELLENI SZEM MASZK

Megszűnteti a fáradtság jeleit, a szem alatti táskákat és szemkörnyéki ráncokat.

 

REGENERÁLÓ ARCKRÉM

24 órás hidratáló krém, mely megvédi a bőrt és eltűnteti a fáradtság jeleit, minimalizálja a pórusokat, kisimítja a ráncokat. Reggel és este használható termék.

 


 
A kezelés időtartama: 45-90 perc
A kezelés ára: 8.500.- Ft - 13.000.-Ft

Gyors, mini kezelések különböző bőrtípusokra, bőrproblémákra azok számára, akiknek kevés idejük van.

 

30 perc alatt elvégezhető kezelések személyre szabottan, speciálisan a problémára irányulva.

 


 
A kezelés időtartama: 30 perc
A kezelés ára: 4.900.- Ft


 
A kezelés időtartama: 45 perc
A kezelés ára: 8.500.- Ft


 
A kezelés időtartama: 30 - 45 perc
A kezelés ára: 4.000.-Ft - 6.500.- Ft

Hámlasztás

Amikor a bőr fiatal és az élettani folyamatok megfelelően működnek, a felhám egyetlen sejtjének életciklusa körülbelül 28 napig tart. 30 éves kortól azon kívül, hogy megjelenhetnek a bőröregedés első jelei, a sejtcserélődés ritmusa is elkezd lassulni. Az évek múlásával a bőr fénytelen, egyenetlen lesz, helyenként megvastagszik.

Hasonló jelenség figyelhető meg a fiatalabbak bőrén is a helytelen napozás, a nem megfelelő kozmetikumok és makeup termékek használata, érzékenység, stressz, szmog esetén, de a helytelen életmód és táplálkozás is okozhatja.

Ezekben az esetekben alkalmazandó fontos stratégia a sejtmegújulás ösztönzése, azzal a céllal, hogy annak ritmusa változatlan maradhasson.

A különböző kozmetikai hámlasztó kezelések gyors és ellenőrzött, de biztonságos formáját képviselik. A hámlasztó kúra hatására az elöregedett, károsodott szövetet egy egészségesebb váltja fel, mely eredményeként

 • az arcvonások fiatalabbnak tűnnek, a ráncok kisimulnak, az árnyalatbeli különbségek csökkennek,
 • a bőrfelület egyenletes lesz, a pórusok szűkülnek,
 • felgyorsul a kollagén szintézis,
 • hidratál, regenerál
 • csökkennek a pattanások, hegek
 • halványodnak a pigmentfoltok
 • kisimulnak a ráncok
 • felerősíti a kozmetikai kezelések és az otthoni ápoló termékek hatékonyságát.

Kiváló előkészítése, kiegészítése esztétikai gyógyászati kezelések előtt is, mint a hyaluronsavas, vitaminos, vagy egyéb feltöltések.

Ajánlott nőknek és férfiaknak, érett, száraz, zsíros bőrre, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt.

Gépi hámlasztások:

 • Mikrodermabrázió, más néven bőrcsiszolás vagy mechanikai peeling, az egyik leghatékonyabb és kontrollált módja a hámréteg elhalt szarusejtjeinek koptatására, a hámréteg felső részének eltávolítására. Ez egy manuális eljárás, mely nem fájdalmas, de eredményes. A készülék finom alumíniumoxid kristály segítségével csiszolja le a hámréteg felső rétegét, javítja a felhám állagát, apró ráncokat tüntet el, átjárhatóbbá teszi a pórusokat, megkönnyíti a hatóanyagok bevitelét, a bőr feszesebb, rugalmasabb, egyenletesebb lesz, felgyorsul a sejtképződés, a kollagén és elasztin termelődés, a mikrokeringés az erekben, javul a nyirokkeringés, az anyagcsere, a bőr tónusa, halványodnak a pigmentfoltok, csökken a ráncok mélysége. Steril eljárás, a hámlasztás teljesen személyre szabható, mivel annak mélysége és erőssége is szabályozható, így minden bőrtípust, még az érzékeny, vagy a kémiai peelingre allergiás bőr is kezelhető ily módon. Nincs hegesedés, sem fájdalom érzet, kémiai peelinggel is kombinálhatjuk.
 • Dinamikus vízsugár peeling: amit eddig csak az orvostechnika alkalmazott. Szuperszonikus sebességgel áramló oldat és levegő keverékével, mini gőzborotvaként peelingezi le a bőrt, miközben Oxigénnel és nedvességgel tölti fel. Hatásaiban és eredményeiben teljesen megegyezik a Mikrodermabrázióval. Kombinált kezelést is végezhetünk vele, hisz a hidratáló folyadék helyett savas oldatot is alkalmazhatunk, így egyszerre végzünk mechanikai és kémiai kezelést, miközben 6 szintű bőrfiatalítás végzünk: peeling, mélytisztítás, hidratáció, oxigén feltöltés, vér- és nyirokkeringés fokozás, pigment halványítás.

 

A jótékony bőrmegújító hámlasztásról IDE KATTINTVA olvashattok.


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 8.500.- Ft

Amikor a bőr fiatal és az élettani folyamatok megfelelően működnek, a felhám egyetlen sejtjének életciklusa körülbelül 28 napig tart. 30 éves kortól azon kívül, hogy megjelenhetnek a bőröregedés első jelei, a sejtcserélődés ritmusa is elkezd lassulni. Az évek múlásával a bőr fénytelen, egyenetlen lesz, helyenként megvastagszik.

Hasonló jelenség figyelhető meg a fiatalabbak bőrén is a helytelen napozás, a nem megfelelő kozmetikumok és makeup termékek használata, érzékenység, stressz, szmog esetén, de a helytelen életmód és táplálkozás is okozhatja.

Ezekben az esetekben alkalmazandó fontos stratégia a sejtmegújulás ösztönzése, azzal a céllal, hogy annak ritmusa változatlan maradhasson.

A különböző kozmetikai hámlasztó kezelések gyors és ellenőrzött, de biztonságos formáját képviselik. A hámlasztó kúra, vagy az otthon végezhető bőrmegújító eljárások hatására az elöregedett, károsodott szövetet egy egészségesebb váltja fel, mely eredményeként

 • az arcvonások fiatalabbnak tűnnek, a ráncok kisimulnak, az árnyalatbeli különbségek csökkennek,
 • a bőrfelület egyenletes lesz, a pórusok szűkülnek,
 • felgyorsul a kollagén szintézis,
 • hidratál, regenerál
 • csökkennek a pattanások, hegek
 • halványodnak a pigmentfoltok
 • kisimulnak a ráncok
 • felerősíti a kozmetikai kezelések és az otthoni ápoló termékek hatékonyságát.

A savas hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a bőr "kicserélődése" mintegy 28 nap alatt megy végbe egészséges, megfelelően működő arcbőrnél. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, így a frissebbek nem tudják átvenni a helyüket. Ezen segít a savas hámlasztó kúra. Az 5-6 héten keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a pigmentfoltokat, megszűnteti az aknés csomókat, gyulladásokat.

Célszerű savas hámlasztó kúrát alkalmazni elhanyagolt, régen kezelt bőr esetén, súlyos szeborreás, aknés bőrnél, fokozottan zsírhiányos, mélyrétegű vízhiányos bőrnél, fénykárosodott, pirmentfoltos, öregedő, ráncos bőr esetén.

Kiváló előkészítése, kiegészítése esztétikai gyógyászati kezelések előtt is, mint a hyaluronsavas, vitaminos, vagy egyéb feltöltések.

Ajánlott nőknek és férfiaknak, érett, száraz, zsíros bőrre, fiataloknak, idősebbeknek egyaránt.

A kémiai hámlasztásokhoz bőrtípusnak megfelelő, különböző típusú és erősségű savakat alkalmazunk, mint pl. AHA, BHA, PHA, Gyümölcs-, Mandula-, Tej-, Szalicil-, Glikolsav.

Minden kezelés kombinált. Nemcsak megújítjuk a bőrt azzal, hogy eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, de kihasználjuk a kezelések egyik jótékony hatását, mely szerint befogadóbb lesz a bőr, könnyebben tudjuk mélyre juttatni a hatóanyagokat. Ezért a hámlasztás elvégzése után szérumokkal, Ultrahang kezeléssel, pakolással támogatjuk a bőr hidratációját, regenerációját.

Az eredmény sima, élettel teli, megújult, feszesebb bőr.

 

A jótékony bőrmegújító hámlasztásról IDE KATTINTVA  olvashattok.


 
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 8.500.- Ft

Phyto Makeup

Nők ezre változtatták, vagy éppen változtatják meg a világot.

 

A Vagheggi 4 női ikont választott a makeup termékcsalád megalkotásakor.

Lukrecia Borgia (modenai hercegné, a végzet asszonya).

Frida Kahlo (mexikói festőművész, közéleti szereplő).

Éva (bibliai alak, első nő)

Grace Kelly (Oscar díjas amerikai szinésznő, monacoi hercegné).

 

Egy nőt a személyiség, öröm, szenvedély, fenségesség, különlegesség, művészet, intelligencia határoz meg.

 

A Vagheggi új Phyto Makeupja a szépség minden formáját szeretné megjeleníteni, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb színvilágot, amivel személyiségének ezer árnyalatát bemutathatja.

Lukrecia - piros, intenzív.

Frida - élénk, erős színek, mexikói színvilág.

Éva - természetes, de kihívó, csábító.

Grace - elengancia, visszafogott, kifinomult, diszkrét.

 

A Vagheggi phyto megközelítése természetesen központi szerepet kapott az új smink termékcsaládnál is.

 

Sminkelésnél az első lépés a bázis:

4 szérumot kínálunk a különböző bőrtípusok számára:

 • White Moon: erős halványító hatást fejt ki a foltos bőrök számára.
 • Delay Infinity: a benne lévő optikai photoshop hatóanyag lehetővé teszi, hogy kevésbé látszódjanak a ráncok az érett bőrökön.
 • Rehydra: intenzív hidratáló alap száraz bőrre.
 • Emozioni Plus: a benne levő zöld soft focus mikropor elfedi az irritációt, pirosságot.

 

Phyto Makeup termékeink:

 • 5 féle alapozót kínálunk a különböző bőrtípusok számára, mindegyiket 3 árnyalatban.
 • Korrektor krém és ceruza változatban.
 • Kompakt és por alakú púderek, highlighter, bronzosító, pirosító.
 • 4 női ideálhoz illő szemhéjfesték paletta.
 • 10 különböző színű ápoló rúzs, illetve 12 színárnyalatban matt folyékony, extra tartós rúzs közül választhattok.
 • 2 féle szempilla spirál, szempilla és szemöldök ápoló, illetve szemhéjtus.
 • Szem-, szemöldök-, szájceruzák.
 • Körömápolók, körömlakkok.
 • Sminkecsetek, hegyező, alapozó szivacs.

 

Napozás

Napozás következmények nélkül

napfény gyógyító hatása évezredek óta ismert, azonban a Földünket érő napfény alkotó különböző sugaraknak más-más, nemcsak gyógyító hatása van az emberi szervezetre. A napfényben lévő káros sugarak az ózonréteg elvékonyodásával egyre nagyobb százalékban érik a Földet. Évről évre egyre több bőrrákos beteget diagnosztizálnak az orvosok és az öregedéssel kapcsolatos bőrkárosodásért is kb. 80%-ban a napfény okolható, a maradék 20% a természetes öregedés, genetikai adottságok és egyéb életmódbeli szokások számlájára írható. A napsugárzás okozta bőrkárosításról mindenki saját magán meggyőződhet, ha a napfénynek kitett arc-, nyak- kezek-, dekoltázs bőrét összehasonlítja a ruhával többnyire fedett bőrrésszel. Ráncosabb, sötétebb-, világosabb foltokkal, erekkel tarkított bőrt láthat a sima, kevésbé ráncos bőrhöz képest. Bőrünkre az UV sugarak jelentik a legnagyobb veszélyt, mivel ezeknek a sugaraknak vannak a legintenzívebb biológiai hatása. Pozitívuma, hogy D3-vitamint képez a bőrben, fokozza a vérképző szervek működését, javítja a szervezet általános állapotát, növeli az immunitást.

A bőr összegzi az élete során elszenvedett bőrkárosodásokat és nem felejt!!!

Ha valakit élete során túl sok napfénykárosodás (napégés) ér, egy idő után kimerül bőrének védekezőképessége és a DNS károsodás hatására először elszarusodási zavarok keletkeznek a hámban, majd később bőrrák alakul ki.

Ezért fontos, hogy MINDIG fényvédővel ellátott hidratáló krémet használjuk az arcunkra és lehetőleg a testápolónk is a védelemhez szükséges faktorszámú legyen.

fényvédő faktor azt jelenti, hogy alkalmazása esetén annyiszor hosszabb ideig tartózkodhatunk a napsugaraknak kitéve a leégés elkerülésével. Viszont nem árt tudni, hogy ez is egyénenként eltérő, hiszen az egyes bőrtípusok fényérzékenysége más és más.

1-es típus: Világos bőr, szeplők, világos szem, vörös haj, sohasem barnul, mindig leég. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 10 perc.

2-es típus: Világos bőr és szemek, szőke haj, néha lebarnul, gyakran leég. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 10-20 perc.

3-as típus: Barna szemek, közepes barna bőr, sötét hajszín, mindig lebarnul, néha leég. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 20-30 perc.

4-es típus: Sötét, kreol alap bőrszín, sötét haj, mindig és rendkívül gyorsan lebarnul, nem hajlamos leégésre. Napégésig eltelt idő védelem nélkül kb. 60 perc.

A dermatosis solaris, vagyis a leégés, a napozás követően 2-6 órán belül jelentkezik, maximumát 24 óra múlva éri el, majd néhány nap múlva hámlás követi és 2-3 hónapos pigmentációval gyógyul. A leégés mértéke függ a bőrtípustól és a napfény erősségétől, ezek alapján az egyszerű bőrpírtól, ödémától és hólyagképződésig terjedhet, mely már óriási szeplőket, maradandó pigmentációt hagy maga után. Ennek kiváltója általában az UVB sugarak.

Az UVA tartományról sokáig azt hittük, hogy veszélytelen, hiszen kis mennyiségben fokozzák a csontképződést és aktiválják immunrendszerünket, de a bőr idő előtti öregedését (photo-aging) is „ő” okozza. Ma már tudjuk, hogy ennek a sugarai mélyebbre hatolnak és a károsító hatás nem a hámban, hanem lejjebb, az irhában jelenik meg. Ezt visszafordíthatatlannak tartják a bőrgyógyászok. A kötőszöveti rostok és főleg az elasztikus rostok feltöredeznek, rendezetlenek lesznek, elpusztulnak. Ennek hatására a bőr öregebb kinézetű, ráncos lesz. Az UVA sugarak tehetőek felelőssé a napallergia, a polimorf fénydermatózis, a Mallorca-acne és a különböző pigmentációk kialakulásáért is. Sőt az UVA sugarak az UVB sugarak károsító hatását is felerősítik. Az UVB sugarak nagy energiájúak és a bőrben elnyelődve szabad gyökök és gyulladáskeltő fehérjék keletkezését segítik elő. A szabad gyökök hatására a bőrben a sejteken genetikai anyagát, a DNS-t is károsodás éri.

FONTOS!!!

A fényvédőt legalább fél órával azelőtt kell felvinni a bőrünkre, mielőtt egyáltalán a napra mennénk, mert időbe telik, amíg beszívódik a bőrbe és beindítja a védekező folyamatokat. Sokan addig égnek meg, amíg elsétálnak az úti célig, és ott már hiába kenik be magukat, a baj már megtörtént.

A mai modern napvédők a különféle fényvédő „technikákat” ötvözve alkalmazzák, általában tartalmaznak fizikai fényvédőt, melyek szétszórják, visszaverik a bőrünkre vetülő fényt, illetve kémiai fényvédővel is rendelkezek, melyek elnyelik, semlegesítik mind az UVA és UVB hullámhossz tartományába eső sugarakat is.

NE FELEJTSÉTEK!!! NAPOZNI SZABAD, csak okosan kell ezt is csinálni!!!

 

Napozás szabályai!

 • Ne napozzon senki évente 50 óránál többet, beleértve a szoláriumban töltött időt is!
 • FONTOS a fokozatosság, fokozatosan szoktassuk bőrünket a napsugarakhoz, és a mértékletesség, másfél óránál többet ne napozzunk!
 • A szolárium csak UVA sugarkat bocsát ki, így nem készíti fel a bőrt az UVB sugarak támadására!
 • Bőrünket a megfelelő fényvédőszerrel a napozás megkezdése előtt legalább 30 perccel kenjük be! Időbe telik, hogy beinduljanak a védekező folyamatok. Sokan akkor égnek meg, amíg lesétálnák a strandra!
 • 3 év alatti gyereket egyáltalán ne napoztassunk!
 • A gyermekek számára magas fizikai fényvédő tartalmú napkrémet vásároljunk, emellett kis sapkával, könnyű, szellős ruhával óvjuk bőrüket!
 • Délelőtt 11 és délután 3 óra között TILOS napozni! Ha mégis a szabadban szeretnénk tölteni ezt az időszakot is, akkor azt tegyük árnyékban!
 • Fogyasszunk a megszokottnál nagyon mennyiségű folyadékot!
 • Napozáskor jó, ha kerüljük az alkohol tartalmú italok fogyasztását!
 • Minden napozás után használjunk nyugtató, hidratáló, tápláló hatású krém, testápolót!
 • Vizes bőrrel nem ajánlott a napozás, mivel vízcseppek apró nagyítóként működnek és fokozzák a napégés veszélyét!
 • Csak letisztított bőrrel napozzunk! Strandolás előtt távolítsuk el a sminket, mossuk le bőrünkről a parfümöt és az izzadságátlót is mielőtt felvinnénk a fényvédőt!
 • Egyes gyógyszerek fényérzékenységet okozhatnak, fotoallergiás reakciót válthatnak ki a bőrön, így ilyen esetben nemcsak a napozást, de a szoláriumoz használatát is mellőzni kell. A betegtájékoztatót mindig alaposan nézzük meg, amikor új gyógyszert kapunk!
 • Fényvédő ételek fogyasztásával is fokozhatjuk a napfénytűrésünket! Ilyen ételek a sárga-piros gyümölcsök, zöldségek!
 • Kerüljük a fűszeres ételek fogyasztását!
 • A nap hatására gyakran előjön a herpesz azoknál, akikben lappang a vírus! Ezért Nekik érdemes fokozottan figyelni a magas faktorszámú termékek használatára az adott területen is!
 • Mivel bizonyos növények nedvei is fényérzékennyé tehetik a bőrt, ezért soha ne feküdjünk közvetlenül a fűre!
 • Terhesség esetén az addig megszokottnál erősebb fényvédelemről kell gondoskodnunk, hiszen az együttes hormon és napfényhatás nagyobb valószínűséggel vezethet májfolt kialakulásához!
 • Napszemüveg, kalap, vagy sapka használata javasolt! Még az autóban is, hiszen az autók ablak üvege az UVB sugárzás 70%-át átengedi, de a tengervíz is csak a sugarak 50%-át nyeli el 1 m-es mélységben!
 • A legkönnyebb leégni városnézés, sétálás, teregetés, munkába menet, bevásárlás közben, hiszen sokan ilyenkor egyáltalán nem látják el fényvédelemmel testüket, sőt, vannak, akik arcukat sem.
 • Egyes textíliák a napsugárzás 50%-át átengedik, a sötét színek nyelik el a legjobban a sugarakat, de fontos, hogy nedvesen csökken a ruhadarab védőhatása!
 • Rozáceás, vagy arra hajlamos, illetve a zsíros bőrűek ne használjanak olaj tartalmú napozószereket!
 • 2 hetente radírozzuk le egész testünket testpeelinggel, vagy lufa szivacs segítségével!
 • Napozótermékek választásánál ne az ár határozza meg a döntést, használjunk professzionális, jó minőségű, bőrünknek megfelelő termékeket!
 • Bőrünk összegzi az élete során elszenvedett károsodásokat, és NEM FELEJT! Ezért is fontos, hogy vigyázzunk a leégéssel.
 • Figyelnünk kell rá, hogy a víz felszíne visszaveri és megduplázza a napsugarakat.
 • SOHA ne fújjunk közvetlenül a bőrünkre parfümöt, bizonyos illóolajos készítményt, mivel a bőrre kerülve napfény hatására fokozott pigmentációt, sőt gyulladást is okozhat.