rólam

Figyelem, professzionális termékek és szakértelem a vendég bőréhez igazodva.

Kopcsák Emese

A kozmetikus szakma mindig is a szívem csücske volt. Egy álom, amit szerettem volna megvalósítani. De a logikus döntések, sokáig háttérbe szorították, így szereztem 2 gazdasági diplomát, vezettem egy nagykereskedést több, mint 10 évig. Mindennek eljön az ideje, minden álom megvalósul egyszer. Az enyém is.

Szeretem a munkám, a szakmám, élvezem, hogy minden bőr, minden vendég más és más, folyamatosan kreatívnak kell lenni, új dolgokat, új hatóanyagokat, kezeléseket, eljárásokat, mozdulatokat lehet megismerni, megtanulni, továbbadni.​

Kozmetikus mesterként a bőrápoláson kívül a legfontosabb feladatomnak tekintem, hogy minden bőrből, minden arcból a legjobbat hozzam ki a vendégeim igényeinek, elvárásainak megfelelően. Mindezeket szem előtt tartva végzem a mindennapi munkám, választom ki a továbbképzéseket, tanfolyamokat, az új kezeléseket, termékeket.

Ahogy a vendégeim, én is vágyom az újdonságokra. Élvezem a saját bőrömön kipróbálni 1-1 új terméket, eljárást, és szeretem látni az elégedett mosolyokat a kezelések végén.

2019-ben a Beauty Academy by Vagheggi szakmai trénere, oktatója lettem, így már nemcsak a saját tudásomat fejlesztem rendszeresen, hanem mindezt továbbadom a kozmetikusoknak is, megismertetem velük a Vagheggi cég nézeteit, szemléletét, hatóanyagait, termékeit, kezeléseit.

És ami a legfontosabb...

A maximalizmusra törekszem minden eljárásnál. Ennek érdekében fejlesztem magam, hisz aki ellátogat a kozmetikába és igénye van a még hatékonyabb bőrápolásra, kezelésre, Ő nem érdemel mást, csak a maximumot. Igaz ez egy szemöldök szedésre, egy professzionális anti-aging kezelésre, egy sminktetoválásra is. A maximum a figyelemben is megnyilvánul. Egyszerre egy vendég van a kozmetikában, csak az Ő bőrével foglalkozom, csak Rá figyelek.

Munkám során fontosnak tartom a bőrgyógyásszal való együttműködést, akiben bízom, akihez nyugodt szívvel irányíthatom vendégeimet. Azért tartom ezt fontosnak, mert a bőrrel foglalkozunk, a bőrt kezeljük, amin számtalan ellenőrízendő, figyelmen kívül hagyható, kozmetikus által kezelhető és nem kezelhető elváltozások alakulhatnak ki, így sokszor, sajnos manapság egyre többször, van szükségünk orvosi konzultációra. A Német Bőrgyógyászati Intézet, Körömlézer Ambulancia intézetvezető szakorvosa, Prof. Dr. Antal István szaktudásával, kedvességével az első pillanatban bizalmat ébreszt. Nemcsak a vendégeimnek ajánlom szívesen, de a családomat is hozzá viszem 1-1 kérdéssel, problémával.

Arckezelések

Bőrápoló, fiatalító arckezeléseket a Vagheggi professzionális phyto termékeivel végzem. A cég termékcsaládok széles skáláját kínálja a különböző bőrproblémákra, ezzel engedve szárnyalni kreativitásomat. Minden bőrtípusra többféle kezelési megoldást, terméket választhatok, a hagyományos alapkezeléstől a luxuskezelésig, vagy akár bio és vegán minősítéssel rendelkezőt is . Évente általában 1 új termékcsaláddal bővül a kínálat, vagy megújítanak egy régit, igazodva a legújabb trendekhez, leginnovatívabb hatóanyagokhoz, kezelési eljárásokhoz, egyetemi és gyógyszerész kutatócsoporttal közreműködve. Minden évben 2-3 limitált, speciális termékkínálattal is készül a cég, mely mindig egyedi különlegességet jelent.

Sminktetoválás

A Long-Time-Liner számomra A SMINKTETOVÁLÁS. Többszörös Európa Bajnok Beauty Award díj győztes eljárás, kíméletes, precíz, minimális a sérülési esély. Ezzel teszi lehetővé, hogy a festék a bőrben marad, még a szájsatír esetében sem kell tartani, hogy a korrekción nem látszik a szín. Az egyedül álló módon, kizárólag a hámrétegbe kerülő festék biztosítja, hogy a sminktetoválás 5-10 éven belül kikophasson, így mindig a személyiséggel, életkorral, arcformával harmonizáló, természetes sminket viselhetük.

Szeretettel várom kozmetikámban a szépülni, relaxálni, feltöltődni vágyókat, egyéni igényekre szabott szolgáltatásokkal, professzionális termékekkel, nyugodt, harmonikus környezetben, hogy rohanó világunkban legyen egy hely, ahol kicsit lelassul az idő.

KOPCSÁK EMESE
kozmetikus mester, Beauty specialista, The Academy by Vagheggi szakmai trénere

A honlapon használt képek és szövegek részben, vagy egészben történő másolása, felhasználása a szerző írásbeli engedélye nélkül TILOS! (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény 9.§ (1) bekezdés)